2400 Oldal V  « < 1901 1902 1903 1904 1905 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.06. 02. - 19:05:07
Létrehozva: #38041

devotee

Köci Vicuska!

Mizújság gyerekek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondjatok híreket, tényeket.
Rövidhíreket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én mostan itthon vagyok, szar az idő, és ez enyhe kifejezés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elegem van már, szétfagyok meg minden. Már unom a ruhákat is, a "hideg" ruháimat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Későn keltünk fel Zotyával (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe utána elmentem egy uncsi továbbképzésre, aztán elmentünk pizzázni, van egy olasz étterem, ahova az első randinkkor mentünk és ilyenkor mindig odamegyünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg vettünk nekem egy jó táskát, hehehe.
Annyi táskám van mint a bűn, és én olyan béna vagyok, mert mindig csak egyet használok.
Pedig olyan jó szórakozni a stílusokkal színekkel, én mégis mindig ugyanúgy nézek ki.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Most meg Zotyesznek dolgozni kellett menni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 02. - 19:07:51
Létrehozva: #38042

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 02. - 19:54:01) *
Heheeee hogyan eldobja a kabátját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És milyen szépek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki akkor ma jó napod volt.Későn kelés,pizza,új táska.... ez igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 19:12:48
Létrehozva: #38043

devotee

Délután meg taliztunk a férjem barátjával véletlenül a plázában volt egy lego kiállítás féle.
Aztán neki van két tündéri kisfia egyik 3 lesz a másik 5 lesz, jahahaj készen vannak.
Már messziről kiabáltak, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán szépen végigvezettek, hogy melyik a gonosz, melyik a jó, ilyen mit tudom én ne kérdezzétek milyen figurák voltak azok.
Azt hiszem csillagok háborúja. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hehehe, csípem ezt a két lurkót.
Szóval végig kellett néznem minden játékot. XDDDDDDDD
De bírtam, szóval...

Idézet (vicuska @ 2010.06. 02. - 20:07:51) *
Na igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki akkor ma jó napod volt.Későn kelés,pizza,új táska.... ez igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, ma bejött az élet. Ahogy mondani szokták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 02. - 19:13:43
Létrehozva: #38044

devotee

jó kis programok, Niki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

izé, akit érdekel kicsit komolyabb téma / ismeretei bővítése, feltettem egyik beadandómat az oldalamra:

Foucault: Herculine Barbin - egy hermafrodita visszaemlékezései

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 02. - 19:13:44
Létrehozva: #38045

devotee

Kiskutya (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szia Niki! Hát én nem tudok szolgálni rövid hírekkel, aki többet volt itt majd az összefoglal neked XD

Én viszont most megyek, jó éjszakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://www.haziallat.hu/portre/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel/1774/2/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel_2.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 02. - 19:16:23
Létrehozva: #38046

devotee

Niki az a három dolog nekem is jól jönne.Sokáig alvás,pizza,új táska..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 02. - 20:13:44) *
Kiskutya (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szia Niki! Hát én nem tudok szolgálni rövid hírekkel, aki többet volt itt majd az összefoglal neked XD

Én viszont most megyek, jó éjszakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://www.haziallat.hu/portre/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel/1774/2/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel_2.jpg)

Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaaaj tv maci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 02. - 20:13:43) *

izé, akit érdekel kicsit komolyabb téma / ismeretei bővítése, feltettem egyik beadandómat az oldalamra:

Usi holnap elolvasom ma már nem nagyon fogná fel az agyam így este felé.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 19:17:44
Létrehozva: #38047

devotee

Mode ezen a macin nagyon felröhögtem!

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 02. - 20:13:43) *

Köcike, hogy megosztod.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 02. - 19:20:00
Létrehozva: #38048

devotee

Jó éjt csajok és srácok.Álmodjatok szépeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 02. - 19:21:37
Létrehozva: #38049

devotee

jajj Niki miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tv Maci aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 19:22:45
Létrehozva: #38050

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 02. - 20:21:37) *
jajj Niki miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tv Maci aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hogyne, nekem mondod?

Gyerekként a maci volt nekem Dave.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 02. - 19:29:27
Létrehozva: #38051

devotee

jajjjjjjjj de szerettem kicsiként a Tévé Macit!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(tök kreatív volt - ezt már akkor megjegyeztem magamban XD)

Edó, Angie: Írtam pár gondolatot a Movie on your eyelids-es Placebo dalhoz angolul. Rövid! Ha gondoljátok, majd olvassátok el:
U-girl: Movie on your eyelids (gondolatok)

vica: okés, ahogy érzed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóccak az alvóknak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 02. - 19:34:58
Létrehozva: #38052

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 02. - 20:02:36) *
ezt a kis tüneményt Edónak és a többi állatbarátnak:

(IMG:http://cuteoverload.files.wordpress.com/2009/12/sigh-hi.jpg)

Hehehhe.. ezek a kutyaszemek.. benne van a világ:)

és, h stílszerűek legyünk... mondom is... Shedmáyernek jók az eredményei.. jajj... örülök neki... ha csak rövid ideig, de legalább még jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mondanám tovább a híreket.

Ez Süninek is szól, hátha élne vele.
Akkor nálam alszik szombaton Usi, Angie... Valicsnál alszik Kesik, Helgus, és Macsus.. vagy Usi, vagy Angie.. ez már részlet kérdés.. még kint a kozmiban is van bőven hely, csak kéne hozni Süni egy felfújhatós ágyat. Nekem van olyanom, csak kilukadt.. valahol ereszt, és mivel még nem áll a medence, nem tudom, hol ereszt. Ha addig kész lesz, ami az idő függvénye, akkor meg tudom csinálni, de ha nem, kéne, h hozzatok egyet, és akkor nem kell a szállodában aludnotok, arra nem kell költeni.

Tehát van hely Usinak, Angie-nek, Lolának, mert, h azt mondta, ő Marcsinál aludni, de természetesen nálam is elfér még, Macsusnak, Kesiknek, Helgusnak, Süninek, és barátnőjének.
Na megszerveztük? megszerveztük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 02. - 19:38:28
Létrehozva: #38053

devotee

húúúúúúúúú de jók vagytok Edó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jááááááááj már várom!!!!! nekem mindegy kinél alszom amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na kicsit játszok a HP5-tel. szeretem mikor nyugis nap van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 19:46:02
Létrehozva: #38054

devotee

Szervezitek a 12.-ei bulit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 02. - 19:53:33
Létrehozva: #38055

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
2010.02.27-ei videókat még most tölti fel gdmfan a youtube-ra
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/5/lSFdp_T78HI
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/4/HxeiXe-kRUw
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/3/oOXrS1AC6XI
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/2/l-M-7RgWrzg
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/1/zptOurC4X8c
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/0/k3X7dknuN7k

a martin-os videók nagyon jók főleg a wrong-os eddig csak azt láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 02. - 20:00:43
Létrehozva: #38056

devotee

Szasz Jan!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Martinimádó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi.. elolvastam a hermafrodita beadandód... huhh.. hát ez nagyon érdekes, és komoly kis olvasmány lehetett.. Engem is érdekelt volna ez a téma.... és bizony elég sok mindenre ki lehet vetíteni.. nagyon érdekes.. szép munka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 02. - 20:06:21
Létrehozva: #38057

devotee

csövike edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Martin imádó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem Martin olyan, mint egy angyal ha bajom van a hangja vagy a színpadi tevékenysége egyénisége felvidít és a rossz dolgokat jóként világítja meg számomra. A hangjában mindig optimizmus van és a bohóc mosolya is mindig felvidít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nézzétek meg a vidiket nagyon jó, főleg a wrong-osban ahogy idiótáskodik martin olyan aranyos a színpadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 02. - 20:16:24
Létrehozva: #38058

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 02. - 21:00:43) *
Szasz Jan!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Martinimádó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi.. elolvastam a hermafrodita beadandód... huhh.. hát ez nagyon érdekes, és komoly kis olvasmány lehetett.. Engem is érdekelt volna ez a téma.... és bizony elég sok mindenre ki lehet vetíteni.. nagyon érdekes.. szép munka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Edó! örülök, hogy tetszett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 4/5-öt adott rá a tanárnő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy érdekes szöveg volt, meg könnyen olvasható és nem is túl hosszú.
szerintem ez volt az egyik legértelmesebb téma, meg ez érdekelt a leginkább, úgyhogy erre csaptam is le (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 02. - 20:16:39
Létrehozva: #38059

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 02. - 20:34:58) *
Hehehhe.. ezek a kutyaszemek.. benne van a világ:)

és, h stílszerűek legyünk... mondom is... Shedmáyernek jók az eredményei.. jajj... örülök neki... ha csak rövid ideig, de legalább még jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mondanám tovább a híreket.

Ez Süninek is szól, hátha élne vele.
Akkor nálam alszik szombaton Usi, Angie... Valicsnál alszik Kesik, Helgus, és Macsus.. vagy Usi, vagy Angie.. ez már részlet kérdés.. még kint a kozmiban is van bőven hely, csak kéne hozni Süni egy felfújhatós ágyat. Nekem van olyanom, csak kilukadt.. valahol ereszt, és mivel még nem áll a medence, nem tudom, hol ereszt. Ha addig kész lesz, ami az idő függvénye, akkor meg tudom csinálni, de ha nem, kéne, h hozzatok egyet, és akkor nem kell a szállodában aludnotok, arra nem kell költeni.

Tehát van hely Usinak, Angie-nek, Lolának, mert, h azt mondta, ő Marcsinál aludni, de természetesen nálam is elfér még, Macsusnak, Kesiknek, Helgusnak, Süninek, és barátnőjének.
Na megszerveztük? megszerveztük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát-hát Edóka!!!Nagyon aranyos vagy,de mi szeretnénk előtte szétnézni a városban,úgyhogy valószínű,hogy már délelőtt ott leszünk!Szeretjük összekötni az ilyen bulikat egy kis kirándulással!És utánna jól esik egy kis pihi,zuhany(sex)stb.stb.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt legalább együtt lehetünk egy kicsit!Érted?De,azért köszi szépen ari vagy!!! Puszi érte!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 02. - 20:25:36
Létrehozva: #38060

devotee

jajjj és nagyon örülök, hogy egyelőre okésak Shadow eredményei!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1901 1902 1903 1904 1905 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
85 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (85 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: