![]() ![]() |
2010.06. 02. - 19:05:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köci Vicuska!
Mizújság gyerekek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjatok híreket, tényeket. Rövidhíreket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mostan itthon vagyok, szar az idő, és ez enyhe kifejezés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elegem van már, szétfagyok meg minden. Már unom a ruhákat is, a "hideg" ruháimat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Későn keltünk fel Zotyával (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe utána elmentem egy uncsi továbbképzésre, aztán elmentünk pizzázni, van egy olasz étterem, ahova az első randinkkor mentünk és ilyenkor mindig odamegyünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg vettünk nekem egy jó táskát, hehehe. Annyi táskám van mint a bűn, és én olyan béna vagyok, mert mindig csak egyet használok. Pedig olyan jó szórakozni a stílusokkal színekkel, én mégis mindig ugyanúgy nézek ki. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most meg Zotyesznek dolgozni kellett menni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:07:51
Létrehozva:
|
|
|
Heheeee hogyan eldobja a kabátját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És milyen szépek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki akkor ma jó napod volt.Későn kelés,pizza,új táska.... ez igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:12:48
Létrehozva:
|
|
|
Délután meg taliztunk a férjem barátjával véletlenül a plázában volt egy lego kiállítás féle.
Aztán neki van két tündéri kisfia egyik 3 lesz a másik 5 lesz, jahahaj készen vannak. Már messziről kiabáltak, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán szépen végigvezettek, hogy melyik a gonosz, melyik a jó, ilyen mit tudom én ne kérdezzétek milyen figurák voltak azok. Azt hiszem csillagok háborúja. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehehe, csípem ezt a két lurkót. Szóval végig kellett néznem minden játékot. XDDDDDDDD De bírtam, szóval... Na igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki akkor ma jó napod volt.Későn kelés,pizza,új táska.... ez igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, ma bejött az élet. Ahogy mondani szokták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:13:43
Létrehozva:
|
|
|
jó kis programok, Niki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
izé, akit érdekel kicsit komolyabb téma / ismeretei bővítése, feltettem egyik beadandómat az oldalamra: Foucault: Herculine Barbin - egy hermafrodita visszaemlékezései |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:13:44
Létrehozva:
|
|
|
Kiskutya (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Szia Niki! Hát én nem tudok szolgálni rövid hírekkel, aki többet volt itt majd az összefoglal neked XD Én viszont most megyek, jó éjszakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.haziallat.hu/portre/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel/1774/2/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel_2.jpg) |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:16:23
Létrehozva:
|
|
|
Niki az a három dolog nekem is jól jönne.Sokáig alvás,pizza,új táska..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kiskutya (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szia Niki! Hát én nem tudok szolgálni rövid hírekkel, aki többet volt itt majd az összefoglal neked XD Én viszont most megyek, jó éjszakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.haziallat.hu/portre/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel/1774/2/interju-a-tv-maci-animacios-filmrendezojevel_2.jpg) Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaj tv maci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó kis programok, Niki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) izé, akit érdekel kicsit komolyabb téma / ismeretei bővítése, feltettem egyik beadandómat az oldalamra: Foucault: Herculine Barbin - egy hermafrodita visszaemlékezései Usi holnap elolvasom ma már nem nagyon fogná fel az agyam így este felé. |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:17:44
Létrehozva:
|
|
|
Mode ezen a macin nagyon felröhögtem!
jó kis programok, Niki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) izé, akit érdekel kicsit komolyabb téma / ismeretei bővítése, feltettem egyik beadandómat az oldalamra: Foucault: Herculine Barbin - egy hermafrodita visszaemlékezései Köcike, hogy megosztod. |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:20:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok és srácok.Álmodjatok szépeket.
|
|
|
|
2010.06. 02. - 19:21:37
Létrehozva:
|
|
|
jajj Niki miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tv Maci aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.06. 02. - 19:22:45
Létrehozva:
|
|
|
jajj Niki miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tv Maci aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hogyne, nekem mondod? Gyerekként a maci volt nekem Dave. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:29:27
Létrehozva:
|
|
|
jajjjjjjjj de szerettem kicsiként a Tévé Macit!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(tök kreatív volt - ezt már akkor megjegyeztem magamban XD) Edó, Angie: Írtam pár gondolatot a Movie on your eyelids-es Placebo dalhoz angolul. Rövid! Ha gondoljátok, majd olvassátok el: U-girl: Movie on your eyelids (gondolatok) vica: okés, ahogy érzed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóccak az alvóknak! |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:34:58
Létrehozva:
|
|
|
ezt a kis tüneményt Edónak és a többi állatbarátnak: (IMG:http://cuteoverload.files.wordpress.com/2009/12/sigh-hi.jpg) Hehehhe.. ezek a kutyaszemek.. benne van a világ:) és, h stílszerűek legyünk... mondom is... Shedmáyernek jók az eredményei.. jajj... örülök neki... ha csak rövid ideig, de legalább még jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondanám tovább a híreket. Ez Süninek is szól, hátha élne vele. Akkor nálam alszik szombaton Usi, Angie... Valicsnál alszik Kesik, Helgus, és Macsus.. vagy Usi, vagy Angie.. ez már részlet kérdés.. még kint a kozmiban is van bőven hely, csak kéne hozni Süni egy felfújhatós ágyat. Nekem van olyanom, csak kilukadt.. valahol ereszt, és mivel még nem áll a medence, nem tudom, hol ereszt. Ha addig kész lesz, ami az idő függvénye, akkor meg tudom csinálni, de ha nem, kéne, h hozzatok egyet, és akkor nem kell a szállodában aludnotok, arra nem kell költeni. Tehát van hely Usinak, Angie-nek, Lolának, mert, h azt mondta, ő Marcsinál aludni, de természetesen nálam is elfér még, Macsusnak, Kesiknek, Helgusnak, Süninek, és barátnőjének. Na megszerveztük? megszerveztük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:38:28
Létrehozva:
|
|
|
húúúúúúúúú de jók vagytok Edó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jááááááááj már várom!!!!! nekem mindegy kinél alszom amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na kicsit játszok a HP5-tel. szeretem mikor nyugis nap van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 19:46:02
Létrehozva:
|
|
|
Szervezitek a 12.-ei bulit?
|
|
|
|
2010.06. 02. - 19:53:33
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
2010.02.27-ei videókat még most tölti fel gdmfan a youtube-ra http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/5/lSFdp_T78HI http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/4/HxeiXe-kRUw http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/3/oOXrS1AC6XI http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/2/l-M-7RgWrzg http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/1/zptOurC4X8c http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/0/k3X7dknuN7k a martin-os videók nagyon jók főleg a wrong-os eddig csak azt láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 20:00:43
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Jan!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martinimádó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.. elolvastam a hermafrodita beadandód... huhh.. hát ez nagyon érdekes, és komoly kis olvasmány lehetett.. Engem is érdekelt volna ez a téma.... és bizony elég sok mindenre ki lehet vetíteni.. nagyon érdekes.. szép munka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 20:06:21
Létrehozva:
|
|
|
csövike edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Martin imádó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem Martin olyan, mint egy angyal ha bajom van a hangja vagy a színpadi tevékenysége egyénisége felvidít és a rossz dolgokat jóként világítja meg számomra. A hangjában mindig optimizmus van és a bohóc mosolya is mindig felvidít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nézzétek meg a vidiket nagyon jó, főleg a wrong-osban ahogy idiótáskodik martin olyan aranyos a színpadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 20:16:24
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Jan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martinimádó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.. elolvastam a hermafrodita beadandód... huhh.. hát ez nagyon érdekes, és komoly kis olvasmány lehetett.. Engem is érdekelt volna ez a téma.... és bizony elég sok mindenre ki lehet vetíteni.. nagyon érdekes.. szép munka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Edó! örülök, hogy tetszett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 4/5-öt adott rá a tanárnő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy érdekes szöveg volt, meg könnyen olvasható és nem is túl hosszú. szerintem ez volt az egyik legértelmesebb téma, meg ez érdekelt a leginkább, úgyhogy erre csaptam is le (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 20:16:39
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhe.. ezek a kutyaszemek.. benne van a világ:) és, h stílszerűek legyünk... mondom is... Shedmáyernek jók az eredményei.. jajj... örülök neki... ha csak rövid ideig, de legalább még jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondanám tovább a híreket. Ez Süninek is szól, hátha élne vele. Akkor nálam alszik szombaton Usi, Angie... Valicsnál alszik Kesik, Helgus, és Macsus.. vagy Usi, vagy Angie.. ez már részlet kérdés.. még kint a kozmiban is van bőven hely, csak kéne hozni Süni egy felfújhatós ágyat. Nekem van olyanom, csak kilukadt.. valahol ereszt, és mivel még nem áll a medence, nem tudom, hol ereszt. Ha addig kész lesz, ami az idő függvénye, akkor meg tudom csinálni, de ha nem, kéne, h hozzatok egyet, és akkor nem kell a szállodában aludnotok, arra nem kell költeni. Tehát van hely Usinak, Angie-nek, Lolának, mert, h azt mondta, ő Marcsinál aludni, de természetesen nálam is elfér még, Macsusnak, Kesiknek, Helgusnak, Süninek, és barátnőjének. Na megszerveztük? megszerveztük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát-hát Edóka!!!Nagyon aranyos vagy,de mi szeretnénk előtte szétnézni a városban,úgyhogy valószínű,hogy már délelőtt ott leszünk!Szeretjük összekötni az ilyen bulikat egy kis kirándulással!És utánna jól esik egy kis pihi,zuhany(sex)stb.stb.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt legalább együtt lehetünk egy kicsit!Érted?De,azért köszi szépen ari vagy!!! Puszi érte!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 20:25:36
Létrehozva:
|
|
|
jajjj és nagyon örülök, hogy egyelőre okésak Shadow eredményei!!!
|
|
|
|
![]() ![]() |