2400 Oldal V  « < 1902 1903 1904 1905 1906 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.06. 02. - 20:27:48
Létrehozva: #38061

devotee

Oksa Süni, akkor marad a szálló, ahonnan még nem hívott fel Sziszi.. úgyhogy rá is csörgök holnap, h mi a faki van már.. mondjon már valamit.

Ebben az esetben jobb is, ha nem nálunk vagytok.. itt se pihi, se sex (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bár nem tudom igazán mit tudtok megnézni.. Turul madár, meg a Barlang.... meg a kilátó... ez amolyan kis kirándulós buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

No akkor nem szenvedünk a pump it up-al (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hhehhehee.. ilyen üzit kaptam az előbb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SZÓLJATOK A BLAHÁN A PÁNSÍPOS INDIÁNOKNAK, HOGY ÁLLJANAK LE AZ ESŐTÁNCCAL, MERT EZ MÁR NEM VICCES !!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 02. - 20:28:08
Létrehozva: #38062

devotee

Sziasztok,

megint elrohant a nap annak ellenére, hogy takarékon működtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, bedúrtam azt az XXL Sportszeletet, de nagyon tömény gyerekek, még most is tele van vele a gyomrom és hát kicsit fáj is, vagy az már lehet, hogy a két darab vacsira elfogyasztott virslitől van, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretek nasizni, a fiúk belevittek a bűnbe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül. a mögöttem lévő szekrényben, ami átmeneti cd/dvd tárolóként szolgál, most éppen csokilerakat van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usi, ezt a Metallica számot is nagyon szeretem! Ma egész délután a Black album, a Reload és az S&M szólt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Állati klassz volt...

Edó, nekem jó, ha nálad alszok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon köszönöm a lehetőséget!!! Pusza! Ma postáztam végre a Placebo rock am ring koncertet neked... Vica, neked meg a Gésát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi és Lola, nagyon gratulálok a vizsgáitokhoz, ügyik vagytok.

Holnap elvileg Angyalkázom, és ez ma meghatározta a napom hangulatát, persze pozitív irányba! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 02. - 20:30:41
Létrehozva: #38063

devotee

JAjjj... Angie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap nagyon jó lesz neked! Még jó, h nálam alszol... csak nehogy horkoljak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ti bent alszotok Dave alatt, én meg kint a kanapén.. jó lesz így? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 02. - 20:31:18
Létrehozva: #38064

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 02. - 20:05:07) *
Köci Vicuska!

Mizújság gyerekek?

Mondjatok híreket, tényeket.
Rövidhíreket.

Én mostan itthon vagyok, szar az idő, és ez enyhe kifejezés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elegem van már, szétfagyok meg minden. Már unom a ruhákat is, a "hideg" ruháimat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Későn keltünk fel Zotyával (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe utána elmentem egy uncsi továbbképzésre, aztán elmentünk pizzázni, van egy olasz étterem, ahova az első randinkkor mentünk és ilyenkor mindig odamegyünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg vettünk nekem egy jó táskát, hehehe.
Annyi táskám van mint a bűn, és én olyan béna vagyok, mert mindig csak egyet használok.
Pedig olyan jó szórakozni a stílusokkal színekkel, én mégis mindig ugyanúgy nézek ki.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Most meg Zotyesznek dolgozni kellett menni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hellóóóó Niki!!!

Fáááázóóóól??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
hehe
Én meg boxerban rohangálok itthon!!!
Ugyanis begyújtottam!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 02. - 20:32:14
Létrehozva: #38065

devotee

Ja, és köszi a Placit.. én még mindig nem jutottam el postára.. tudod, milyen tróger vagyok.. lehet már csak a kezedbe kapod a dvd-ket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pizsit hozzatoooook.. vagy adok alvós pólót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DM-eset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 02. - 20:39:49
Létrehozva: #38066

devotee

Shad eredményeinek én is örülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, mindjárt olvasom a Placebo írásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.06. 02. - 21:32:14) *
Ja, és köszi a Placit.. én még mindig nem jutottam el postára.. tudod, milyen tróger vagyok.. lehet már csak a kezedbe kapod a dvd-ket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pizsit hozzatoooook.. vagy adok alvós pólót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DM-eset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szerintem majd ráér ha akkor ide adod a dvd-t, ne fizess érte feleslegesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Az én alvós pólóim is DM-esek, meg van egy 10 éves Ákos - Hűség pólóm is, nem ecsetelem, hogy néz már ki, de én imádok benne aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.06. 02. - 21:30:41) *
JAjjj... Angie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap nagyon jó lesz neked! Még jó, h nálam alszol... csak nehogy horkoljak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ti bent alszotok Dave alatt, én meg kint a kanapén.. jó lesz így? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, remélem minden klappolni fog és ki tudok majd lógni............. olyan rossz, hogy nincs Andi, így valaki mást kértem meg, hogy két órára üljön már be a helyemre. Remélem, hogy nem lesz ebből gáz... úgy utálom ilyenkor azokat, akiknek van autójuk és oda mennek, ahová akarnak, mert nekem gyalog és bkv-val minden messze van. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De mivel tegnap 4 órát túlóráztam egy szava nem lehet senkinek... csúsztatok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ugye ennyit megér (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pluszban kapok csomó cd-t, de nem tudtam belőle kihúzni, hogy miket... Nagyon kivi leszek XD

Huh, alhatok Dave alatt? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Királyságos
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 02. - 20:41:53
Létrehozva: #38067

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 02. - 21:27:48) *
Oksa Süni, akkor marad a szálló, ahonnan még nem hívott fel Sziszi.. úgyhogy rá is csörgök holnap, h mi a faki van már.. mondjon már valamit.

Ebben az esetben jobb is, ha nem nálunk vagytok.. itt se pihi, se sex (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bár nem tudom igazán mit tudtok megnézni.. Turul madár, meg a Barlang.... meg a kilátó... ez amolyan kis kirándulós buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

No akkor nem szenvedünk a pump it up-al (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hhehhehee.. ilyen üzit kaptam az előbb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SZÓLJATOK A BLAHÁN A PÁNSÍPOS INDIÁNOKNAK, HOGY ÁLLJANAK LE AZ ESŐTÁNCCAL, MERT EZ MÁR NEM VICCES !!!!

Ez tök jó üzi hihihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az asszony már le is nyúlta is kirakta az iwiwre!!

Pedig én akartam...... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na,jó éjt mindenkinek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 20:44:30
Létrehozva: #38068

devotee

Haha ja hát Süni itt aztán be lehet gyújtani vazze' ez központi fűtéses.
A köcsög nem kapcsol rá.
Be vagyok öltözve és mégis megfagyok, a bunkója!
Ruhákat mosni meg, hehh sose szárad meg. Pff.

Edó hehehe!!!!!!

Jó az üzi, fasza pff.

Angie sport xl hú az tényleg tömény blöee, Angyalka? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó lesz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Edó jók a sereg kutyának az eredményei?

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 02. - 21:41:53) *
Ez tök jó üzi hihihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az asszony már le is nyúlta is kirakta az iwiwre!!

Pedig én akartam...... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na,jó éjt mindenkinek!!!

Van egy ötletem Sünci, majd én kirakom te meg tetszikeled.

XDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 02. - 20:47:50
Létrehozva: #38069

devotee

Idézet

lehet nekem is körbe kéne járni a Dugó téren, hátha arra banzájoznak az indiánok! (itt is mindig vannak!!! még a legnagyobb fagyban is!!!)

közben kinyitottam egy sört.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 02. - 20:49:49
Létrehozva: #38070

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 02. - 21:44:30) *
Haha ja hát Süni itt aztán be lehet gyújtani vazze' ez központi fűtéses.
A köcsög nem kapcsol rá.
Be vagyok öltözve és mégis megfagyok, a bunkója!
Ruhákat mosni meg, hehh sose szárad meg. Pff.

Edó hehehe!!!!!!

Jó az üzi, fasza pff.

Angie sport xl hú az tényleg tömény blöee, Angyalka? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó lesz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Edó jók a sereg kutyának az eredményei?

Van egy ötletem Sünci, majd én kirakom te meg tetszikeled.

XDDDDDDDDDDDDDDD

Nem bírtam ki és kiraktam hehe
Annyira jóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 20:51:04
Létrehozva: #38071

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 02. - 21:49:49) *
Nem bírtam ki és kiraktam hehe
Annyira jóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hahaha akkor megosztom te betyár!!!

Ez nem ér, én itt várok a válaszra, te meg addig kiteszed?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 02. - 20:56:17
Létrehozva: #38072

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 02. - 21:27:48) *

Van egy ilyen klub a Facebookon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Niki @ 2010.06. 02. - 21:44:30) *

Borzasztó tömény volt, de akkor jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lesz, remélem nem jön közbe se neki, se nekem semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 21:04:02
Létrehozva: #38073

devotee

Gondolok rátok Angie! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Süni vb, de várom már!!!!!

Azt hiszem én is megyek oda, ott biztos jó idő van, hehehe!!!!!!

Forza Italia!!!!!!!!

Yeeeee de jó lesz nézni a fiúkat, hehehe a szépfiúkat hihihi!!!!!!!

Na persze nem csak azért nézem ám! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=U2GT15GQqG4...feature=related (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

La-lala-lalalalala......

Azzurro!!!!!

Kékek mint mi.....

Sereg lánytagjainak: 2:04 Zambrotta már zavarba ejtően szép.
Fúj-fúj ez már túlzás. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=9kZRT0m-_XI...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 21:09:26
Létrehozva: #38074

devotee

Hehehehe még mindig az olasz válogatotton röhögök. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Most mondja valaki, hogy nem cukik. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 02. - 21:15:31
Létrehozva: #38075

devotee

Köszi Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 02. - 21:25:26
Létrehozva: #38076

devotee

Jó éjt bébi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 02. - 21:45:11
Létrehozva: #38077

devotee

CSajok, én is jóccakát kívánok
Van még valakinek holnap vizsgája?
puszika!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 02. - 21:46:13
Létrehozva: #38078

devotee

asszem hamarosan én is elteszem magam holnapra. fáradt vagyok, nincs kajám (ahelyett ittam a söröscskét) és hűvös is van. meg nyűgös is vagyok. szóval jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 02. - 21:59:40
Létrehozva: #38079

devotee

Usikám.. még elolvastam a placis cuccod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szépen leírtad... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan jó, h így kitudod adni magadból az érzéseid...

Én még mindig olvasok.. mert még mindig van mit... soha nem fogom magam utolérni!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 02. - 22:34:12
Létrehozva: #38080

devotee

kukucs Edó úgy látom már csak mi vagyunk itt. én is fekszem máris, mert reggel meló.
na, ugyehogyugye, gyógyul az az eb. mert nagyon szeretjük.

ezen a Dave alatt alváson meg... enyhén szólva elmerengtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alatta?! sosem aludnék el alatta!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah és mondom, nekem is holtmindegy, hol alszom - van egy olyan érzésem, hogy úgysem sokat fogunk aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1902 1903 1904 1905 1906 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
98 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (98 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: