2400 Oldal V  « < 1903 1904 1905 1906 1907 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.06. 02. - 22:40:25
Létrehozva: #38081

devotee

jahajj, mai hatékonyság: mélyreható kutatómunkával sikerült a csaknem teljes Billy Idol diszkográfiát levadászni warezről. juppi!!! már csak pár live verzió nincs meg - ezek nélkül megleszek, meg a Happy Holidays, ami viszont kell. a világ kifordult önmagából: BILLY IDOL KARÁCSONYI DALOKAT JÁTSZIK ÉS ÉNEKEL.
mennyire beteg már ez???
és ez a kép... mint egy cukrosbácsi. bakker. mint az a fajta télapó, aki a sapkájával takarja el a meredező... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://hardrockheavymetal.files.wordpress.com/2009/11/billy-idol-happy-holidays.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 02. - 22:47:29
Létrehozva: #38082

devotee

Tökmindegy Loli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van hely bőven, majd meglátjátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem is teljesen mindegy.. az biztos, h én simán kiköltözöm a kanapéra, és a nagy ágy csak a tietek... Simán lehet Dave alatt alduni.. minden éjjel azt teszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hheihiihiiihihh.. Loli.. mivan a rockinstennel.. nem megy a szekér?
Egyébként nekem a cradle of love a kedvencem... imádom!
jól írtam a szám címét?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 03. - 05:20:26
Létrehozva: #38083

devotee

Jó reggelt!

Tegnap nem kérdeztem, mert elfelejtettem, de mi van a Recoillal? Lesz még egy fellépés? Nem tudtam kihámozni, mert elveszett a fonál valahol menet közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lécci írjátok meg!!! THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom, Valics már itt kering (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez a karácsonyi kép Billyről nagyon elgondolkoztatott, aztán eszembe jutott, hogy Bob Dylan is csinált tavaly egy karácsonyi lemezt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Rolling Stones valyon mikor áll elő egy ilyennel? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 03. - 05:34:09
Létrehozva: #38084

devotee

Martin rajongók, ezt nektek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=M5jfwhXv1UU
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 03. - 06:32:05
Létrehozva: #38085

devotee

teljesen jól írtad a szám címét Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyi vagy te nemtudom mért mondod hogy nem tudsz angolul, amikor de. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
annak édes a klipje amúgy, díjnyertes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (tegnap kiművelődtem Billyből)
hát nem tudom amúgy mi vitte rá hogy karácsonyi dalozzon, de azon besírok majd tuti a röhögéstől. amúgy sem vagyok oda ezekért a dalokért, na majd hátha miatta megkedvelem.
ajjj, nekem a white wedding, shock the system, rebel yell, future weapon a kedvencek. eddig. aztán most jön majd a komolyabb ismerkedés, mert ezek csak a greatest hitsen vannak.

ááá, ma meló, megyek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 03. - 07:26:24
Létrehozva: #38086

devotee

Hehhehe. ...

Loli.. tudok Billy Idol-ozni a számmal... még gyerekkoromban állt rá, mert hugival mindig ezt csináltuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd megmutatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szép reggelt mindenkinek. Ja.. erről az Alan-es cuccról én is lemaradtam, Mode csak bekiálltotta, de nem magyarázta meg az info-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. ezek a Martinék milyen kis édesek... megzabáljuk.. jujjjjj.... annyi neki hamarosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 07:31:59
Létrehozva: #38087

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 02. - 20:13:43) *
jó kis programok, Niki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

izé, akit érdekel kicsit komolyabb téma / ismeretei bővítése, feltettem egyik beadandómat az oldalamra:

Foucault: Herculine Barbin - egy hermafrodita visszaemlékezései

Sziasztok.

Usi elolvastam a beadandódat.Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet ez iránt az életrajzi mű iránt amiről írtál.Szép munka Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka örülök,hogy jók a kutyus eredményei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 02. - 21:28:08) *
Edó, nekem jó, ha nálad alszok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon köszönöm a lehetőséget!!! Pusza! Ma postáztam végre a Placebo rock am ring koncertet neked... Vica, neked meg a Gésát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 03. - 07:28:16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 03. - 08:47:46
Létrehozva: #38088

devotee

Jó Reggelt!
A mai reggel nagyon nagyon nagyon nagyon szar volt.
Ki kellett váloganom a kolléganőm cuccait, kiüríteni a fiókjait, mert ma jönnek be a rokonai a cuccaiért.
Bakker..... Ja és meg kell fogalmaznom egy álláshírdetést. Mert valaki kell a helyére. De szar ez.
Ez már annyira végleges. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 02. - 16:46:03) *
Igen,megint. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egy után kelek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem mondom,hogy meg lehet
szokni,mert szerintem nem lehet,de,hát ez van egyenlőre(több,mint8éve).
Szeretem a munkámat,sajnos! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sütiiiit??Akarod vihetek valami linzer félét,ha jó?!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Jöhet a linzer. A lekvárosat szessem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 03. - 08:58:47
Létrehozva: #38089

devotee

reggelt!

Trixx: hát ez várható volt ezen módszer után, amit használt. :S

Edó, Angie: örülök, hogy tetszett a Placis szösszenetem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos, egy csomó gondolat és érzés bennem maradt még így is arról a számról, csak egy részét tudtam megfogalmazni annak, amit akartam.

vica: szerintem érdemes elolvasni a szöveget, amiből dolgoztam. biztos megvan könyvtárban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hjajjjj de jó volt sokáig (fél 10-ig) aludni végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja, álmomban vmi árvízzel elöntött fás telken kellett dolgoznom és megjavítanom dolgokat az új vízszinthez alkalmazkodva, aztán közben vhogy míg a nyersanyagokat (kötél, fűrész, falapok) kerestem, a mamám konyhájában találtam magam, ahol a sütijéből nyalakodtam! XD

uh, ma nagybevásárolnom is kell. csak krumpli meg virsli van itthon meg tojás. ebédet még össze tudok ütni belőlük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 03. - 12:00:03
Létrehozva: #38090

devotee

Huhh... de nagy a mozgás itt kérem! mindenki dolgozik, és tanul? itt még mindig olyan idő van, h gyereket lehet csak csinálni. szörnyű!

Egyéb más ötlet?

Te Usi... ezekhez veszel egy kis tejfölt, és máris kész van a rakott krumpli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jójaz... ha nem úgy csinálod, mint én, aki kihagyok belőle mindig valamit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 03. - 12:23:33
Létrehozva: #38091

devotee

én is néztem hogy sehol senki XD én rendbe raktam a konyhát, mosogattam, főztem meg hajat mostam és szárítottam meg ezek előtt Brigivel beszélgettem telón. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ha kicsit megemésztettem a végre magamhoz vett kaját, akkor megyek bevásárolni. itt süt a nap reggel óta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira jó tudni, hogy még mindig kék az ég! XD
hát én annyira nem vagyok oda a rakott krumpliért, bár megeszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 03. - 12:30:37
Létrehozva: #38092

devotee

Na... ne válogass (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóaz! olcsó, és még laktató is! Én is most ebédeltem, mindjárt megyek apuékhoz ki... mert neki el kell mennie tatára, és kimegyek vigyázok Shederellára! pff... de elnyomott a buzgóság... lehet ledőlök egy fél órára... elfáradtam az evésben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 03. - 12:38:23
Létrehozva: #38093

devotee

most én is begubódzóttam egy könyvvel a takaró alá emészteni. *doromb-doromb*
jó pihit, Shadnek meg dupla fültővakarás! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 03. - 13:48:49
Létrehozva: #38094

devotee

Halihó,

megvolt a randim (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Csak hát ez most nagyon rövid volt... de kaptam egy táskányi zenét, úgyhogy lesz mivel elütni az estéimet, ismerkedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, és képzeljétek!!! Véletlenül a buli másnapján lenne kedvetek elmenni Tatabányán az Élményfürdőbe? Csak azért kérdezem, mert Angyalom el tudja intézni az ingyen belépést.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, mindenkinek!!! Nagyon jóban van az üzemeltetővel és csak egy telefon... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 03. - 14:24:53
Létrehozva: #38095

devotee

köszi, én kihagynám az élményfürdőt. nem vagyok egy fürdőzős/strandos típus, meg nekem vissza kell jönnöm vasárnap minél hamarabb Szegedre, kedden vizsgázom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 03. - 14:40:09
Létrehozva: #38096

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 02. - 21:06:21) *
csövike edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Martin imádó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem Martin olyan, mint egy angyal ha bajom van a hangja vagy a színpadi tevékenysége egyénisége felvidít és a rossz dolgokat jóként világítja meg számomra. A hangjában mindig optimizmus van és a bohóc mosolya is mindig felvidít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nézzétek meg a vidiket nagyon jó, főleg a wrong-osban ahogy idiótáskodik martin olyan aranyos a színpadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jantar te vagy az én emberem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is épp így érzek Martin iránt. Köszi azt a sok linket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 14:57:57
Létrehozva: #38097

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 03. - 09:58:47) *
reggelt!

Trixx: hát ez várható volt ezen módszer után, amit használt. :S

Edó, Angie: örülök, hogy tetszett a Placis szösszenetem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos, egy csomó gondolat és érzés bennem maradt még így is arról a számról, csak egy részét tudtam megfogalmazni annak, amit akartam.

vica: szerintem érdemes elolvasni a szöveget, amiből dolgoztam. biztos megvan könyvtárban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hjajjjj de jó volt sokáig (fél 10-ig) aludni végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja, álmomban vmi árvízzel elöntött fás telken kellett dolgoznom és megjavítanom dolgokat az új vízszinthez alkalmazkodva, aztán közben vhogy míg a nyersanyagokat (kötél, fűrész, falapok) kerestem, a mamám konyhájában találtam magam, ahol a sütijéből nyalakodtam! XD

uh, ma nagybevásárolnom is kell. csak krumpli meg virsli van itthon meg tojás. ebédet még össze tudok ütni belőlük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi lehet utána nézek a könyvtárban annak a könyvnek amiből dolgoztál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie megérkezett a film.Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 03. - 15:05:26
Létrehozva: #38098

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 03. - 15:24:53) *
köszi, én kihagynám az élményfürdőt. nem vagyok egy fürdőzős/strandos típus, meg nekem vissza kell jönnöm vasárnap minél hamarabb Szegedre, kedden vizsgázom.

Tényleg, ezt már mondtad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 03. - 15:07:01
Létrehozva: #38099

devotee

Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Láttátok a fotókat Dave-ről és családjáról?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyönyörűek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 03. - 15:10:36
Létrehozva: #38100

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 03. - 15:57:57) *
Usi lehet utána nézek a könyvtárban annak a könyvnek amiből dolgoztál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie megérkezett a film.Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké, remélem Edóé is hamar odaér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis ma... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1903 1904 1905 1906 1907 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
89 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (89 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: