2400 Oldal V  « < 1907 1908 1909 1910 1911 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.06. 03. - 18:34:13
Létrehozva: #38161

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 03. - 19:30:09) *
ikszdé. nemegészen. pont rajtam van a szemüvegem. ez így valahogy nagyon vicces most (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hihihihihi, de kuncogok. mondjuk tuuuudod hogy imádom a slasht (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

cica, 30as vagy? vagy valaki a családban? esetleg van valamitek a t-nél? vezetékes internet, telefon? mert ha van, akkor jár kedvezmény. ennél többet én sem tudnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (bár upc-nél még kedvezmény nélkül is jobbat tudunk:D) na de tényleg abbafejezem a munkát.

Hát ez nem jött be. Itt is ikszdé. Volt egy sejtésem hogy te is szemüveges vagy......

Igen harmincas. Pontosabban 32. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy meg Vodás, pontosabban nincs sajátom csak cégesem. Nincs semmi kedvezményre jogosítványom, de sebaj van még Spektrum, NGC, DC.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 03. - 18:35:49
Létrehozva: #38162

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 03. - 19:30:35) *
Jaaaaaaaj de büszke lesz rád anyukád! Már könnyezek is ahogy elépzelem, mikor meglátja anyud a pici lánya művét kiadva. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Nagyon-nagyon nagy gratula!

Már hogyne érdekelne bennünket. Ne butáskodj már!

jaj. szegény drága mamikám. asszem be fog sírni. még jó hogy nem leszek ott. nem bírom ha a jelenlétemben olvassák amit írtam. főleg nem anyukám. a drága. jajnagyonszeretemazanyukámat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
köszi amit írsz. we share something, ugye? osztozunk mindenben, állatkák, sport, vizsgák, szerelem, jóban rosszban, tisztára mint egy szappanopera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áj láw sereg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 18:39:28
Létrehozva: #38163

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 03. - 19:09:48) *
Szerintem ezt inkább magadnak raktad be!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem is igaz.Mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt vagyok ám.

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 03. - 19:11:05) *

Ezeken felröhögtem Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 03. - 19:15:47) *
Jajj de gyönyörűen tökéletes ez az ember (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A második kép nekem új, úgyhogy köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Dávid (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Én is csak látok, de ilyet nem láttam rajta.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Szívesen Mode.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 03. - 18:39:57
Létrehozva: #38164

devotee

Vicaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az első meg a második... heheheeee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 18:45:06
Létrehozva: #38165

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 03. - 19:27:16) *
jajjj, gyerekek, el kell mesélnem. gondolom bazira nem érdekel titeket, de én tök be vagyok zsongva úgyhogy most ezt bocsássátok meg nekem.
szombaton jelenik meg a verseskötet, amiben benne van pár munkám. és az anyukám nem is tudja. és azt találtam ki hogy nem is mondom el neki. csak elküldöm neki a könyvet postán, bekönyvjelzőzve a nevemnél. szerintem kinyitja, elájul a büszkeségtől.
(előzmény: én egy porfészek pici faluból jövök. és van a falunak pici porfészekhez illő újságja. és most az ősszel volt egy "riport" rólam. és elmondtam benne hogy mik a céljaim, ugye többek között az hogy egyszer adják ki az írásaimat. és utána csomó ember odajött anyukámhoz a faluban hogy gratuláljon a gyerekhez, meg hogy remélik, sikerül elérni az álmaimat. és most tessék. ki van adva. anyukám bepisil. én meg attól hogy ő.)
jujjj, imédok meglepetést okozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gratulálok Lola.Anyukád biztos nagyon büszke lesz az ő kislányára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 03. - 19:39:57) *
Vicaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az első meg a második... heheheeee

ja nagyon haláliak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 03. - 18:45:26
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 03. - 18:46:13
Létrehozva: #38166

devotee

Grat Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) anyuka nagyon meg lesz hatódva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nem regeltem erre az oldalra... utálom, h mindig ilyn ZIP-eket kérnek tőlem.. az mi a faki?

Trixi... egyébként én is UPC-s voltam, és még volt 1 év hűségnyilatkozatom... megoldottam.. csomagváltottam, és olyan volt, mint új szerződő... és ekkor már nem volt hűségnyilatkozat.. és már le is mondtam.. kérdezd meg, h van-e még hűségnyilatkozat, ha csomagot váltassz, és új szerződést írtok.. Erre kötelező válaszolniuk.. hopp.. már nem is voltam UPC-s (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 03. - 18:46:40
Létrehozva: #38167

devotee

jajj, cukik vagytok, de nincs miért gratulálni, ez csak egy antológia, saját vállalással. a lényeg hogy anyukámat úgy meglepem, eldobja a haját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D

biza Trix, szemüveges is vagyok. csak általában kontaktlencsézek. de ma nem volt kedvem, meg szeretem is a szemüvegem, jól áll (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 03. - 18:47:56
Létrehozva: #38168

devotee

Angie bébi...köszi a lehetőséget... de én inkább nem riogatok senkit a testemmel a gyémántfürdőben.. tudod mennyi ismerősünk van nekünk ott? jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem mintha ruhában nem látnák, milyen első osztályú vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) első osztály, mindig párnázott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én maradok anyuéknál a medencénél.. ami még mindig nem áll a rohadt időjárás miatt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 03. - 18:49:35
Létrehozva: #38169

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 03. - 19:35:49) *
jaj. szegény drága mamikám. asszem be fog sírni. még jó hogy nem leszek ott. nem bírom ha a jelenlétemben olvassák amit írtam. főleg nem anyukám. a drága. jajnagyonszeretemazanyukámat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
köszi amit írsz. we share something, ugye? osztozunk mindenben, állatkák, sport, vizsgák, szerelem, jóban rosszban, tisztára mint egy szappanopera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áj láw sereg

Te nő! Tudom mennyire telitalálat ez a sor?????? Imádom, imádom, nagyon, ez a kedvenc sorom a Hole to feed-ben!!!
áj láw túúúúúúúúúúú

Most megyek, magamhoz veszek egy magazint, lássuk csak.... Marie Clare, és befekszem a kádba.
Könyvet sajna nem vihetek, mert mindig vizes lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Majd még jövök.

Idézet (Alisha @ 2010.06. 03. - 19:46:13) *
Grat Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) anyuka nagyon meg lesz hatódva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nem regeltem erre az oldalra... utálom, h mindig ilyn ZIP-eket kérnek tőlem.. az mi a faki?

Trixi... egyébként én is UPC-s voltam, és még volt 1 év hűségnyilatkozatom... megoldottam.. csomagváltottam, és olyan volt, mint új szerződő... és ekkor már nem volt hűségnyilatkozat.. és már le is mondtam.. kérdezd meg, h van-e még hűségnyilatkozat, ha csomagot váltassz, és új szerződést írtok.. Erre kötelező válaszolniuk.. hopp.. már nem is voltam UPC-s (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Edó!!! Milyen kis rafkós vagy. Helyes!!! Intézem is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 03. - 18:49:39
Létrehozva: #38170

devotee

Vica: Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 18:49:49
Létrehozva: #38171

devotee

Trixx jó pancsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 03. - 18:50:07
Létrehozva: #38172

devotee

Ezeken a képeken Stellának pont olyan duda orra van, mint Dave-nek fiatal korában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 03. - 18:55:29
Létrehozva: #38173

devotee

Edó, neked sikerült regisztrálni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 03. - 18:58:21
Létrehozva: #38174

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 03. - 19:50:07) *
Ezeken a képeken Stellának pont olyan duda orra van, mint Dave-nek fiatal korában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D de dili vagy egyelek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
duda orr... jujj de röhögök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhá. asszem kialvatlansági mindenvicces-szindrómám van
de amúgy olyan a kiscsaj más tekintetben mint az anyja, figyeljétek meg pont olyan közel ülőek a szemei mint Jennek.

hehehe, az elsőosztályú beszólásodon is kuncogtam. az vagyok én is, párnás, nem is fapados (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lufthansa waze, nem ám wizzair (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nehogymár regiisztráljatok. kb két nap, és fenn lesz az összes kép mindenütt. mint ahogy ezeknek a képeknek a javát már ide is beszúrkáltátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd megjön a többi is
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 19:00:32
Létrehozva: #38175

devotee

na még Dave...Trixx mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.06. 03. - 19:58:21) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D de dili vagy egyelek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
duda orr... jujj de röhögök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhá. asszem kialvatlansági mindenvicces-szindrómám van
de amúgy olyan a kiscsaj más tekintetben mint az anyja, figyeljétek meg pont olyan közel ülőek a szemei mint Jennek.

hehehe, az elsőosztályú beszólásodon is kuncogtam. az vagyok én is, párnás, nem is fapados (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lufthansa waze, nem ám wizzair (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nehogymár regiisztráljatok. kb két nap, és fenn lesz az összes kép mindenütt. mint ahogy ezeknek a képeknek a javát már ide is beszúrkáltátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd megjön a többi is

hihi én is párnás vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 03. - 19:03:07
Létrehozva: #38176

devotee

ejha, mennem kell. Jó éjszakát, legyetek jók xD

jajj Vica azok a Dave képek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 19:04:16
Létrehozva: #38177

devotee

Éccakát Mode.Álmodj Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy inkább mellette.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 03. - 19:10:04
Létrehozva: #38178

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mode köszi a csodálatos martin-os képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lola gratula a vizsgákhoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó örülök, hogy shad jól van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó te olyan szép csaj vagy főleg az arcod és a kék szemed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/1/zptOurC4X8c 02:40-02:53 közti rész igen tehetséges és csengó-bongó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.06. 03. - 19:47:56) *
Angie bébi...köszi a lehetőséget... de én inkább nem riogatok senkit a testemmel a gyémántfürdőben.. tudod mennyi ismerősünk van nekünk ott? jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem mintha ruhában nem látnák, milyen első osztályú vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) első osztály, mindig párnázott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én maradok anyuéknál a medencénél.. ami még mindig nem áll a rohadt időjárás miatt!

erre reagálva írtam az előbb
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 03. - 19:11:56
Létrehozva: #38179

devotee

Jó éjt mindenkinek.Pá lányok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 03. - 19:17:26
Létrehozva: #38180

devotee

Hehehee.. Jan.. nekem sem azokkal van a problémám... bikiniben mindegy milyen az arcom, meg a szemem.. akkora a valagam, mint fé brazília.... BJ után szabadon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
CSengő-bongó.. és tényleg az.. kiengedi rendesen a gigáját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jóccak lányok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1907 1908 1909 1910 1911 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
98 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (98 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: