![]() ![]() |
2010.06. 03. - 19:24:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/1/zptOurC4X8c a klipp végén martin nem 'engedik sehová és olyan kedvesen reagál martin csak röhög és a gitár már rajta van, h. kezdik a miles away-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/0/k3X7dknuN7k < itt is olyan szép & fantasztikus martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt a távozóknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx a kádas fürdés nem tetszik inkább a zuhany (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S |
|
|
|
2010.06. 03. - 19:28:32
Létrehozva:
|
|
|
Viszont nekem nagyon tetszik.. idejét nem tudom, mikor fürödtem utoljára kádban... mert nálam csak zuhanyzó van. Lehet most fel is megyek anyuék lakásába... sutyiban.. és befekszem a kádba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na jövök utána.. ez egy jó ötlet volt Trixi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 19:30:32
Létrehozva:
|
|
|
bocs, multicég, nekem nem elég hogy jól fizetsz, nekem meg kell váltanom a világot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit nagy ambíciók, nem? én csak télen szoktam kádazni néha otthon, ha átfagytam. itt nagyon keskeny a kád meg spórolok is a vízzel (így is még mindig az előző lakótársam miatt sz*pok a vízszámla miatt). az új fürdőnkben meg nem lesz kád. |
|
|
|
2010.06. 03. - 19:34:05
Létrehozva:
|
|
|
a nagy célok a jó célok. bele élni a világba csak úgy: hogy a Bizottság együttestől idézzek: minek? minek? minek? minek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj, fürdőkád... ne is mondjátok. nekünk is csak tusolónk van. pedig úgy azért 1-2 havonta elhevernék a kádban. |
|
|
|
2010.06. 03. - 19:41:08
Létrehozva:
|
|
|
usi én is inkább zuhanyzom sokkal egészségesebb és takarékosabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) feleslegesen nem szeretem pocsékolni az energiát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 19:41:59
Létrehozva:
|
|
|
azért jó, ha néha emlékeztetőnek megfogadjuk Martin tanácsát is: "put your feet on the ground..."
uh, a Bizottság borzalmas "zenét" játszott. |
|
|
|
2010.06. 03. - 19:43:48
Létrehozva:
|
|
|
Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a zugfürdő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért jó, ha néha emlékeztetőnek megfogadjuk Martin tanácsát is: "put your feet on the ground..." uh, a Bizottság borzalmas "zenét" játszott. Usi ezt mikor mondta Martin? De én is mindig azt mondom, h. Martin agya tényleg nem szállt el, annak ellenére, h. világsztár és (Alan is ilyen) Martin-t ezért imádom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 19:46:28
Létrehozva:
|
|
|
ájj, de bonyolult lenne most ebbe belemenni. mindegy na. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát én sem szeretem a bizottságot, de tisztelet nekik, hogy voltak. |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:12:18
Létrehozva:
|
|
|
Háj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ne legyetek már ilyen szégyenlősek, csupa jó csaj vagyunk, mindenki ezt mondja, belevalóak, nagyszájúak és perverzek, erre a hab testecskéteket nem meritek megmutatni egy rakás idegennek? Én sem vagyok Marilyn Monroe, de hát simán kimegyek a strandra, ha meg ingyen mehetek, hát király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is van hájam, a hasamon, de ki nem szarja le, nem is akarok manöken lenni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, gyerek velem élményfürdőzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te legalább bevállaltad! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, ma olyan kellemetlen helyzetbe keveredtem ne tudjátok meg................. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nevezzük a kollégámat F. Sándornak, aki Angyalkát hurcolja reggel meg este, mert egy helyen laknak. Tegnap hazafelé jövet felhívott a kis drága F. Sándor autójából és érdeklődött, hogy Tatabánya Élményfürdő bővítésére milyen árajánlatot adott a cég, ahol dolgozunk. Hát mondtam, hogy nem tudom és ma megnézem. Le is csekkoltam, felhívtam Angyalom, elmondtam neki. Nincs ebben semmi, hisz ő csinálta az egész gépészetét.... erre ma este csöng a telóm, F. Sándor hív... nézem, hogy mit akar ez tőlem este... hát basszus úgy átvágta Angyalom a palánkon, mint a huzat, ugyanis nem is Tatabánya Élményfürdő lett volna a fő cél információ tekintetében, hanem az, hogy apum cégénél a mi cégünk most hogy fekszik munka ügyileg és hogy én adok-e ki belső infókat. Azt hittem eldőlök, komolyan. Mert, hogy F. Sándornak is kellene ez az apum-féle munka, de fele annyiért vállalná, mint a mi cégünk. Magyarán oda akar szarni, ahonnan eszünk... közben nagy dumával ontja nekem az észt, hogy a Bojti mekkora piás és bulis pasi és hogy ő pontosan tudja milyen picsa részeg volt mikor megcsípték a rendőrök... és hát próbált rávenni, hogy szerezzek belső infókat. Úgy 40 perc után, miután úgy tettem, hogy benne vagyok letettem és gyorsan felhívtam Angyalkát és elmondtam, hogy mit mondott F. Sándor nekem róla, és hogy mennyire szar helyzetbe kerültem. Hát ő is kikelt a hitéből, amikor visszamondtam, hogy mit mondott róla F. Sándor, és hogy tul. képen nem is az Élményfürdős infó volt a lényeg, hanem valami más......... pluszban ma a nem teljesen normális F. Sándor már délután felhívott, hogy hát hallotta a tegnapi beszélgetésemet az Angyalommal és hogy mi hogy is vagyunk, mert puszi, meg imádlak szavak elhangzottak. Na most ha ez a tarack elindít egy pletykát még pluszban rólunk azzal most mi a szart csináljunk? Egyszer egy kolléganőm már belekeveredett ilyenbe, borzasztó rosszul sült el. Kértem most este is F. Sándort, hogy nehogy terjesszen ilyeneket rólunk. De azért attól lehidaltam, hogy mit mondott Bojtiról, basszus... de Bojti is elhűlt, amikor megtudta tőlem ezeket. Reggel azt mondta akkora fejmosást fog adni F. Sándornak azért mert ilyen kellemetlen szituba kevert engem az által, hogy kettős ügynöknek akar használni, meg a másik ez az idióta teóriája arról, hogy Angyalka meg én.... uristen, nem fogok aludni. Ott vagyok a két fél közt a tűzvonalban. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:18:20
Létrehozva:
|
|
|
Megjöttem. Hú de jól esett. Teljesen ellazultam, kellemes témákat olvastam.
Zuhany kontra fürcsi: Ha tehetem, egy órát fürdök, közben mindig olvasok. Szereltettem fel egy diszkrét kis olvasó lámpát a kád fölé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , plussz fürdősó vagy fincsi Palmolive levendulás habfürdő és máris jobb a kedvem. Télen az átfázott végtagjaimra a legjöbb orvosság. Nagy melegben viszont én is a zuhanyt szeretem. Bár ha én zuhanyzom, több vízet használok, mint a fürdéshez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó a zugfürdő - ez jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény Ange drága, jó sz.r helyzetbe kerültél. Pill... |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:24:35
Létrehozva:
|
|
|
De durva hogy kettős ügynöknek akart használni. Egyébként jóban vagy vele hogy megkeresett ilyesmivel?
Nem is értem hogy gondolta. Na meg amiket az Angyalodról mondott. Jó hogy tisztázza majd vele. Azért az ilyet még sem hagyhatja. És a pletyka. Hát az tényleg nem hiányzik. Jobb ilyesminek az elejét venni. Bár lehet hogy azzal hogy megkérted ne terjessze, csak olaj volt a tűzre. Nem tudom. Bár már egy páran (lealább is az Andi) tudják hogy barátok vagytok, majd ők "igazolják". Kíváncsi leszek mi lesz holnap. Remélem azért tudsz majd aludni. Te nem csináltál semmi rosszat. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 03. - 20:30:13 |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:31:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 03. - 20:31:33
Létrehozva:
|
|
|
Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a zugfürdő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi ezt mikor mondta Martin? De én is mindig azt mondom, h. Martin agya tényleg nem szállt el, annak ellenére, h. világsztár és (Alan is ilyen) Martin-t ezért imádom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Useless-ből idéztem. |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:31:45
Létrehozva:
|
|
|
De durva hogy kettős ügynöknek akart használni. Egyébként jóban vagy vele hogy megkeresett ilyesmivel? Nem is értem hogy gondolta. Na meg amiket az Angyalodról mondott. Jó hogy tisztázza majd vele. Azért ilyet még sem hagyhatja. És a pletyka. Hát az tényleg nem hiányzik. Jobb ilyesminek az elejét venni. Bár lehet hogy azzal hogy megkérted ne terjessze, csak olaj volt a tűzre. Nem tudom. Hát jah, nagyon durva főleg ilyen udorító hátsó szándékkal, hogy átverte Angyalkát ezzel a tatabányai infóval. Pedig szegény tényleg csak kivi volt arra a kva összegre, hogy reális-e, hogy a TCS - a cégünk - megnyeri-e a munkát. Közben amúgy F. Sándor is TCS alkalmazott!!! Ezért írtam, hogy oda szarik, ahonnan eszik.... pföjj.... F. Sándort én asszem életemben láttam háromszor... na gyerekek ezért szar protekciósnak lenni egy cégnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annak ki sem szabadott volna derülni, hogy apum ismeri a főnököm és hát van közös munkája a két cégnek, erről csak a főnököm, Andi és M. Zsolt tudtak, aki a pénzügyi ajánlatokat csinálja. Meg persze az Angyalom, de ő nem mondta senkinek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hogy honnan tudta meg F. Sándor, hogy apám egy fejes hát erről lövésem sincsen.... Jajj Trixx, nem tudom mit fog csinálni ez a ...... mert félek attól, hogy megütjük a bokánkat és repülünk. Én azért, mert elmondtam Tatabányát, Angyalka azért, mert kérdezte, F. Sándor meg azért, mert titokban rávetődött egy fél milliárdos melóra a TCS alkalmazottjaként, de másik cég nevében................................................ gyerekek, hogy mászunk ki ebből? |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:36:00
Létrehozva:
|
|
|
usi <-- never let me down amúgy reggel biztos jobban leesett volna, de így estefelé eléggé lelassul az agyam pedig ez olyan egyértelmű volt put your feet on the ground.
|
|
|
|
2010.06. 03. - 20:37:50
Létrehozva:
|
|
|
JÉZUS ANGIE!!!!! ez nagyon durva és gusztustalan dolog!!!!!!!!!!!!!! hogy lehet vki ekkora g*ci?!?!?!?! na most én is fel vagyok háborodva!!!
hát... nem tudom hogy lehetne ebből kimászni! tisztáznod kéne a főnökök előtt magad, nem?! csak nem rúgnak ki! beszéljétek át apuddal, Andival meg az Angyalkáddal, hátha ki tudtok találni vmit! |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:39:02
Létrehozva:
|
|
|
De durva hogy kettős ügynöknek akart használni. Egyébként jóban vagy vele hogy megkeresett ilyesmivel? Nem is értem hogy gondolta. Na meg amiket az Angyalodról mondott. Jó hogy tisztázza majd vele. Azért az ilyet még sem hagyhatja. És a pletyka. Hát az tényleg nem hiányzik. Jobb ilyesminek az elejét venni. Bár lehet hogy azzal hogy megkérted ne terjessze, csak olaj volt a tűzre. Nem tudom. Bár már egy páran (lealább is az Andi) tudják hogy barátok vagytok, majd ők "igazolják". Kíváncsi leszek mi lesz holnap. Remélem azért tudsz majd aludni. Te nem csináltál semmi rosszat. Igen, az Andi tudja és a Somogyi Laci is... na, de tudod milyenek az emberek. Mondhatsz bármit, nem hiszik el.... és ez olyan undorító tulajdonság. Egyszer valakire rámondanak valamit, azt utána nem lehet lemosni. Sehogy sem.... és minél jobban tagadod, annál inkább az jön le, hogy az ellenkezője az igaz. Én is kivi leszek milyen koncepcióval támadja majd le reggel Angyalka F. Sándort... utána majd azonnal hív is. Megpróbálok aludni, de nagyon készen vagyok. |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:43:19
Létrehozva:
|
|
|
usi <-- never let me down amúgy reggel biztos jobban leesett volna, de így estefelé eléggé lelassul az agyam pedig ez olyan egyértelmű volt put your feet on the ground. hát én kicsit más szavakkal, de a Useless-re gondoltam, mint azt feljebb írtam is... "You should see how it feels With your feet on the ground" Angie: sok puszi és nagy ölelés!!!! remélem tudsz majd egy kicsit pihenni is! :S elhiszem, hogy kikészültél! marha gusztustalanok ezek a mocskos játszmák, amiket egyesek játszanak :S |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:43:23
Létrehozva:
|
|
|
ájj, de bonyolult lenne most ebbe belemenni. mindegy na. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát én sem szeretem a bizottságot, de tisztelet nekik, hogy voltak. minek? minek? (huh huh huh) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:44:40
Létrehozva:
|
|
|
JÉZUS ANGIE!!!!! ez nagyon durva és gusztustalan dolog!!!!!!!!!!!!!! hogy lehet vki ekkora g*ci?!?!?!?! na most én is fel vagyok háborodva!!! hát... nem tudom hogy lehetne ebből kimászni! tisztáznod kéne a főnökök előtt magad, nem?! csak nem rúgnak ki! beszéljétek át apuddal, Andival meg az Angyalkáddal, hátha ki tudtok találni vmit! A főnökeimnek lövése sincsen, hogy F. Sándor elhalássza a TCS elől a munkákat, mert azt elmondta, hogy csomó TCS munkát megfúrt már... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) és hiába a TCS nyerte meg, ő, mint rejtett alvállalkozó bezsebelte a pénzeket, tehát erről a fejesek között senki nem tud a cégnél! Nem is merem elmondani, mert vagy 30 fizikai dolgozónk érintett benne, akik TCS alkalmazottak, de mégsem azok.... ez olyan, mint egy ingovány... nem tudom hová lépjek. És kinézem ebből a gciből, hogy simán ráverné Angyalkára, hogy hát ő kérdezte meg Tatabányát.... és meg elmondtam.... ami sajnos igaz!!!!!!!!!!!!!!! Az Isten verje meg.............. |
|
|
|
![]() ![]() |