![]() ![]() |
2009.12. 09. - 13:36:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát én sem tudok ilyet álmodni mint Mode.A fene... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 13:38:56
Létrehozva:
|
|
|
Vica nem jutottunk tovább, mert az utcán voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdvözlet minden újoncnak, aki a seregbe jött szolgálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Léna : Hát fogalmam sincs, de nagyon nagyon régen álmodtam Alannel olyat, hogy ...szóval értitek XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 13:43:03
Létrehozva:
|
|
|
Vica nem jutottunk tovább, mert az utcán voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdvözlet minden újoncnak, aki a seregbe jött szolgálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Léna : Hát fogalmam sincs, de nagyon nagyon régen álmodtam Alannel olyat, hogy ...szóval értitek XD Mode te álmodtál olyat,hogy Alan-el vagy ÚGY....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is mesélted |
|
|
|
2009.12. 09. - 13:48:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri.Helyzet? szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petya elorozta a gépet és valamit akar az alaplapommal asszem XD De nem mondja meg, mert meglepi lesz. Én meg lehet, h megnyúzom, mert nem állunk jól pénzzel. na megyek, mert főzni kell. szeretek főzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leszek még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 13:49:21
Létrehozva:
|
|
|
Mode te álmodtál olyat,hogy Alan-el vagy ÚGY....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is mesélted Hát persze, hogy álmodtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem meséltem?? Hát lehet, hogy még nem volt róla szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is egyszer álmodtam ilyet mellesleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 13:50:17
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
JÚÚÚJ, de izgiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) engem is érdekelne, hogy milyen volt!
|
|
|
|
2009.12. 09. - 13:58:24
Létrehozva:
|
|
|
szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petya elorozta a gépet és valamit akar az alaplapommal asszem XD De nem mondja meg, mert meglepi lesz. Én meg lehet, h megnyúzom, mert nem állunk jól pénzzel. na megyek, mert főzni kell. szeretek főzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leszek még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Biztos meglepi karácsonyra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó főzőcskét. Hát persze, hogy álmodtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem meséltem?? Hát lehet, hogy még nem volt róla szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is egyszer álmodtam ilyet mellesleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te kis rafkós nekünk meg nem meséled el...?Na ki vele.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:01:07
Létrehozva:
|
|
|
Igen, sajnos. Azóta a fogorvos a mumusom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 14:03:21
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
huh..hát, melyiket meséljem? Nem emlékszem mindegyikre, de volt egy olyan, hogy egyik barátnőmmel részt vettünk egy nyereményjátékon, ahol az volt a fődíj, hogy eltölthetünk egy éjszakát Ő a saját szerelmével, én meg Alannel. Aztán mi nyertük meg, és volt egy szép éjszakám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg volt olyan is, hogy én a DM-nél voltam ilyen mindenes, vagy hát amiben tudtam, segítettem nekik. De ott is Dave lánya voltam, meg érdepes mode-on Daniel Miller húga XD... Aztánmint egy szép romantikus filmben, Alannel egymásba szerettünk, és amikor egy koncert alkalmával lefoglaltam a hotelszobákat, az egyiket kettőnk nevére kértem, aztán hát........................(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jah és olyanok is voltak, hogy egy gyilkos meg akart ölni mindenkit a Rose Bowl-ba, mi Alannel meg bebújtunk valami kis szobába, ahol takarítóeszközök voltak XD De ott nem csináltunk semmit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (szent ég..xD) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:05:03
Létrehozva:
|
|
|
Épp most számlázok egy fuvart. A felrakó Basildon-ban volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ilyenkor mindig jó kedvem lesz. |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:09:54
Létrehozva:
|
|
|
Igen, sajnos. Azóta a fogorvos a mumusom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azt elhiszem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már ahogy leirtad is borzasztó volt olvasni hát még látványra milyen lehetett meg átélni. hehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) huh..hát, melyiket meséljem? Nem emlékszem mindegyikre, de volt egy olyan, hogy egyik barátnőmmel részt vettünk egy nyereményjátékon, ahol az volt a fődíj, hogy eltölthetünk egy éjszakát Ő a saját szerelmével, én meg Alannel. Aztán mi nyertük meg, és volt egy szép éjszakám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg volt olyan is, hogy én a DM-nél voltam ilyen mindenes, vagy hát amiben tudtam, segítettem nekik. De ott is Dave lánya voltam, meg érdepes mode-on Daniel Miller húga XD... Aztánmint egy szép romantikus filmben, Alannel egymásba szerettünk, és amikor egy koncert alkalmával lefoglaltam a hotelszobákat, az egyiket kettőnk nevére kértem, aztán hát........................(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jah és olyanok is voltak, hogy egy gyilkos meg akart ölni mindenkit a Rose Bowl-ba, mi Alannel meg bebújtunk valami kis szobába, ahol takarítóeszközök voltak XD De ott nem csináltunk semmit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (szent ég..xD) Mode nem semmi vagy.Ezek az álmok...pedig képzeld el milyen lett volna Alan-el söprűk és felmosók között csinálni...hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másodikhoz meg annyit,hogy ha Dave apád rátok nyitott volna és látta volna,hogy a haverja a lányát khm....lett volna ne mulass. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként részletesen megálmodtad,hogy együtt vagytok?Mert akkor reggel bizti nem tudtál időben felkelni. |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:10:49
Létrehozva:
|
|
|
Köszi hogy így együtt éreztek. Tényleg szörnyű volt.
Utána rögtön mentem dolgozni, és a főnök anyukája megitatott velem kupica pálinkát, hátha visszatér belém a lélek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon rendes volt. |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:14:50
Létrehozva:
|
|
|
Azt elhiszem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már ahogy leirtad is borzasztó volt olvasni hát még látványra milyen lehetett meg átélni. Mode nem semmi vagy.Ezek az álmok...pedig képzeld el milyen lett volna Alan-el söprűk és felmosók között csinálni...hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másodikhoz meg annyit,hogy ha Dave apád rátok nyitott volna és látta volna,hogy a haverja a lányát khm....lett volna ne mulass. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként részletesen megálmodtad,hogy együtt vagytok?Mert akkor reggel bizti nem tudtál időben felkelni. Söprűk és felmosók között (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jesszusom, akkor meg azt se tudtam volna, hogy Dave-et, vagy Alan-t védjem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előző éjszaka, vagy úgy általában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általában végigálmodom, most mivel csak csókolóztunk, ezért könnyebb volt felkelni, de így is még 10 percet fetrengtem az ágyban, mosolyogva xD |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:15:37
Létrehozva:
|
|
|
Köszi hogy így együtt éreztek. Tényleg szörnyű volt. Utána rögtön mentem dolgozni, és a főnök anyukája megitatott velem kupica pálinkát, hátha visszatér belém a lélek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon rendes volt. Ez természetes Trixx.Itt a Seregben már csak igy vagyunk egymással.Ha valamelyikünkkel valami rossz történik akkor együtt érzünk vele. Gondolom a pálinkától sikerült észhez térni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:19:34
Létrehozva:
|
|
|
Te is hr-es vagy? Hol végeztél egyetemet, és milyen szakon? Hát az a baj, hogy sehol nincs munka, a diplomásokkal meg tele az ország, és nem tud senki elhelyezdedni... meg hogy alig mennek nyugdíjba... iszonyatos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx... elájultál ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:21:27
Létrehozva:
|
|
|
Söprűk és felmosók között (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jesszusom, akkor meg azt se tudtam volna, hogy Dave-et, vagy Alan-t védjem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előző éjszaka, vagy úgy általában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általában végigálmodom, most mivel csak csókolóztunk, ezért könnyebb volt felkelni, de így is még 10 percet fetrengtem az ágyban, mosolyogva xD Mode ha a csókolózós álom után 10 percig fetrengtél vigyorogva akkor meddig fetrengtél azok után amikbe unga-bunga is volt? Általában részletesen végig álmodod a khm-öt? Nos ha apád rajta kapna titeket szerintem közéjük kellene,hogy ugorj mert Dave tuti szétverné Alant.Bár szerintem automatikusan Alant védenéd mert ő a szerelmed apáddal szemben. |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:28:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode ha a csókolózós álom után 10 percig fetrengtél vigyorogva akkor meddig fetrengtél azok után amikbe unga-bunga is volt? Általában részletesen végig álmodod a khm-öt? Nos ha apád rajta kap titeket szerintem közéjük kellene,hogy ugorj mert Dave tuti szétverné Alant. unga-bunga XD Ez jóóó (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát, az olyankor jó ugyebár, amikor hétvége van, és nem kell időbe kelni. De ha jól emlékszem, egyszer volt olyan, hogy nem tudtam rendesen felkelni egy olyan álom után, mert visszaaludtam, és akkor még nevelőapám riasztott fel. Felkapcsolta a villanyt, és mondta, hogy hasamra süt a nap, mindjárt elkések. Én pedig szokásomhoz híven morogtam, hogy megint a legszebb álmomból keltettek fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, általában részletesen végigálmodom, többnyire olyan, mintha külsőleg nézném az eseményeket, de volt olyan is, hogy arra ébredtem, hogy rettenetesen kívánom Alan-t XD (és még Useless-girl mondja, milyen ribanc tud lenni néha XD)... hehe, ha olyanra kerülne sor, hogy Dave rajtakap minket, szerintem megpróbálnám rendesen elmagyarázni, hogy én szeretem Alan-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De meglepő mode-on az álmaimban inkább Daniel volt olyan védelmezős, nem Dave (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:32:05
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/_/28320135/Alan%20Wilder.jpg)
Olyan gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:33:00
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/_/28320135/Alan%20Wilder.jpg) Olyan gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óó Jézuuuuuuuuuuuuuuuuuuus |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:33:24
Létrehozva:
|
|
|
Éljenek az új tagok, Léna, Trixx, Jantar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Edó bocsesz, hogy eltűntem csak úgy, de a férjecském azonnali hatállyal követelt magának, így repültem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vica, Faith is itt volt? Biztos megijedt tőlünk, ez a fekete sereg helyszín, nem egyszerű földi halandóknak való. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most megyek, majd jövök. Üdv és puszi mindenkinek. |
|
|
|
![]() ![]() |