![]() ![]() |
2010.06. 03. - 21:12:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantar: ha ez neki jó, akkor hadd csinálja. véleményem szerint amúgy is alapból túl frigid a magyarok felfogása a szexualitással kapcsolatban. (a többségnek) Azért nem csak ott van "Prüdéria"...........Sok embernek van fura felfogása a szexxel kapcs....sajnos (Ok, valakinek az én köreim furcsák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 03. - 21:14:46 |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:13:44
Létrehozva:
|
|
|
dehogy gáz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagyunk egyformák bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt mondjuk elhinném jobban, h az én apám akadna ki azon, ha 4 pasival élnék együtt.. de mondjuk én a fiúkkal jobban kijövök, mint a lányokkal... úgyhogy én is ellennék velük. EGyedül a kosz zavarna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jan.. ért 4 jólbeválogataott példánnyal te is ellenél.. nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néggyel simán. a négy Mode-taggal. és beszélgetnének egész este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugye Jantar? |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:14:41
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nekem tudod mi volt a fura, amikor szóba került anno, hogy akkor Krisztiánnal fogok lakni az albérletben? egy szobában? az hogy anyumék simán belementek!! pedig totál nem ilyen reakcióra számítottam tőlük. inkább nagymamám kérdezte aggódva, hogy minden rendben lesz-e. XDDDDD
pedig apu egy szem lánya vagyok XD |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:16:41
Létrehozva:
|
|
|
néggyel simán. a négy Mode-taggal. és beszélgetnének egész este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugye Jantar? A Depeche Mode-nak 3 tagja van.....turnén 5...... |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:16:45
Létrehozva:
|
|
|
Azért nem csak ott van "Prüdéria"...........Sok embernek van fura felfogása a szexxel kapcs....sajnos (Ok, valakinek az én köreim furcsák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) nah! a prűd szót akartam használni, arra gondoltam! szar mikor már annyira nem tudok koncentrálni, hogy se magyarul se angolul nem jutnak eszembe a megfelelő szavak. (én szeretem a te köreidet! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:16:57
Létrehozva:
|
|
|
Pasikkal jól lehet inni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg ökörködni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg dumálni is... meg mást is, de az most mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ott nem gáz, h horkolok.. mert ők hangosabbak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 21:18:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 03. - 21:20:37
Létrehozva:
|
|
|
Pasikkal jól lehet inni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg ökörködni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg dumálni is... meg mást is, de az most mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ott nem gáz, h horkolok.. mert ők hangosabbak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj ejj látom Alanre senki sem gondol. én sem, csak gondoltam, Jantar pl. igen, mert szereti nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:23:03
Létrehozva:
|
|
|
a fiúkkal én is jobban kijöttem mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért sok lány mindig is neheztelt rám ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj ejj látom Alanre senki sem gondol. én sem, csak gondoltam, Jantar pl. igen, mert szereti nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a fiatal alan igen szép volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szépek voltak a kék szemei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:23:09
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj ejj látom Alanre senki sem gondol. én sem, csak gondoltam, Jantar pl. igen, mert szereti nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ok, persze. mondjuk az igazat megvallva nekem mostanság kezd kicsit sok lenni Alan. Edó: csupa praktikus dolog, amiért jó fiúkkal lakni. (bár Krisz elég lányos volt XD néha jobban hisztizett mint én XD mondjuk szerencsére amúgy se vagyok annyira hisztis) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:23:11
Létrehozva:
|
|
|
nah! a prűd szót akartam használni, arra gondoltam! szar mikor már annyira nem tudok koncentrálni, hogy se magyarul se angolul nem jutnak eszembe a megfelelő szavak. (én szeretem a te köreidet! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:25:04
Létrehozva:
|
|
|
ok, persze. mondjuk az igazat megvallva nekem mostanság kezd kicsit sok lenni Alan. Edó: csupa praktikus dolog, amiért jó fiúkkal lakni. (bár Krisz elég lányos volt XD néha jobban hisztizett mint én XD mondjuk szerencsére amúgy se vagyok annyira hisztis) nekem nem alan olyan szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan szép mikor egy kék szemű férfi szerelemesen néz rád a hideg kékből melegség sugároz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon ellentétes mégis valós (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:25:46
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj ejj látom Alanre senki sem gondol. én sem, csak gondoltam, Jantar pl. igen, mert szereti nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mintha lenne valami külön szála????? Vagy kimaradtam valamiből???? Én ugy tudom hogy nem egyesültek....(attól még szeretheti...én is szeret sok mindenkit aki nincs a DM.ben.....) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:26:10
Létrehozva:
|
|
|
nekem martin-ból és alan-ből soha nem elég just cant get enough (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 21:27:27
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:31:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 03. - 21:32:37
Létrehozva:
|
|
|
nekem martin-ból és alan-ből soha nem elég just cant get enough (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kívánok neked sokat belölük!!!! Az a jó ha mindenkinek megvan a magáé....nem veszünk össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd gubizok neked képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:34:17
Létrehozva:
|
|
|
Kívánok neked sokat belölük!!!! Az a jó ha mindenkinek megvan a magáé....nem veszünk össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd gubizok neked képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:36:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 03. - 21:36:40
Létrehozva:
|
|
|
jóéjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |