![]() ![]() |
2010.06. 03. - 21:44:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=ppHRC3ucD3w...feature=related (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=k3X7dknuN7k...eos=5q5qmWqPnuk nézzétek a végét mit mutat dave martinkának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt léptem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:48:52
Létrehozva:
|
|
|
Jujj.. Jan.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 22:40:15
Létrehozva:
|
|
|
Edó: annyira jó, hogy itt hagytátok a maradék Bacardit meg cola-t!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 23:51:58
Létrehozva:
|
|
|
EGészségedre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudtam,h csak jó lesz valamire.. ha más nem, sebfertőtlenítésre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 23:55:27
Létrehozva:
|
|
|
DEHOGY PAZARLOM ARRA! XD megy bele a gyomromba! XD épp az utcsó adagot szopogatom! XD jó erős lett! XD főleg szívószállal! XD
|
|
|
|
2010.06. 04. - 00:03:00
Létrehozva:
|
|
|
Humoristát csinált belőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó pia ez a baci... és nem zsibbadsz el tőle teljesen.. finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 04. - 00:23:11
Létrehozva:
|
|
|
hát én már "flying high, watching the world pass us by"!!!!!!!!!! XDDDDDD
|
|
|
|
2010.06. 04. - 00:27:02
Létrehozva:
|
|
|
Na szééép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez is egy kétértelmű szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccak Usi.. már nem látok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 04. - 00:28:10
Létrehozva:
|
|
|
oh yeah! XD jóccak bébi!
|
|
|
|
2010.06. 04. - 02:52:24
Létrehozva:
|
|
|
tudom hogy egyedül vagyok és be vagyok rúgva, de NAGYON-NAGYON-NAGYON SZERETEM A DEPEHE MODE-OT!!!!! és nagyon várom a tatabányai bulit, ahol mindezt kibulizhatom magamból!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.06. 04. - 05:28:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Ange remélem este végig tudtad gonolni és alukáltál is. Jutottál valamire? Asszem Edó v. Lola írta, beszélhetnél FS kollégával, ezt mégis hogy gondola. Szögezd le neki, hogy senkinek semmi informásciót nem adsz ki. Ha gondolod vedd fel a beszélgetést a védelmed értdekében. De lehet hülyeséget írok. Milyen rohadék emberek vannak. Szemetek és kapzsik. Remélem minden rendben lesz. http://www.youtube.com/watch?v=ppHRC3ucD3w...feature=related (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=k3X7dknuN7k...eos=5q5qmWqPnuk nézzétek a végét mit mutat dave martinkának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt léptem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , tényleg egy állat!!!!! De jó, utolsó munkanap a héten, végre. |
|
|
|
2010.06. 04. - 05:34:05
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt,
aludtam, de 4-kor felébredtem, konstatáltam h megint esik ez a rohadvány eső... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Már az időjárás is pikkel rám... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Édik vagytok! Edókám, nem tudok nem Teréz anya lenni, ha egyszer ilyen vagyok... Lolikám, ha odáig fajul a dolog, akkor majd szólok, hogy jöhetnek azok a szép szál legények! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Előre is köszönöm a felajánlást! Jantar, tudom hogy sok szemét van, de azért mindig meg tudnak lepni egyesek, akikre nem is gondolnák... alamuszi nyuszika nagyot ugrik. Látom Usi, hogy jól elvoltál ott a bacardi cola párossal a gép előtt! Becsiccsentettél, te drága? Imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brigi, nekem nem furák a köreid, csak az elején volt picit komplikált kibontani a szálakat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt! Ange remélem este végig tudtad gonolni és alukáltál is. Jutottál valamire? Asszem Edó v. Lola írta, beszélhetnél FS kollégával, ezt mégis hogy gondola. Szögezd le neki, hogy senkinek semmi informásciót nem adsz ki. Ha gondolod vedd fel a beszélgetést a védelmed értdekében. De lehet hülyeséget írok. Milyen rohadék emberek vannak. Szemetek és kapzsik. Remélem minden rendben lesz. Jó reggelt, ma elmondom ezt az egészet Andinak, hogy valamit kitaláljunk, jobb ha ő is tudja milyen egy szemét FS! Csak azért mondtam el Tatabányát, mert tök ártatlan kérdés volt Angyalka részéről, és tényleg az volt, nincs ebben semmi, ha egy szerelésvezető érdeklődik a régi munkája után ha netán ott újra lesz valami fejlesztés. Nekik mindig elmondjuk a dolgokat, hiszen ragaszkodnak hozzá, hogy amit ők csináltak, azt ők is vigyék tovább... Nem tudom hogy felvegyem-e, diktafon asszem van... |
|
|
|
2010.06. 04. - 06:31:57
Létrehozva:
|
|
|
Ange, hogy ez mennyire igaz: alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!!! Ezt már középiskolás koromban megtanultam. A legártatlanabbnak kinéző a legaljasabb.
Beszéld csak meg Andival, együtt biztosan kitaláltok valamit és minden rendben lesz. Az Angyalodnak végül is nem titkos információt montál el. Szerintem ebből nem lehet nagy baj. De egyáltalán FS honnan tudta meg a kapsolatot? Mármint apukádat. tudom hogy egyedül vagyok és be vagyok rúgva, de NAGYON-NAGYON-NAGYON SZERETEM A DEPEHE MODE-OT!!!!! és nagyon várom a tatabányai bulit, ahol mindezt kibulizhatom magamból!!!!!!!!!!!!!!! Usi, de édi vagy ahogy egymagadban, spiccesen ide írsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó volt olvasni hogy jól érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Now singing: too looooooooooooooooooooooog! Csak nekem énekli Martiiiiiiin! |
|
|
|
2010.06. 04. - 06:32:18
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie-m hajrá, meg fog oldódni, valahogy mindenképp. meg aztán: amiket mondasz, az alapján szeretnek ott téged, nincs veled gond, plusz nem is voltál hibás. ezt a főnökéknek is látniuk kell. jah, amúgy. lehet hogy kellene majd a videó-vágói ügyességed egy picikét. majd tatabányán beszélünk róla. (ami egyébként simán meghiúsulhat, ha az egyetem nem utalja időben a pénzem, mint most (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) Trixx, valóban, péntek van, ez jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked főleg brutális heted volt, édesem. de vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hétvégén jó lesz neked, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megyek dolgozni, puszi |
|
|
|
2010.06. 04. - 06:36:35
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Lola, igen jó hétvégém lesz. dumcsi és mozi a barátnőmmel. Rám fér.
Jó munkát te T-girl! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 04. - 07:08:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie nagyon sajnálom ezt a szitut amibe belekevertek.Döbbenet milyen szemét emberek vannak mint ez az FS nevű fazon is.Meg áll az ész. Mindenkinek szép napot a "remek" idő ellenére. |
|
|
|
2010.06. 04. - 08:58:29
Létrehozva:
|
|
|
a fiúkkal én is jobban kijöttem mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért sok lány mindig is neheztelt rám .. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fiatal alan igen szép volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szépek voltak a kék szemei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért, most nem szépek a szép kék szemei? XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj ejj látom Alanre senki sem gondol. én sem, csak gondoltam, Jantar pl. igen, mert szereti nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alanre senki sem gondol???? Hát akkor én kiről áradozok minden másodpercben XD Na hát nincs itt senki, azét mégis sziasztok! Angie én nem nagyon értem amit leírtál, mert nem értek ilyenekhez, és lehet, hogy túl gyorsan is olvastam, de a többiek reakciójából meg abból, amit megértettem, az jött le, hogy nagyon kellemetlen szitu, és nem örülsz neki (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 04. - 09:18:38
Létrehozva:
|
|
|
Itt a suliban meg van halva az internet (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 04. - 09:19:25 |
|
|
|
2010.06. 04. - 09:43:35
Létrehozva:
|
|
|
Szeva Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 04. - 09:47:54
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindjárt keződik a hangosbemondóban a műsor XD |
|
|
|
![]() ![]() |