2400 Oldal V  « < 1912 1913 1914 1915 1916 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.06. 04. - 09:48:16
Létrehozva: #38261

devotee

Mode milyen műsor?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 09:51:34
Létrehozva: #38262

devotee

Valami megemlékezés a Trianoni békéről. Kezdődik is. O.társam mondja be ami kezdődik xD

hehee mindenki internetezik, a műsor meg csak szól xDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 04. - 09:53:31
Létrehozva: #38263

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 04. - 10:51:34) *
Valami megemlékezés a Trianoni békéről. Kezdődik is. O.társam mondja be ami kezdődik xD

hehee mindenki internetezik, a műsor meg csak szól xDD

Ahaaa értem.

Te meg azzal szórakozol,hogy fórumozol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 09:56:59
Létrehozva: #38264

devotee

Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát engem nem érdekel. Az mp3 -ban úgyis lemerült az elen, most van valami hang legalább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hahahahaaaaa, vége is van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 04. - 09:57:22
Létrehozva: #38265

devotee

De gondolom kellemesebb lenne az mp 3-at hallgatni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ennyi volt?

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 04. - 09:57:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 09:59:14
Létrehozva: #38266

devotee

Igen, jobb lenne ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aha, ennyi...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 10:08:40
Létrehozva: #38267

devotee

(IMG:http://farm3.static.flickr.com/2468/3706802856_8d641ecb04.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 10:15:06
Létrehozva: #38268

devotee

(IMG:http://gallery.fotoglif.com/images/large/6ovkmhct9139.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 10:20:38
Létrehozva: #38269

devotee

Na vaze, ez a Lady Gaga feldolgozás eléggé megosztja a véleményeket odakinn.... én már nem tudom mit mondjak, meg mit ne. Nekem semmi bajom Lady Gagával, nekem azzal van bajom hogy megint egy feldolgozott dM dalt fognak hallgatni a korombeliek, amiről azt sem tudják, hogy az. Na de majd én kiosztom őket....

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 04. - 10:21:09
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 10:26:04
Létrehozva: #38270

devotee

Na mindjárt kicsöngetnek, úgyhogy kilépek. Majd este jövök...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 04. - 10:43:51
Létrehozva: #38271

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 04. - 11:08:40) *

Andy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 04. - 10:44:12
Létrehozva: #38272

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 04. - 11:15:06) *

De cukik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 04. - 10:44:16
Létrehozva: #38273

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 04. - 11:26:04) *
Na mindjárt kicsöngetnek, úgyhogy kilépek. Majd este jövök...

pá-pá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 04. - 11:08:25
Létrehozva: #38274

devotee

reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, sikerült még fél 6-ig fenn maradni XD
Trixxi: hát nem csak becsiccsentve voltam XD eszembe ötlik róla a "még egy Ászok és mászok" beszólás XD részegen még inkább előjön, hogy mennyire szeretem a srácokat! XDDD
hjajjjj de elmennék most egy DM koncira!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 04. - 12:06:55
Létrehozva: #38275

devotee

na hát én ezt írtam a kinti Gaga feldolgozásos topikba:
(csak ha vki nem olvasná kinn XD - bocsi, úgy érzem hogy ezt nekem most fontos megosztanom veletek!)

Nos érdekes olvasni, hogy a feldolgozások még mindig ennyire megosztják a rajongókat. persze nincs ezzel semmi baj. vannak akik nyitottabbak ilyenekre (vagy mondjuk a mixekre), vannak, akik nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
valaki említette az egyik hozzászólásban, hogy a Paparazzi vs. Precious mashup-ban olyan mintha Dave is énekelné a refrént. kicsit olvasgattam a videóhoz a kommenteket és nem sokkal lejjebb ki is derül, hogy a mix készítőjének azt mondták páran, hogy hasonlít a hangja Dave-éhez, így a saját vokálját adta hozzá a számhoz. Tehát nem Dave énekel, hanem a videó készítője. Először én is meglepődtem a hasonlóságon, de 99%-ig biztos voltam benne, hogy nem ő az. XD
szóval meghallgattam ezt a Precious meg Just can't get enough mixet és azt kell hogy mondjam, hogy tetszik. Főleg a Precious-ös egyre jobban! Azt most hallgatom 15x-re XD Na persze nem leszek tőle nagy Lady Gaga fan. Nem sokat tudok róla vagy a zenéjéről, meg hát nem is hiszek el mindent, amit a bulvár sajtó összeirkál róla (legutóbb az egyik beadandómhoz való anyaggyűjtés közben belefutottam pl. egy olyan cikkbe, amiben azt állítják, hogy Gaga hermafrodita - lehet hogy igaz, lehet hogy nem, engem nem zavar). Eléggé ki vagyok esve a mai zenékből, mert a többség nem is érdekel. Ami meg érdekel azt megszerzem innen-onnan.
Persze, hogy Gaga a popipar terméke (legalábbis látványilag elég erőteljesen). Mindig voltak ilyenek és mindig is lesznek. Valahol olvastam én is, hogy kislány kora óta a zene érdekelte és bárokban kezdett, ambiciózus volt, nem adta fel és harcolt azért, hogy megismerjék a zenéjét és ezért áldozatokat is hozott. Szerintem is tehetséges és van mondandója a szövegeiben, ha jobban odafigyelünk és félretesszük a külsőségeket és az előítéleteket, amiket a "pop-produktum" státusz miatt érez sok ember. Azt hiszem, ha hazamentem és lesz normális netem, kicsit belemélyedek a zenéjébe, mert felkeltette az érdeklődésem és kíváncsi vagyok rá, hogy milyenek az albumai (ha több van). Egy-két klipjét is megnéztem és nekem sok elem tetszik belőlük. Persze vannak olyan extremitások benne, amik annyira nem jönnek be, de tele van szimbolikus elemekkel és erős vizuális képekkel, színekkel, amik által komplexebbek és egyedibbek lesznek a klipjei. Sok stílus keveredik benne/rajta.
Szerintem kellemes hangja van, bár nem mondanám, hogy olyan nagyon jellegzetes lenne, mint mondjuk egy W. Houston (most ő jutott az eszembe). Az meg hogy 30 év múlva is itt lesz-e, megint egy érdekes kérdés, amire a választ nem tudhatjuk biztosan előre. A DM-et is leírták rengetegen már az elején és mégis itt vannak.
Persze, én is sokszor az előítélkezés hibájába esem, de egy ideje dolgozom rajta, hogy ez ne így legyen és előbb tájékozódni próbálok mielőtt valamiről véleményt alkotnék.

De visszatérve a feldolgozásokra: szerintem vannak nagyon is jó feldolgozások! Már említettétek a Johnny Cash féle Personal Jesus-t, ami valóban egyedi és remek! Hatalmas megtiszteltetés volt a fiúk számára is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A FruMode által említett Lacuna Coil-os Enjoy the silence is nagy kedvencem a Rammstein Stripped-je, a Neo New Dress-e, a Moonspell Sacred-je, a Zeraphine In your room-ja és Mike Shinoda 2004-es Enjoy the silence mellett. Vannak azért jó kis újragondolások, de hát persze van, aki kevésbé kedveli ezt a "műfajt".

Azon kicsit én is néztem, hogy azt nyilatkozta (ha helyesen fordították és nem ferdítették el az újságírók a nyilatkozatát), hogy "hozzá tenné, ami hiányzik a People are people-ből". De ahogy olvasgattam itt a hozzászólásokat, egyet kell értenem azokkal, akik azt mondták, hogy valószínűleg a Gaga stílusából fakadó "hiányra" gondolt a hölgyemény. Tehát a saját stílusát fogja belevegyíteni. Kíváncsi leszek rá, hogy miként valósítja ezt meg. (Remélem jobban be fog jönni mint a The Saturdays "Just can't get enough"-ja, vagy Jamelia "Beware of the dog"-ja - bár ott csak a zenei alapot "nyúlták le".)
És igen, ezek a feldolgozások nem csak hogy ingyen reklámok a DM-nek, és talán még rajongókat is szereznek velük, de még hoznak is a konyhára egy kis pénzt - na nem mintha rászorulnának. És gondolom azért jó érzés nekik is (ha meghallgatják ezeket), hogy a fiatalabb generációk még mindig érdeklődnek irántuk. Én drukkolok, hogy jól sikerüljön ez az új feldolgozás! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 04. - 12:30:13
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 04. - 12:39:43
Létrehozva: #38276

devotee

Én ehhez a Lady Gaga témához nemiagzán tudok hozzászólni.Nem ismerem a csaj zenéjét.Mostanában nem nagyon rádiózok csak a kocsiban hallgatok rádiót(ott sem mindig) és biztos hallottam Lady gaga számot csak nem tudtam ő az.Ja meg egy-két hete a férjem is keresgélt tőle zenét mert felkeltette az érdeklődését a csaj népszerűsége(biztos sokat lehet hallani a rádióban ami mindig szól a munkahelyen)és úgy volt vele mivel ő sem ismeri meghallgatná.
Szóval dolgozza fel ha akarja a DM dalát majd meglátjuk mi sül ki belőle.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 04. - 16:30:28
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  whosonline1ju6cc.gif ( 53.45K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 04. - 12:51:10
Létrehozva: #38277

devotee

hát én se hallgatok rádiót. most néztem meg youtube-on pár vidijét.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 04. - 15:14:44
Létrehozva: #38278

devotee

Sziasztok,

FS békén hagyott... remélem már el is ment. Nagy kupac számlával álcáztam magam... huh, nagyon fosul vagyok. Ma vagy nyolcszor hívott Angyalom, hogy hát mi a helyzet, hogy vagyok, hogy bírom. Reggel nem tudott beszélni FS-el, mert FS korábban ment dolgozni, mint ő és hát nem találkoztak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 04. - 15:19:45
Létrehozva: #38279

devotee

köcsög FS! szerencséje, hogy békén hagyott! azért remélem minél hamarabb tud vele Angyalkád beszélni!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 04. - 15:20:05
Létrehozva: #38280

devotee

Én hallgattam Lady Gagát pár hónapja, meg is vannak a lemezei a gépen. Nem rossz zenész, van hangja, tehetséges, stb.
Én a feldolgozásokat nem bírom, nem tehetek róla ... egyszer volt, hogy hallottam egy jó számot a rádióban, és később kiderült, hogy feldolgozás, nem is az előadóé a szám.. na azóta...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1912 1913 1914 1915 1916 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
85 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (85 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: