![]() ![]() |
2010.06. 05. - 11:13:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süni: persze, hogy érdekelnek a felhős képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh mekkora dög ez az "autó" XD Hehee,amikor meglátok egy-két jópofa felhőt, olyankor mindig rád gondolok,és lefényképezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez az Usinak biztos tetszene felkiáltással!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
030.JPG ( 36.21K )
Letöltések száma: 2
031.JPG ( 39.14K )
032.JPG ( 35.44K )
032.JPG ( 35.44K )
034.JPG ( 38.1K )
Letöltések száma: 1
034.JPG ( 38.1K )
Letöltések száma: 3
035.JPG ( 41.98K )
039.JPG ( 39.5K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:18:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát azért mert New Yorkot szeretem, még egész Amerikát nem kell XD
jól van, akkor visszahúzom a karmaimat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jujj süni, nagyon édes vagy!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és szuperek a képek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na ezért Tatabányán tuti kapsz cuppanós puszit és nagy ölelést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:19:26
Létrehozva:
|
|
|
oké, Süni, majd lebótoljuk a hívást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúúááá, egyszer egy olyan kamionba akarok beleülni, ami ilyen csőrös tudod. olyan hosszú orrú. azokat imádom. Usi, tudom h anglisztikásos vagy, csak a NewYork-szerelmedre próbáltam utalni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás a tanulással.a Purrogásra nem tartottam igényt, köfi. a dorombolást is minimalizálom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angiem, nyugodj meg, hívni fog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, reggelizek, pá Hehe na,majd egyszer intézek neked valami csőröset,de csak akkor,ha jó kislány leszel..... .....nem is......inkább rossz kislány hihi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Délben reggelizni??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:24:21
Létrehozva:
|
|
|
én is délben reggeliztem XD tojásrántotta! nyami! kell a fehérje! XD huh huh huh! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.06. 05. - 11:24:44
Létrehozva:
|
|
|
Hát azért mert New Yorkot szeretem, még egész Amerikát nem kell XD jól van, akkor visszahúzom a karmaimat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jujj süni, nagyon édes vagy!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és szuperek a képek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na ezért Tatabányán tuti kapsz cuppanós puszit és nagy ölelést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huúuúuúuúúúú,de jó lesz nekem Tatabányán(lehet az asszonyt nem is kellene vinnem hehe) |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:26:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehe na,majd egyszer intézek neked valami csőröset,de csak akkor,ha jó kislány leszel..... .....nem is......inkább rossz kislány hihi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Délben reggelizni??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) hát nah... most éheztem meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már pirul a kenyérke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhujjj, kapok kamionos kipróbálást??? azért ám nagyon jó/rossz kislány vagyok hajlandó lenni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rajta van a bakancslistámon a csőrös kamion-vezetés. Usi, jaja, mondjuk NY egy egész másik világ úgy az országhoz viszonyítva, meg amúgy kb mindenhez viszonyítva. már amennyire el tudom képzelni. te azért gondolom többet tudsz erről. deeeee Süni, hozzad az asszonyt!!! csak készítsd fel hogy ne lepődjön meg ha random nők ugranak a nyakadba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nehogy félreértse A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 05. - 11:29:11 |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:37:28
Létrehozva:
|
|
|
süni: Lolának igaza van! készítsd fel az asszonyt, nehogy félreértsen minket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hajajajaj micsoda orgazmikus felhők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lola: na igen, NY elég nyitott. amolyan "gyűjtőhelye" mindenféle embereknek. bár erről Brigi többet tudna mesélni, én még nem voltam ott sajna, szóval csak azt tudom, amit ő mesélt vagy amiket filmekből/sorozatokból meg egyetemen hallottam róla. |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:45:12
Létrehozva:
|
|
|
olyan gyönyörű az idő!!! végre süt a nap ismét. a heti buzifejű idő után... tökjó.
és csütörtökig enyém a szoba, seholsenki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nájsz. |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:45:14
Létrehozva:
|
|
|
hát nah... most éheztem meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már pirul a kenyérke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhujjj, kapok kamionos kipróbálást??? azért ám nagyon jó/rossz kislány vagyok hajlandó lenni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rajta van a bakancslistámon a csőrös kamion-vezetés. Usi, jaja, mondjuk NY egy egész másik világ úgy az országhoz viszonyítva, meg amúgy kb mindenhez viszonyítva. már amennyire el tudom képzelni. te azért gondolom többet tudsz erről. deeeee Süni, hozzad az asszonyt!!! csak készítsd fel hogy ne lepődjön meg ha random nők ugranak a nyakadba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nehogy félreértse Hehe bakancslista!!!De jó!Van sajátod?Én még ezen nem gondolkodtam, de majd lehet,hogy írok én is egyet!Csak a párom meg ne lássa,mert lenne benne egy-két pikánsabb kívánság is,amit MÉG nem sikerült megvalósítanom hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt a kamionos kérdést meg megpróbálom elintézni neked,ha olyan helyzetbe kerülök, hogy megvalósíthassam neked! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Lehet,hogy évek múlva,de nem felejtem el (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Főleg,ha ilyen jó viszonyban leszünk,mint most!Dehát,miért ne lennénk??!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már felkészítettem!Erre ő azt kérdezte,hogy"Hapsik nem lesznek ott,akik az ő nyakába akarnak ugrani"? Hát csak lesznek hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:53:29
Létrehozva:
|
|
|
Hehe bakancslista!!!De jó!Van sajátod?Én még ezen nem gondolkodtam, de majd lehet,hogy írok én is egyet!Csak a párom meg ne lássa,mert lenne benne egy-két pikánsabb kívánság is,amit MÉG nem sikerült megvalósítanom hihi Ezt a kamionos kérdést meg megpróbálom elintézni neked,ha olyan helyzetbe kerülök, hogy megvalósíthassam neked! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Lehet,hogy évek múlva,de nem felejtem el (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Főleg,ha ilyen jó viszonyban leszünk,mint most!Dehát,miért ne lennénk??!! Már felkészítettem!Erre ő azt kérdezte,hogy"Hapsik nem lesznek ott,akik az ő nyakába akarnak ugrani"? Hát csak lesznek hehe de jó fej a csajod! hálistennek nem egy fatehén úgy veszem ki a szavaidból, aki hisztisen duzzogna azon hogy körülugrálunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert körül fogunk, ugye többiek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd ráküldünk ám valami Móder hímcsapatot ha akarja, mondd meg neki. az a baj hogy a legtöbbjük gyökér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ha akarja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nincs még teljes Bakancslistám, csak kezdetleges, mindig így hozzá-hozzáírok dolgokat. most azért fejemben van hogy megírom rendesen. van a facebookon a Napy Funky oldal. és mindennap kitalálnak valami dilisséget, ilyen kedvesvicces dolgot. és a múltkor ez volt a feladat h írjuk meg a bakancslistánkat és a héten valósítsunk meg egyet. még nem adódott időm rá. de a régi nagy vágyak között ez is ott van, ez a kamizsonozás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a Golden Gate-en átmenni, meg az ElCamino. meg sokminden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hanem csak mesélj nekünk ezekről a pikáns dolgokról!!! kíváncsi lennék. the depths of your mind (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:54:02
Létrehozva:
|
|
|
süni: heehehehehehehehe XD jó fej asszonykád lehet! XD
a Bakancslista király film! én bőgtem rajta! XD ja és nekem is van ilyesmi listám a fejemben XD van "pár" pikáns dolog is rajta, de az utóbbi időben pipálhattam ki 2 dolgot rajta (Rammstein, Metallica koncert) és szeptemberben fogom a következő hasonló kaliberűt (Placebo koncert). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán ki tudja, mit hoz az élet addig - lehet kipipálhatok még pár dolgot rajta a nyár során XD |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:58:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mi újság? Van vmi hír Trixx kolleganőjéről? Úgy sajnálom...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja,nekem van egy rossz hírem,nem tudok menni Tatabányára:( Anyukám aznap jön haza,szóval így nem megyek. Nagyon jó film,a Bakancslista!! Én is elkezdtem írni,de még sok dolog hiányzik belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha már filmek,ezen a héten láttam az Emlékezz rám-ot,hát kikészített kicsit,de érdemes megnézni!! |
|
|
|
2010.06. 05. - 11:59:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Mi újság? Van vmi hír Trixx kolleganőjéről? Úgy sajnálom...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja,nekem van egy rossz hírem,nem tudok menni Tatabányára:( Anyukám aznap jön haza,szóval így nem megyek. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! degáz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vagyis, na, tökjó hogy látod anyudat, biztosan hiányoztok egymásnak, csak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hogy nem jössz. velem semmi újság. tanulok az utolsó vizsgámra. meg tegnap volt egy szexis beszélgetésem a sráccal akiről dumáltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:04:33
Létrehozva:
|
|
|
sajna Trixx kolléganője elvileg nincs jobban vagy nem lehet tudni még hogy mi van. szegény Trixx, írta hogy elhordta a héten a kolléganőjének egy rokona a holmiját az irodából. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most hétvégén legalább Trixx egy picit feldobódik, pihi meg mozi van ma neki műsoron (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 05. - 12:10:01
Létrehozva:
|
|
|
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! degáz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vagyis, na, tökjó hogy látod anyudat, biztosan hiányoztok egymásnak, csak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hogy nem jössz. velem semmi újság. tanulok az utolsó vizsgámra. meg tegnap volt egy szexis beszélgetésem a sráccal akiről dumáltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,örülök én is,h jön!! Csak olyan rossz,h nem tudok veletek talizni,pedig már vártam:((( Mikor lesz az uccsó vizsgád? Na,az Ákos-os sráccal? És alakult vmi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:11:17
Létrehozva:
|
|
|
de jó fej a csajod! hálistennek nem egy fatehén úgy veszem ki a szavaidból, aki hisztisen duzzogna azon hogy körülugrálunk mert körül fogunk, ugye többiek? majd ráküldünk ám valami Móder hímcsapatot ha akarja, mondd meg neki. az a baj hogy a legtöbbjük gyökér. de ha akarja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nincs még teljes Bakancslistám, csak kezdetleges, mindig így hozzá-hozzáírok dolgokat. most azért fejemben van hogy megírom rendesen. van a facebookon a Napy Funky oldal. és mindennap kitalálnak valami dilisséget, ilyen kedvesvicces dolgot. és a múltkor ez volt a feladat h írjuk meg a bakancslistánkat és a héten valósítsunk meg egyet. még nem adódott időm rá. de a régi nagy vágyak között ez is ott van, ez a kamizsonozás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a Golden Gate-en átmenni, meg az ElCamino. meg sokminden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hanem csak mesélj nekünk ezekről a pikáns dolgokról!!! kíváncsi lennék. the depths of your mind (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen,jó fej!Én is bírom! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most tervezi,hogy ő is jön fórumolni! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nem mesélek,ezek nagyon titkos dolgok ám! De nem olyan nehéz kitalálni,hogy mi lehet egy pasi bakancslistáján a pikáns dolgok hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én elég okos nőknek tartalak benneteket, találjátok ki,de csak úgy magatoknak hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:12:46
Létrehozva:
|
|
|
sajna Trixx kolléganője elvileg nincs jobban vagy nem lehet tudni még hogy mi van. szegény Trixx, írta hogy elhordta a héten a kolléganőjének egy rokona a holmiját az irodából. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most hétvégén legalább Trixx egy picit feldobódik, pihi meg mozi van ma neki műsoron (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hú szegény....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Na,hát igen,kell is a kikapcsolódás...jó film vagy zene,lendít az ember hangulatán |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:16:17
Létrehozva:
|
|
|
Persze,örülök én is,h jön!! Csak olyan rossz,h nem tudok veletek talizni,pedig már vártam:((( Mikor lesz az uccsó vizsgád? Na,az Ákos-os sráccal? És alakult vmi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hétfőn van a vizsga. megyek is tanulni tovább. legalább ez az anyag nem az a kínszenvedés, mint a múltkori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát a sráccal... énnemtudom. flörtölünk mint atom. meg kóstolgat a rohadék, beszólogatunk egymásnak. lehet hogy kedden találkozunk, még nem biztos. drukkdrukkdrukk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beköszönök neki msn-en, erre azt kérdi: mi kell? én meg tök spontán rávágtam: te (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyenek. egymás idegeire mennénk, de kell a srác (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon sajnálom hogy nem jössz. majd valahogy bepótoljuk, elmegyünk a ma az árvíz miatt elmaradó Bonanza ünnepre pl. (óóó shit, kellett nekem eszembe jutnia. ma van az Ákos koncert a Stargarden feszten. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:16:34
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de legalább látod anyukád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
süni: hehe, nekem van pár tippem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyamik! XD |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:17:19
Létrehozva:
|
|
|
Igen,jó fej!Én is bírom! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most tervezi,hogy ő is jön fórumolni! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nem mesélek,ezek nagyon titkos dolgok ám! De nem olyan nehéz kitalálni,hogy mi lehet egy pasi bakancslistáján a pikáns dolgok hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én elég okos nőknek tartalak benneteket, találjátok ki,de csak úgy magatoknak hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy-két tippem Süni:) |
|
|
|
![]() ![]() |