![]() ![]() |
2010.06. 05. - 12:18:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen,jó fej!Én is bírom! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most tervezi,hogy ő is jön fórumolni! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nem mesélek,ezek nagyon titkos dolgok ám! De nem olyan nehéz kitalálni,hogy mi lehet egy pasi bakancslistáján a pikáns dolgok hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én elég okos nőknek tartalak benneteket, találjátok ki,de csak úgy magatoknak hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúj, te disznó! (ha olyanok vannak a bakancslistádon mint amit én el bírok képzelni akkor te egy mocskosul perverz jószág vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hálistennek!) jujj, jön az Asszony ide??? de jó, családi seregelés! now playing: Billy Idol: Future Weapon. új kedvencem. |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:25:04
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de legalább látod anyukád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni: hehe, nekem van pár tippem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyamik! XD Hát igen,mindennek két oldala van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd iszom rátok,innen a távolból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hétfőn van a vizsga. megyek is tanulni tovább. legalább ez az anyag nem az a kínszenvedés, mint a múltkori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát a sráccal... énnemtudom. flörtölünk mint atom. meg kóstolgat a rohadék, beszólogatunk egymásnak. lehet hogy kedden találkozunk, még nem biztos. drukkdrukkdrukk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beköszönök neki msn-en, erre azt kérdi: mi kell? én meg tök spontán rávágtam: te (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyenek. egymás idegeire mennénk, de kell a srác (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon sajnálom hogy nem jössz. majd valahogy bepótoljuk, elmegyünk a ma az árvíz miatt elmaradó Bonanza ünnepre pl. (óóó shit, kellett nekem eszembe jutnia. ma van az Ákos koncert a Stargarden feszten. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) húú Lola,na ez tök jó!! Poénos a kóstolgatás,növeli a feszültséget,amit majd lelehet vezetni vmilyen módon...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drukk!! Meg a vizsgához is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lesz még alkalom bepótolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mentem volna én is a Stargarden-re,de én főként a Deep Purple miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:26:51
Létrehozva:
|
|
|
Van egy-két tippem Süni:) Hehe egy-kettő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább kettő-három (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:27:21
Létrehozva:
|
|
|
Süni,de jó!! Új tagunk lesz :)Az Asszonyka is perverzkedős? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 05. - 12:35:22
Létrehozva:
|
|
|
Süni,de jó!! Új tagunk lesz :)Az Asszonyka is perverzkedős? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ááááááá nem,sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ellentétek vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:38:47
Létrehozva:
|
|
|
Ááááááá nem,sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ellentétek vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ohh majd itt az lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most mennem kell! Szép napot nektek! Puszi! |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:41:44
Létrehozva:
|
|
|
ohh majd itt az lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most mennem kell! Szép napot nektek! Puszi! Hehehe remélem egy kicsit elrontjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi,neked is (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:49:01
Létrehozva:
|
|
|
hehe, kihozzuk belőle a kívánós vadállatot XDDDDDD
|
|
|
|
2010.06. 05. - 12:54:55
Létrehozva:
|
|
|
hehe, kihozzuk belőle a kívánós vadállatot XDDDDDD Na azt néha nem bánnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De,azért nincs ám vele nagy baj! Nekem nagyok az elvárásaim,tudom (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) hehe |
|
|
|
2010.06. 05. - 12:55:57
Létrehozva:
|
|
|
azt gondoltam, h nincs vele nagy baj - már a képei alapján elég belevaló csajnak tűnik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szimpatikus.
|
|
|
|
2010.06. 05. - 13:03:35
Létrehozva:
|
|
|
hajaj, Süni, ki tudja, lehet idejön Anya, aztán egy pár hét után nem fogtok többi idejárni, mert mással lesztek elfoglalva. a billenytűzet nyomkodása helyett ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
agymenésem van: felpörög a házasélet hogy az ágy is megremeg sokkal jobb a viagránál a perverz Fekete Sereg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 13:19:13
Létrehozva:
|
|
|
Szép délután, minden happy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Volt hívásom, igaz nem 11-kor hanem negyed kettőkor, de jó volt, és minden oké Angyalommal a lehetőségekhez képest, bár tegnap jól sejtettem, pár sör lecsúszott és kiütötte... de legalább a börtön gondolatát is elhessegette az éjszaka. Nálam új kedvenc a Simple Minds, kaptam kölcsön 4 albumot tőlük, hudejók!!!! Eddig zenéltem, közben meg hívott Edó is! Macsus, sajnálom, hogy nem jössz Tatabányára (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Süni, kamionozni én is, én is szeretnék (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lécci-lécci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, most megyek és lábgyanta meg ilyenek... |
|
|
|
2010.06. 05. - 14:27:53
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch#!v=syUT-h3yAHM
Ezt nézzétek meg,sírok a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajaj, Süni, ki tudja, lehet idejön Anya, aztán egy pár hét után nem fogtok többi idejárni, mert mással lesztek elfoglalva. a billenytűzet nyomkodása helyett ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) agymenésem van: felpörög a házasélet hogy az ágy is megremeg sokkal jobb a viagránál a perverz Fekete Sereg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig szakítok rátok időt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Függő lettem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 14:42:06
Létrehozva:
|
|
|
nekem is van pár függőségem XD
|
|
|
|
2010.06. 05. - 14:42:17
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch#!v=syUT-h3yAHM Ezt nézzétek meg,sírok a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig szakítok rátok időt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Függő lettem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usiii!!!! Itt egy szivárványos.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 05. - 14:51:54
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 05. - 14:42:36
Létrehozva:
|
|
|
uhjajajajajajjj Fly on the windscreen!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (huh huh, inkább egy bizonyos falon lennék légy! XD)
|
|
|
|
2010.06. 05. - 14:53:02
Létrehozva:
|
|
|
uhjajajajajajjj Fly on the windscreen!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (huh huh, inkább egy bizonyos falon lennék légy! XD) HUH HUH HUH HUH HUH HUH HUH (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sziasztok mindenki!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 14:54:18
Létrehozva:
|
|
|
HUH HUH HUH HUH HUH HUH HUH (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sziasztok mindenki!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na ez aztán a beszólás XD FUCK na mi kezdődött nálam?!?!?!?! D-I-R-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jól esik így a Dirty Dancing 2 és egyéb vizuálisan stimuláló dolgok után XD |
|
|
|
2010.06. 05. - 14:56:23
Létrehozva:
|
|
|
na ez aztán a beszólás XD FUCK na mi kezdődött nálam?!?!?!?! D-I-R-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jól esik így a Dirty Dancing 2 és egyéb vizuálisan stimuláló dolgok után XD Jaaaa szeretlek stimulálni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....ez már beszólás????? te kis céda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 14:57:31
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaa szeretlek stimulálni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....ez már beszólás????? te kis céda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) alakul! forming, forming! XD |
|
|
|
![]() ![]() |