![]() ![]() |
2009.12. 09. - 14:35:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2009.12. 09. - 14:35:55
Létrehozva:
|
|
|
hmmm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.12. 09. - 14:37:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 14:37:10
Létrehozva:
|
|
|
unga-bunga XD Ez jóóó (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát, az olyankor jó ugyebár, amikor hétvége van, és nem kell időbe kelni. De ha jól emlékszem, egyszer volt olyan, hogy nem tudtam rendesen felkelni egy olyan álom után, mert visszaaludtam, és akkor még nevelőapám riasztott fel. Felkapcsolta a villanyt, és mondta, hogy hasamra süt a nap, mindjárt elkések. Én pedig szokásomhoz híven morogtam, hogy megint a legszebb álmomból keltettek fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, általában részletesen végigálmodom, többnyire olyan, mintha külsőleg nézném az eseményeket, de volt olyan is, hogy arra ébredtem, hogy rettenetesen kívánom Alan-t XD (és még Useless-girl mondja, milyen ribanc tud lenni néha XD)... hehe, ha olyanra kerülne sor, hogy Dave rajtakap minket, szerintem megpróbálnám rendesen elmagyarázni, hogy én szeretem Alan-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De meglepő mode-on az álmaimban inkább Daniel volt olyan védelmezős, nem Dave (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mode ha végig gondoljuk a szitut,hogy Dave az apád és a legjobb haverjával rajta kap akkor ő mint lányos apa ezt nem igazán tolerálná és azt hiszem nem várná meg a magyarázatodat hanem cselekedne és először Alan-nek adna egy nagyot aztán ha észhez térne a látvány okozta sokkból indulatában lehet neked is lehúzna egy apai pofont. Nincs abban semmi ribancos ha az ember lánya megkiván egy pasit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode hű mennyi kép a sziv szerelmedről.... |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:41:42
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/_/849758/Martin%20L%20Gore.jpg)
Mode93 jó a fantáziád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:42:07
Létrehozva:
|
|
|
Éljenek az új tagok, Léna, Trixx, Jantar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Edó bocsesz, hogy eltűntem csak úgy, de a férjecském azonnali hatállyal követelt magának, így repültem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vica, Faith is itt volt? Biztos megijedt tőlünk, ez a fekete sereg helyszín, nem egyszerű földi halandóknak való. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most megyek, majd jövök. Üdv és puszi mindenkinek. Niki követelt a férjed...? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja volt itt Faith is de szerintem visitva menekült. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "nem egyszerű földi halandóknak való"...hehe... |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:43:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 14:43:06
Létrehozva:
|
|
|
folyik a nyálam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vica: Hát igen, lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na remélem megálmodom ezt is, hogy mi történne ha ez lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szív szerelmemről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:45:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 14:48:54
Létrehozva:
|
|
|
Jantar.. 30.-án, pecsa... DM party (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindenki jön, ott a helyed neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:51:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode el ne csöppenj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha Jantar igy adagolja neked a képeket Alan-ről készithetsz a gép mellé egy másik bugyit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg akarod álmodni,hogy Dave elpáholja miattad Alan-t?Hátha ma éjszaka sor kerül rá ha már ennyit beszélünk róla. Jantar te tudsz repülőt vezetni?Uh... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 14:58:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode el ne csöppenj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha Jantar igy adagolja neked a képeket Alan-ről készithetsz a gép mellé egy másik bugyit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg akarod álmodni,hogy Dave elpáholja miattad Alan-t?Hátha ma éjszaka sor kerül rá ha már ennyit beszélünk róla. Jantar te tudsz repülőt vezetni?Uh... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát pedig már közel állok a csöppenéshez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, lehet, hogy szükség is lesz rá (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inkább azt akarom megálmodni, hogy tényleg így van-e, és mit csinálna, hogy reagálna, és hogy én hogy reagálnék egy ilyen helyzetre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:00:58
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szia Niki, köszi, hogy meginvitáltál ide minket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar köszi az Alan-es képet, én is csorgattam a nyálam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jó volna olyasmit álmodni, mint Mode, úgyhogy küldhetsz még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!!
A 30.-i Pecsába én is szeretnék menni, kik lesznek ott? |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:08:36
Létrehozva:
|
|
|
Hát pedig már közel állok a csöppenéshez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, lehet, hogy szükség is lesz rá (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inkább azt akarom megálmodni, hogy tényleg így van-e, és mit csinálna, hogy reagálna, és hogy én hogy reagálnék egy ilyen helyzetre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az a gyanúm,hogy Dave úgy reagálna ahogy már mondtam te pedig hebegnél-habognál és azt hiszem apád nem dicsérne meg. Jantar képeket még. |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:13:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:13:20
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen vit.repet. Pl. Góbét, Pirátot és Jantart. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apum pilóta innen a nagy szerelem .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te jó ég.Most már tök kivi vagyok ki lehetsz te Jantar. |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:16:14
Létrehozva:
|
|
|
Lány, vagyok nem fiú. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha adol elérhetőséget küldök egy képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:17:24
Létrehozva:
|
|
|
Azt sejtettem,hogy lány vagy Jantar.Arra lennék kivi,hogy nézhetsz ki,mi a rendes neved,ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:18:30
Létrehozva:
|
|
|
közösségi oldalakon nem vagyok fent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:20:08
Létrehozva:
|
|
|
Lány, vagyok nem fiú. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha adol elérhetőséget küldök egy képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké. aranyine.eva@citromail.hu iwiw-en nem vagy fent? |
|
|
|
![]() ![]() |