2400 Oldal V  « < 1925 1926 1927 1928 1929 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.06. 06. - 07:47:34
Létrehozva: #38521

devotee

Sziasztok,

már fenn vagyok egy ideje, ezerrel másolom a winyóra a Simple Minds lemezeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak persze a 14 gigás pendrive benn maradt a cégnél, szóval most majd vennem kell újraírható dvd-t, mert azok meg az albiban vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kétlakiság hátránya...

Lola, örülök, hogy jól érezted magad. esetlegesen a fényképeket majd felteszed a fészbúkra?

Ákos nagyon kis édes volt, főleg azzal a hajjal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, bombasztikus formában van, jó pas lett - megint - a hétszázát neki! Első sorban ki fogunk nyúvadni Csabán!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixx, köszike, hát Angyalka nem viselte túl jól a pénteki napot... de tegnap már azt mondta minden oké, csak kiakadt és befordult, meg nem akart senkivel sem beszélni. Totál megértettem ám a reakcióját, csak azért aggódtam, hogy ne csináljon hülyeséget.

A kolléganőd, szegényke.... nem tudom hogy fogja viselni ha megtudja mi történt a testével (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vagyis hogy mit tett saját magával... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Beleborzongtam.De az jó, ha a szombati napod jól telt! Mit moziztatok? Huh, édesség, nekem le kell állni...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 06. - 08:02:48
Létrehozva: #38522

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 05. - 21:54:20) *
Honnan-honnan!?? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Hát megvettük (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Asszem a Media Marktba (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Én a Teszkóban vettem, amikor a 3 napos avatar akció volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1990-ért adták!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 08:44:19
Létrehozva: #38523

devotee

sziasztok!

huh, még kóma vagyok.
meg ideges a holnapi vizsga miatt. már álmomban is kínosabbnál-kínosabb helyzetekbe keveredtem és üvöltöztem anyummal, hogy nem megyek a pápával találkozni mert vizsgára kell tanulnom XDDDDD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 06. - 09:24:45
Létrehozva: #38524

devotee

Usi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhá. az álmod... vigyorgok itt rajta reggelizés közben.

ami amúgy vajas mézes kenyér, ha már így szó volt róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fini.

Angie, ha majd megkapom a képeket, és kultúrfejem van rajta, akkor persze hogy felteszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aranyos emberek ezek többségében, egyetlen fura párocska volt. találkoztatok már olyan emberrel, akinek semmi, de szó szerint semmi humorérzéke nincs??? atyaég. ült a csaj a férjével, ilyen tipik művésztanár, aztán kiderült hogy tényleg az XD egész este síri kussban, meg se szólalva, egy mosolyt a férje arcán láttam, amikor épp a művészeti iskolákról beszélgettem az asszonykával, de ennyi. pedig volt ott pár humorherold, egyik srác csak humoros verseket ír, és ki kell nyúlni rajtuk, olyan jó. és akkor próbálták őket is így bevonni a dumcsiba, humorizáltak, de bakker.... ilyen humortalan válaszokat még a föld nem hordott a hátán... nagyon furák voltak. de amúgy mindenki szuper volt, van vagy 4-5 új ismerősöm facebookon, meg még csomóan amúgy is. és volt egy szexi példány is a fene essen belé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan szemei vannak... váááá, olyan zöld mint a Martiné.... és olyan mosolya hogy zavarba jöttem, rendesen nem bírtam állni a pillantását. hjajj, csak vele nem sikerült beszélgetni, mert volt 2 kismama, és emiatt feleződött a társaság, javarészt kinn ültek a dohányzóba. én is kimentem volna szívesen, csak hát mindenki akivel beszélgettem, maradt benn inkább. legközelebb más hely kell, ahol együtt lehet a társaság.

Trixx, örülök hogy minden rendben a kolléganőddel, és hogy jó volt a hétvégéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hjajj, a kedd... ne is mondd. gyomoridegem lesz ha eszembejut.

Edó, jaj, imádni valóak vagytok a szegedi képeken mind (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

istenem, láttátok az árvízi híreket? borzalom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 09:48:26
Létrehozva: #38525

devotee

kérek egy helyzetjelentést az árvízről!

ja volt még érdekes álmom a pápás előtt! (egyébként a pápa aláírása kellett volna egy 3 napos szakmai gyakorlat hitelesítéséhez! nem értem ezt miért álmodtam, mert már leadtam az enyémet az életben és az jó is lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

na szóval a másik álmom az volt, hogy menni akartam pestre Mode buliba, de Vácon voltam és még haza kellett volna ugranom Nagymarosra (15 perc onnan vonattal) elkészülődni. de előtte a Gödörben voltam (elég rangon aluli kocsma kerthelyiséggel, ahova még 0.-ban jártam) és vkire bepipultam és ezért levettem a gatyámat meg a cipőmet és a hosszú freestate-es pólómban meg bugyiban rohantam a vonathoz nagyon gyorsan, de aztán visszafordultam, hogy visszaszerezzem a ruháimat, de nem értem vissza a Gödörbe és akkor hirtelen egy kocsi állt meg mellettem annak a hülye srácnak a bátyjával meg a haverjával, aki valszeg ellopta a ruháimat. elmagyaráztam a dolgot a bátyjának, de ők azt hitték, hogy lefeküdtem ezzel a Lacival és azért hiányoznak a ruháim. én meg meghagytam őket ebben a hitben, hogy segítsenek. aztán vmi mezőn futottam megint a ruháim után de aztán hirtelen rajtam volt az a szürke melegítő gatya, ami most is rajtam van és már tudtam, hogy lekéstem a vonatot. eztán jött a pápás álom, utána meg Szegeden az erkélyről figyeltem, ahogy az utcán a szemközti ház előtt egy szőke csaj akciózásra készült a pasijával és nekivetkőztek, de utána felmentek a lakásukra. XD szóval mozgalmas éjszakám volt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 06. - 10:03:27
Létrehozva: #38526

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 06. - 09:02:48) *
Én a Teszkóban vettem, amikor a 3 napos avatar akció volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1990-ért adták!!!

Hehe 1800-ért vettük bibibíííí (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 06. - 10:11:53
Létrehozva: #38527

devotee

Usi, nézz fel az indexre, részleteket nem tudok én sem, de sajnos nagymaroson is vannak problémák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
borsodban több helyen már konkrétan feladták a védekezést merthogy menthetetlen, többezren alszanak sportcsarnokokban, áruházakban, páran meg nem hajlandóak eljönni a házaikból, hiába körülvette őket a víz, féltik az értékeiket a fosztogatóktól. borzalom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

az álmod... kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 10:14:16
Létrehozva: #38528

devotee

hajajaj, de gáz! :S na akkor ma felhívom aput délután, hogy mi a helyzet odahaza. (tod, ő elég up-to-date, mert vízi rendőr volt).

hát ja, az álmaim elég érdekesek tudnak lenni...

vica: írtam neked a fórumomra! bocsi, hogy csak most!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 06. - 10:17:52
Létrehozva: #38529

devotee

Nahhh végeztem a kocsimosással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még egy kis bónusz feladatot is kaptam
a lányomtól,aszongyahogy
"Apaaa le kellene mosni a biciklimet
is,mert olyan koszos" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lemostam,de semmi koszt nem láttam rajta,na mindegy! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Miközben száradt megittam egy sört,ő meg egy tejcsit
és elbeszélgettünk a világ nagy dolgairól!Aranyos volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi,nem semmi álom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó,hogy álmunkban minden megtörténhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola,ugye,hogy fini a vajasmézeskenyér???Meg egészséges is (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 06. - 10:22:46
Létrehozva: #38530

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 06. - 11:14:16) *
hajajaj, de gáz! :S na akkor ma felhívom aput délután, hogy mi a helyzet odahaza. (tod, ő elég up-to-date, mert vízi rendőr volt).

jaja, kérdezd meg, bár elvileg még mindig arrafelé a legnormálisabb a helyzet, ugye a legrosszabb borsodban, vannak még gondok szolnoknál meg gyms-ben. dunakanyar nem volt így kiemelve, csak a nagymaros névre figyeltem fel.
nu, megyek tanulni.

megzabállak, Süni, olyan imádat vagy, amikor a lánykádról beszélsz. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) apa meg a lánya sörözik/tejcsizik a kertben. hát kész... ez a vajasmézes, nem a kenyerem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami amúgy fini volt, csak szokatlan. elszoktam az édességtől.

na, tényleg megyek, haladni kell a tanulással. ma meg ráadásul még főzni is kellene.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 06. - 10:27:00
Létrehozva: #38531

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 06. - 11:22:46) *
jaja, kérdezd meg, bár elvileg még mindig arrafelé a legnormálisabb a helyzet, ugye a legrosszabb borsodban, vannak még gondok szolnoknál meg gyms-ben. dunakanyar nem volt így kiemelve, csak a nagymaros névre figyeltem fel.
nu, megyek tanulni.

megzabállak, Süni, olyan imádat vagy, amikor a lánykádról beszélsz. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) apa meg a lánya sörözik/tejcsizik a kertben. hát kész... ez a vajasmézes, nem a kenyerem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami amúgy fini volt, csak szokatlan. elszoktam az édességtől.

na, tényleg megyek, haladni kell a tanulással. ma meg ráadásul még főzni is kellene.

Jólvan nem zargatlak tovább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó tanulást!!

Usi neked is!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 10:45:38
Létrehozva: #38532

devotee

süni: cuki lehettél a lányoddal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
köszi, még virslit gyilkolok XD (ergo főzök ebédre)
utána kitelepszem az erkélyre - addigra ideér a nap is és lesz egy kis D-vitamin bevitelem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 06. - 12:19:30
Létrehozva: #38533

devotee

Na,a kis családom nagy örömére el karaokeztam
nekik az egész István a királyt hehe
Az elejétől a végéig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nagyon élvezték,de nem jobban,mint én hehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 12:23:18
Létrehozva: #38534

devotee

na akkor Marcsinál meg Valicsnál tuti bevágódnál, mert ők a nagy István a királyosok, ugye, Edó?! XDDDD

én meg félig-meddig napozgatok a teraszon tanulás közben. szerintem estére bebarnulok XD
(utálom a napot, de a bőröm az jó, hamar barnul)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 06. - 12:28:53
Létrehozva: #38535

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 06. - 13:23:18) *
na akkor Marcsinál meg Valicsnál tuti bevágódnál, mert ők a nagy István a királyosok, ugye, Edó?! XDDDD

én meg félig-meddig napozgatok a teraszon tanulás közben. szerintem estére bebarnulok XD
(utálom a napot, de a bőröm az jó, hamar barnul)

Én is imádom,nem lehet nem szeretni,ezt a REMEKMŰvet! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Csak vigyázz azzal a napozással,nehogy
leégj,vagy napszúrást kapj!Egy kalap legyen a fejeden! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 06. - 12:43:21
Létrehozva: #38536

devotee

Akkor egyszerre napozunk Usival, és én is az erkélyen, bár én inkább a hátamat süttetem. Sok rajta a pattanás meg a miteszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most elintézem őket természetes úton. Közben zenét hallgatok (Talk-Talk) De gyűlnek a felhők (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Vajas-mézes kenyér rop kedvenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.06. 06. - 10:24:45) *
Angie, ha majd megkapom a képeket, és kultúrfejem van rajta, akkor persze hogy felteszem aranyos emberek ezek többségében, egyetlen fura párocska volt. találkoztatok már olyan emberrel, akinek semmi, de szó szerint semmi humorérzéke nincs??? atyaég. ült a csaj a férjével, ilyen tipik művésztanár, aztán kiderült hogy tényleg az XD egész este síri kussban, meg se szólalva, egy mosolyt a férje arcán láttam, amikor épp a művészeti iskolákról beszélgettem az asszonykával, de ennyi. pedig volt ott pár humorherold, egyik srác csak humoros verseket ír, és ki kell nyúlni rajtuk, olyan jó. és akkor próbálták őket is így bevonni a dumcsiba, humorizáltak, de bakker.... ilyen humortalan válaszokat még a föld nem hordott a hátán... nagyon furák voltak. de amúgy mindenki szuper volt, van vagy 4-5 új ismerősöm facebookon, meg még csomóan amúgy is. és volt egy szexi példány is a fene essen belé olyan szemei vannak... váááá, olyan zöld mint a Martiné.... és olyan mosolya hogy zavarba jöttem, rendesen nem bírtam állni a pillantását. hjajj, csak vele nem sikerült beszélgetni, mert volt 2 kismama, és emiatt feleződött a társaság, javarészt kinn ültek a dohányzóba. én is kimentem volna szívesen, csak hát mindenki akivel beszélgettem, maradt benn inkább. legközelebb más hely kell, ahol együtt lehet a társaság.

A művészlelkek és a pedagógusok külön fajok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon várom a képeket, majd sasolom mikor frissítesz! Jó tanulást neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 06. - 12:54:29
Létrehozva: #38537

devotee

kukucs
tanszünetet tartok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt esszéírás lesz, ami legalább jó, mert mehet közben a zene. utána tételtanulás, amikor meg csend kell. közben facebookon garázdálkodunk, ugye Angie-m? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
codálatossz az idő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 06. - 12:58:17
Létrehozva: #38538

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 06. - 11:14:16) *

Oké Usi megnézem és válaszolok.Semmi baj tudom,hogy sok a tanulni valód és nem érsz rá.

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 06. - 10:48:26) *
kérek egy helyzetjelentést az árvízről!

ja volt még érdekes álmom a pápás előtt! (egyébként a pápa aláírása kellett volna egy 3 napos szakmai gyakorlat hitelesítéséhez! nem értem ezt miért álmodtam, mert már leadtam az enyémet az életben és az jó is lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

na szóval a másik álmom az volt, hogy menni akartam pestre Mode buliba, de Vácon voltam és még haza kellett volna ugranom Nagymarosra (15 perc onnan vonattal) elkészülődni. de előtte a Gödörben voltam (elég rangon aluli kocsma kerthelyiséggel, ahova még 0.-ban jártam) és vkire bepipultam és ezért levettem a gatyámat meg a cipőmet és a hosszú freestate-es pólómban meg bugyiban rohantam a vonathoz nagyon gyorsan, de aztán visszafordultam, hogy visszaszerezzem a ruháimat, de nem értem vissza a Gödörbe és akkor hirtelen egy kocsi állt meg mellettem annak a hülye srácnak a bátyjával meg a haverjával, aki valszeg ellopta a ruháimat. elmagyaráztam a dolgot a bátyjának, de ők azt hitték, hogy lefeküdtem ezzel a Lacival és azért hiányoznak a ruháim. én meg meghagytam őket ebben a hitben, hogy segítsenek. aztán vmi mezőn futottam megint a ruháim után de aztán hirtelen rajtam volt az a szürke melegítő gatya, ami most is rajtam van és már tudtam, hogy lekéstem a vonatot. eztán jött a pápás álom, utána meg Szegeden az erkélyről figyeltem, ahogy az utcán a szemközti ház előtt egy szőke csaj akciózásra készült a pasijával és nekivetkőztek, de utána felmentek a lakásukra. XD szóval mozgalmas éjszakám volt XD

Ez aztán az álom.

Apropó álom....nem is mondtam,hogy az én álmomban pedig benne volt Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe Mode a férjeddel álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 06. - 13:01:39
Létrehozva: #38539

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 06. - 13:54:29) *
kukucs
tanszünetet tartok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt esszéírás lesz, ami legalább jó, mert mehet közben a zene. utána tételtanulás, amikor meg csend kell. közben facebookon garázdálkodunk, ugye Angie-m? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
codálatossz az idő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó szünetelést, én még mindig zenélek... Kiri ez a lemez csajok!

(IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/61UHFWQP-6L._SS500_.jpg)

Facebookon tényleg elvagyunk :] De perverzek vagyunk, ezért most azonnal kell egy mézes kifli (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pedig tele a pocim, de annyit beszéltünk róla, hogy megkívántam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na jó, ez is félreérthető lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.06. 06. - 13:58:17) *
Apropó álom....nem is mondtam,hogy az én álmomban pedig benne volt Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe Mode a férjeddel álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na és mit műveltetek Alannel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 06. - 13:26:25
Létrehozva: #38540

devotee

Angie semmit sem műveltünk Alan-el.Legalább is semmi olyat ami félreérthető lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igazából nem nagyon emlékszem az álomra csak arra,hogy Alan is benne volt de még nem is beszéltünk egymással.

Usi ment a válasz az oldaladon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie megkívántad a mézes kiflit?....juj most erre eszembe jutott valami.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 13:27:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1925 1926 1927 1928 1929 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
98 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (98 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: