![]() ![]() |
2010.06. 06. - 13:27:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie semmit sem műveltünk Alan-el.Legalább is semmi olyat ami félreérthető lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igazából nem nagyon emlékszem az álomra csak arra,hogy Alan is benne volt de még nem is beszéltünk egymással. Usi ment a válasz az oldaladon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na persze, csak ültetek és "beszélgettetek" ............................. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:28:18
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na persze, csak ültetek és "beszélgettetek" ............................. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom,hogy nem beszéltünk.... és nem is csináltam vele semmit..... |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:31:15
Létrehozva:
|
|
|
Mondom,hogy nem beszéltünk.... és nem is csináltam vele semmit..... jóvanna, csak viccelek ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most mókás kedvemben vagyok, végre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A péntek és a szombat nagy része hát hogy is mondjam nem volt túl vidám nekem... |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:37:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 06. - 13:38:07
Létrehozva:
|
|
|
jóvanna, csak viccelek ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most mókás kedvemben vagyok, végre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A péntek és a szombat nagy része hát hogy is mondjam nem volt túl vidám nekem... humorizáljál, pipi, abba ne hagyd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem ha jó kedved van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így így így tovább. ééééés szombaton megyünk Tatabánya!!! nekem is jó kedvem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még a tanulás sem veszi el. sőt, tulképp jó az anyag. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a legszuperebb tanár ez a fickó, fanklubja van az egyetemen. |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:42:21
Létrehozva:
|
|
|
jóvanna, csak viccelek ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most mókás kedvemben vagyok, végre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A péntek és a szombat nagy része hát hogy is mondjam nem volt túl vidám nekem... Nyugodtan nyomjad a humort én is vigyorgtam itt csak az előző hozzászólásomnál lemaradt a vigyorgós smile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már éppen ideje,hogy jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak csütörtökön jó idő legyen.Akkor lesz a Petra bölcsis ballagása és utána a kerti buli nekik. |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:43:14
Létrehozva:
|
|
|
na most én is tartok 5 perc pihit. egész jól berendezkedtem a teraszon!
végigfeküdtem a 3 párnán ami a másik ágyhoz van, napszemcsi, néha felhők bámulása, utána vissza az olvasnivalóhoz és bentről megy a zene (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyugi süni, nem olyan erős a nap most, meg kicsit jár a szél meg vannak felhők. |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:54:03
Létrehozva:
|
|
|
humorizáljál, pipi, abba ne hagyd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem ha jó kedved van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így így így tovább. ééééés szombaton megyünk Tatabánya!!! nekem is jó kedvem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még a tanulás sem veszi el. sőt, tulképp jó az anyag. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a legszuperebb tanár ez a fickó, fanklubja van az egyetemen. NEm hagyom abba!!!!!!!!!!! Most zenei sokkban is részem volt ám, töményen nem is tudom mikor hallgattam ennyi - számomra tök új - zenét egymás után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát még a sun is sájnol odakinn, szóval happy vagyok, mosolygok meg minden. Néha kiszaladok a hátamat megmutatni napasszonynak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát a tanulás meg minden jobb ilyen szép időben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És valóban ideje volt már hogy ilyen meleg legyen, várom az aszfalt olvadós hőséget! Jajj, akkor ez az a tancsibácsi, akiről múltkor meséltél nekem mikor csattogtunk a kombínóhoz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Now playing: New order.... állat klasz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:58:28
Létrehozva:
|
|
|
NEm hagyom abba!!!!!!!!!!! Most zenei sokkban is részem volt ám, töményen nem is tudom mikor hallgattam ennyi - számomra tök új - zenét egymás után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát még a sun is sájnol odakinn, szóval happy vagyok, mosolygok meg minden. Néha kiszaladok a hátamat megmutatni napasszonynak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát a tanulás meg minden jobb ilyen szép időben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És valóban ideje volt már hogy ilyen meleg legyen, várom az aszfalt olvadós hőséget! Jajj, akkor ez az a tancsibácsi, akiről múltkor meséltél nekem mikor csattogtunk a kombínóhoz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Now playing: New order.... állat klasz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fú, cica, annyi mindent beszéltünk már, én istenbizony nem emlékszem. de megeshet. a tanár aki olyan művelt és úgy ad elő hogy síri kussban tátott szájjal hallgatja mindenki. igen, asszem róla meséltem neked. jajj, nagyon jó, mikor az ember új zenét talál és beleássa magát! imádom, csak ritkán bírom rávenni magam, mert hiába ez az eufória, mindig tök nehéz elszakadni a már imádott zenéktől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én most 3 új zene szerelmében vidámkodok: a múltkor megszeretett Muse, Parov Stelar, meg most Billy (néha DG meg Rapülők XD) na de mostmár letiplizek fórumról, majd ha megírtam az esszét, jövök. |
|
|
|
2010.06. 06. - 13:59:01
Létrehozva:
|
|
|
na mondtam én Angie hogy tetszeni fog neked a New Order! így legyen 5-ösöm a lottón vagy a vizsgáimon XD
|
|
|
|
2010.06. 06. - 14:02:26
Létrehozva:
|
|
|
Nyugodtan nyomjad a humort én is vigyorgtam itt csak az előző hozzászólásomnál lemaradt a vigyorgós smile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már éppen ideje,hogy jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak csütörtökön jó idő legyen.Akkor lesz a Petra bölcsis ballagása és utána a kerti buli nekik. Akkor jó, már azt hittem véletlenül megbántottalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csütörtökre megrendelem neked a jó időt a Józsefeimtől! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fú, cica, annyi mindent beszéltünk már, én istenbizony nem emlékszem. de megeshet. a tanár aki olyan művelt és úgy ad elő hogy síri kussban tátott szájjal hallgatja mindenki. igen, asszem róla meséltem neked. jajj, nagyon jó, mikor az ember új zenét talál és beleássa magát! imádom, csak ritkán bírom rávenni magam, mert hiába ez az eufória, mindig tök nehéz elszakadni a már imádott zenéktől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én most 3 új zene szerelmében vidámkodok: a múltkor megszeretett Muse, Parov Stelar, meg most Billy (néha DG meg Rapülők XD) na de mostmár letiplizek fórumról, majd ha megírtam az esszét, jövök. Felér ez egy külhoni körúttal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt itt inden, a full elektronikustól a lightos rockig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiri!!! És kellemesen dohány illatú lett a szobám is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó esszézést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, róla dumcsiztál nekem, drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 14:04:19
Létrehozva:
|
|
|
na visszamentem én is.
|
|
|
|
2010.06. 06. - 14:05:52
Létrehozva:
|
|
|
na mondtam én Angie hogy tetszeni fog neked a New Order! így legyen 5-ösöm a lottón vagy a vizsgáimon XD hááááááááááááááááá, qva jó!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Na, majd elkérem Angyalkától a többit is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na visszamentem én is. pápá Nemsoká lépek, mert rátaposok a gázra, ablak le, zene be, irány Pest! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 14:25:13
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó, már azt hittem véletlenül megbántottalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csütörtökre megrendelem neked a jó időt a Józsefeimtől! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felér ez egy külhoni körúttal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt itt inden, a full elektronikustól a lightos rockig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiri!!! És kellemesen dohány illatú lett a szobám is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó esszézést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, róla dumcsiztál nekem, drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj dehogy bántottál.Vettem a humort. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké az jó lenne ha küldenék a Józsijaid a meleget csütörtökre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi,Lola jó tanulást.Angie neked pedig jó utat. |
|
|
|
2010.06. 06. - 16:17:59
Létrehozva:
|
|
|
Oké Usi megnézem és válaszolok.Semmi baj tudom,hogy sok a tanulni valód és nem érsz rá. Ez aztán az álom. Apropó álom....nem is mondtam,hogy az én álmomban pedig benne volt Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Mode a férjeddel álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD |
|
|
|
2010.06. 06. - 16:40:33
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a szöveget valami angol tudású ember legyen szíves nekem lefordítani, mert a fordító egy tök értelmetlen szöveget ad ki. Viszont amit kiadott magyar fordítást, az nekem nagyon nem tetszik...
he looks like he never really did give a shit about the band.I mean.....he never really was dedicated to the band, he made good beats and all but he stuck around for the pay, he was the highest paid member of the band. Its like he deserved to be put in the trouble he is now.He cheated on his first wife with Hep, and he divorced Hep not too long ago... hes a slime ball.A nice lookin one.But a cruel cynical person. Köszi |
|
|
|
2010.06. 06. - 16:43:31
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a szöveget valami angol tudású ember legyen szíves nekem lefordítani, mert a fordító egy tök értelmetlen szöveget ad ki. Viszont amit kiadott magyar fordítást, az nekem nagyon nem tetszik... he looks like he never really did give a shit about the band.I mean.....he never really was dedicated to the band, he made good beats and all but he stuck around for the pay, he was the highest paid member of the band. Its like he deserved to be put in the trouble he is now.He cheated on his first wife with Hep, and he divorced Hep not too long ago... hes a slime ball.A nice lookin one.But a cruel cynical person. Köszi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hol találtad ezt? XD XD Szeva Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd nem nevetnél ha az álmomban a férjeddel enyelegtem volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 16:46:08
Létrehozva:
|
|
|
Az egyik videómhoz írta Youtube-on egy emberke.
Szerintem nem lesz a barátom..... Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 16:53:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 06. - 16:54:15
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a szöveget valami angol tudású ember legyen szíves nekem lefordítani, mert a fordító egy tök értelmetlen szöveget ad ki. Viszont amit kiadott magyar fordítást, az nekem nagyon nem tetszik... he looks like he never really did give a shit about the band.I mean.....he never really was dedicated to the band, he made good beats and all but he stuck around for the pay, he was the highest paid member of the band. Its like he deserved to be put in the trouble he is now.He cheated on his first wife with Hep, and he divorced Hep not too long ago... hes a slime ball.A nice lookin one.But a cruel cynical person. Köszi hm. na kb. úgy néz ki, ő (gondolom Alan) soha le se szarta a bandát. úgy értem... soha nem volt elkötelezve a zenekarnak. jó ritmusokat csinált meg minden, de a fizetésért maradt, ő volt a legjobban fizetett tagja a bandának. mintha megérdemelné a hogy ilyen bajba kerüljön, mint amiben most van (...kb...?). Megcsalta az első feleségét Heppel, és elvált Heptől nem túl régen. egy nyálgép (vagy ilyesmi, sokféleképpen fordítható a slime ball). egy jól kinéző nyálgép. de egy kegyetlenül cinikus ember. ennyi nagyjából. valóban nem lesztek cimbik az illetővel asszem. |
|
|
|
![]() ![]() |