![]() ![]() |
2010.06. 06. - 16:57:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm. na kb. úgy néz ki, ő (gondolom Alan) soha le se szarta a bandát. úgy értem... soha nem volt elkötelezve a zenekarnak. jó ritmusokat csinált meg minden, de a fizetésért maradt, ő volt a legjobban fizetett tagja a bandának. mintha megérdemelné a hogy ilyen bajba kerüljön, mint amiben most van (...kb...?). Megcsalta az első feleségét Heppel, és elvált Heptől nem túl régen. egy nyálgép (vagy ilyesmi, sokféleképpen fordítható a slime ball). egy jól kinéző nyálgép. de egy kegyetlenül cinikus ember. ennyi nagyjából. valóban nem lesztek cimbik az illetővel asszem. Na az a vicces, hogy ezt egy taknyos mocskos rohadék kölyök írta, akinek fingja nincs Alan magán és szerelmi életéről sem, úgyhogy mindjárt olyat írok vissza neki, hogy telefossa a gatyáját. Úgy írt róla, mint aki évtizedek óta ismeri Őt, és a mode egyik jó haverja lett volna. Megcsalta első feleségét... hát k*vára, már bocsánat... ennyi fingja van róla a gyereknek. Nyálgép...hát tényleg az..jah, végülis nagyon az volt..... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 16:58:56 |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:04:06
Létrehozva:
|
|
|
nyugi Mode, ne húzd fel magad ilyen hülyeségen. nem egy kamaszgyerek ítélete fogja meghatározni Alan megítélését. ezen semmi sem múlik. ne pazarold az idődet ilyesmire.
|
|
|
|
2010.06. 06. - 17:05:50
Létrehozva:
|
|
|
Ja igazad van, lehet ki kéne törölnöm amit írt, mert csak magamat húzom fel rajta
|
|
|
|
2010.06. 06. - 17:06:51
Létrehozva:
|
|
|
én takonypócnak vagy gennyládának fordítanám a slime ball-t.
de kb. arról szól a hsz, mint amit Lola fordított. A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 17:09:21 |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:07:55
Létrehozva:
|
|
|
Ki is töröltem. Hát bakker, majd akkor írjon véleményt bárkiről is, amikor személyesen ismeri.
Pláne ilyeneket... Köszi Lola, Usi köszi neked is. Le is tiltottam a felhasználót... hát álljon már meg a menet. |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:18:23
Létrehozva:
|
|
|
Ki is töröltem. Hát bakker, majd akkor írjon véleményt bárkiről is, amikor személyesen ismeri. Pláne ilyeneket... Köszi Lola, Usi köszi neked is. Le is tiltottam a felhasználót... hát álljon már meg a menet. akkor te sem mondhatnál véleményt Alanről, hisz te sem ismered személyesen... A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 17:18:37 |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:19:59
Létrehozva:
|
|
|
Ez igaz, de én nem mocskolódást írok róla, meg belőlem az imádat beszél, nem egy kitalált történet az életéről. Meg annak alapján ítélem amit hallok róla, és amit ott láttam magam előtt
|
|
|
|
2010.06. 06. - 17:22:10
Létrehozva:
|
|
|
humorizáljál, pipi, abba ne hagyd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem ha jó kedved van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így így így tovább. ééééés szombaton megyünk Tatabánya!!! nekem is jó kedvem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még a tanulás sem veszi el. sőt, tulképp jó az anyag. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a legszuperebb tanár ez a fickó, fanklubja van az egyetemen. Hehehe jó fej tanár lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:37:27
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe jó fej tanár lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az, egy zseni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) imádom. ááá, mint egy mesemondó, kész. megyek is vissza a könyvhöz. jaja, Usi, ez egy jobb szó hogy gennyláda. hehe, milyen szókincsünk van már angol szlengből XDDD |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:40:20
Létrehozva:
|
|
|
Ez igaz, de én nem mocskolódást írok róla, meg belőlem az imádat beszél, nem egy kitalált történet az életéről. Meg annak alapján ítélem amit hallok róla, és amit ott láttam magam előtt végül is ő is ezt tette, nem? annak alapján ítélte meg, amit hallott róla. csak te csupán a pozitívumot látod benne, ő meg a negatívumot... aztán ki tudja, milyen is valójában amögött a kép mögött, amit a nyilvánosságnak mutat... (persze ugyanez érvényes minden híres emberre) jaja, Usi, ez egy jobb szó hogy gennyláda. hehe, milyen szókincsünk van már angol szlengből XDDD hát valamivel be kellett kerülnöm erre a szakra... én most jól benyomok egy krémtúrót! még 20 perc pihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:42:27
Létrehozva:
|
|
|
végül is ő is ezt tette, nem? annak alapján ítélte meg, amit hallott róla. csak te csupán a pozitívumot látod benne, ő meg a negatívumot... aztán ki tudja, milyen is valójában amögött a kép mögött, amit a nyilvánosságnak mutat... (persze ugyanez érvényes minden híres emberre) hát valamivel be kellett kerülnöm erre a szakra... én most jól benyomok egy krémtúrót! még 20 perc pihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De én nem csak az internetről hallok róla. Úgy értem mondanak róla emberek dolgokat, akik ismerik. De mindegy, nem szeretnék Alan-ről beszélni |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:49:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 06. - 17:51:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 06. - 17:52:24
Létrehozva:
|
|
|
hm. na kb. úgy néz ki, ő (gondolom Alan) soha le se szarta a bandát. úgy értem... soha nem volt elkötelezve a zenekarnak. jó ritmusokat csinált meg minden, de a fizetésért maradt, ő volt a legjobban fizetett tagja a bandának. mintha megérdemelné a hogy ilyen bajba kerüljön, mint amiben most van (...kb...?). Megcsalta az első feleségét Heppel, és elvált Heptől nem túl régen. egy nyálgép (vagy ilyesmi, sokféleképpen fordítható a slime ball). egy jól kinéző nyálgép. de egy kegyetlenül cinikus ember. ennyi nagyjából. valóban nem lesztek cimbik az illetővel asszem. Hűha ezt írta neked valaki véleménynek Mode? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Honnan tudja az illető,hogy Alan kit csalt meg kivel? |
|
|
|
2010.06. 06. - 17:54:16
Létrehozva:
|
|
|
Hűha ezt írta neked valaki véleménynek Mode? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Honnan tudja az illető,hogy Alan kit csalt meg kivel? Na hát ezaz.... Az illető biztos nem volt tisztában azzal, hogy hova ír... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 17:54:47 |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:00:51
Létrehozva:
|
|
|
Na hát ezaz.... Az illető biztos nem volt tisztában azzal, hogy hova ír... Én is azt mondom mint Lola nyugi ne bosszankodj nem éri meg. Kül én meg a délután nézelődtem egy DM-es fórumon és csak lestem,hogy milyen hangnemben beszéltek egymással. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ezen a hozzászóláson meg csak csóváltam a fejem.A fent említett fórumon olvastam. "Most ez hülyén fog hangzani egy dm fórumon,de én a recoil óta,azaz két hónapja nem hallgatok mode-ot.Aznap este(ahol szerintem,és ezt a recoil oldalon is kifejtettem) rettenetes volt a event előtti és utáni dj-zés,a non stop 80-89ig tartó dm áradattól megcsömörlöttem. Never,question of time,told you so,landscape...,stipped,people are peole,strangelove,master and servant ,everything counts,stb,stb stb...nem birok én már ilyenek hallgatni." Akkor ne hallgassa.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 18:03:13 |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:01:10
Létrehozva:
|
|
|
Akkor úgy mondom, hogy itt nem szeretnék. remek! akkor egy kis Alan-szünet: (IMG:http://img218.imageshack.us/img218/1928/recordingtheangeldmlhnc.jpg) (IMG:http://img145.imageshack.us/img145/8751/honey.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f224/Ultrabluedress/screen%20shots/PDVD_083.jpg) |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:03:25
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs546.snc3/29913_1246694982050_1669704026_480877_1405897_n.jpg)
Hát gondoltam unjátok, ezért nem raktam be sem képet róla, de amelyik képen rajta volt, arról sem szóltam inkább semmit. Már péntek óta azt hiszem A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 18:04:29 |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:07:50
Létrehozva:
|
|
|
Én nem unom Alant.Beszélhetünk róla is meg másról is.Egy szóval mindenről....és mindenkiről.
|
|
|
|
2010.06. 06. - 18:17:30
Létrehozva:
|
|
|
na már, mi ez a fagyos hangulat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
képzeljétek el, hogy a 14. században a Haláltánc motívum is megjelent a vallásos művészetben! na ez a depis vaze nem az hogy van-e szó AW-ről vagy se. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt, akkoriban pestis is volt. na bocs, csak kezdek telítődni a 14. századi művelődéstörténettel. csiniszexi Dave-ek... jujj. az a gif... a mézzel... úúúáááá... jajj meg cukorbaba Martin a mini zongorával XDDD |
|
|
|
![]() ![]() |