![]() ![]() |
2010.06. 06. - 18:23:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én is azt mondom mint Lola nyugi ne bosszankodj nem éri meg. Kül én meg a délután nézelődtem egy DM-es fórumon és csak lestem,hogy milyen hangnemben beszéltek egymással. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ezen a hozzászóláson meg csak csóváltam a fejem.A fent említett fórumon olvastam. "Most ez hülyén fog hangzani egy dm fórumon,de én a recoil óta,azaz két hónapja nem hallgatok mode-ot.Aznap este(ahol szerintem,és ezt a recoil oldalon is kifejtettem) rettenetes volt a event előtti és utáni dj-zés,a non stop 80-89ig tartó dm áradattól megcsömörlöttem. Never,question of time,told you so,landscape...,stipped,people are peole,strangelove,master and servant ,everything counts,stb,stb stb...nem birok én már ilyenek hallgatni." Akkor ne hallgassa.... Ez sem normális. Hát jah, akkor ne hallgassa. |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:37:16
Létrehozva:
|
|
|
na már, mi ez a fagyos hangulat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) képzeljétek el, hogy a 14. században a Haláltánc motívum is megjelent a vallásos művészetben! na ez a depis vaze nem az hogy van-e szó AW-ről vagy se. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt, akkoriban pestis is volt. na bocs, csak kezdek telítődni a 14. századi művelődéstörténettel. csiniszexi Dave-ek... jujj. az a gif... a mézzel... úúúáááá... jajj meg cukorbaba Martin a mini zongorával XDDD ezt én is tudtam, bibibí! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az irodalmi illusztrációkban is ott volt már. |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:50:37
Létrehozva:
|
|
|
Teccik ez a művtöri csajok, még-még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Addig elmegyek fürdeni és majd még vár még rám egy Bojti CD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy Tears for Fears... kíváncsian várom milyen lesz, mert őket sem ismerem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, 2,5 óra alatt felértünk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:52:34
Létrehozva:
|
|
|
na már, mi ez a fagyos hangulat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) képzeljétek el, hogy a 14. században a Haláltánc motívum is megjelent a vallásos művészetben! na ez a depis vaze nem az hogy van-e szó AW-ről vagy se. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt, akkoriban pestis is volt. na bocs, csak kezdek telítődni a 14. századi művelődéstörténettel. csiniszexi Dave-ek... jujj. az a gif... a mézzel... úúúáááá... jajj meg cukorbaba Martin a mini zongorával XDDD haláltánc motívum...na most már ilyenről is hallok. Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 18:53:06 |
|
|
|
2010.06. 06. - 18:52:44
Létrehozva:
|
|
|
a Tears for fears "Shout" c. számát biztos ismered Angie, csak nem tudtad, hogy ők azok. Legalábbis az szokott menni Mode bulikban - mondjuk inkább Filterben meg kisebb klubokban, nem a pecsában.
|
|
|
|
2010.06. 06. - 18:53:41
Létrehozva:
|
|
|
na akkor még ennyi, csak az Angie kérése miatt: most tanultam, hogyaszongya: a női test szabadult meg utolsóként a bűntől és fordult a földi örömök felé. a folyamat Itáliából indult és a quattrocento hajnalára a női test hozza el az ember számára a test szelíd örömét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még jó hogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye?
|
|
|
|
2010.06. 06. - 19:15:09
Létrehozva:
|
|
|
na akkor még ennyi, csak az Angie kérése miatt: most tanultam, hogyaszongya: a női test szabadult meg utolsóként a bűntől és fordult a földi örömök felé. a folyamat Itáliából indult és a quattrocento hajnalára a női test hozza el az ember számára a test szelíd örömét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még jó hogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye? Bizony. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csajok jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aki tanul nekik pedig jó tanulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 19:25:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 06. - 19:26:31
Létrehozva:
|
|
|
már amennyire a tanulás jó tud lenni XDDD
na, kész az esszém, veszne meg. 4 oldal szellősen. ennek ha a felét írom le holnap akkor is leszakad csuklóból a kezem. faxxom hogy másfél óránk van 3 esszére, mint olyan hosszú hogy túlzás. imádom ezt a tanárt, de kikészítő a vizsga. na, jöhet a tanulásos rész. brühüüü, ki kell kapcsolnom a zenét. (de nem fogom, hátha tudok tőle koncentrálni. bár... semmire se tudok csak Billyre meg a kedd estére) kukucs Trixx, milyen napod volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 19:38:28
Létrehozva:
|
|
|
Vicus jó éjt!
Lola, jó napom volt. Anyáéknál voltunk, Zoli burkolt, én meg ablakot gitteltem. Hi-hi egész nap azzal cukkolt mikor rágom meg a gittet. Kertészkedtem is, így lett egy kis szinem végre. Most tettem rendbe magam, vasárnapi nagygenerál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tanulgatol? Na el is köszönök, irány az ágyikó. Pusza |
|
|
|
2010.06. 06. - 19:41:16
Létrehozva:
|
|
|
a Tears for fears "Shout" c. számát biztos ismered Angie, csak nem tudtad, hogy ők azok. Legalábbis az szokott menni Mode bulikban - mondjuk inkább Filterben meg kisebb klubokban, nem a pecsában. Lehet, majd a tubuson rákeresek... ezen a cd-n ez a szám pont nincs rajta. na akkor még ennyi, csak az Angie kérése miatt: most tanultam, hogyaszongya: a női test szabadult meg utolsóként a bűntől és fordult a földi örömök felé. a folyamat Itáliából indult és a quattrocento hajnalára a női test hozza el az ember számára a test szelíd örömét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még jó hogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye? ez jól hangzik, legalább akkor még számított az, ha valaki nőnek született, ma már nem feltétlenül előny... sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De különben határozottan jó volt ezt olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megint divatba jött a női test, akárcsak az ókorban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia!!!! Örürlök, hogy jó napod volt!! |
|
|
|
2010.06. 06. - 19:41:17
Létrehozva:
|
|
|
Vicus jó éjt! Lola, jó napom volt. Anyáéknál voltunk, Zoli burkolt, én meg ablakot gitteltem. Hi-hi egész nap azzal cukkolt mikor rágom meg a gittet. Kertészkedtem is, így lett egy kis szinem végre. Most tettem rendbe magam, vasárnapi nagygenerál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tanulgatol? na, ma is tevékenyek voltatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, nagygenerál... azaz? mani, pedi, hajmosás, szemöldök, borotva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap terveztem vagy mára a generál fájdalmasabb részeit, de elmaradt a tanulás miatt - ez mind azért van, mert képtelen vagyok koncentrálni. be vagyok indulva mint atom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tanulgatok, jól mondod, így, gyakorítóval XDDD olyan a vizsga h 3 esszé lesz, egyet választható könyv alapján, a másik 2-t a leadott órai anyagból. egész nap az itthoni esszéhez olvastam, meg az esszét írtam, de hogy? néha a fórumon, facebookon, itt-ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most kezdem az órai anyagot megtanulni, de az nem vészes, olyan 30 gépelt oldal. de azt odavissza tudni kell. de holnap délig tonnányi időm van. felétek mi a vízi helyzet? |
|
|
|
2010.06. 06. - 19:48:05
Létrehozva:
|
|
|
már amennyire a tanulás jó tud lenni XDDD na, kész az esszém, veszne meg. 4 oldal szellősen. ennek ha a felét írom le holnap akkor is leszakad csuklóból a kezem. faxxom hogy másfél óránk van 3 esszére, mint olyan hosszú hogy túlzás. imádom ezt a tanárt, de kikészítő a vizsga. na, jöhet a tanulásos rész. brühüüü, ki kell kapcsolnom a zenét. (de nem fogom, hátha tudok tőle koncentrálni. bár... semmire se tudok csak Billyre meg a kedd estére) kukucs Trixx, milyen napod volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratulálok!!!! Ügyi vagy! Meg hát ha a tanárt is csíped és a tárgy sem olyan rossz, akkor úgy ezerszer könnyebb valamit megtanulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékszem, hogy anno mennyire utáltam a közgazdaságtant, a makro-, meg a mikroökonómiát... és szerintem az agyam meg a testem ezt tudta, akárhányszor nekiálltam ezeket a magvas tárgyakat tanulni, annyiszor tört rám az álmosság... egyszer úgy elaludtam a közgé jegyzetemen, hogy mikor felébredtem a nyálam kifolyt a papírokra és azok meg jól az arcomra tapadtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mobilom a fejem mellett hevert, de nem ébredtem fel semmire, holott volt vagy három nem fogadott hívásom és két sms-em, hogy mért nem veszem fel a telót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csajok jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 19:51:38
Létrehozva:
|
|
|
ááááá ezzel tuningolom magam (azért kifejezi szenvedéseimet! XD)
"I've been a martyr for love Nailed up on the cross While you're having your fun As the damage is done I'm assessing the cost I knew what I was letting myself in for I knew that I could never even the score" a tanulás nekem a vámpíros vizsgámra pl. jó volt. ott csak az frusztrált hogy kicsúsztam az időből (mint most) és nem maradt időm végigolvasni a dolgokat. hogy lehet olyan szemét egy tanár, hogy reggel hajnali kegyetlen 8-ra teszi a vizsgát?!?!?!?!?! no megszárítom a hajam, mert lubickoltam is egyet XD ja meg engem is megfogott a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 19:53:12
Létrehozva:
|
|
|
Gratulálok!!!! Ügyi vagy! Meg hát ha a tanárt is csíped és a tárgy sem olyan rossz, akkor úgy ezerszer könnyebb valamit megtanulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékszem, hogy anno mennyire utáltam a közgazdaságtant, a makro-, meg a mikroökonómiát... és szerintem az agyam meg a testem ezt tudta, akárhányszor nekiálltam ezeket a magvas tárgyakat tanulni, annyiszor tört rám az álmosság... egyszer úgy elaludtam a közgé jegyzetemen, hogy mikor felébredtem a nyálam kifolyt a papírokra és azok meg jól az arcomra tapadtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mobilom a fejem mellett hevert, de nem ébredtem fel semmire, holott volt vagy három nem fogadott hívásom és két sms-em, hogy mért nem veszem fel a telót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehhehehehheheee!!! elképzeltelek valahogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arcodról hat jegyzetlap lóg, kissé gyűrötten meg minden XDDD a tudatod elmenekült a realitásból XDD az álmok világába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekünk hálisten csak sima közgé alapjai volt. a stattal voltunk mi hadilábon. bloáá, jobb nem is gondolni rá. na én a legutóbbi tárgyammal voltam úgy hogy testem-lelkem szenvedett tőle. pedig a tanár is jófej volt, meg az anyag se volt rossz, de valahogy ami órán érdekes volt, meg lehetett róla dumálni azt tanulni mégse volt olyan jó. háháh Martyr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a picskuba, nekem ki kellett kapcsolni a zenét, mert nem bírtam elvonatkoztatni Billytől. |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:08:35
Létrehozva:
|
|
|
na a winampom már megint érzi a hangulatomat! IN CHAINS!!!!!!!!!!! huh de igaz! XD
|
|
|
|
2010.06. 06. - 20:09:34
Létrehozva:
|
|
|
hehhehehehheheee!!! elképzeltelek valahogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arcodról hat jegyzetlap lóg, kissé gyűrötten meg minden XDDD a tudatod elmenekült a realitásból XDD az álmok világába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekünk hálisten csak sima közgé alapjai volt. a stattal voltunk mi hadilábon. bloáá, jobb nem is gondolni rá. na én a legutóbbi tárgyammal voltam úgy hogy testem-lelkem szenvedett tőle. pedig a tanár is jófej volt, meg az anyag se volt rossz, de valahogy ami órán érdekes volt, meg lehetett róla dumálni azt tanulni mégse volt olyan jó. Nagyon kómásan ébredtem, szó szerint nem láttam semmit sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neki is vágódtam az ajtómnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hát a jegyzeteim utána szárítgattam, mert pont az órai anyagon aludtam el, ami nagyon kellett volna XD Nem rossz ez a Tears for Fears sem, de nem űbereli a Simple Minds-ot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) LOVE SM <3 |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:13:02
Létrehozva:
|
|
|
na, írok még egy aranyosat az anyagból.
azt mondja hogy ugye a görögöknél alakult ki az írásbeliség. nagyon gyorsan terjedt maga az írás, szinte divathullámként végigsöpört a régión. a gyors terjedésnek két oka volt. az egyik, hogy maga az ábécé nagyon egyszerű volt, 24 betűből állt mindösszesen. a másik ok pedig az volt, hogy egész egyszerűen a demokrácia maga is igényelte a legalább minimális szintű írástudást. aki ugyanis nem tudta elolvasni a rendeleteket, azt az idiotész névvel illették: az államügyekkel nem foglalkozó, magába forduló ember. szóval innen ered az "idióta" szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhá, Angie, azt írja, LOVE SM XDDD nem is tudtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj ejj, a perverz, szende titkárnő... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:13:33
Létrehozva:
|
|
|
ááááá ezzel tuningolom magam (azért kifejezi szenvedéseimet! XD) "I've been a martyr for love Nailed up on the cross While you're having your fun As the damage is done I'm assessing the cost I knew what I was letting myself in for I knew that I could never even the score" a tanulás nekem a vámpíros vizsgámra pl. jó volt. ott csak az frusztrált hogy kicsúsztam az időből (mint most) és nem maradt időm végigolvasni a dolgokat. hogy lehet olyan szemét egy tanár, hogy reggel hajnali kegyetlen 8-ra teszi a vizsgát?!?!?!?!?! no megszárítom a hajam, mert lubickoltam is egyet XD ja meg engem is megfogott a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mártír, Lola kedvence! XD Jó hajszárítást, én lusta voltam megmosni, ezért holnap kontyba fogom majd mielőtt megyek a Móriczra XD Lassan már haza járok oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a legjobb, hogy bemehetek majd megnézni az épülő metrót!!! (persze nem holnap, mert előbb le kell zsírozni csomó emberrel) Muhaha, végigmehetek a Féregjáraton XD Bár nem tom ez rajtam kívül kit dob fel, de engem mindig érdekelt milyen egy metró nem a metró kocsikból nézve, a Kontrollban is azok a kedvenc jeleneteim, amik az alagutakban játszódnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És még idegenvezetőm is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:16:21
Létrehozva:
|
|
|
a martyr lolának amolyan bulikedvence. amúgy tuuuudod mi a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |