![]() ![]() |
2009.12. 09. - 15:22:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az a gyanúm,hogy Dave úgy reagálna ahogy már mondtam te pedig hebegnél-habognál és azt hiszem apád nem dicsérne meg. Jantar képeket még. Hát biztos nem mondaná azt, hogy "Ügyes vagy kislányom" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:25:14
Létrehozva:
|
|
|
Ó már látom a választ nem vagy iwiw-en.
Mode az tuti.De Alan-nek sem mondaná Dave,hogy "de fasza csávó vagy haver,hogy megizélted a lányom." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megyek a bölcsibe a Petráért. |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:25:51
Létrehozva:
|
|
|
Nem vagyok fent iwiwen sem. Már átküldtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:30:35
Létrehozva:
|
|
|
Ó már látom a választ nem vagy iwiw-en. Mode az tuti.De Alan-nek sem mondaná Dave,hogy "de fasza csávó vagy haver,hogy megizélted a lányom." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megyek a bölcsibe a Petráért. Jajj Vica ezen most úgy röhögök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Petraaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdvözlöm, és sok Dávidot küldök neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:32:12
Létrehozva:
|
|
|
Léna, gyere nyugodtan, innen elég sokan megyünk... érdekelne? hát leszünk vagy 10-en, plus még az én barátnéim, akiket magammal rángatok, hogy ne kelljen reggel egyedül haza vonatoznom... Hova valósi vagy? ez mondjuk mindenkire vonatkozik... mármint a kérdés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:36:19
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Edóka, köszi a meghívást, akkor becsatlakoznék sokadiknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pesti vagyok, sőt nagyon közel lakom a Pecsához
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:44:50
Létrehozva:
|
|
|
A Pecsás bulik mindig jók szoktak lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:45:51
Létrehozva:
|
|
|
nyáááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Niki, köszi, hogy meginvitáltál ide minket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar köszi az Alan-es képet, én is csorgattam a nyálam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jó volna olyasmit álmodni, mint Mode, úgyhogy küldhetsz még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!! A 30.-i Pecsába én is szeretnék menni, kik lesznek ott? Usi, Edóka, Mode, Niki, Én.... valakit kihagytam? |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:49:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:49:06
Létrehozva:
|
|
|
Léna, gyere nyugodtan, innen elég sokan megyünk... érdekelne? hát leszünk vagy 10-en, plus még az én barátnéim, akiket magammal rángatok, hogy ne kelljen reggel egyedül haza vonatoznom... Hova valósi vagy? ez mondjuk mindenkire vonatkozik... mármint a kérdés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én tősgyökeres Bp-i vagyok. 13. ker.ben laktam 19 évet, majd 10 kerülettel arrébb költöztem patkányostul és itt ünnepeltem a 20-ik szülinapom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:55:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 15:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Anno mi is mindig vonattal szaladgáltunk az egyetem és a lakóhelyünk közt naponta többször is ICvel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira imádtam azokat az időket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Kék rockwell klub Miskolci egyetem voltatok már ott ??? Én is vonattal jártam egyetemre Esztergomba. Utáltam. A várost is kerülöm. |
|
|
|
2009.12. 09. - 15:59:45
Létrehozva:
|
|
|
Az a hely nekem sem tetszik. :SSS
A JATE klubba is mindig mentünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 16:04:53
Létrehozva:
|
|
|
Most lépek, tető alá kell hoznom egy honlapot. Este leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá
|
|
|
|
2009.12. 09. - 16:22:52
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
nyáááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, Edóka, Mode, Niki, Én.... valakit kihagytam? Igen Capri kihagytál!:D Engem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott a helyem köztetek! Lesz előtte gyülekezés, vagy lent találkozunk? |
|
|
|
2009.12. 09. - 16:33:02
Létrehozva:
|
|
|
Épp most számlázok egy fuvart. A felrakó Basildon-ban volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyenkor mindig jó kedvem lesz. Ez tényleg jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szállítmányozási cégnél dolgozol? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy üdv, itt nálnuk ma teljes telekommunikációs hálózat hiba van/volt. Fax/telefon/internet kapcsolat állandóan akadozik... elrohadtak a falban a kábelek, holnap jönnek cserélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica ma befejeztem a képeslapok borítékolását, holnap jön a címzés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem 500 darab lap! Ezt feladni se lesz semmi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Niki, köszi, hogy meginvitáltál ide minket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar köszi az Alan-es képet, én is csorgattam a nyálam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jó volna olyasmit álmodni, mint Mode, úgyhogy küldhetsz még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!! A 30.-i Pecsába én is szeretnék menni, kik lesznek ott? Úgy néz ki, hogy a Seregből mindenki ott lesz kivéve Vicát. |
|
|
|
2009.12. 09. - 16:36:46
Létrehozva:
|
|
|
Igen Capri kihagytál!:D Engem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott a helyem köztetek! Lesz előtte gyülekezés, vagy lent találkozunk? na ez egy jó kérdés. legyen vagy találkozzunk a pecsa előtt? |
|
|
|
2009.12. 09. - 16:39:41
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem ott lenne kézenfekvő mítingelni. Úgy tudom Edóka csak későn fog befutni, mert este 8-ig dolgozik.
|
|
|
|
2009.12. 09. - 16:46:19
Létrehozva:
|
|
|
tatabányai vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A pecsába én érkezem utoljára, mivel én estig dolgozom, úgyhogy addigra mindenki legyen ám ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt sem tudom, hogy kell oda menni, majd magamra szerelek valami dzsípíszííí-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, hogy figyel.. pusz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 16:47:45
Létrehozva:
|
|
|
tatabányai vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A pecsába én érkezem utoljára, mivel én estig dolgozom, úgyhogy addigra mindenki legyen ám ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb hányra futsz be, meg tudod nagyjából jósolni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |