![]() ![]() |
2010.06. 06. - 20:16:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na, írok még egy aranyosat az anyagból. azt mondja hogy ugye a görögöknél alakult ki az írásbeliség. nagyon gyorsan terjedt maga az írás, szinte divathullámként végigsöpört a régión. a gyors terjedésnek két oka volt. az egyik, hogy maga az ábécé nagyon egyszerű volt, 24 betűből állt mindösszesen. a másik ok pedig az volt, hogy egész egyszerűen a demokrácia maga is igényelte a legalább minimális szintű írástudást. aki ugyanis nem tudta elolvasni a rendeleteket, azt az idiotész névvel illették: az államügyekkel nem foglalkozó, magába forduló ember. szóval innen ered az "idióta" szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhá, Angie, azt írja, LOVE SM XDDD nem is tudtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj ejj, a perverz, szende titkárnő... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háááá, most már tudom honnan ered az idióta szó XD Ma is érdemes volt élni.... XD Most mi baj az SM-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan nem tudom kinek lehet a monogramja de én itt konkrétan a Simple Mindsra gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha még BJ-t írtam volna, akkor oké lenne, hogy itt röhögsz, de nem azt írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi van? mi van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:17:52
Létrehozva:
|
|
|
s amúgy a metrót én is szeretném megnézni alagútból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó neked hogy mehetsz
Háááá, most már tudom honnan ered az idióta szó XD Ma is érdemes volt élni.... XD Most mi baj az SM-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan nem tudom kinek lehet a monogramja de én itt konkrétan a Simple Mindsra gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha még BJ-t írtam volna, akkor oké lenne, hogy itt röhögsz, de nem azt írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi van? mi van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhá... jujjj de röhögök a SM a szado-mazo rövidítése XDDDDDDDD érted már min nyihogok? |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:20:57
Létrehozva:
|
|
|
na a winampom már megint érzi a hangulatomat! IN CHAINS!!!!!!!!!!! huh de igaz! XD In chanis sokmindenre igaz, univerzális dal, egy Univerzális lemezről... na ez egy nagyon rossz poén volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) s amúgy a metrót én is szeretném megnézni alagútból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó neked hogy mehetsz háhá... jujjj de röhögök a SM a szado-mazo rövidítése XDDDDDDDD érted már min nyihogok? Ahh, csak sikerüljön engem oda bejuttatni, mert nem egyszerű... elektromos, kártyás beléptető rendszer van, és még a belépő delikvensek bugyi színét is megnézik a biztonságiak. De ügyik ezek a fiúk, majd megoldják nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JA!!! Oké, már értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te kis perverz................... TE! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:31:03
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem most meg is nézem a Kontrollt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pusza nektek! |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:31:06
Létrehozva:
|
|
|
SM (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) XDDD
jááááááááj most tökre örülök, előbb hívott egyik csop.társam és szólt hogy hol találom meg a bescannelt órai jegyzeteket a holnapi vizsgára!!!! ez lényegesen meggyorsítja a dolgokat! gyorsan ki is nyomtatom őket! |
|
|
|
2010.06. 06. - 20:40:21
Létrehozva:
|
|
|
óó, a Kontroll!!! de szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Usi is SM-ista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajráhajrá, előre. tanuláááás (fúúúj) |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:01:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csak beköszönök!!!
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyan rosszul érzem magam egyedül!!! Reggel elmentem dolgozni, aztán hívott Zolika 8-kor, hogy szóltak neki, 9-kor indulás Borsodba. Na jó, persze jó dolog, hogy segíteniük kell. Féltem a Zolimat. Remélem nem kap el valami fertőzést. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegénykém milyen fáradt lehet. Nem is fognak aludni. És már milyen régóta fenn van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azt se tudja, mikor jön haza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én nekem meg most olyan hülye hangulatom van. Itt vannak a szomszédba anyósomék, meg Apukám is itt él, csak olyan hülye érzés fogott el (magány) mert Anyukám Pesten él, öcsém Németo., és a férjecském mellett nekem ők állnak a legközelebb mert velük nőttem fel. Persze ne értsetek félre, mindenkit szeretek imádok csak úgy értitek na. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még az ágy is kényelmetlen, ha egyedül alszok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe ne röhögjetek ki, én is fáradt vagyok talán azért vagyok most kicsit szomorkás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jól van ám! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezt megjegyeztem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És még ti is, oké. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hahahaha!!!!!!!!!! Mire leírom, mindenki kilép. Úgy látszik ez egy ilyen nap. Volt itt minden látom, azt se tudom mihez szóljak hozzá. De tényleg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:03:43
Létrehozva:
|
|
|
szia Niki!
nem vagy egyedül, beszélj hozzám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hallgatlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néha kicsit eltűnök, annyi időre, míg megtanulok egy tételt. már tudok egyet a tízből. holnap délig kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:05:48
Létrehozva:
|
|
|
Na tanuljatok vizsgázzatok sikeresen.
Én megyek, mert azért álmos vagyok... Majd jövök ám! Csók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Sereg!!! Hú jaj én is úgy utáltam. A tételeket, és akkor beosztottam meg minden. Nagyon elfáradtam, meg emlékszem mikor be voltam zárkózva a hülye szobába, mikor szép volt kinn az idő, és egész nap csak tanultam, olyan durva volt. Korán reggel, egyszer csak sötétedik arra eszméltem. Mondjuk így jár az, aki évközben lusta volt. Akkor hajrá! Sikerül ti ügyik vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:05:56
Létrehozva:
|
|
|
nesze, erre eltűnik... hát kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 06. - 21:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jantar, hehe talizzál a Zotyámmal és adj jó éjt puszit helyettem!
XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:10:29
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok
ami borsodban van tényleg szomorú. niki nem kell féltedned nem lepratelepre ment ott is emberek élnek talpig emberek. a helytállásuk példaértékű. a hvén én is ott voltam. szomorú, h. pont ők kapták ezt a csapást. iszonyatos, ami felsőzsolcán van.. már olyan hír is van, h. fosztoganak és sokan el sem jönnek onnét. a tulajdonát senki más nem védi csak saját maga. a víz mindent visz. a vályogházak összerogytak és a téglaépítésű házakról már a vakolat is megindult... |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:15:18
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok ami borsodban van tényleg szomorú. niki nem kell féltedned nem lepratelepre ment ott is emberek élnek talpig emberek. a helytállásuk példaértékű. a hvén én is ott voltam. szomorú, h. pont ők kapták ezt a csapást. iszonyatos, ami felsőzsolcán van.. már olyan hír is van, h. fosztoganak és sokan el sem jönnek onnét. a tulajdonát senki más nem védi csak saját maga. a víz mindent visz. a vályogházak összerogytak és a téglaépítésű házakról már a vakolat is megindult... Jó tudom, nem azért mondtam. Csak ilyenkor a víz miatt meg minden lehetnek fertőzések. De hát ez mindenkinek rossz lehet... Ja, de kik ezek? Hihetetlen, hogy még lopnak is. Pff... Nem nagyon tudta elmondani hol vannak, talán két település közt, vagy passz. Nem nagyon figyelték, csak ahova viszik őket, ott vannak. (ezt jól megaszontam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Szlovák határhoz közel. Sokan mentek, segítenek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt mondta, hogy ahol voltak, vagy vannak nem tudom, már apadt is a víz. |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:16:52
Létrehozva:
|
|
|
Jó tudom, nem azért mondtam. Csak ilyenkor a víz miatt meg minden lehetnek fertőzések. De hát ez mindenkinek rossz lehet... Ja, de kik ezek? Hihetetlen, hogy még lopnak is. Pff... Nem nagyon tudta elmondani hol vannak, talán két település közt, vagy passz. Nem nagyon figyelték, csak ahova viszik őket, ott vannak. (ezt jól megaszontam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Szlovák határhoz közel. Sokan mentek, segítenek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt mondta, hogy ahol voltak, vagy vannak nem tudom, már apadt is a víz. http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMP...100606-08223847 itt írnak mindent a hozzászólásokat nézd én is ezt néztem mióta hazaértem |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:22:44
Létrehozva:
|
|
|
jajj, nagyon brutális az árvíz. én is olvastam reggel, hogy mik vannak arrafelé, Jantarr, tudósíts, engem nagyon érdekel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.06. 06. - 21:22:56
Létrehozva:
|
|
|
Olvasom.
Mindenki a Nemzeti Vágtán van kiakadva. Külföldről van segítség? Van valami ugye? Mi mindenkinek segítünk baszki külföldön, nekünk is segítsenek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:32:02
Létrehozva:
|
|
|
lola a borsod online www.boon.hu -ra ha rámégy ott van minden. ecsetelni nem ecsetelem. de pl. felsőzsolcán legtöbb helyen pl. egy 165 cmes embernek hónaljáig ért a víz ill. ér csónakkal lehet közlekedni..
|
|
|
|
2010.06. 06. - 21:33:11
Létrehozva:
|
|
|
Na jó éjt csajszik!
Tanulj Lola (tinó) ökör lesz belőled. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe. Megyek... Úgyse fogok tudni normálisan aludni pedig én is elfáradtam ma. De most mondta épp, hogy ettek úgyhogy jó, csináltak nekik kaját. |
|
|
|
2010.06. 06. - 21:35:09
Létrehozva:
|
|
|
csomó mkit kitelepítettek, de nem nagyon akarnak eljönni felsőzsolca kb. 7000 lakosú város és olyan 1500 embert kellett kitelepíteni de sokan nem akarnak eljönni, mert a kertek alatt már fosztoganak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) borzalom na megyek elég szomorú volt így külsősként résztvenni nemhogy még odavalósinak is lenni. a víz szombat hajnalban tört rájuk idejük sem volt semmit kimenteni kocsik a garázsban víz alatt etc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2010.06. 06. - 21:35:23
Létrehozva:
|
|
|
igen, azt tudom hogy zsolcán nagyon rossz a helyzet, index azt írta hogy ott az a rész gyakorlatilag már menthetetlen, már gondolom arra értették hogy oda már bement a víz, max várni lehet, amíg apad. istenem, borzasztó.
(halkan jegyzem meg, ilyenkor lenne érdemes elgondolkodni úgy világszinten azon, hogy mindez a klímaváltozás folyománya, amit ki csinál? na? hát persze hogy mi, az emberek. borzasztó és rettenetes ami van, de kellene tudatosítani az emberekben, hogy ez nem egy csapás, hanem van valami okozatiság a dologban) na, tanulok ezerrel, már amennyire a visongó szomszédoktól lehet |
|
|
|
![]() ![]() |