2400 Oldal V  « < 1930 1931 1932 1933 1934 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.06. 06. - 21:37:04
Létrehozva: #38621

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 06. - 22:32:02) *
lola a borsod online www.boon.hu -ra ha rámégy ott van minden. ecsetelni nem ecsetelem. de pl. felsőzsolcán legtöbb helyen pl. egy 165 cmes embernek hónaljáig ért a víz ill. ér csónakkal lehet közlekedni..

Ja, hát ez nagyon durva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 06. - 21:45:57
Létrehozva: #38622

devotee

Haha, visonganak ejnye.
Na ja, most már nem lehet érvényes a mondás: Májusi eső aranyat ér.

Én át tudom érezni, de akkor az életkedvem is elmegy attól, ami ott lehet.
Lola, mondjuk ez csak ilyen okoskodás szinten, de pl. sok ház ott van a víz mellett közvetlenül, ami azért nem ajánlatos, plusz volt valami a híradóban, hogy valami elvezető rendszert sem csináltak meg, amit már iksz valaki megtervezett évekkel ezelőtt, mert ha megcsinálták volna, akkor ennek a víznek a negyede lenne csak árban.
Tényleg sajnálom őket, mondjuk én csak városban tudnék élni minden szinten.
Közel a kórház, munkahelyek, bejárás egyszerű stb.
Persze szép a zöld meg minden, de akkor sem.
Mondjuk mi elég jó helyen lakunk itt megvan a zöld is.
Juj tényleg nem élnék nálunk sem elhagyatott falvakban. Igaz ez munkahelyi ártalom, de mindig arra gondolok, hogy lenne valami, aztán időfaktor, míg beérnek velem a kórházba meghalok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Persze városban is lehetnek ilyenek, nem is úgy értem. Csak na, értitek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 21:49:07
Létrehozva: #38623

devotee

délután apu jelentett otthonról, ott is állnak már a gátak, még 20 centi hogy beöntsön a vízi rendőrség udvarára a víz. az azt jelenti, hogy a sétány/pizzéria/komp jegyirodája már félig víz alatt van.

na remek, hogy megkaptam ezeket a jegyzeteket, de csak másfél tételt sikerült kinyomtatnom, mert behülyült ez a szájbab****tt nyomtató már megint!!!!!!!!!! úgyhogy most körmölök :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 06. - 21:52:44
Létrehozva: #38624

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 06. - 22:49:07) *
délután apu jelentett otthonról, ott is állnak már a gátak, még 20 centi hogy beöntsön a vízi rendőrség udvarára a víz. az azt jelenti, hogy a sétány/pizzéria/komp jegyirodája már félig víz alatt van.

na remek, hogy megkaptam ezeket a jegyzeteket, de csak másfél tételt sikerült kinyomtatnom, mert behülyült ez a szájbab****tt nyomtató már megint!!!!!!!!!! úgyhogy most körmölök :S

Jaj Usi, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én belebetegedtem anno a suliba, készen voltam.
Bár lehet azért is, mert közben ugyanígy dolgoztam éjjel-nappal.
Hú de jó, hogy vége és hogy vége volt.
Nekem rémálom, mikor visszajön a suli főleg ez a fősuli ahova jártam (sima felsőfokú képzés nem diplomás)
Hideg volt, ülés vááá, jobban elfáradtam, mint a munkában.
Utazás fú, ja és sokszor volt hasmenésem --- idegesség.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 06. - 22:01:18
Létrehozva: #38625

devotee

Jé és innen jut eszembe:

Vica: hát figyi, én ugyanígy vagyok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szerintem nem muszáj vizsgáltatnod magadat. Egyszerűen ne egyél olyat és úgy, ami megbánt.
Sokszor ha belegondolok rájövök, tiszta hülye vagyok. Ugye elmondták gyerekként, hogy gyümölcsre vizet nem iszol, főétkezés előtt nem eszel édességet és stb. okosságok.
Nos, amikor az ember felnő, már azt csinál amit akar és bizony én így is járok ezek miatt ----- irány a klotyó!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Figyi, egyik vacsorám: bolognai spagi, túró rudi, eper, csokis danette, utána szünet és megint spagetti.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 06. - 22:06:45
Létrehozva: #38626

devotee

hehe, Niki, vizsgaidőszaki stresszes hasmarsom nekem is megesik, bár ritkán idegeskedek nagyon egy vizsga előtt. elsőben még iszonyúan, de akkor annyira hogy konkrétan tényleg belebetegedtem, aztán akkor elhatároztam hogy ne neee, ezt nem. nem ér annyit. úgyhogy azóta take it easy. amennyire lehet persze. azért nem mondanám hogy nyugodt voltam pl államvizsga előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezzel a városi élettel amúgy én is ugyanígy vagyok, bár nem csak ilyen dolgok miatt hogy kórház vagy munka. egyszerűen én városi ember vagyok na. pedig életem nagyobb részét töltöttem falun. 13 éves koromig, aztán 3 én város, aztán megint 3 falu, aztán mostmár négy éve pest. de én mondjuk mikor először jöttem pestre - olyan 7 évesen - már akkor tudtam hogy itt fogok lakni. alig vártam, és imádom is. a falu... hát na, mint otthon. 1-2 hét pihenés és nyugalom, és elzárkózás, de aztán jönnöm kell vissza a civilizációba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

huha, Usi... de nálatok, már úgy értem a házatoknál, nincs gond?

ú bazmeg
Niki! elolvastam azt a két szót hogy bolognai spagetti. és összeugrott a gyomrom az éhségtől. vááá!!! hol a hűtő?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(és a héten főzök egy bolognait asszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megkívántam
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 06. - 22:09:24
Létrehozva: #38627

devotee

Lola, úgy hidd el, én Szombathelyre, mindig nagy tekercs WC papírral mentem, mikor konzultációs hét volt és kellett is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hú iszonyat, nekem így jön ki borzasztó.
Volt, hogy nem ettem, nem ittam csak azért, hogy ne is akarjon semmi kijönni.
De akkor meg rosszul voltam.
Na ja, persze én se csak azért ám. Én is város!!! Bár ez kisebb város, én mondjuk imádom Pestet, élnék ott, de itt is szuper és itt megvan mindenünk meg végülis mindegy Zolimmal mindegy hol vagyok, csak vele legyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én érzékeny vagyok a sok tejes dologra, meg az összevissza evésre, Vica mondom is neked ezzel nincs úgy gond, be kell tartani az étkezési szabályokat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 22:10:39
Létrehozva: #38628

devotee

Lola: nem, mi messzebb (4 utcányira) és magasabban lakunk a Dunától. tod, nálunk völgy van és folyamatosan finoman emelkedik a talaj.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 06. - 22:21:33
Létrehozva: #38629

devotee

Most is néha vagyok így, nagyon hülyén eszek! Iszonyat, az én bűnöm tudom és rendszertelenül is.
Arra már odafigyelek, ha úgy megyek dolgozni, akkor ne egyek össze-vissza.
Én ugyanígy szenvedek mint a Vica, volt hogy rámjött akkor is, ha éjszakás voltam egyedül.
Imádkoztam, hogy addig senki ne keressen.
Meg ha nappal vagyok akkor is kellemetlen. Pff.
És akkor ott ülök addig amíg iszonyat görcsölök.
Csomó idő, meg ez olyan munka, hogy itt mindig "zaklatnak". Ha sokáig vagy a WC-én már keresnek, és ez újabb görcsöt okoz.

Na bocsi!!!!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) jól kimerítettem az ürítési szokásaimat. Hát érzékeny az emésztőrendszerem, ez van.
Én hülye meg nem vigyázok rá. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Havonta egyszer előfordul velem az ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ami amúgy ki tudnék védeni.
Utazás, események stb., nekem ezekre külön fel kell készülnöm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sőt amikor mentünk koncertre, nagyon figyeltem, hogy mit eszek össze aznap.
Egyébként ez öröklött, Anyai családom ilyen.

Na most már tényleg megyek.
Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 06. - 22:26:11
Létrehozva: #38630

devotee

Niki és az ő ürítési szokásai című műsorunkat hallhatták, köszönjük a figyelmet, tartsanak velünk legközelebb is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az én gyomrom csúcsszuper erős, mondjuk vigyázgatok is rá, bár a folyamatos reggeli-kihagyás, éhgyomorra kávé az nem olyan jó, de na bumm, ennyi meg a szénsav. ahhoz viszont ragaszkodom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 06. - 22:58:01
Létrehozva: #38631

devotee

oké, asszem mára lassan feladom. szétrobban a fejem ettől a hülye nyomtatótól! de legalább még sikerült még másfél tételt kierőszakolnom belőle. hajnalban felkelek még átfutni párat. remélem sikerül. ha meg nem, akkor na bumm, megyek a következő időpontra 21-én.
faxom kivan, komolyan mondom!

jah, én mindig azt mondom, hogy ha vkinek szorulása van, egy vizsgaidőszak az egyetemen hipp-hopp helyre rakja!!! én legalábbis így szoktam járni. régen nem voltam ennyire izgulós. emeltszintű angol szóbeli óta viszont mindig megy a hasam és szóbelik előtt fizikailag rosszul tudok lenni néha (szédülés, torkom összeszorul, remegek, enyhe hányinger). írásbeli előtt csak enni nem tudok, meg akkor is ideges vagyok és többet cigizek.
UTÁLOM a vizsgákat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 03:58:49
Létrehozva: #38632

devotee

jézusom de nagyon korán van! ezt büntetni kéne!
fuck de utálom már ezt az egészet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 07. - 05:26:54
Létrehozva: #38633

devotee

Jó reggelt,

negyed 3 óta fenn vagyok, úgy fáj megint a fejem, hogy szenvedek... 5-kor kávét ittam, bazi erőset és az segített, percre inkább csak rásegített a Cataflamra. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De most majd ha beáll a meleg, akkor remélem kicsit nyugta lesz a kókuszomnak, mert már most asszem elég front trauma érte az agyam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Borzalmas ez a víz, a Tisza akkora, mint 4 éve volt, a szajoli vasúti felüljáróig kinn a víz! Ultra durva... de Szolnoknak az a szerencséje, hogy ott viszonylag óriási az ártér a többi szakaszhoz képest, de nem tudom ha még emelkedik, akkor a vonatok is tényleg csak lépésben tudnak majd menni. Szerintem ma már a kőtörmelékes vagonokat rá is tolják a sínpár egyik felére.

Usi, sikeres vizsgát neked! Lola, jó tanulást!

Niki, kitartás az uradnak, biztos nem lesz semmi baja, majd max. alszik egy hétig.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 07. - 05:57:41
Létrehozva: #38634

devotee

nyaff, de korán vagyon... fúúúúj
6 óta fenn vagyok én is, még kávé előtt de már zuhany után - fél-frissen. aztaleborult, de aludnék... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, de essek neki ennek az istenáldásának, délig még hajráhajrá.
szurk Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 06:18:55
Létrehozva: #38635

devotee

kösz csajok! még mindig alig látok a koránkeléstől és k. ideges vagyok. :S na meglátjuk mi lesz. pápi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.06. 07. - 07:12:01
Létrehozva: #38636

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 06. - 10:42:27) *
De én nem csak az internetről hallok róla. Úgy értem mondanak róla emberek dolgokat, akik ismerik. De mindegy, nem szeretnék Alan-ről beszélni

KHMMMMM a
Akkor kérlek vedd elő az angol tudásod és a You Tube-ot...és a SAJÁT füleddel és a SAJÁT szemeddel hallgassd és nézd meg ahogy a SAJÁT szájából jön pl. hogy....97'-ben amikor megemlítették neki az Ultrát azt szólta hozzá hogy hallota de most épp nincs kidobandó pénze hogy megvegye....vagy a Budapesten a várban forgatott MTV Rockumentary-ban ahogy azt ecseteli, hogy Ő mennyit, de mennyit dolgozott és utána is Hogy senkit sem érdekelt csak őt....stb.....ésssss, még azt is ajánlom figyelmedbe amikor arrólbeszél, hogy igenis jogosan kapott ő több fizetést mert ő csinált mindent és még az sem fedezte a rengeteg éjszakázását.......Mr Nagyarc képzett zenész........amugy azt imádsz akit akarsz, de nekem is van véleményem és én NEM tízenéves nem anglo kamasz vagyok.........velük nöttem fel.....az unoka tesóim révén 9 éves koromtól a zeneiparban nyüzsgök.....

és a sok ömlegés miatt ezt már muszály volt le írni ide!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.06. 07. - 07:31:47
Létrehozva: #38637

devotee

Mindenkinek szép jó napot odaát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én fennt maradtam a bátyóval, hogy lelket öntsünk Usiba Yahoo-n (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 07:33:28
Létrehozva: #38638

devotee

Jó reggelt.

Angie neked már akartam mpndani csak elmaradt,hogy megnéztem a Gésa filmet.Nagyon tetszett.Szép film ahogy Lola és te is mondtátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola,Usi szurk a vizsgák miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az árvízi helyzet borzasztó.Néztem tegnap a híradóban.Édes istenem ami ott van.....A fosztogatókon meg nagyon kiakadtam.Van pofájuk nekik az biztos.Szégyelljék magukat.

Angie jobbulást a buksikádnak.

Idézet (Bridgycat @ 2010.06. 07. - 08:31:47) *
Mindenkinek szép jó napot odaát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én fennt maradtam a bátyóval, hogy lelket öntsünk Usiba Yahoo-n (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 07:32:52
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 07. - 07:34:34
Létrehozva: #38639

devotee

kukucs, csak beköszöntem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szép az idő - csak stresszes fázásom van. vááá, de már csak 5 tétel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 07:43:23
Létrehozva: #38640

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 06. - 23:01:18) *
Jé és innen jut eszembe:

Vica: hát figyi, én ugyanígy vagyok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szerintem nem muszáj vizsgáltatnod magadat. Egyszerűen ne egyél olyat és úgy, ami megbánt.
Sokszor ha belegondolok rájövök, tiszta hülye vagyok. Ugye elmondták gyerekként, hogy gyümölcsre vizet nem iszol, főétkezés előtt nem eszel édességet és stb. okosságok.
Nos, amikor az ember felnő, már azt csinál amit akar és bizony én így is járok ezek miatt ----- irány a klotyó!!!
Figyi, egyik vacsorám: bolognai spagi, túró rudi, eper, csokis danette, utána szünet és megint spagetti.

Köszi Niki a tanácsot.Csak az a baj,hogy azt kezdem észre venni,hogy egyre több minden bánt.Mármint kaja.
Meg aztán volt olyan valamelyik éjszaka is,hogy olyat ettem amitől meg sem fordulna a fejemben,hogy begörcsölhet a hasam és még is arra ébredtem fel fáj a hasam.Vagy ott van a marha pörkölt...na attól rosszul tudok lenni ha azt eszek ebédre úgyhogy nyilván azt sem ehetek.
Persze azért próbálok oda figyelni az evésre.

hehe jó kis vacsorád volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1930 1931 1932 1933 1934 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
129 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (129 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: