![]() ![]() |
2010.06. 07. - 07:43:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kukucs, csak beköszöntem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép az idő - csak stresszes fázásom van. vááá, de már csak 5 tétel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá-hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kitartás!!!!! Úgy sincs semmi remény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem érdemes stresszelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy egész sereg drukkol nektek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 07:46:14
Létrehozva:
|
|
|
Én érzékeny vagyok a sok tejes dologra, meg az összevissza evésre, Vica mondom is neked ezzel nincs úgy gond, be kell tartani az étkezési szabályokat. Tejet nem nagyon iszok.Ritkán kívánom meg. Inkább joghurt vagy túrórudi ami tejes dolog és megeszem de azoktól még nem volt különösebb bajom. |
|
|
|
2010.06. 07. - 07:51:00
Létrehozva:
|
|
|
hát, Vica, hallod, ha epe gondjaid vannak, az azért szívás, mert ugyan nem valószínű hogy megműtenek, de cserébe olyan diétát kellene tartanod, amiből kb minden finomság kimarad. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
hajrá, Usi(ugye ő már vizsgázik? 8-ra ment, nem?) én végigértem a 12. századon - fantörpikus |
|
|
|
2010.06. 07. - 07:53:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Angie neked már akartam mpndani csak elmaradt,hogy megnéztem a Gésa filmet.Nagyon tetszett.Szép film ahogy Lola és te is mondtátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie jobbulást a buksikádnak. Szia Vica! Örülök, hogy tetszett a film. Múlt héten én is megnéztem megint jó nagy kihagyás után, de még mindig ugyan úgy tetszik, mint eddig. Fura ez, mert egyből a könyv elolvasása után néztem meg a moziban és akkor meg nem tetszett... de elvonatkoztattam és rájöttem, hogy ez egy csodálatosan szép film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz, most stagnál a bucim. Mindenkinek szép jó napot odaát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én fennt maradtam a bátyóval, hogy lelket öntsünk Usiba Yahoo-n (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked meg szép estét/hajnalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 07:53:48
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Örülök, hogy tetszett a film. Múlt héten én is megnéztem megint jó nagy kihagyás után, de még mindig ugyan úgy tetszik, mint eddig. Fura ez, mert egyből a könyv elolvasása után néztem meg a moziban és akkor meg nem tetszett... de elvonatkoztattam és rájöttem, hogy ez egy csodálatosan szép film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz, most stagnál a bucim. Mindkettő tetszett a könyv is és a film is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 07:56:13
Létrehozva:
|
|
|
Neked meg szép estét/hajnalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg van/volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit fel spanoltuk a kishugit a részletekkel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fel is ébredt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hallom neked is van Messengered Yahoo-n.... |
|
|
|
2010.06. 07. - 08:03:19
Létrehozva:
|
|
|
Mindkettő tetszett a könyv is és a film is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az jó!!! 1984-et elkezdted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja meg van/volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit fel spanoltuk a kishugit a részletekkel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fel is ébredt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hallom neked is van Messengered Yahoo-n.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, van, de csak arra használom, hogy figyelmeztessen ha levelem jön. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 08:06:35
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, van, de csak arra használom, hogy figyelmeztessen ha levelem jön. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Errefelé a Yahoo a main page (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azon nyüzsög mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az 1984-nek a filmje is meglepően jó, pedig nem gondoltam, hogy meg tudják jeleníteni úgy részleteiben a mondani valóját mint a könyvben. |
|
|
|
2010.06. 07. - 08:09:10
Létrehozva:
|
|
|
Errefelé a Yahoo a main page (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azon nyüzsög mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az 1984-nek a filmje is meglepően jó, pedig nem gondoltam, hogy meg tudják jeleníteni úgy részleteiben a mondani valóját mint a könyvben. Hát nálam is a yahoo a kezdő, mert a leveleim vagyis a mélcímem az yahoo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tök egyértelmű, hogy akkor a kezdőlapom is az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szeretem, eddig csak egyszer tojt be... 1984 film nekem nem tetszett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 08:16:33
Létrehozva:
|
|
|
Hát nálam is a yahoo a kezdő, mert a leveleim vagyis a mélcímem az yahoo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tök egyértelmű, hogy akkor a kezdőlapom is az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szeretem, eddig csak egyszer tojt be... 1984 film nekem nem tetszett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Izé...a telefonomon néha mellényomok ezt-azt...bocsánat mindenkitől (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Úgy értettem, hogy mi felénk mindenki Yahoo-n néz vidit, blogol, játszik stb...kb mint ti Facebook-on (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem jól átadta az üzenetet a film, de nem vagyünk szerencsére egyformák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szóval mindenkinek nem lehet a kenyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 08:23:20 |
|
|
|
2010.06. 07. - 08:53:00
Létrehozva:
|
|
|
Izé...a telefonomon néha mellényomok ezt-azt...bocsánat mindenkitől (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Úgy értettem, hogy mi felénk mindenki Yahoo-n néz vidit, blogol, játszik stb...kb mint ti Facebook-on (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem jól átadta az üzenetet a film, de nem vagyünk szerencsére egyformák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szóval mindenkinek nem lehet a kenyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Telóról netezel? Nekem a yahoo igazából csak levelezésnél játszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Másra nem használom. Hát igen, a filmeket imádom, de általában a kis költségvetésű, független filmeket szeretem, meg főként az európai filmeket favorizálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 09:10:34
Létrehozva:
|
|
|
Telóról netezel? Nekem a yahoo igazából csak levelezésnél játszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Másra nem használom. Hát igen, a filmeket imádom, de általában a kis költségvetésű, független filmeket szeretem, meg főként az európai filmeket favorizálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen mindent telefonról intézek....a netes dolgokat is...elég mobil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) főzés, vagy váróban ülés közben is figyelgetek ám mindent (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A régi olasz (Mastroannit imádom), és francia filmeket nem lehet felülmülni, de nekem a japán art vonal is a topban van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általában az újabb filmeket megvárom míg lesz a kábel tv-s viditárban......ott is fizetős de kényelmesebb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 09:18:32 |
|
|
|
2010.06. 07. - 09:38:23
Létrehozva:
|
|
|
kész!!! minden tételt tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhú, most ismétlés, aztán megyek is. akinek van egy kis ideje, drukkolhat déltől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bazira fárasztó vizsga lesz, le kell körmölnöm vagy 4-5 oldalt másfél óra alatt...
jajj, a francia filmek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) izgalmasak, furák, dilis humoruk van, szeretem. Japán vonalról egy jut eszembe így hirtelen, de az gyönyörű, épp most sikerült megszerezni, korábban véletlenül futottam bele: Lopakodó lelkek - mindenkinek ajánlom, nagyon jó, különleges film, teljesen elvont, művészi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá |
|
|
|
2010.06. 07. - 10:10:23
Létrehozva:
|
|
|
úúúú
indulok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 10:37:10
Létrehozva:
|
|
|
kalappal Lola!
nah de melyik 1984-es filmre gondoltok? mert kettő van. az egyik már évek óta vár arra, hogy megnézzem de az vmi majd' 3 órás. na majd nyáron végre ráveszem magam. ha japcsi vonal, akkor én még ajánlanám a Pillowbook-ot Ewan McGregorral (még nagyon fiatal benne) - csodaszép film és nagyon megindító! csomót bőgtem rajta! na az is elvont művészfilm! Brigi: huh huh huh, megvárod míg bekerül a tárba, mint a Sex and the city 2, mi?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah és NAGYON köszi a reggeli "ébresztést" XD meg a drukkot! éreztem vizsgán, h gondoltatok rám!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és köszi a többieknek is a drukkot! ja, remélem, hogy elfogadja a rizsáimat a tanár! XD 5 kérdésből 3-at megválaszoltam kisesszében. de volt, aminél más témát kevertem bele, mert azt jobban tudtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg sűrűn és kis betűkkel írtam, hátha nem olvassa végig és csak ráír egy 2-est mondjuk! XD na és ha már benn voltam egyetemen, akkor megvártam 10-kor a vámpíros vizsgám eredményét is. 4-est írtam, de 3-asra zárt le a félév végén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah és végre az egyik tanárom is felrakta ETR-re a jegyeinket, amivel még lógott (5-ös). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) úgyhogy happiség van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 10:38:39 |
|
|
|
2010.06. 07. - 10:43:52
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Nincs mit tudod, hogy akármikor!!!
Jaj de kis olyan vagy...mintha nem tudnád, hogy az a film tegnap már bennt volt és az volt az előjáték (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az epres eclkler krémjével (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .....huh huh huh .. Amugy Kuraszva és Aiko filmjei is elég elvontak, hogy szeressem őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 10:45:52
Létrehozva:
|
|
|
dehogynem tudom! XD azért írtam! XD huh, a héten (mondjuk csütörtökön) lehet én is megnézem a SATC2-t! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (mondjuk valszeg epres krém nélkül XDDDD)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 10:50:15
Létrehozva:
|
|
|
Usi, Lola én drukkolok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jé de csönd lett --- a fűnyíró elnémult. Hahaha. Vica, hát én mondjuk úgy vagyok, hogy eleve vannak étkezések, amikről tudom, hogy már nem kellene nekikezdenem, rosszul esik, és akkor az úgy odavág. Akkor a sok tejes dolog, összevissza evés, na hát ezek már mondtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és még tudod mi? A műkaják, tartósítószeres dolgok, persze ezekből igyekszek keveset, de van amikor becsúszik. (és a drága fűnyíróval megint kacérkodnak) Bár tényleg ahogy eszek, semmin sincs mit csodálkoznom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie köcike, hát jó az elég túlzás, hogy nem pihennek semmit, ezt csak valami nagyképű írta a neten, ilyen fellengzés talán. Pihentek azért, mondta. Nem is lehet bírni azt. Múltkor mondtam is, hogy olvastam, ha folyamatosan ébren van valaki 17 óránál többet, akkor módosul a tudatállapot, kb. olyan szinten, mintha beittál volna. Én rosszul is szoktam lenni szinte mindig ha éjszakás vagyok. Főleg kurva szar, hogy reggel van sok munka, amikor már hulla vagyok. Leesik a vércukrom, hiába ettem-ittam, szédülök szinte mindig és hullasápadt vagyok. Volt egy ismerősöm, aki nem aludt napokig és epilepsziás rohama volt. Szerintem nekem is lenne simán, amilyen az idegrendszerem... Ezen ne is vitatkozzatok szerintem, hogy melyik tag milyen, teljesen tényleg nem ismerjük őket és akinek egyik-másik szimpibb, a másik meg nem, az úgyis az mellett fog kiállni, szóval felesleges párbeszédek ezek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola elment, tegnap röhögött a beszámolómon, szokásaimon, hát van két történet, amin sírva röhögnétek talán, legalább is mi úgy voltunk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mindjárt leírom, ha meg nem tetszik, kitörlöm, nyugi nem gusztustalan. (annyira) Ja bocs Usi, én most kezdtem volna gondolni rád. Nem bírok figyelni úgy látszik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 11:05:23
Létrehozva:
|
|
|
Na leírom, aztán lesz ami lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval mindkét eset jó pár éve történt már. Szilveszter. Kovács-Molnár Nikolettke, ugye évközben nem iszik egy korty alkoholt sem, kivétel szülinap stb. (nem is érti miért rossz a gyomra, se kávé, se pia se drog se cigi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Zolival, tesómmal, egy nagyon jó baráttal mentünk együtt egy szórakozóhelyre. Éjfél előtt még. Aznap hát ettünk persze rendesen, ezt-azt amit szilveszterkor szokás, és persze pezsgőt, stb. Pedig ettem is rá pogácsát. Elmentünk buliba, hát egy idő múlva rámjött a hasmenés. Na jó, muszáj volt elmennem ott, ilyenkor nincs mese. Viszonylag tiszta volt, hát egy szórakozóhely budija természetesen tele van, bezárkóztam mire sorra kerültem, addig a kínok kínját éltem át, az arckifejezésem hát hagyjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A wc-sor végén hányt az illető, amúgy az összes szinte tele volt, vagy már használhatatlan, sokan benn szépítkeztek, készültek, cigiztek hát a szokásos. Ilyenkor annyira görcsölök, hogy eltart egy ideig a dolog. Már ütötték az ajtót, hogy mikor jövök ki. A szenvedéseimet nem lehetett hallani mivel ugye megy a zene. Mondom: mindjárt megyek, ott a többi!! Valakik jöttek be, megszólal a csaj: hú valaki kidobta a taccsot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, aztán már jobban lettem, és én vagyok annyira önironikus, hogy kicsit nevettem is már. Valahogy láttam magam kívülről és ha egy filmben lenne ez visítanék. De ez még mind semmi!!!! ... |
|
|
|
2010.06. 07. - 11:07:56
Létrehozva:
|
|
|
hát, Vica, hallod, ha epe gondjaid vannak, az azért szívás, mert ugyan nem valószínű hogy megműtenek, de cserébe olyan diétát kellene tartanod, amiből kb minden finomság kimarad. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hajrá, Usi(ugye ő már vizsgázik? 8-ra ment, nem?) én végigértem a 12. századon - fantörpikus Lola tudom ezt a diéta dolgot mert anyukámat és a mamámat is megműtötték mert epe köveik voltak és olyan kemény diétát írtak nekik elő,hogy szinte alig ehettek valamit.Anyu úgy le is fogyott,hogy rossz volt ránézni.Most már azért több mindent ehetnek de van olyat amit viszont abszolút nem.Pl.paprika,uborka,káposztafélék.... |
|
|
|
![]() ![]() |