2400 Oldal V  « < 1932 1933 1934 1935 1936 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.06. 07. - 11:09:02
Létrehozva: #38661

devotee

Aztán oké lett minden mentem ki a srácokhoz.

Kis idő múltán, tíz perccel éjfél előtt megint görcs. Iszonyat. (ilyenkor nem úszom meg egyből, min. kettő)
Mondja Zoli: basszus, most akarsz wc-re menni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mondom muszáj, sietek, himnuszra kiérek.
Akkor fussál, mondja.
Na a lófaszt lett abból himnusz, tök üres volt a budi és én szó szerint szartam az új évre, ők meg jöttek be oda kiabálni, hogy boldog új évet! Gyere már ki!!!

Ekkor is röhögtem, nagyon!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 11:11:10
Létrehozva: #38662

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 07. - 09:03:19) *
Az jó!!!
1984-et elkezdted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen, van, de csak arra használom, hogy figyelmeztessen ha levelem jön. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Elkezdtem.Hát elég furimányos olvasmány....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 11:13:14
Létrehozva: #38663

devotee

És a második történet ami szinte hihetetlen!!!
Jövőre ugyanez!!!!
Áááá!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Most a barát, akivel voltunk, hozzá mentünk éjfélt tartani és utána indultunk egy buliba.
Szóval nem írom le, de ugyanez a történet lejátszódott, csak a barátunk lakásába.
Dettó ugyanez.
Éjfél, wc.
Tiszta ciki volt már, de mindig röhögünk rajta.

Most azért gondoljatok bele, micsoda buliélmények ezek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 11:13:55
Létrehozva: #38664

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 12:09:02) *

Kis idő múltán, tíz perccel éjfél előtt megint görcs. Iszonyat. (ilyenkor nem úszom meg egyből, min. kettő)
Mondja Zoli: basszus, most akarsz wc-re menni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Akkor fussál, mondja.
Na a lófaszt lett abból himnusz, tök üres volt a budi és én szó szerint szartam az új évre, ők meg jöttek be oda kiabálni, hogy boldog új évet! Gyere már ki!!!

Niki bocs de röhögök."Szartam az új évre" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Juj tudom milyen rossz mikor az ember lánya majd megpusztul a hasgörcstől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 11:14:20
Létrehozva: #38665

devotee

Még pár év múlva is beszélünk ezen.
Ja jó buli volt, jó.
És arra emlékszel, mikor fostál a wc-n himnuszkor?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 11:22:31
Létrehozva: #38666

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 12:13:14) *
És a második történet ami szinte hihetetlen!!!
Jövőre ugyanez!!!!
Áááá!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Most a barát, akivel voltunk, hozzá mentünk éjfélt tartani és utána indultunk egy buliba.
Szóval nem írom le, de ugyanez a történet lejátszódott, csak a barátunk lakásába.
Dettó ugyanez.
Éjfél, wc.
Tiszta ciki volt már, de mindig röhögünk rajta.

Most azért gondoljatok bele, micsoda buliélmények ezek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Reméljük az idén szilveszterkor nem lesz ilyen.

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 12:14:20) *
Még pár év múlva is beszélünk ezen.
Ja jó buli volt, jó.
És arra emlékszel, mikor fostál a wc-n himnuszkor?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi gratula a jegyekhez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 11:50:15) *
Usi, Lola én drukkolok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jé de csönd lett --- a fűnyíró elnémult. Hahaha.

Vica, hát én mondjuk úgy vagyok, hogy eleve vannak étkezések, amikről tudom, hogy már nem kellene nekikezdenem, rosszul esik, és akkor az úgy odavág. Akkor a sok tejes dolog, összevissza evés, na hát ezek már mondtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és még tudod mi? A műkaják, tartósítószeres dolgok, persze ezekből igyekszek keveset, de van amikor becsúszik.
(és a drága fűnyíróval megint kacérkodnak)
Bár tényleg ahogy eszek, semmin sincs mit csodálkoznom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angie köcike, hát jó az elég túlzás, hogy nem pihennek semmit, ezt csak valami nagyképű írta a neten, ilyen fellengzés talán.
Pihentek azért, mondta.
Nem is lehet bírni azt. Múltkor mondtam is, hogy olvastam, ha folyamatosan ébren van valaki 17 óránál többet, akkor módosul a tudatállapot, kb. olyan szinten, mintha beittál volna.
Én rosszul is szoktam lenni szinte mindig ha éjszakás vagyok. Főleg kurva szar, hogy reggel van sok munka, amikor már hulla vagyok.
Leesik a vércukrom, hiába ettem-ittam, szédülök szinte mindig és hullasápadt vagyok.
Volt egy ismerősöm, aki nem aludt napokig és epilepsziás rohama volt. Szerintem nekem is lenne simán, amilyen az idegrendszerem...

Ezen ne is vitatkozzatok szerintem, hogy melyik tag milyen, teljesen tényleg nem ismerjük őket és akinek egyik-másik szimpibb, a másik meg nem, az úgyis az mellett fog kiállni, szóval felesleges párbeszédek ezek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola elment, tegnap röhögött a beszámolómon, szokásaimon, hát van két történet, amin sírva röhögnétek talán, legalább is mi úgy voltunk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mindjárt leírom, ha meg nem tetszik, kitörlöm, nyugi nem gusztustalan. (annyira)

Ja bocs Usi, én most kezdtem volna gondolni rád.
Nem bírok figyelni úgy látszik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki sajnos az életmód is hozza az össze-vissza evést.Tessék odafigyelni a műkajákra a tejes dolgokra és az össze-vissza evésre és akkor minden rendben lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 11:25:34
Létrehozva: #38667

devotee

Haha Vica, én is nevetek rajta, ha ilyen balszerencsém van.
Bár ennél nagyobb ne érjen az életben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 11:29:17
Létrehozva: #38668

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 12:25:34) *
Haha Vica, én is nevetek rajta, ha ilyen balszerencsém van.
Bár ennél nagyobb ne érjen az életben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

De mikor trónolsz gondolom nem szoktál nevetni csak miután túl vagy rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 11:50:15) *
Ezen ne is vitatkozzatok szerintem, hogy melyik tag milyen, teljesen tényleg nem ismerjük őket és akinek egyik-másik szimpibb, a másik meg nem, az úgyis az mellett fog kiállni, szóval felesleges párbeszédek ezek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Egyet értek ezzel Niki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 11:33:36
Létrehozva: #38669

devotee

Niki: az egész utca a röhögésemtől visszhangzott!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD
tudom, hogy nagyon kellemetlen lehetett átélni ezt, de így utólag NAGYON vicces! XD szartál az újévre... ez jó! XDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 11:49:17
Létrehozva: #38670

devotee

Hahaha Vica ja, akkor nem nevetek csak miután végeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, hehehe!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Milyen pofátlan vagyok, mi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 12:01:10
Létrehozva: #38671

devotee

Rohadt fűnyírás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Órákig tart már.
Szerintetek ez azt jelenti, hogy holnap akkor nem lesz? Szerintem igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az jó, mert ma vagyok éjszakás. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát bizakodok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A zenét nem hallom tőlük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 12:03:11
Létrehozva: #38672

devotee

hjaj igen, a fűnyírás idegesítő tud lenni ha nem te csinálod...

vica: kérted h szóljak h milyen helyezést értem el a FF versenyen: ötödmagammal 2. lettem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 12:14:05
Létrehozva: #38673

devotee

Nemrég beszéltem Zolival, Szerencs-nél vannak, este meg mennek vissza Borsodba.
Nem nagyon vitt alsónacit, zoknit, mert azt mondták nekik, hogy ma jönnek illetve kedd hajnalban, de most meg nem mondtak ilyet. Maradnak még, nem tudja meddig.
Főtt kaját még nem evett azóta sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Zozozoliiii gyere má!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ne legyen már árvíz se basszus, meddig fog ez tartani? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Zolika gyere és készüljünk együtt a hétvégi vébére, jézusom hétvégén vébé Zoliii!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(milyen önző vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Ja, hát erről képzeljétek, jaj annyira dobogott a szívem.
Mondta tesóm, hogy ugye kinn él Németben, és ott olyan láz van, áááhhh, hihetetlen.
Azt mondta, ott ez vallás.
Bár így van ez, más európai országban is.
Jövőre akartak jegyet venni valami döntőre, és már elfogyott!!!

Istenem, mikor élhetem meg, hogy itt is ilyen jó legyen a foci? Vagy valami olimpia, vagy ilyesmi??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Az utcák televannak díszekkel, fesztiválok vannak, készülnek a meccsekre, minden erről szól, kocsmák is, áhh hihetetlen!
Én sírnék a boldogságtól ha itt ugyanez lenne! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én a zene és a sport erejében nagyon hiszek.

Az igaz, hogy sajnos ezekben is van már csalás, meg sok minden ami nem lenne odavaló, de ez a kettő még mindig olyan hatalommal bír, ami hihetetlen.
És az emberek boldogok tőle, ami meg kell! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 12:34:42
Létrehozva: #38674

devotee

Elbeszélgetek itt magamban, nem baj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgyis egyedül vagyok, hehehe itthon.

Zoli legjobb barátja a munkatársa is, akikkel voltunk múltkor a kis cuki fiúkkal. Jaj szegények, biztos hiányolják az apucit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 12:41:13
Létrehozva: #38675

devotee

Niki: Szegeden is eléggé lázban szokott élni a népesség ilyenkor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már szerelik fel a Pivo-ban is az extra tv-ket és sörőadokra cserélték a kinti asztalokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól megfigyeltem mindent vizsga utáni kávém közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg itt több helyen is bazi nagy kivetítők szoktak lenni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 12:42:55
Létrehozva: #38676

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 12:09:02) *

Akkor fussál, mondja.

Akkor fussál, mondja. Hehehe

Vagy,fossál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) blöááááá hihihi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 12:43:10
Létrehozva: #38677

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 07. - 13:41:13) *
Niki: Szegeden is eléggé lázban szokott élni a népesség ilyenkor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már szerelik fel a Pivo-ban is az extra tv-ket és sörőadokra cserélték a kinti asztalokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól megfigyeltem mindent vizsga utáni kávém közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg itt több helyen is bazi nagy kivetítők szoktak lenni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na jó persze, hahaha, az is biztos jó.
De azért ott nagyobb városok vannak, meg őrültebbek.
Aki jártas a fociban, az tudja.

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Az itthoni sportünnepek lófingok a külföldiekhez.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 12:48:20
Létrehozva: #38678

devotee

Süni te csak ne hányj!
Még sose fostál be? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na befejezem ám, az előbb lófingot írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, itt is szokott lenni a Plázánál kivetítő.
Szegeden tuti jobb, mint itt nagyobb a város, pezsgőbb az élet.
De én azt mondom, hogy ott meg még óriásibb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 13:00:44
Létrehozva: #38679

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 13:48:20) *
Süni te csak ne hányj!
Még sose fostál be? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na befejezem ám, az előbb lófingot írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, itt is szokott lenni a Plázánál kivetítő.
Szegeden tuti jobb, mint itt nagyobb a város, pezsgőbb az élet.
De én azt mondom, hogy ott meg még óriásibb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe dehogynem,amikor ilyen témák vannak
én folyamatosan bevagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajjjj jó kis VÉBÉÉÉÉ!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Már alig várom!!!

Olaszország-Olaszország-Olaszország éjjáhóóóó!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

FORZA ITALIA!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Tényleg Niki,akkor ti nem is jöttök
Tatabányára???He??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 13:43:10) *
Na jó persze, hahaha, az is biztos jó.
De azért ott nagyobb városok vannak, meg őrültebbek.
Aki jártas a fociban, az tudja.

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Az itthoni sportünnepek lófingok a külföldiekhez.

Hát igen,ezek csak ünnepélyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De,ha részese vagy akkor nem
olyan rossz az?!!!Pl.Kosárbajnokság!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 13:01:59
Létrehozva: #38680

devotee

Niki: persze hogy odakint ez nagyobb esemény - csak jeleztem, hogy azért itt is vannak kisebb kivitelben ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NOW PLAYING: FLEXIBLE!!!!!!!!!!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1932 1933 1934 1935 1936 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
102 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (102 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: