![]() ![]() |
2010.06. 07. - 13:03:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajjj köszönni meg elfelejtettem!
Hogy én mekkora paraszt vagyok...... ....majdnem (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Sziasztok!!!! |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:04:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem.
Éjszakás vagyok akkor. Elején úgy terveztem, hogy megyek, de aztán nem. Most lehet kimaradnak a bulik. Megyünk nyaralni majd, most lagzi is lesz nemsoká, meg kevés a szabim tényleg. Nem tudok semmit ígérni így előre, most szombat tuti nem. Jajj, igen Olaszok!!! http://www.youtube.com/watch?v=0l9mmaOPw7I Épp ezt hallgatom. Majd felveszem az olasz mezem. Nyernek öcsém szerint. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lippi azt mondta, sok olyan játékos van, aki nem volt ott a múltkor vébénél, és őket hajtja az, hogy Rómában felemelhessék a kupát, vagy serleget, vagy mi az. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na hát majd meglátjuk sok a jó csapat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:15:46
Létrehozva:
|
|
|
Mármint úgy értem Süni, hogy naná tudom minden csapatot hajt, csak mivel sokan mondták, hogy jaj múltkor is ők nyertek, meg már nincs bennük vágy stb. És akkor erre mondta azt!
|
|
|
|
2010.06. 07. - 13:21:43
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem. Éjszakás vagyok akkor. Elején úgy terveztem, hogy megyek, de aztán nem. Most lehet kimaradnak a bulik. Megyünk nyaralni majd, most lagzi is lesz nemsoká, meg kevés a szabim tényleg. Nem tudok semmit ígérni így előre, most szombat tuti nem. Jajj, igen Olaszok!!! http://www.youtube.com/watch?v=0l9mmaOPw7I Épp ezt hallgatom. Majd felveszem az olasz mezem. Nyernek öcsém szerint. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lippi azt mondta, sok olyan játékos van, aki nem volt ott a múltkor vébénél, és őket hajtja az, hogy Rómában felemelhessék a kupát, vagy serleget, vagy mi az. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na hát majd meglátjuk sok a jó csapat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj,de káááár! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már megint nem találkozunk!!?? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem tudom megnézni a vidit,szarakodik ez a hülye net,megint ide is alig bírtam belépni!!!Csak azt nem tudom, hogy,miért léptetett ki!!!Köcsög tv-network (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Valamennyit,azért láttam belőle!Hajjjj,hogy mennyivel fiatalabbak voltak! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szerintem most nem ők nyernek,sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem olyan erősek már!Habár 4éve sem volt sok esélyük és a végeredmény ugye tudjuk??!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem ingem van Olasz,én,majd azt veszem fel!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 13:22:53 |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:30:23
Létrehozva:
|
|
|
Niki: persze hogy odakint ez nagyobb esemény - csak jeleztem, hogy azért itt is vannak kisebb kivitelben ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NOW PLAYING: FLEXIBLE!!!!!!!!!!!! XD Tényleg,Edó merre van??? Azt láttam,hogy kint garázdálkodtatok,de itt már régen láttam!(én is írtam hihi) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:35:32
Létrehozva:
|
|
|
Ja, tényleg Edó?
És a füle hogy van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fenébe Süni, de miért nem nyernek? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tudom Usi, hahaha azt mondod: csak jeleztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én általános iskolás korom óta nekik szurkolok és azóta kedvencem Cannavaro. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:42:02
Létrehozva:
|
|
|
Edó bébi szentem nagytakarít! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én meg kreatív órá(ka)t tartok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja és süni, Edó üzeni, hogy "h 12.500 a szállás két főre a szállóban - ebben benne van a reggeli is. h ha kell neki, akkor le is foglalom a nevére és kettőtől lehet elfoglalni, másnap délig reggeli 7-10-ig" A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 13:43:04 |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:43:22
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja, tényleg kár Süni.
Pedig elénekeltem volna neked a Zete indulót is, hogy végleg megfertőzzelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze csak a buli előtt, mert ott a DM helye van... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zolikám most úgy van, mintha háborúba lenne. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alsónaci, zoknija alig van, mert azt mondták neki, hogy ma éjjel jönnek, de mégse jönnek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegényke. Hehehe szombaton olyan jó fotót csináltam róla, legalább is szerintem tök jó lett, a Balcsin olyan cukipofa, fel is raktam iwiw-emre, és odaírtam, hogy szépséges Zolika. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek enni, most már tényleg. |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:49:41
Létrehozva:
|
|
|
Ja, tényleg Edó? És a füle hogy van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fenébe Süni, de miért nem nyernek? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tudom Usi, hahaha azt mondod: csak jeleztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én általános iskolás korom óta nekik szurkolok és azóta kedvencem Cannavaro. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nem érzem bennük a győzelmet!Szerintem vannak sokkal erősebb csapatok náluk!Nagyon jók a Spanyolok az Angolok(Capello miatt)és akkor nem is beszéltem a Brazilokról az Argentínokról!Meg ugye ott vannak az Afrikaiak is!Úgyhogy vannak esélyesebbek! De legyen úgy,mint 4éve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó bébi szentem nagytakarít! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg kreatív órá(ka)t tartok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja és süni, Edó üzeni, hogy "h 12.500 a szállás két főre a szállóban - ebben benne van a reggeli is. h ha kell neki, akkor le is foglalom a nevére és kettőtől lehet elfoglalni, másnap délig reggeli 7-10-ig" Jajjjj,tökéletes!!!!! Szuper ez a CSAJ!!! De látom már itt van!! Hát ja, tényleg kár Süni. Pedig elénekeltem volna neked a Zete indulót is, hogy végleg megfertőzzelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze csak a buli előtt, mert ott a DM helye van... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zolikám most úgy van, mintha háborúba lenne. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alsónaci, zoknija alig van, mert azt mondták neki, hogy ma éjjel jönnek, de mégse jönnek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegényke. Hehehe szombaton olyan jó fotót csináltam róla, legalább is szerintem tök jó lett, a Balcsin olyan cukipofa, fel is raktam iwiw-emre, és odaírtam, hogy szépséges Zolika. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek enni, most már tényleg. Hehe én láttam!! Hűűűűhaa egy kigyúrt állat hehe(jóindulatból értettem) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:55:10
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha, nem is az. Á nem, a karja lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja viccből hehe.
Hát a munka miatt mindig kell neki edzeni, de amúgy fogynia kéne, bár érdekes mert vizsgálták őket és rendben, nem magas a vérzsírja, pedig külsőre azt gondoltuk. Nem is eszünk sokat pedig, vagy mégis? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jó tudom, én elfogult vagyok, amúgy szeretek sok csapatot, angol spanyol holland, német, de mindig itáliát szerettem kedvencnek. Magyarok jól kikaptak most. Na leves után jöhet a második... |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:57:30
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok, itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nagy a kosz.. takarítok.. de most már dolgozom! Szasztok libák,, és Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, ha kell a szállás, szólj, és már le is foglalom a nevedre.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki jól van? Eléggé le vagyok maradva... nem kicsit. Puszi mindenkinek.. Niki fül jól van!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Briginek jóccakát! Usi ügyes voltál... Lola.... neked is drukk.. nagyon nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az utolsóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus.. én epés vagyok, úgyhogy tudok neked tanácsot adni.. bár, ha anyukád az, akkor jó kezekben leszel... csak oda kell figyelni,, nem kell a bajt tetézni. Angie.. jól vagy kis lelkem? mikor mész a lyukba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én a borost, meg a bocskort nézném ám meg... vagy beleülnék.. az nagyon jó lehet Na puszi csajok, ennyi voltam, még sok is. Megyek a bányába! |
|
|
|
2010.06. 07. - 13:59:09
Létrehozva:
|
|
|
Edóóóó kell a szálláááááás!!!
Lefoglalod??? De rendes vagy!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg aranyos is meg ügyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:02:45
Létrehozva:
|
|
|
Ja.. meg szép is.. már foglalom is.. a nevedre!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:08:58
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha, nem is az. Á nem, a karja lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja viccből hehe. Hát a munka miatt mindig kell neki edzeni, de amúgy fogynia kéne, bár érdekes mert vizsgálták őket és rendben, nem magas a vérzsírja, pedig külsőre azt gondoltuk. Nem is eszünk sokat pedig, vagy mégis? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jó tudom, én elfogult vagyok, amúgy szeretek sok csapatot, angol spanyol holland, német, de mindig itáliát szerettem kedvencnek. Magyarok jól kikaptak most. Na leves után jöhet a második... Úúúúúúú tényleg a Hollandok meg a Németek,azokat el is felejtettem! Hát jól!!Én akkor át ordítottam amikor a Dzsudzsi berukta a gólt!!! Jajjj,de jó volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán már nem volt olyan jó! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja.. meg szép is.. már foglalom is.. a nevedre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÚÚÚÚÚÚúúúú azt el is felejtettem,tényleg!! Szép is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké,foglald!Köszönöm!!!! És hova menjünk?? |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:15:05
Létrehozva:
|
|
|
Hát látom nagyon várjátok már, jó bulit majd, tök jó lesz biztos!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megnézem a képeket, videókat. Süni, ja tuti jó volt a magyar gól. Iwiwen már fogadtam is az első öt meccsre, meg választottam csapatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Msn-en meg fűzöm az egyik haverunkat (Zotya kollégája) hogy játszunk egyet. Ő elmegy Zoli helyére, Zoli meg hazajön. Hahaha!!!!! De nem válaszol! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:21:41
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt végzek a melóban jönnek többen és megyük segíteni
niki ne sírjál már (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , inkább gyere fel te is és akkor itt lesz a férjed mellett amúgy nem lányálom, ami itt van, de viszont a segítség elkelne.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( ma kb. olyan 5 órahosszát biztos maradok aztán haza holnap meló és megint megyünk le..hvén voltak olyan önkéntesek is, akik győrből jöttek és szigetközből ill. lentiből ... na csá lépek |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:24:42
Létrehozva:
|
|
|
Süni.... felhívtam a srácot, és holnap reggel foglalja, mert most nem dolgozik... De holnap meglesz, relax (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként a Hotel Árpádba kell menni, ami a központban van... mindenki tudja, úgyhogy nem lesz gond! |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:24:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát látom nagyon várjátok már, jó bulit majd, tök jó lesz biztos!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megnézem a képeket, videókat. Süni, ja tuti jó volt a magyar gól. Iwiwen már fogadtam is az első öt meccsre, meg választottam csapatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Msn-en meg fűzöm az egyik haverunkat (Zotya kollégája) hogy játszunk egyet. Ő elmegy Zoli helyére, Zoli meg hazajön. Hahaha!!!!! De nem válaszol! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogadniiiii???Meg csapaaaaat?Az iwiwen??Na,majd utána nézek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:27:48
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt végzek a melóban jönnek többen és megyük segíteni niki ne sírjál már (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , inkább gyere fel te is és akkor itt lesz a férjed mellett amúgy nem lányálom, ami itt van, de viszont a segítség elkelne.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( ma kb. olyan 5 órahosszát biztos maradok aztán haza holnap meló és megint megyünk le..hvén voltak olyan önkéntesek is, akik győrből jöttek és szigetközből ill. lentiből ... na csá lépek Oké ügyi vagy Jantar! Hahaha én nem tudok menni, én majd éjjel segítek a betegeknek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe. Azt gondolom, hogy nem leányálom. Nem sírok, én csak jót akarok mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 14:28:44
Létrehozva:
|
|
|
Süni.... felhívtam a srácot, és holnap reggel foglalja, mert most nem dolgozik... De holnap meglesz, relax (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként a Hotel Árpádba kell menni, ami a központban van... mindenki tudja, úgyhogy nem lesz gond! Jaaaaa igen!!Én is azt találtam a neten!!!Jesssszzzz!!!FŐ TÉR 20 hehe És mik a tervek?Gondolom nem ott találkozol a többiekkel?? Lesz előtte valamiféle bemelegítés vagy valami vagy bármi?? Abból nehogy kihagyjatok ám!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |