2400 Oldal V  « < 1934 1935 1936 1937 1938 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.06. 07. - 14:34:03
Létrehozva: #38701

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=QyaE8oTAMVQ...layer_embedded#!
Egy ismerősöm tette iwiw-re, hehe. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Amúgy igazad van Jantar, mindig azt mondják, hogy nálunk sok a munkanélküli.
Nos, ha sok, akkor mehetnek is segíteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 15:01:47
Létrehozva: #38702

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 15:34:03) *
http://www.youtube.com/watch?v=QyaE8oTAMVQ...layer_embedded#!
Egy ismerősöm tette iwiw-re, hehe. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Amúgy igazad van Jantar, mindig azt mondják, hogy nálunk sok a munkanélküli.
Nos, ha sok, akkor mehetnek is segíteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Megtaláltaaaaam!!!!Megtettem a tétjeimet!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

És mire végeztem,addigra eltűnt mindenki!!!Húúúúú,de
szar lassú ez e tévénetwörk,ÚÚUUuuuuutálooooom!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Asszem játszottam én már ilyesmi játékot,csak már nem
emlékszem hogy hol és milyen is volt igazából,de ehhez hasonló lehetett!
Elég jó helyen végeztem!!ÁÁÁÁááá talán a pepsifoci.hun!!!?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 15:04:23
Létrehozva: #38703

devotee

Süni hehe láttam, hogy választottál csapatot.

Majd jól bebukjuk.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Á, csak nem.
Hidd el jók lesznek, lehet pont azért, mert nem számolnak velük a végén. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez négy éve is volt az iwiw-en, csak én egyszer töröltem magam wiwről, de négy éve játszottam és az elején már kiválasztottam őket és nyertünk is, hehehe!!!!

De jó volt, mikor a nagy fociszakértő fiú ismerőseimnek mondogattam, hogy márpedig az olaszok nyernek, mindig kiröhögtek.
Hehehe. (persze nem mintha én olyan okos logikával jöttem volna rá, inkább szimpátia, de azért átlag nőnél jobban értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Tétjeim! Hehehe

Mondom az öcsémnek nagy lelkesen: és mit lehet nyerni?
Azt mondja: tapasztalatot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 15:07:32
Létrehozva: #38704

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 16:03:21) *
Süni hehe láttam, hogy választottál csapatot.

Majd jól bebukjuk.

Á, csak nem.
Hidd el jók lesznek, lehet pont azért, mert nem számolnak velük a végén. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez négy éve is volt az iwiw-en, csak én egyszer töröltem magam wiwről, de négy éve játszottam és az elején már kiválasztottam őket és nyertünk is, hehehe!!!!

De jó volt, mikor a nagy fociszakértő fiú ismerőseimnek mondogattam, hogy márpedig az olaszok nyernek, mindig kiröhögtek.
Hehehe. (persze nem mintha én olyan okos logikával jöttem volna rá, inkább szimpátia, de azért átlag nőnél jobban értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Hehe,mert átlagon felüli vagy!!Bizony (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Gondolkodtam másik csapaton,de azt mondtam,hogy NEM!!!!!
Hűséges maradok,mert mindig az is voltam (hehe) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 15:09:06
Létrehozva: #38705

devotee

Majd drukkolok, hogy jó legyen a buli.

Haha, mindenért drukkolni kell már itt, mi?

Álé álééé, csak a Sereg áléé, csak a Sereg álé, csak a Sereg álé, csak a Sereg álééé!!!

Hehehehe Süni ugyanígy voltam, de mondom nem, szívemre hallgatok!!!
És Olaszok!

Mikor lesz magyar? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 07. - 15:10:53
Létrehozva: #38706

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 07. - 14:57:30) *
Angie.. jól vagy kis lelkem? mikor mész a lyukba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én a borost, meg a bocskort nézném ám meg... vagy beleülnék.. az nagyon jó lehet
Na puszi csajok, ennyi voltam, még sok is.
Megyek a bányába!

Szia Edó,

hát éjjel fosul voltam, reggel jobban lettem, és ma amúgy is csak délig lettem volna, mert úgy volt, hogy randizom Angyalommal, de ő ügyvédhez rohangál nekem meg vissza jött a migrénem, így hazajöttem és kuksolok a sötétben. Jó program...

Még nem tudom mikor megyek a lyukba, de tudni fogtok róla! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 15:16:05
Létrehozva: #38707

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 16:09:06) *
Majd drukkolok, hogy jó legyen a buli.

Haha, mindenért drukkolni kell már itt, mi?

Álé álééé, csak a Sereg áléé, csak a Sereg álé, csak a Sereg álé, csak a Sereg álééé!!!

Hehehehe Süni ugyanígy voltam, de mondom nem, szívemre hallgatok!!!
És Olaszok!

Mikor lesz magyar? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Biztos jó lesz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Magyar!!!????ÁÁÁááááááá ne keseríts el!!!
Lehet,hogy nem érjük meg?? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Te nem szoktál aludni éjszakázás előtt???He??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 15:26:59
Létrehozva: #38708

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az úgy van Süni, hogy...

Valahogy nem tudok aludni.
Mit tudom én, összevissza tényleg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Van, hogy nem alszok sokat, van hogy délig alszom ma 11-ig aludtam.
De mondjuk éjjel 1-kor még hívtam Zotyát, utána aludtam el.
Meg tegnap nappalos voltam, ami azt jelenti, hogy 6-kor keltem, de éjfélig egyig simán fenn vagyok.

Szóval én úgy alszok, hogy vagy semmit (munka) vagy pár órát, és mindezek után ha szabad vagyok, akkor egy lájtos 12 órát lenyomok az ágyban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

...hogy pótoljam a hiányt.

Ja, pedig át akarom élni, hogy mi is kijussunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 15:35:51
Létrehozva: #38709

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 16:26:59) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az úgy van Süni, hogy...

Valahogy nem tudok aludni.
Mit tudom én, összevissza tényleg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Van, hogy nem alszok sokat, van hogy délig alszom ma 11-ig aludtam.
De mondjuk éjjel 1-kor még hívtam Zotyát, utána aludtam el.
Meg tegnap nappalos voltam, ami azt jelenti, hogy 6-kor keltem, de éjfélig egyig simán fenn vagyok.

Szóval én úgy alszok, hogy vagy semmit (munka) vagy pár órát, és mindezek után ha szabad vagyok, akkor egy lájtos 12 órát lenyomok az ágyban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

...hogy pótoljam a hiányt.

Ja, pedig át akarom élni, hogy mi is kijussunk.

Biztos az összevisszaság miatt nem tudsz normálisan alukálni! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ha jó sokáig élünk remélem,hogy átéljük! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Már a lányom iwiwjéről is játszom!!hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(ott a spanyolokkal,de csitt) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 15:41:20
Létrehozva: #38710

devotee

Jajjj mi lehet már a Lolával!!!??Biztos sikerült már neki
és most ünnepel hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usiiiii te???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 15:45:43
Létrehozva: #38711

devotee

drága süni, én már leírtam hogy mi volt a vizsgámon. lapozgass csak vissza kicsit, drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

egyébként elméletileg (sőt, gyakorlatilag!) a parti előtt Edóéknál vagy vmelyik fórumos nőszemélynél fogunk gyülekezni/dumálgatni/iszogatni/készülődni a parti előtt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és persze hogy jössz te is! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 15:55:29
Létrehozva: #38712

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 07. - 11:37:10) *
kalappal Lola!

nah de melyik 1984-es filmre gondoltok? mert kettő van. az egyik már évek óta vár arra, hogy megnézzem de az vmi majd' 3 órás. na majd nyáron végre ráveszem magam.

ha japcsi vonal, akkor én még ajánlanám a Pillowbook-ot Ewan McGregorral (még nagyon fiatal benne) - csodaszép film és nagyon megindító! csomót bőgtem rajta! na az is elvont művészfilm!

Brigi: huh huh huh, megvárod míg bekerül a tárba, mint a Sex and the city 2, mi?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah és NAGYON köszi a reggeli "ébresztést" XD meg a drukkot! éreztem vizsgán, h gondoltatok rám!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

és köszi a többieknek is a drukkot!

ja, remélem, hogy elfogadja a rizsáimat a tanár! XD 5 kérdésből 3-at megválaszoltam kisesszében. de volt, aminél más témát kevertem bele, mert azt jobban tudtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg sűrűn és kis betűkkel írtam, hátha nem olvassa végig és csak ráír egy 2-est mondjuk! XD

na és ha már benn voltam egyetemen, akkor megvártam 10-kor a vámpíros vizsgám eredményét is. 4-est írtam, de 3-asra zárt le a félév végén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah és végre az egyik tanárom is felrakta ETR-re a jegyeinket, amivel még lógott (5-ös). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) úgyhogy happiség van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajjj tényleg,láttam ám csak valahogy átsiklottam felette(ja te szegeden vagy,fölötte)hehe
Csak mostanában annyit vizsgáztok,hogy az ember már azt sem tudja,hogy kinek,mikor,miből,honnan,mettől-meddig!!
Szerintem négyes lesz a kisesszé!Punktum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ügyi vagy,gratula!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 16:00:04
Létrehozva: #38713

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 07. - 16:35:51) *
Biztos az összevisszaság miatt nem tudsz normálisan alukálni! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ha jó sokáig élünk remélem,hogy átéljük! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Már a lányom iwiwjéről is játszom!!hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(ott a spanyolokkal,de csitt) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)

Hahaha! Áruló!

Én mondtam Usi, hogy gratula? Mert úgy emlékszem, de ha mégsem, akkor most gratula. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Basszus, egész nap fúrnak itt.
Nem hiszem el, egész nap, csak megszakításokkal, gondolom eszik stb. és fúr. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már azt se tudom mit írok, a buzi fúrás miatt itt felettem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 07. - 16:11:08
Létrehozva: #38714

devotee

Na én meg lassan megyek, puszi!!!

Készülök. Most jól felidegesített a közös barátunk msn-en.
Tényleg csesszék meg, hogy lehet így? Fejetlenség van, az árvízi munkával kapcsolatban.
Egy órával előtte szóltak, és semmit se mondtak.
Meg se rendes kaja, se semmi.
Azért ez mégsem háború basszus.
Szervezzenek több embert, munkanélkülit, romákat azok sokan vannak, és stb. váltásokkal.

Pff, és külföld? Mi elmegyünk a világ végére is földrengésekhez is basszus, ide nem gyünnek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 16:11:53
Létrehozva: #38715

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 07. - 13:03:11) *
hjaj igen, a fűnyírás idegesítő tud lenni ha nem te csinálod...

vica: kérted h szóljak h milyen helyezést értem el a FF versenyen: ötödmagammal 2. lettem XD

Gratula Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 16:12:52
Létrehozva: #38716

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 07. - 17:00:04) *
Hahaha! Áruló!

Én mondtam Usi, hogy gratula? Mert úgy emlékszem, de ha mégsem, akkor most gratula. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Basszus, egész nap fúrnak itt.
Nem hiszem el, egész nap, csak megszakításokkal, gondolom eszik stb. és fúr. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már azt se tudom mit írok, a buzi fúrás miatt itt felettem.

Ja a fúráááás!!!Óóóóó az jóóóó csak k-val hehe

Nálunk meg a békák brekegnek este fele!!IMÁDOM,de tényleg (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A kertszomszédnál,illetve kettőnél is van kerti tó,és tele van Zsoltikkal(zsolti a béka,belga,tudjátok?)
Habár most a miénkben is áll a víz(30cm)lehet,hogy itt is vannak egy páran!Nem mentem
hátra,mert lehet,hogy elsüllyednék!!!
Majd egyszer nekünk is tó lesz hátul,csak előtte még meg kell csinálni a
körülötte levő dolgokat(parkosítás 1-2 fa stb-stb) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 16:17:56
Létrehozva: #38717

devotee

köszi emberkék a drukkot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

süni: hát nem csak nem tudod már hogy mikor vizsgázok XD én is mindig elkeveredek XD
a békák cukik - messziről XD kiskoromban egyszer véletlen ráléptem egyre a sötétben hazafele menet XD meg egyik barátnőmmel a fürdőkádjukba szedtük őket XD

Niki: egyébként mikor apum még nem szerelt le a rendőrségtől, akkor nálunk is az egész család készültségben volt ilyenkor árvíznél meg zavargásoknál, bármikor vihették őket. de ez szerencsére ritkán fordult elő. meg ha árvíz van, akkor úgyis olyan helyen lakunk, hogy maradniuk kell. szóval átérzem a Zoli-hiányod! és drukkolok, hogy mihamarabb hazajöhessen!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 16:18:25
Létrehozva: #38718

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 07. - 14:57:30) *
Itt vagyok, itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nagy a kosz.. takarítok.. de most már dolgozom!

Szasztok libák,, és Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süni, ha kell a szállás, szólj, és már le is foglalom a nevedre.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindenki jól van?
Eléggé le vagyok maradva... nem kicsit.
Puszi mindenkinek.. Niki fül jól van!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Briginek jóccakát!

Usi ügyes voltál... Lola.... neked is drukk.. nagyon nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az utolsóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vicus.. én epés vagyok, úgyhogy tudok neked tanácsot adni.. bár, ha anyukád az, akkor jó kezekben leszel... csak oda kell figyelni,, nem kell a bajt tetézni.

Angie.. jól vagy kis lelkem? mikor mész a lyukba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én a borost, meg a bocskort nézném ám meg... vagy beleülnék.. az nagyon jó lehet
Na puszi csajok, ennyi voltam, még sok is.
Megyek a bányába!

Edóka ha adsz tanácsot megköszönöm és majd igyekszem oda figyelni az étkezésre.Hát igen anyu is szokott mondani ezt-azt az epe témával kapcsolatban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 07. - 16:18:46
Létrehozva: #38719

devotee

Niki,

sunyi fúró népek, mi? Délután itt is fúrtak, bele a migrénes fejembe, olyan jó volt... ahhh, de utálom ezért a panelt! Az egy dolog, hogy a szexet, meg a gyerek rohangálást, fürdetést és kutya ugatást is hallom, de a fúrás, na az a halálom!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 16:24:00
Létrehozva: #38720

devotee

Angie: jajaja, emlékszem milyen hangos volt az a fúrás meg gyerekrohangálás mikor nálatok voltam!!!! szegénykém, gondolom belekaptad pont a fejed közepébe. mit fúrnak ezek már megint?!?!?! nem fúrtak már szét mindent?!?!?!

hjajjj istenkém de szeretem ezt a Stripped-et még mindig!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1934 1935 1936 1937 1938 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
77 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (77 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: