![]() ![]() |
2010.06. 07. - 16:26:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hál isten sosem laktam panelben.
|
|
|
|
2010.06. 07. - 16:30:48
Létrehozva:
|
|
|
köszi emberkék a drukkot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni: hát nem csak nem tudod már hogy mikor vizsgázok XD én is mindig elkeveredek XD a békák cukik - messziről XD kiskoromban egyszer véletlen ráléptem egyre a sötétben hazafele menet XD meg egyik barátnőmmel a fürdőkádjukba szedtük őket XD Niki: egyébként mikor apum még nem szerelt le a rendőrségtől, akkor nálunk is az egész család készültségben volt ilyenkor árvíznél meg zavargásoknál, bármikor vihették őket. de ez szerencsére ritkán fordult elő. meg ha árvíz van, akkor úgyis olyan helyen lakunk, hogy maradniuk kell. szóval átérzem a Zoli-hiányod! és drukkolok, hogy mihamarabb hazajöhessen! Áááááá szegény békák...úúúúááúááúáúáúáúááá (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Már lassan nekem is hiányzik a mi ZOLINK......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 16:31:00
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jajaja, emlékszem milyen hangos volt az a fúrás meg gyerekrohangálás mikor nálatok voltam!!!! szegénykém, gondolom belekaptad pont a fejed közepébe. mit fúrnak ezek már megint?!?!?! nem fúrtak már szét mindent?!?!?! hjajjj istenkém de szeretem ezt a Stripped-et még mindig!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) igen, tudom, szegény Kesik nem tudott aludni!!!! De most nem a mellettünk lévő falat fúrták, hanem valamelyik fölöttem levő emeleten lehetett az akció, de hát azt hittem az agyamban fúrkálnak... de rossz volt. Most meg oké a fejem, úgy másfél órája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nemsoká meg lesz egy vaterás adás-vételem, kis plusz pénzike (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg közben lógok a telefonon is kisebb megszakításokkal (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Stripped, imádom!!!!!!!!!!! Meg a Kernfusion mixet is belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 16:31:14
Létrehozva:
|
|
|
köszi emberkék a drukkot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni: hát nem csak nem tudod már hogy mikor vizsgázok XD én is mindig elkeveredek XD a békák cukik - messziről XD kiskoromban egyszer véletlen ráléptem egyre a sötétben hazafele menet XD meg egyik barátnőmmel a fürdőkádjukba szedtük őket XD Niki: egyébként mikor apum még nem szerelt le a rendőrségtől, akkor nálunk is az egész család készültségben volt ilyenkor árvíznél meg zavargásoknál, bármikor vihették őket. de ez szerencsére ritkán fordult elő. meg ha árvíz van, akkor úgyis olyan helyen lakunk, hogy maradniuk kell. szóval átérzem a Zoli-hiányod! és drukkolok, hogy mihamarabb hazajöhessen! Áááááá szegény békák...úúúúááúááúáúáúáúááá (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Már lassan nekem is hiányzik a mi ZOLINK......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 16:32:31
Létrehozva:
|
|
|
Hál isten sosem laktam panelben. Én is csak november óta lakom benne, de azért vannak kellemetlenségek. Alaphangon nem rossz ez a ház, meg földszinten vagyunk, vagyis az elsőn. Sok a fa mindkét oldalt, árnyékolnak, nincs meleg. Csak hát a lakók néha az agyamra mennek. |
|
|
|
2010.06. 07. - 16:35:00
Létrehozva:
|
|
|
Angie azt elhiszem,hogy vannak kellemetlenségek egy olyan házban.
|
|
|
|
2010.06. 07. - 16:53:12
Létrehozva:
|
|
|
Fúúúúú láttátok a vízhelyzetet!??(origo.hu)
Már a miskolci Auchanba is egy méteres víz van!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Holnap meg oda megyek!! |
|
|
|
2010.06. 07. - 17:07:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Csak egy gyors hír erejéig jöttem fel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma jöttünk haza Pécsről autóval és a Neo FM az It's no good-ot játszotta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, nagyon örültem neki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, de ezt muszáj volt elújságolnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 17:21:40
Létrehozva:
|
|
|
Geri: na esz király! szeretem az ilyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
süni: jézus!!! :S és mit fogsz ott csinálni? menteni ami még menthető? vagy viszel oda vmi segítséget? |
|
|
|
2010.06. 07. - 17:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Fúúúúú láttátok a vízhelyzetet!??(origo.hu) Már a miskolci Auchanba is egy méteres víz van!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Holnap meg oda megyek!! Úristen..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 17:27:37
Létrehozva:
|
|
|
Geri: na esz király! szeretem az ilyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni: jézus!!! :S és mit fogsz ott csinálni? menteni ami még menthető? vagy viszel oda vmi segítséget? Sajnos nem menteni megyek!Dolgozom,úgyhogy viszek!A Kaisersbe! A Neofm-en én minden nap hallok Mode-ot! Ugyanis mindig azt hallgatom!! Néha oda is írok!Én vagyok a multiSÜNI hehehe |
|
|
|
2010.06. 07. - 18:04:51
Létrehozva:
|
|
|
remélem minden rendben lesz az úton neked!!!
|
|
|
|
2010.06. 07. - 18:30:48
Létrehozva:
|
|
|
Na végre!!!!Lola!!Mi történt??
|
|
|
|
2010.06. 07. - 18:32:05
Létrehozva:
|
|
|
kukucs, na, megjöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csak a vizsga után ilyen hülye zepteres bemutatóra kellett mennem - de kaptunk fagyit meg egy mikroszálas kendőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyukám értékelni fogja a vizsga, hátőőőő.... ez egy olyan vizsga volt hogy egyszerűen nem lehetett megírni időre. egy óra huszonöt perc alatt írjál már meg hat oldalt. segítek: nem jött össze. amit írtam az jó, a két órai esszéből semmi se hiányzik szerintem, de amit saját olvasmányból kellett írni, azt még úgy sem volt időm leírni hogy a végén már vázlatoltam. azért kijelöltem a fő irányvonalakat, innentől a tanárúr jóindulatán múlik a dolog. azért stílszerűen három ponttal fejeztem be. nem izgat. jó az átlagom, ha ez nem lesz olyan bivaly, akkor sincs gáz. ÉÉÉÉS EZENNEL VÉGEZTEM A VIZSGAIDŐSUCKKAL!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajdejó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fríídom. aztán meg felvettem a jövő féléves tárgyaimat, meg visszaolvastalak titeket. volt itt minden, kakapisimiegymás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dilisek jajj, annyira várom a szombatot. itt rohadvány hőség volt ma, nálatok? Süni, cukorbaba vagy hogy vártál meg aggódtál hogy jól ment-e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppantlak. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) többieknek is hatalmas puszi a drukkolásért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amit lehetett, azt megtettük így együtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 18:56:11
Létrehozva:
|
|
|
Lola, gratulálok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 19:01:54
Létrehozva:
|
|
|
kukucs, na, megjöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak a vizsga után ilyen hülye zepteres bemutatóra kellett mennem - de kaptunk fagyit meg egy mikroszálas kendőt anyukám értékelni fogja a vizsga, hátőőőő.... ez egy olyan vizsga volt hogy egyszerűen nem lehetett megírni időre. egy óra huszonöt perc alatt írjál már meg hat oldalt. segítek: nem jött össze. amit írtam az jó, a két órai esszéből semmi se hiányzik szerintem, de amit saját olvasmányból kellett írni, azt még úgy sem volt időm leírni hogy a végén már vázlatoltam. azért kijelöltem a fő irányvonalakat, innentől a tanárúr jóindulatán múlik a dolog. azért stílszerűen három ponttal fejeztem be. nem izgat. jó az átlagom, ha ez nem lesz olyan bivaly, akkor sincs gáz. ÉÉÉÉS EZENNEL VÉGEZTEM A VIZSGAIDŐSUCKKAL!!!!!!!! jajdejó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fríídom. aztán meg felvettem a jövő féléves tárgyaimat, meg visszaolvastalak titeket. volt itt minden, kakapisimiegymás dilisek jajj, annyira várom a szombatot. itt rohadvány hőség volt ma, nálatok? Süni, cukorbaba vagy hogy vártál meg aggódtál hogy jól ment-e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppantlak. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) többieknek is hatalmas puszi a drukkolásért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amit lehetett, azt megtettük így együtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ugye,én megmondtam?!!!Ügyes vagy te,is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk is nagyon meleg volt ma,hál Istennek!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De én szinte egész nap bent voltam,így nem nagyon érzékeltem! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 19:03:11
Létrehozva:
|
|
|
Gratula Lola. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 19:03:54
Létrehozva:
|
|
|
Na ugye,én megmondtam?!!!Ügyes vagy te,is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk is nagyon meleg volt ma,hál Istennek!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De én szinte egész nap bent voltam,így nem nagyon érzékeltem! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szombatra és vasárnapra kánikulát mondanak, 37 fokot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aszfaltolvasztó hőség!!! De várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 19:05:31
Létrehozva:
|
|
|
Ja,én is cuppantalak!!!!
Majd hétvégén elbújunk egy sarokban és elintézzük már ezt a sok puszit hehe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak ezt ne mondd el senkinek,legyen a mi titkunk (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 19:06:42
Létrehozva:
|
|
|
óóó hogy az a...
azért én 30 felett kezdek már morcos lenni... na sebaj. tatabánya mindent megér. jajj, olyan jó, kis takeiteasy hangulat. szól a sweet sixteen, és verseket olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és olyan szépet találtam most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyik srác szupertehetséges. és jófej is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bírom, haverarc lesz. meséljetek valamit, mi volt ma? Angie? fejed jobb? |
|
|
|
![]() ![]() |