2400 Oldal V  « < 1936 1937 1938 1939 1940 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 19:07:23
Létrehozva: #38741

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 07. - 20:03:54) *
Szombatra és vasárnapra kánikulát mondanak, 37 fokot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aszfaltolvasztó hőség!!! De várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor ki sem mozdulok a házból!

Ja,de Tatabánya (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 07. - 19:09:27
Létrehozva: #38742

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 07. - 20:05:31) *
Ja,én is cuppantalak!!!!

Majd hétvégén elbújunk egy sarokban
és elintézzük már ezt a sok puszit hehe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Csak ezt ne mondd el senkinek,legyen a mi titkunk (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)

azt te csak szeretnéd! (meg én is XD)
nem csinálunk ilyet, cica, mi így távolról szeretjük egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azért nyílt színi puszit kapsz. azt már úgyis beígértem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 19:11:25
Létrehozva: #38743

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 07. - 20:09:27) *
azt te csak szeretnéd! (meg én is XD)
nem csinálunk ilyet, cica, mi így távolról szeretjük egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azért nyílt színi puszit kapsz. azt már úgyis beígértem.

Brühühühühühühűűűűűűű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 07. - 19:13:30
Létrehozva: #38744

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 07. - 20:11:25) *
Brühühühühühühűűűűűűű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké!

hiába sírsz, nem vonlak keblemre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert az félreérthető XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 07. - 19:15:15
Létrehozva: #38745

devotee

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 19:16:26
Létrehozva: #38746

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 07. - 20:13:30) *
hiába sírsz, nem vonlak keblemre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert az félreérthető XD

Akkor ne vonj (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na lányok lassan megyek aludni,előtte fürcsiTime! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Holnap(is)korán kelek! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 07. - 19:17:45
Létrehozva: #38747

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 07. - 20:06:42) *
óóó hogy az a...
azért én 30 felett kezdek már morcos lenni... na sebaj. tatabánya mindent megér.
jajj, olyan jó, kis takeiteasy hangulat. szól a sweet sixteen, és verseket olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és olyan szépet találtam most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyik srác szupertehetséges. és jófej is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bírom, haverarc lesz.

meséljetek valamit, mi volt ma?
Angie? fejed jobb?

Engem mondom nem zavar a 37 fok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nagyon hiányzott ám!!!!! A nyár és a hőség az elemem, kell, feltölt meg minden, ebből élek télen, hogy majd jön a hőség és akkor olvadozhatok a melegben... szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mesélj!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Búrám jobb, volt gyógyhívásom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kösz az érdeklődést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 07. - 19:21:57
Létrehozva: #38748

devotee

TV2.. kutyák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 19:22:43
Létrehozva: #38749

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 07. - 20:03:54) *
Szombatra és vasárnapra kánikulát mondanak, 37 fokot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aszfaltolvasztó hőség!!! De várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

JAJJJJJJJJJJJ NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! utálom a kánikulát!!!!!!!!!!! FÖJJJJJJJJJ!!!!
én nem napelemmel, hanem holdelemmel működök!!!

de jó neked Lola, hogy túl vagy a vizsgákon!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 07. - 19:28:55
Létrehozva: #38750

devotee

Na most már itt is vagyok... Lola, gratula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És most már tényleg csak a bulira kell koncentrátolnod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bébi.. küldjek pénzt a könyvre? vagy menni fog a dolog?

Jajjj. .már nagyon várlak titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lesz nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni... mindenképpen összeröffenünk előtte, lehet lemegyünk a royalba, mire Kesikék jönnek, de ez még nem biztos, majd meglátjuk!

Adhatnál nekünk egy számot, h majd összecsörögjünk, vagy ha gondolod, elküldöm én neked az enyémet, h ne az legyen, h én hívlak, hanem majd csörögtök a csajoddal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MAjd mindjárt át is küldöm!
Illetve kiírom ide, aztán majd letörlöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak szólj, ha leszedted!

Jó sokan leszünk nálam, mert jönnek ide más barátok is.. juhuhuuhúúúúúúúúúúúúúúúúú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Devo-Vio-Girl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát te? ki vagy? üdv itt köztünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 19:36:10
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 07. - 19:30:39
Létrehozva: #38751

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 07. - 20:17:45) *
Engem mondom nem zavar a 37 fok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nagyon hiányzott ám!!!!! A nyár és a hőség az elemem, kell, feltölt meg minden, ebből élek télen, hogy majd jön a hőség és akkor olvadozhatok a melegben... szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mesélj!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Búrám jobb, volt gyógyhívásom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kösz az érdeklődést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen, te ilyen kis nyári manó vagy. cuki bogyó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én ősszel vagyok elememben vagy tavasszal. tél is oké még. de a bugyirohasztó hőség... az nagyon nem. utálok izzadni.

mit meséljek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) elvesztettem a fonalat....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 19:32:28
Létrehozva: #38752

devotee

hát... bizonyos helyzetekben jó az az izzadás, de nem, no, nein hőségtől! :S pföjj! XD
szavazok a télre meg a tavaszra! XD átmeneti idő rulez! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 19:33:04
Létrehozva: #38753

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 07. - 20:28:55) *
Na most már itt is vagyok... Lola, gratula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És most már tényleg csak a bulira kell koncentrátolnod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bébi.. küldjek pénzt a könyvre? vagy menni fog a dolog?

Jajjj. .már nagyon várlak titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lesz nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni... mindenképpen összeröffenünk előtte, lehet lemegyünk a royalba, mire Kesikék jönnek, de ez még nem biztos, majd meglátjuk!

Adhatnál nekünk egy számot, h majd összecsörögjünk, vagy ha gondolod, elküldöm én neked az enyémet, h ne az legyen, h én hívlak, hanem majd csörögtök a csajoddal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MAjd mindjárt át is küldöm!
Illetve kiírom ide, aztán majd letörlöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak szólj, ha leszedted!

Jó sokan leszünk nálam, mert jönnek ide más barátok is.. juhuhuuhúúúúúúúúúúúúúúúúú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Devo-Vio-Girl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát te? ki vagy? üdv itt köztünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem szedtem le hehe
figyizz mindjárt megcsörgetlek 107 a vége

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 19:33:44
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 07. - 19:35:27
Létrehozva: #38754

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 07. - 20:33:04) *
Nem szedtem le hehe
figyizz mindjárt megcsörgetlek 107 a vége

Megvagy Süni.. de majd hívj Te, mert nem szeretnélek zavarni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 07. - 19:37:12
Létrehozva: #38755

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 07. - 20:35:27) *
Megvagy Süni.. de majd hívj Te, mert nem szeretnélek zavarni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe oké majd hívlak! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 07. - 19:39:26
Létrehozva: #38756

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 07. - 20:22:43) *
JAJJJJJJJJJJJ NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! utálom a kánikulát!!!!!!!!!!! FÖJJJJJJJJJ!!!!
én nem napelemmel, hanem holdelemmel működök!!!

de jó neked Lola, hogy túl vagy a vizsgákon!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Holdelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jó!!! Csillagjegy szerint nekem is a Holdat kellene szeretni, szeretem is, leginkább nyáron, meg a tiszta téli éjszakákon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 07. - 19:39:39
Létrehozva: #38757

devotee

Edó, holnap vagy holnapután kapok pénzt, nem lesz gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd ideadod nálad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz kis könyv az a garp, uhujj, de még mennyire.

igen, már csak a munka meg a bulik marad. most még fura, ilyenkor, vizsgák végén mindig olyan, hogy öööö...mivaaan? de hamarosan megtalálom az új rutint. remélem bejön pár új elem a mindennapjaimba.
de pl a nyáron kicsit kell majd olvasnom meg beszélgetnek in inglis, mert angol nyelvű szakirányra mentem, és mókásak a tárgycímek... meg hát felsőfokúzni kell, mert anélkül nem kapok diplomát. na, vannak azért tervek. (és... kell ez a pasi! ez is egy terv pl)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 07. - 19:43:32
Létrehozva: #38758

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 07. - 20:30:39) *
igen, te ilyen kis nyári manó vagy. cuki bogyó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én ősszel vagyok elememben vagy tavasszal. tél is oké még. de a bugyirohasztó hőség... az nagyon nem. utálok izzadni.

mit meséljek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) elvesztettem a fonalat....

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bezony, Angie nyáron él és pörög, persze ha nem üti ki a migrén (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Én is utálok izzadni, ezért hordok semmi ruhákat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vannak hurkáim, de szerom le, a spagetti pántos a nyerő!!

Megint benéztem a kérdésed (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bocsi...

Idézet (Alisha @ 2010.06. 07. - 20:28:55) *

Szió Edó!!!!
Hányan leszünk drága?

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 19:42:05
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 07. - 19:45:42
Létrehozva: #38759

devotee

na igen, Usi, baffameg, más helyzetben engem se zavarna az izzadás, sőt... annyira kell hogy úúááá, nagyon.
faxxom, ha alanya is van a megkívánásoknak, az kegyetlen.

na, Edó, most látom face-en, hogy a devoted violator girl az a FruMode, csak új nevet kellett választania vmi miatt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 07. - 19:48:11
Létrehozva: #38760

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 07. - 20:45:42) *
na igen, Usi, baffameg, más helyzetben engem se zavarna az izzadás, sőt... annyira kell hogy úúááá, nagyon.
faxxom, ha alanya is van a megkívánásoknak, az kegyetlen.

na, Edó, most látom face-en, hogy a devoted violator girl az a FruMode, csak új nevet kellett választania vmi miatt.

de még mennyire!

Angie: hát én az éjszaka gyermeke vagyok XD

és most jöjjön egy kis nosztalgia: Evanescence! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1936 1937 1938 1939 1940 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
109 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (109 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: