![]() ![]() |
2010.06. 07. - 19:49:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát még jön egy gyerek kori barátném... egyszer együtt ültünk matek pótvizsgán... mert annyira jók voltunk... meg együtt kutyáztunk.. meg mindig együtt imádtuk a DM-ot.. és aztán természetesen a vendégem lett mikor kozmetikus lettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát így mindig mindenhol találkoztunk....
Szóval ő is Angie... mert ő Angéla.. Meg jön még egy vendégem.. a Virág... őrült nőszemély... Meg mondta a Pru is, h jön.. egy haverom..de őt még fel kell hívnom.. de nem tudom, h megvan-e a száma.. mert mikor megcsörgetett mobilomon, én pont buliztam.. vele... szóval, megbeszéltük, h megcsörget, és az az új száma.. és majd mentsem el.. csak reggelre elfelejtettem, h ezt megbeszéltük.. és néztem, h ki a faki hívott fél 3-kor... aztán napok múlva jutott eszembe, h valahol ott kell lennie a számának, de nem tudtam, h ami megvan, az a régi, vagy már az új száma.. mert h nem voltam már szomjas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MEg hát sok ismerős, és barát lesz ott a klub-ban is... nagoyn retro.. készüljetek.. mintha valami falusi buliba jöttetek volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de direkt.. mert, h mindig ott voltak a bulik, amikor még disco sem volt tatabányán... jó lesz nagyon.. mert jó lesz a társaság... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 19:51:00
Létrehozva:
|
|
|
hát... bizonyos helyzetekben jó az az izzadás, de nem, no, nein hőségtől! :S pföjj! XD szavazok a télre meg a tavaszra! XD átmeneti idő rulez! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem szeretem a telet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 19:54:03
Létrehozva:
|
|
|
Usi-n kívül ezt mindenki nézze meg... hihetetlen.. Usikám... te csak azért ne, mert nincs kereted (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
http://video.stumbleupon.com/#p=0k4lsi1dql Ez Fruzsi volt? és miért nem szólt ide? vagy egy böfff? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na... gépcsere... dumcsizok kicsit hugimmal, aztán megnézlek még titeket! |
|
|
|
2010.06. 07. - 19:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát még jön egy gyerek kori barátném... egyszer együtt ültünk matek pótvizsgán... mert annyira jók voltunk... meg együtt kutyáztunk.. meg mindig együtt imádtuk a DM-ot.. és aztán természetesen a vendégem lett mikor kozmetikus lettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát így mindig mindenhol találkoztunk.... Szóval ő is Angie... mert ő Angéla.. Meg jön még egy vendégem.. a Virág... őrült nőszemély... Meg mondta a Pru is, h jön.. egy haverom..de őt még fel kell hívnom.. de nem tudom, h megvan-e a száma.. mert mikor megcsörgetett mobilomon, én pont buliztam.. vele... szóval, megbeszéltük, h megcsörget, és az az új száma.. és majd mentsem el.. csak reggelre elfelejtettem, h ezt megbeszéltük.. és néztem, h ki a faki hívott fél 3-kor... aztán napok múlva jutott eszembe, h valahol ott kell lennie a számának, de nem tudtam, h ami megvan, az a régi, vagy már az új száma.. mert h nem voltam már szomjas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MEg hát sok ismerős, és barát lesz ott a klub-ban is... nagoyn retro.. készüljetek.. mintha valami falusi buliba jöttetek volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de direkt.. mert, h mindig ott voltak a bulik, amikor még disco sem volt tatabányán... jó lesz nagyon.. mert jó lesz a társaság... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha nem bánod, Kramcsák nénit itt hagyom, nem viszem fel Szegedről XD |
|
|
|
2010.06. 07. - 19:56:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát még jön egy gyerek kori barátném... egyszer együtt ültünk matek pótvizsgán... mert annyira jók voltunk... meg együtt kutyáztunk.. meg mindig együtt imádtuk a DM-ot.. és aztán természetesen a vendégem lett mikor kozmetikus lettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát így mindig mindenhol találkoztunk.... Szóval ő is Angie... mert ő Angéla.. Meg jön még egy vendégem.. a Virág... őrült nőszemély... Meg mondta a Pru is, h jön.. egy haverom..de őt még fel kell hívnom.. de nem tudom, h megvan-e a száma.. mert mikor megcsörgetett mobilomon, én pont buliztam.. vele... szóval, megbeszéltük, h megcsörget, és az az új száma.. és majd mentsem el.. csak reggelre elfelejtettem, h ezt megbeszéltük.. és néztem, h ki a faki hívott fél 3-kor... aztán napok múlva jutott eszembe, h valahol ott kell lennie a számának, de nem tudtam, h ami megvan, az a régi, vagy már az új száma.. mert h nem voltam már szomjas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MEg hát sok ismerős, és barát lesz ott a klub-ban is... nagoyn retro.. készüljetek.. mintha valami falusi buliba jöttetek volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de direkt.. mert, h mindig ott voltak a bulik, amikor még disco sem volt tatabányán... jó lesz nagyon.. mert jó lesz a társaság... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, hát a matek nekem sem volt az erősségem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie 2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Névrokon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már szimpi!!!!!!! Szeretem a retro helyeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:02:56
Létrehozva:
|
|
|
ha nem bánod, Kramcsák nénit itt hagyom, nem viszem fel Szegedről XD HEhehe... nekem is van bajom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:06:24
Létrehozva:
|
|
|
nem szeretem a telet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jaj de hülye vagyok! tél helyett őszt akartam írni! XD Usi-n kívül ezt mindenki nézze meg... hihetetlen.. Usikám... te csak azért ne, mert nincs kereted (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) http://video.stumbleupon.com/#p=0k4lsi1dql Ez Fruzsi volt? és miért nem szólt ide? vagy egy böfff? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na... gépcsere... dumcsizok kicsit hugimmal, aztán megnézlek még titeket! milyen vidi?!?!?! kérek kommentet, hogy legalább tudjam miről maradok le! Huh, hát a matek nekem sem volt az erősségem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie 2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Névrokon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már szimpi!!!!!!! Szeretem a retro helyeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, az albérletem is bejött, nem? a kis retro tányérokkal meg bútorokkal XD HEhehe... nekem is van bajom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tod, együtt tüzelünk nem csak bulizunk XD |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:10:33
Létrehozva:
|
|
|
a video egy srácról szól, akinek olyan csúcs emlékezőtehetsége van, hogy elviszik rómába egy helikopteren, először jár ott, és olyan jól megjegyzi a részleteket, hogy ezután 3 napig rajzol meg rajzol. egy panorámaképet rómáról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép nagyon. könyvjelzőzd be, majd megnézed otthon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 20:12:26
Létrehozva:
|
|
|
jaj de hülye vagyok! tél helyett őszt akartam írni! XD hehe, az albérletem is bejött, nem? a kis retro tányérokkal meg bútorokkal XD Na az ősz jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, nagyon tetszett, főleg az a konyhabútor, kész időutazás! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:13:21
Létrehozva:
|
|
|
A lényeg, h a srác autista... és h más dolgokkal problémái voltak.. pl a beszéddel is.. és 45 perc helikopterezés után lerajzolta egész rómát... de úgy, ha minden stimmelt.. hihetetlen az agya! még az oszlopok száma, és az ablakok is stimmeltek mindenhol
A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 07. - 20:15:53 |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:13:27
Létrehozva:
|
|
|
de még mennyire! Angie: hát én az éjszaka gyermeke vagyok XD és most jöjjön egy kis nosztalgia: Evanescence! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vámpír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:20:22
Létrehozva:
|
|
|
jaaaa, ez az info kimaradt, hoppá. pedig ez a lényeg. mondjuk ilyeneket csinálnak az autisták, bizony, bevágja a mentrendet, telefonkönyvet, csak épp szegények a valóságban nem boldogulnak. úúú, Edó, elküldöm a linket Judynak ha nem bánod. ő sérült gyerekekkel foglalkozik, pl. az egyik gondozottja is autista, biztos tetszeni fog neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 20:24:46
Létrehozva:
|
|
|
jaaaa, ez az info kimaradt, hoppá. pedig ez a lényeg. mondjuk ilyeneket csinálnak az autisták, bizony, bevágja a mentrendet, telefonkönyvet, csak épp szegények a valóságban nem boldogulnak. úúú, Edó, elküldöm a linket Judynak ha nem bánod. ő sérült gyerekekkel foglalkozik, pl. az egyik gondozottja is autista, biztos tetszeni fog neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, küldd el neki... biztosan tetszeni fog neki.. Hol dolgozik Judy? |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:31:53
Létrehozva:
|
|
|
köszi az infókat! Edó bébi, mailben át tudod dobni a linket, hogy ne felejtsem el?!?! érdekelne a vidi!!!
Angie: jaja, a konyhabútor XD én, a vámpír egy retro lakásban élek XD jó az álcám, mi?!?!?! XD |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:39:06
Létrehozva:
|
|
|
Persze, küldd el neki... biztosan tetszeni fog neki.. Hol dolgozik Judy? ezt így teljesen pontosan nem mondta hogy hol. szerintem inkább úgy van neki hogy mit, nem hogy hol. mert így gondozottjai vannak, akikhez megy, velük van, elviszi őket a konduktorhoz, meg ide-oda. hogy sérült gyerekekre vigyáz, most konkrétan egy ikerpárra. ő is fejlesztgeti, tanítgatja őket. már el is küldtem neki a videót. |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:39:24
Létrehozva:
|
|
|
elküldtem Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 20:42:43
Létrehozva:
|
|
|
köszi Edókám!
|
|
|
|
2010.06. 07. - 20:49:32
Létrehozva:
|
|
|
na jó, rámtört a szerelem.
most bevallom: sziasztok, Lola vagyok, és biliájdolista (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kész. imádom. kész. Neuromancer! |
|
|
|
2010.06. 07. - 20:54:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jaja, a konyhabútor XD én, a vámpír egy retro lakásban élek XD jó az álcám, mi?!?!?! XD Ezen most hangosan felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszerűen komikusnak hat, de marha jó!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:01:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét, Jó szurkolást!
az van hogy Lola kiverte a "hisztit" telejsen jogosan hogy már megint ide se dugom a képem, szóval itt vagyok ifjak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kivel, mizujs? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |