![]() ![]() |
2010.06. 07. - 21:02:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó estét, Jó szurkolást! az van hogy Lola kiverte a "hisztit" telejsen jogosan hogy már megint ide se dugom a képem, szóval itt vagyok ifjak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kivel, mizujs? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hihihihihihiihi de jó vagyok! rekonkvisztáltam sorit!!!! juhujjj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:03:01
Létrehozva:
|
|
|
hihihihihihiihi de jó vagyok! rekonkvisztáltam sorit!!!! juhujjj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy mit csináltál te velem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kiolvasni is nehéz.. gondolom kiejteni még inkább.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:05:27
Létrehozva:
|
|
|
a reconquista az visszafoglalást jelent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem olyan nehéz kifejteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez csak nekem poén, mert ákosnak van egy conquistador című dala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 21:07:04
Létrehozva:
|
|
|
a reconquista az visszafoglalást jelent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem olyan nehéz kifejteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez csak nekem poén, mert ákosnak van egy conquistador című dala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaa azt tudom, de ez valahogy nem ugrott be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) képzled! volt Velence kézi kupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) agyon vertek... nem kicsit.. |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:10:13
Létrehozva:
|
|
|
jaa azt tudom, de ez valahogy nem ugrott be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) képzled! volt Velence kézi kupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) agyon vertek... nem kicsit.. íííí megvan mindened? keze-lába-füle-farka? és black and blue again? (úú, boccs, ma igen pihent vagyok) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:13:13
Létrehozva:
|
|
|
íííí megvan mindened? keze-lába-füle-farka? és black and blue again? (úú, boccs, ma igen pihent vagyok) igen, megvan mindenem, és szó szerint, black and blue... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg egy két helyen kicsit piros, sárga lila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:14:34
Létrehozva:
|
|
|
Szia sori! Jó látni itt téged is néha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 21:14:57
Létrehozva:
|
|
|
igen, megvan mindenem, és szó szerint, black and blue... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg egy két helyen kicsit piros, sárga lila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) s csak téged vertek el vagy a csapatot is? remélem, legalább nyertetek ha már elvertek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:16:15
Létrehozva:
|
|
|
Sori... nem jössz tatabányára bulizni? van ám hely neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 21:24:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia sori! Jó látni itt téged is néha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen, benéztem mert le lettem baszcsizva.. hozzá teszem jogosan... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de persze azt nem újságolja, hogy jövök a táborba... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy s mint? s csak téged vertek el vagy a csapatot is? remélem, legalább nyertetek ha már elvertek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát egy gól híján elődöntősök lettünk, de nagyon gáz volt mert a csapat felét beriasztották péntek este, így ők szombat reggel jöttek fel pestre, vitték őket a gátakra, miskolcnál meg edelényhez... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sori... nem jössz tatabányára bulizni? van ám hely neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) az tuti kimarad. tábor lesz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de az már fix! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia Sori!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Látom Lola megregulázott! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na én meg megyek, mert nyúlik a szám... remélem most nem fogok kettőkor felébredni arra, hogy széthasad a koponyám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkoljatok!!! jó8 |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:29:07
Létrehozva:
|
|
|
Szia Sori!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom Lola megregulázott! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na én meg megyek, mert nyúlik a szám... remélem most nem fogok kettőkor felébredni arra, hogy széthasad a koponyám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkoljatok!!! jó8 Én szurkolok! Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:43:45
Létrehozva:
|
|
|
na bocs hogy így eltűntem, most hogy így idehisztiztelek, de nagyon benne vagyok valamiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 07. - 21:47:13
Létrehozva:
|
|
|
na bocs hogy így eltűntem, most hogy így idehisztiztelek, de nagyon benne vagyok valamiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valamiben mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg elköszönök. hajnalban kelés van, és mentségemre legyen mondva, az elmúlt két hétben, minden nap napi 10-12 órát melóztam... ha tudok jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppok mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 21:59:31
Létrehozva:
|
|
|
Ezen most hangosan felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszerűen komikusnak hat, de marha jó!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ha ez megnyugtat, én is röhögtem a saját poénomon XD (bár ez nem újdonság XD) jóccak! szia és pápi sori!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt megint erre látni!!! gyere gyakrabban te munka hőse!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 07. - 22:09:29
Létrehozva:
|
|
|
Pá sori, jóccakát!
|
|
|
|
2010.06. 08. - 04:59:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt,
aludtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usikám, de azért ez a retro lakásban éldegélő vámpír... hát nagyon mókás képet festett le előttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 08. - 05:32:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Már megint le vagyok maradva 20 oldallal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma melóban próbálok pótoltni, így bocsi ha nem válaszoltam. Pusza. |
|
|
|
2010.06. 08. - 06:27:46
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
annyira szeretném ha már végre befejeznék a koli mögött a bontást. oké hogy amúgy is fenn vagyok, de azért ez a zaj... viszint megjött a szoctáháhámmm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 08. - 07:19:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt vagy inkább napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |