![]() ![]() |
2010.06. 08. - 11:21:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Más projektet csinálnak... az a baj, hogy a projekteseknél is 3-4 építkezés jut egy emberre, ami szerintem sok. Egy seggel ennyi lovat nehéz megülni. Ez nagy szemétség. Ja persze, de nektek mégis meg kell ülni egy seggel a másik munkáját is. Genyóság, úúúúúúúúútálom az ilyet. Nagy együttérző cupp neked! Trixx nem ma hanem csütörtökön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze csinálok képeket és majd megmutatom ha érdekel. Uh Angie nem semmi melónak ígérkezik.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szurk,hogy kész legyen. Oké, akkor csütörtök. Pesze hogy érdekel, várom a képeket a Minimóderről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 08. - 11:29:37
Létrehozva:
|
|
|
Ez nagy szemétség. Ja persze, de nektek mégis meg kell ülni egy seggel a másik munkáját is. Genyóság, úúúúúúúúútálom az ilyet. Nagy együttérző cupp neked! Oké, akkor csütörtök. Pesze hogy érdekel, várom a képeket a Minimóderről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd rakok ide belőle.Remélem nem untatok majd vele senkit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaj holnap még sütit is kell gyártanom a kerti bulira a gyerkőcöknek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen sütit fogok csinálni holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 08. - 11:42:49
Létrehozva:
|
|
|
huh, ez tök jól néz ki! mi ez?
|
|
|
|
2010.06. 08. - 11:49:02
Létrehozva:
|
|
|
huh, ez tök jól néz ki! mi ez? Piramis süti a becsületes neve.De kekszpiramisnak is mondják. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 08. - 11:54:41
Létrehozva:
|
|
|
Majd rakok ide belőle.Remélem nem untatok majd vele senkit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaj holnap még sütit is kell gyártanom a kerti bulira a gyerkőcöknek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen sütit fogok csinálni holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Senkit nem fogsz untatni ne is butáskodj!!!!!!!!!!!!!! Itt mindenki oda van a kislányodért (is). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól néz ki! Nyami. |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:00:31
Létrehozva:
|
|
|
Senkit nem fogsz untatni ne is butáskodj!!!!!!!!!!!!!! Itt mindenki oda van a kislányodért (is). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól néz ki! Nyami. oké akkor majd megmutizom a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kicsit macerás süti de azok kívül ,hogy finom nagyon mutatós. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ilyen forma kell az elkészítéséhez. |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:12:11
Létrehozva:
|
|
|
oké akkor majd megmutizom a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kicsit macerás süti de azok kívül ,hogy finom nagyon mutatós. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ilyen forma kell az elkészítéséhez. Fú micsoda szerkentyű! Tényleg mutatós süti. Sajna nekem nincsinek ilyen felszereléseim, mert nem vagyok valami nagy sütikészítő. A múltkori joghurt tortának is egy műanyag ételhordó volt a formája. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) He-he, de klassz lett, na meg fini. |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:13:29
Létrehozva:
|
|
|
Meg ezek is hasonlóan mutatós finomságok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Morgós csúcs és Méhkas süti na jó nem csigázlak tovább titeket süti képekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a morgóshoz citromfacsaró kell formának a másikhoz meg van speckó forma de nekem olyanom nincs. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 08. - 12:14:47 |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:15:19
Létrehozva:
|
|
|
Meg ezek is hasonlóan mutatós finomságok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Morgós csúcs és Méhkas süti na jó nem csigázlak tovább titeket süti képekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúúúúúúúúú de jól néznek ki! Nyami. Vicusom, nagyon ügyi vagy!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizu New York City-ben?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:15:35
Létrehozva:
|
|
|
és milyen íze van?
|
|
|
|
2010.06. 08. - 12:17:04
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk 29 fok van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Izzadok a bringán mint állat.
és milyen íze van? Az nekem mindegy, ide vele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont most ebédeltem, jól jönne egy kis desszert. Helyette kávé van, extra tejszínhabbal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 08. - 12:38:51 |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:17:23
Létrehozva:
|
|
|
Fú micsoda szerkentyű! Tényleg mutatós süti. Sajna nekem nincsinek ilyen felszereléseim, mert nem vagyok valami nagy sütikészítő. A múltkori joghurt tortának is egy műanyag ételhordó volt a formája. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) He-he, de klassz lett, na meg fini. Hát én is apránként szedegettem össze a felszereléseket de nekem is vannak hiányosságaim.Én sem vagyok annyira nagy sütikészítő de időnként rám jön a sütögetés akkor azt szeretem ami pikk-pakk kész van. Mindegy az milyen formát használtál a tortához az a lényeg,hogy fincsi lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 08. - 12:21:44 |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:18:43
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy nálunk is nagyon nagy a Tisza, meg a Zagyva.
Tenap le akartam fényképezni, de nem volt szabad memória a telómban. Na majd holnap, ha megyek tornára. |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:20:16
Létrehozva:
|
|
|
Fúúúúúúúúú de jól néznek ki! Nyami. Vicusom, nagyon ügyi vagy!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizu New York City-ben?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem én csináltam őket. Kipróbáltam már ezek közül a piramist és a morgóst de a képeken nem az én gyártmányaim vannak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és milyen íze van? Usi melyiknek? Nálunk 29 fok van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Izzadok a bringán mint állat. Az nekem mindegy, ide vele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont most ebédeltem, jól jönne egy kis desszert. Helyete kávé van, extra tejszínhabbal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe majd holnap küldök neked fénypostán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 08. - 12:22:47 |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:28:26
Létrehozva:
|
|
|
hát mindegyiknek.
na kivonultam a teraszra napozni + tanulni. |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:29:58
Létrehozva:
|
|
|
Ó-ó most nézem az oldalon ahonnan a sütis képeket szedtem,hogy jogi következményeket von maga után az oldalon lévő képek máshol való felhasználása. Juj akkor lehet ki kéne törölnöm őket....nem akarok bíróságra járni.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.06. 08. - 12:34:06
Létrehozva:
|
|
|
Ó-ó most nézem az oldalon ahonnan a sütis képeket szedtem,hogy jogi következményeket von maga után az oldalon lévő képek máshol való felhasználása. Juj akkor lehet ki kéne törölnöm őket....nem akarok bíróságra járni.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát esztet én nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) hát mindegyiknek. na kivonultam a teraszra napozni + tanulni. Jó napozást!!! Meg tanulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mennék én is. Vagyis megyek is. A főnök lánya ebédelni van, így megtehetem. Mert én egy klassz ki kertes házban dolozom egy csendes utcában, ez az idoda. Még egy kis virágos kertünk is van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:37:31
Létrehozva:
|
|
|
hát mindegyiknek. na kivonultam a teraszra napozni + tanulni. A piramisnak darált keksz az alapja ízre olyasmi mint a kókuszgolyó csak amikor szét van nyomkodva a formában a alyuk helyére lehet krémet,pudingot vagy meggyet rakni. A morgós csúcs tésztájának darált dió-darált keksz az alapja és belülre pedig gesztenyepürét és meggyet tesznek. A méhkas sütinél szintén darált kekszes téma.Ebbe is lehet belülre valamilyen krémet tenni.De láttam már olyan verziót is,hogy nem d.keksz a tészta alap hanem gesztenyepüré. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó napozást csak vigyázz le ne égj. |
|
|
|
2010.06. 08. - 12:44:14
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi a később jövőktől de inkább kitöröltem a képeket nehogy valami gond legyen belőle.
Viszont ajánlom figyelmetekbe az oldalt ahonnan szedtem őket.Ott megtaláljátok a képeket és a sütik receptjeit.Sok szuper recept van ott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.andi1976.gportal.hu/ A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 08. - 12:44:37 |
|
|
|
2010.06. 08. - 13:03:17
Létrehozva:
|
|
|
Helló DevotedViolator-girl alias FruMode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |