![]() ![]() |
2010.06. 09. - 05:46:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reggelt Angie! na ja, megint fél 5-kor keltem :S de már a 6-os tétel jön a 10-ből!!!
na ma lesz ugye déltől egy vizsgám, utána 15-én és 21-én az utcsó, ha minden igaz. remélem nem kell újráznom semmiből!!!!!!!!!! pont akartam kérdezni, hogy mi van FS-sel! a köcsög! biztos azért hívogatott mert Angyalkával ment haza és talán beszélt a bunkó fejével! jobbulást a buksidnak! nekem gyomoridegem van "csak". |
|
|
|
2010.06. 09. - 05:59:39
Létrehozva:
|
|
|
reggelt Angie! na ja, megint fél 5-kor keltem :S de már a 6-os tétel jön a 10-ből!!! na ma lesz ugye déltől egy vizsgám, utána 15-én és 21-én az utcsó, ha minden igaz. remélem nem kell újráznom semmiből!!!!!!!!!! pont akartam kérdezni, hogy mi van FS-sel! a köcsög! biztos azért hívogatott mert Angyalkával ment haza és talán beszélt a bunkó fejével! jobbulást a buksidnak! nekem gyomoridegem van "csak". kitartás drága! menni fog, majd szurkolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj nem FS-el ment haza tegnap, mert FS tovább maradt a másik építkezésen, meg hát Angyalom barátnőzött este, de már hívott úgy 10 perce, csak a telója alvóra volt állítva és akkor az olyan, mintha ki lenne kapcsolva. Kérdezte, hogy mikor hívott FS.... de most együtt mennek reggel, nem akarja lekésni a mítinget, és ezért sietett is, szóval most csak ennyit akart tudni, meg hogy most beszél az idióta fejével, hogy álljon le. köcce, neked is jobbulást és sok girl power (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megyek munka.... pápá |
|
|
|
2010.06. 09. - 06:14:05
Létrehozva:
|
|
|
eredményes munkát!!!
remélem észhez tér FS és békén hagy!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) és köszi a drukkot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért drukkolj h lehessen puskázni! XD |
|
|
|
2010.06. 09. - 06:19:04
Létrehozva:
|
|
|
említettem már, hogy: KELL EZ A PASI!!! egy édes, szexis, kedves, kölykös úthenger. olyan irama van hogy teljesen elsodor. tüze van neki. aranyos volt nagyon, így kézfejjel megsimította az arcom meg adott két puszit. meg mondta hogy mindig ő keres. ajj istenem, ha érteném a jeleit. hogy jelek-e egyáltalán. hogy hobbiból tesz ilyen gesztusokat vagy mi van? ááá, help. a dob+basszus különben iszonyú jó volt, klassz kis előérzése a békéscsabának. jajj, nagyon tetszett. igaz, tiszteletjegyesek egy helyen ültünk, és hát csupa érdeklődő újságíró meg marketinges vett körül. én meg ültem középen, a rajongó szeretetemmel. na? a felvétel után meg is lettem dicsérve egy édes kis srác által, hogy na, milyen már, ők énekeltek a haverjával ketten, meg az a szép lány ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na igen, én pörögtem mint atom. és rengeteg sírva röhögős rész volt. jaj és Angiem, ha tudod, akkor nekem már holnap reggel-délelőtt meg kellene mondani ezt a csütörtöki beugrózást. mert holnap délelőtt még ha lemondom, az belefér. csak minél hamarabb. holnap ügyelek, hívhatsz bármikor, ilyenkor fel tudom venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szerintem bejössz a pasinak(így pasi szemmel)!Ha a héten felhív vagy találkoztok még,akkor nyert ügyed van,tiéd a pasi! Szerintem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjj jó kis szerelem!!Nincs is annál jobb!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vagy van???(foci,forma-1,kosár?????) hihi Szia Usi!!!Délben drukk,jegyeztem!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Húúúúú,hogy én is milyen sokat puskáztam!!!Jó volt!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 06:29:16
Létrehozva:
|
|
|
süni: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) figyu, a puskázás is egy képesség, amit érdemes fejleszteni XD rafkósabb leszel kicsit az életben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) úgyis az kell, az egyenesség általában nem kifizetődő. :S
|
|
|
|
2010.06. 09. - 06:35:47
Létrehozva:
|
|
|
Niki!!!Megjött a Zoli(nk)!????Remélem igen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már csak azért,mert tegnap voltam Miskolcon!És amikor beértem vagy4-5-6 busznyi rendőrt,meg motoros rendőrt,meg felvezető autót stb.stb. láttam állni a város szélén!!!És hazafele állt a buszok orra!!7:30 körül indulhattak! Uúúúúúú,hogy ott mi van???!!A vízből nem láttam semmit,mert csak a központig mentem be!! Percenként jön valami szirénázós autó!Az autók alig haladnak,mert tele van a város!Dugó hegyek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 06:36:00
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sünikém, neked legyen igazad. de lehet az is hogy egyszerűen az örömszerzés a hobbija ennek a fiúnak. (hehe, az gáz, mert ez a tulajdonsága ez esetben még vonzóbbá teszi) kiderül. egy vacsi tuti lesz, abból nem engedek. meg na, meglepi kommandó is úton van Angie-m szivem, nekem azért kellene tudnom ma még ezt, hogy le tudjam mondani a holnapom még időben, és ne legyen az hogy fúj de megbízhatatlan vagyok. Usi, a dob+basszus a valaha létezett legjobb tévéműsor a világon. lévai balázs műsora, könnyűzenei riportműsor, többszörösen díjazott. ment vagy nem tudom 4 évig. kb az egyetlen tévéműsor aminek frankón rajongótábora van. nézz majd meg a nyáron párat ha gondolod, fenn van az egész a videótárban az mtv honlapján. ha érdekel a rocktörténelem persze. mert ilyesmivel foglalkozik, és nekem meg ez a szerelmem ez a téma. egész konkrétan ilyen műsorokat akarok csinálni, és a lévai balázs a példaképem. imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na, Angie, hívj majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) többieknek csók, Usi, hajrá délben azon a vizsgán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 06:38:46
Létrehozva:
|
|
|
süni: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) figyu, a puskázás is egy képesség, amit érdemes fejleszteni XD rafkósabb leszel kicsit az életben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) úgyis az kell, az egyenesség általában nem kifizetődő. :S Na,hát erről is tudnék mesélni(a rafkósságról) De erről nem beszélnék,mert titkos hehe (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 06:49:17
Létrehozva:
|
|
|
süni: jól van XD
Lola: kösz a felvilágosítást! és kösz a drukkot! |
|
|
|
2010.06. 09. - 07:11:27
Létrehozva:
|
|
|
JAJ NEEEEEEEEEEE!!!! megbuktam a 19th century Amcsi töriből! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mehetek újra! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) NEEEEEEEE!!!! BRÜHÜHÜHÜHÜHŰ!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
na ez azt vonja maga után, hogy nem megyek tatabányára szombaton A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 09. - 07:14:23 |
|
|
|
2010.06. 09. - 07:18:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Bakker leesett a lánc a bicajomról!!!!! 8 centis sarú fapapucsban toltam a melóba jó pár km-t!!! Kész lettem. Grrrrrrrrrr Ma sok lesz a meló, nem tudom leszek e. Meg majd visszaolvasok. Csak röpéten látom hogy Usinak nem sikerült???? Szegénykém!!!!! Nagy ölelést küldök!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pusza |
|
|
|
2010.06. 09. - 07:23:10
Létrehozva:
|
|
|
köszi Trixx! hjaj akkor neked se indul jól a reggel :S
|
|
|
|
2010.06. 09. - 07:53:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Úgy látom mindnekinek rossz a napja ma vagy is a reggele. Usi sajnálom azt a bukós dolgot. A mai vizsgához szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie jobbulást neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én úgy keltem fel ma reggel,hogy úgy éreztem magam mint akit agyon vertek.Fáj mindenem.A lábaim...alig bírtam elvonszolni magam a bölcsig a Petrával.Fáj a mandulám pdig nem ettem/ittam hideget és a tetejébe még a Kramcsákot is itt eszi a fene nálam.Ja és a fejem is fáj.....szóval hisztis vagyok..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sziasztok! Bakker leesett a lánc a bicajomról!!!!! 8 centis sarú fapapucsban toltam a melóba jó pár km-t!!! Kész lettem. Grrrrrrrrrr Ma sok lesz a meló, nem tudom leszek e. Meg majd visszaolvasok. Csak röpéten látom hogy Usinak nem sikerült???? Szegénykém!!!!! Nagy ölelést küldök!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pusza Ez sem egy jó napkezdés asszonypajti. |
|
|
|
2010.06. 09. - 07:55:44
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjj szegény Usi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Attól még jöhetsz Tatabányára,nem??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Trixx,miért nem raktad vissza azt a fránya láncot???Egy zsepivel???He??? |
|
|
|
2010.06. 09. - 08:02:59
Létrehozva:
|
|
|
Semmi kedvem sütit gyártani....de muszály..... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 08:11:35
Létrehozva:
|
|
|
vica: na akkor úgy néz ki, többünk beleesett a következő negatív hullámba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jobbulást neked! remélem, nem leszel beteg!
süni: jelenleg úgy néz ki, hogy nem. k*rva vizsgák! a nem létező tököm is tele van velük már!!!!! |
|
|
|
2010.06. 09. - 08:19:42
Létrehozva:
|
|
|
JAJ NEEEEEEEEEEE!!!! megbuktam a 19th century Amcsi töriből! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mehetek újra! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) NEEEEEEEE!!!! BRÜHÜHÜHÜHÜHŰ!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na ez azt vonja maga után, hogy nem megyek tatabányára szombaton Sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 08:35:13
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie!
Tbányát meg még majd meglátom, hogy haladok a többi tanulnivalómmal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de nem sok reményt fűzök hozzá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 08:50:00
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie! Tbányát meg még majd meglátom, hogy haladok a többi tanulnivalómmal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de nem sok reményt fűzök hozzá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 08:59:39
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie! Tbányát meg még majd meglátom, hogy haladok a többi tanulnivalómmal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de nem sok reményt fűzök hozzá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor egy cipőben járunk... pedig Edó miattam vette volna fel az új ruháját. Ahhh.... még sehogy nem áll az átadási doksi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sziasztok. Úgy látom mindnekinek rossz a napja ma vagy is a reggele. Usi sajnálom azt a bukós dolgot. A mai vizsgához szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie jobbulást neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én úgy keltem fel ma reggel,hogy úgy éreztem magam mint akit agyon vertek.Fáj mindenem.A lábaim...alig bírtam elvonszolni magam a bölcsig a Petrával.Fáj a mandulám pdig nem ettem/ittam hideget és a tetejébe még a Kramcsákot is itt eszi a fene nálam.Ja és a fejem is fáj.....szóval hisztis vagyok..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vicus, neked is jobbulást és jó sütizést... Kramcsák nálam is, lehet ezért szédülök? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pedig nem szoktam szédülni, csak ha nem okés a vérnyomásom... mindjárt megmérem. |
|
|
|
![]() ![]() |