![]() ![]() |
2010.06. 09. - 09:08:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: akkor nem lesz "princess Edó is wearing a new dress"? XD bár lehet akkor is felveszi XD
szegénykém! akkor neked is elég véglegesen úszott a kiruccanás, mi? na már csak 1 kib*szott tétel van!!!!! |
|
|
|
2010.06. 09. - 09:48:36
Létrehozva:
|
|
|
na, kész vagyok. minden megvan (remélem). most már csak arra kérem a drukkot, h tudjam is használni a puskákat XD
|
|
|
|
2010.06. 09. - 11:10:08
Létrehozva:
|
|
|
Húhaaa,jó nagy pangás van...... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Usi!!!!!!Megy ám a drukk!!!!Drukkpuska-Drukkpuska-Drukkpuska!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 11:40:55
Létrehozva:
|
|
|
vica: na akkor úgy néz ki, többünk beleesett a következő negatív hullámba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jobbulást neked! remélem, nem leszel beteg! süni: jelenleg úgy néz ki, hogy nem. k*rva vizsgák! a nem létező tököm is tele van velük már!!!!! Usi köszi.Hát én is remélem,hogy nem kerülget semmi nyavalya. na, kész vagyok. minden megvan (remélem). most már csak arra kérem a drukkot, h tudjam is használni a puskákat XD DRUKK-DRUKK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor egy cipőben járunk... pedig Edó miattam vette volna fel az új ruháját. Ahhh.... még sehogy nem áll az átadási doksi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vicus, neked is jobbulást és jó sütizést... Kramcsák nálam is, lehet ezért szédülök? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pedig nem szoktam szédülni, csak ha nem okés a vérnyomásom... mindjárt megmérem. Köszi Angie.Már kész a süti szerencsére és a hűtőben figyel. Na mi az egyszerre tüzelünk? |
|
|
|
2010.06. 09. - 11:55:11
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Angie.Már kész a süti szerencsére és a hűtőben figyel. Na mi az egyszerre tüzelünk? Akkor szuper vagy, hogy ilyen gyorsan megcsináltad! Igen, egyszerre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, de fosul vagyok........... |
|
|
|
2010.06. 09. - 12:00:38
Létrehozva:
|
|
|
Akkor szuper vagy, hogy ilyen gyorsan megcsináltad! Igen, egyszerre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, de fosul vagyok........... Igyekeztem bár előbb is kész lettem volna csak közbe jött valami. Szegényke jobbulást és megy a gyógycupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én kaptam fájdalom csillapítót por formában.Most kezd hatni.Az előbb fáztam most meg elöntött a forróság és melegem van....pedig Dave nincs is itt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 09. - 12:26:10 |
|
|
|
2010.06. 09. - 13:51:08
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok....
hát... mondjuk azt, hogy csak felmértem a terepet, h hogyan is néz ki ez a (nagyon szívatós) vizsga.... Csúnya vereség.... :S vica: fénypostázhatnál most pár sütit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszi a drukkot emberek! nagyon ideges voltam és járkált a nő, de fogok tudni kövi alkalommal is puskázgatni. |
|
|
|
2010.06. 09. - 13:59:18
Létrehozva:
|
|
|
na hazafelé sétáltam egyet a Tisza-parton, hogy kiszellőztessem kicsit a fejem és dokumentáltam nektek a rakpart állapotát. Bocsi a szar minőségért.
Ja meg apum kint volt éjjel Nagymaroson a vízi rendőrségen a szivattyúkra figyelni. Úgyhogy már hivatalosan is részt vesz a védekezésben a családunk. (ha otthon lennék, én is lemennék segíteni. itt Szegeden nem láttam, h a környékünkön kellene)
201006092099.jpg ( 254.42K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.06. 09. - 14:30:26
Létrehozva:
|
|
|
Igyekeztem bár előbb is kész lettem volna csak közbe jött valami. Szegényke jobbulást és megy a gyógycupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én kaptam fájdalom csillapítót por formában.Most kezd hatni.Az előbb fáztam most meg elöntött a forróság és melegem van....pedig Dave nincs is itt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösz, asszam a mai 3. kv már hatott valamit!!!! Jobb a közérzetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vettem ma be gyógyszert... már nem akarom túlzásba vinni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sziasztok.... hát... mondjuk azt, hogy csak felmértem a terepet, h hogyan is néz ki ez a (nagyon szívatós) vizsga.... Csúnya vereség.... :S köszi a drukkot emberek! nagyon ideges voltam és járkált a nő, de fogok tudni kövi alkalommal is puskázgatni. szia!!!! Részvétem, pedig a girl power megvolt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na hazafelé sétáltam egyet a Tisza-parton, hogy kiszellőztessem kicsit a fejem és dokumentáltam nektek a rakpart állapotát. Bocsi a szar minőségért. Ja meg apum kint volt éjjel Nagymaroson a vízi rendőrségen a szivattyúkra figyelni. Úgyhogy már hivatalosan is részt vesz a védekezésben a családunk. (ha otthon lennék, én is lemennék segíteni. itt Szegeden nem láttam, h a környékünkön kellene)
Letöltések száma: 7Huh, jó nagy a Tisza (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 14:46:27
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie! hogy haladtok? tud segíteni majd Lola?
jah, mióta lent vagyok, láttam már nagyobbnak is a Tiszát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 15:04:32
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie! hogy haladtok? tud segíteni majd Lola? jah, mióta lent vagyok, láttam már nagyobbnak is a Tiszát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon sehogy nem állunk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem most is marha nagynak tűnik a víz, de tudom hogy volt már olyan, hogy majdnem a híd aljáig ért a víz!! Félelmetes. |
|
|
|
2010.06. 09. - 15:08:02
Létrehozva:
|
|
|
jaja, meséltem is neked mikor lenn voltál. elég gáz valóban!!! nem véletlen épült ez a stramm, magas támfal/gát Szegeden!
szegénykéim! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 15:12:28
Létrehozva:
|
|
|
Igen, emlékszem, hogy mesélted. Pesten is nagyon kinn van, e miatt óriási a dugó péntek óta, mert a rakpartok le vannak zárva.
Hát jah, ma meg a Lacinak volt más dolga is, szóval fél napot állt az egész doksi összekészítés. A fordítani valókat elküldtem, csinálják az fordítóirodában, meg már a tervek egy része is elment a fénymásolóba. De az nagyon kis kupac. |
|
|
|
2010.06. 09. - 15:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Léptem a postára!!!!!!!
pááááá |
|
|
|
2010.06. 09. - 15:51:21
Létrehozva:
|
|
|
Kopp-Kopp!Van itt valaki???
HE??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 09. - 15:55:51 |
|
|
|
2010.06. 09. - 16:35:41
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
benéztem csak hogy mik a fejlemények, de nem tetszik amit látok. mi van már, Usi, nehogymár ne gyere! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie meg nem írt egy szót se, hogy mi van a holnappal. na fel is hívom. aztán megyek soppingolni mert konkrétan leesett ma a cipő a lábamról. eltört a talpa és elengedte az elejét, így liffegett egész nap, kajak féltem hogy elhagyom, de szerencsére hazaértem benne. so megyek cipőt venni. mizu sünikém életem? |
|
|
|
2010.06. 09. - 16:57:51
Létrehozva:
|
|
|
hát bocs Loli meg a többiek, de ez most nem fog összejönni. :S
majd a nyári Edós hosszú hétvégés banzájra megyek, addig meg majd vmi Filter vagy vmi is befigyelhet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja egyébként Lola, gondoltam rád, mert a mai vizsgán komm. szakos csoport is volt, csak ők másból írtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szegény cipőd! na hát nekem szó szerint azért kellett vennem mikor otthon voltam, mert elhagytam ugye a tesicuccommal XD |
|
|
|
2010.06. 09. - 17:08:57
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok.... hát... mondjuk azt, hogy csak felmértem a terepet, h hogyan is néz ki ez a (nagyon szívatós) vizsga.... Csúnya vereség.... :S vica: fénypostázhatnál most pár sütit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszi a drukkot emberek! nagyon ideges voltam és járkált a nő, de fogok tudni kövi alkalommal is puskázgatni. sajnálom.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oké küldöm nyisd az ablakot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hazafelé sétáltam egyet a Tisza-parton, hogy kiszellőztessem kicsit a fejem és dokumentáltam nektek a rakpart állapotát. Bocsi a szar minőségért. Ja meg apum kint volt éjjel Nagymaroson a vízi rendőrségen a szivattyúkra figyelni. Úgyhogy már hivatalosan is részt vesz a védekezésben a családunk. (ha otthon lennék, én is lemennék segíteni. itt Szegeden nem láttam, h a környékünkön kellene)
Letöltések száma: 7Uh hát ez nem semmi... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 17:40:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 09. - 18:05:34
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sünikém, neked legyen igazad. de lehet az is hogy egyszerűen az örömszerzés a hobbija ennek a fiúnak. (hehe, az gáz, mert ez a tulajdonsága ez esetben még vonzóbbá teszi) kiderül. egy vacsi tuti lesz, abból nem engedek. meg na, meglepi kommandó is úton van Angie-m szivem, nekem azért kellene tudnom ma még ezt, hogy le tudjam mondani a holnapom még időben, és ne legyen az hogy fúj de megbízhatatlan vagyok. Usi, a dob+basszus a valaha létezett legjobb tévéműsor a világon. lévai balázs műsora, könnyűzenei riportműsor, többszörösen díjazott. ment vagy nem tudom 4 évig. kb az egyetlen tévéműsor aminek frankón rajongótábora van. nézz majd meg a nyáron párat ha gondolod, fenn van az egész a videótárban az mtv honlapján. ha érdekel a rocktörténelem persze. mert ilyesmivel foglalkozik, és nekem meg ez a szerelmem ez a téma. egész konkrétan ilyen műsorokat akarok csinálni, és a lévai balázs a példaképem. imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na, Angie, hívj majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) többieknek csók, Usi, hajrá délben azon a vizsgán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem ebből tuti lesz valami. Egy cukor ez a csávó!!!!! Na és a Dob meg a basszus áááááááááááá I-MÁD-TAM!!!!!! Zakatol a szívemben!!! Tényleg a leges legjobb műsor a kategóriájában. Na meg Lévai Balázs. Gyerekként kezdte a tévézést, gyerekkorom óta követem a pályáját. Mindig kiváló munkát végez!!! Jajjjj szegény Usi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Attól még jöhetsz Tatabányára,nem??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Trixx,miért nem raktad vissza azt a fránya láncot???Egy zsepivel???He??? Hát bakker ha tudtam volna hogy ilyen egyszerű!!!!!!! Á el sem hiszem. Kiesett a láncvédőn, és fennakadt a pedálon, én meg megijedtem hogy szétb...tam az új bicajt. Így toltam. Bejött Zoli a melóhelyemre, visszaváltott egyet, megtekerte a pedált és már készen is volt. Ááááááááááááá majd kitéptem a hajam!!! Én hozzá sem mertem nyúlni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Béna, béna béna!!!!! A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 09. - 18:15:51 |
|
|
|
![]() ![]() |