![]() ![]() |
2010.06. 09. - 18:12:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem ebből tuti lesz valami. Egy cukor ez a csávó!!!!! Na és a Dob meg a basszus áááááááááááá I-MÁD-TAM!!!!!! Zakatol a szívemben!!! Tényleg a leges legjobb műsor a kategóriájában. Na meg Lévai Balázs. Gyerekként kezdte a tévézést, gyerekkorom óta követem a pályáját. Mindig kiváló munkát végez!!! Hát bakker ha tudtam volna hogy ilyen egyszerű!!!!!!! Á el sem hiszem. Kiesett a láncvédőn, és fennakadt a pedálon, én meg megilyedtem hogy szétb...tam az új bicajt. Így toltam. Bejött Zoli a melóhelyemre, visszaváltott egyet, megtekerte a pedált és már készen is volt. Ááááááááááááá majd kitéptem a hajam!!! Én hozzá sem mertem nyúlni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Béna, béna béna!!!!! Haha!!!Ja,hogy oda esett le???? Akkor No Comment (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ja!!Gratula nektek,hogy feljutottatok az NB-1-be (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (foci) |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:14:52
Létrehozva:
|
|
|
hát bocs Loli meg a többiek, de ez most nem fog összejönni. :S majd a nyári Edós hosszú hétvégés banzájra megyek, addig meg majd vmi Filter vagy vmi is befigyelhet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja egyébként Lola, gondoltam rád, mert a mai vizsgán komm. szakos csoport is volt, csak ők másból írtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szegény cipőd! na hát nekem szó szerint azért kellett vennem mikor otthon voltam, mert elhagytam ugye a tesicuccommal XD Csajok miror is lenne ez az Edós hétvége????? Haha!!!Ja,hogy oda esett le???? Akkor No Comment (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ja!!Gratula nektek,hogy feljutottatok az NB-1-be (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (foci) Köszi drága!!!! Milyen figyelmes vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Zolim kinn volt, de engem itthon hagyott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:19:39
Létrehozva:
|
|
|
Csajok miror is lenne ez az Edós hétvége????? Köszi drága!!!! Milyen figyelmes vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Zolim kinn volt, de engem itthon hagyott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe!Én kiszoktam vinni a páromat!Ő szokott lenni a söfőr,hogyha megszomjaznánk (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Tisza???Zagyva???Fényképek??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:25:17
Létrehozva:
|
|
|
Hehe!Én kiszoktam vinni a páromat!Ő szokott lenni a söfőr,hogyha megszomjaznánk (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Tisza???Zagyva???Fényképek??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Egyre gondoltunk, most töltöm fel a notimra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pill.... Mivan süni? Süt a nap ezért kell a napszemcsi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Telefonhiba.... hogy kapná be, mindig ezt csinálja. Grrrr |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:29:23
Létrehozva:
|
|
|
Egyre gondoltunk, most töltöm fel a notimra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pill.... Mivan süni? Süt a nap ezért kell a napszemcsi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,hogy azért!!Nagy napszemcsis vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Holnap már 4:30 után rajtam lesz!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Te meg mit mászkálsz össze vissza???He?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Múltkor már kérdeztem,de biztos elkerülte a figyelmedet!!!(szokás szerint) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem érdekel egy meghívó az iwiwre??? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:37:25
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: ha jól emlékszem, akkor a július 17-ei hétvége lenne az Edós parti!
|
|
|
|
2010.06. 09. - 18:39:06
Létrehozva:
|
|
|
Persze,hogy azért!!Nagy napszemcsis vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Holnap már 4:30 után rajtam lesz!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Te meg mit mászkálsz össze vissza???He?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Múltkor már kérdeztem,de biztos elkerülte a figyelmedet!!!(szokás szerint) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem érdekel egy meghívó az iwiwre??? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Én is nagy napszemcsis vagyok!!!! Figyi: Kicsit béna pofát vágok, de mindegy. Jó korán kelsz! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, mászkálok. Hol ide, hol oda. Kell a prörgés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A meghívó nem kerülte el a figyelmem, azt hittem költői kérdés volt, mert hogy én itt már többször leírtam hogy nem szeretnék iwiw-es lenni, és azt is hogy mért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 09. - 18:58:44 |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:41:55
Létrehozva:
|
|
|
Trixx csini vagy a képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretnék én ilyen csini lenni.
|
|
|
|
2010.06. 09. - 18:41:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: juj de csini vagy a bicikliddel együtt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jönnél te is Edóhoz??? gyereee!!!! jó lenne már végre személyesen is talizni!!! vica: jaj hát eddig vártam a sütikre, egész nap nyitva az ablak, de lehet útközben elcsipegették a madarak, hogy a fene a belükbe! XD |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:44:46
Létrehozva:
|
|
|
Na és akkor a Zagyva:
Zagyva.JPG ( 218.4K )
Letöltések száma: 5Naggggggggggyon nagy! Bár volt már nagyobb is!!!! Trixx csini vagy a képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretnék én ilyen csini lenni. Ó köszönöm. Dolgozom rajta. Ma torna után készült a kép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:44:46
Létrehozva:
|
|
|
Csini vagy Trixi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 18:47:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: juj de csini vagy a bicikliddel együtt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jönnél te is Edóhoz??? gyereee!!!! jó lenne már végre személyesen is talizni!!! vica: jaj hát eddig vártam a sütikre, egész nap nyitva az ablak, de lehet útközben elcsipegették a madarak, hogy a fene a belükbe! XD Igen, úgy tervezem, hogy mennék, ha lesz elég máni. De nagyon szeretnék, csak necces lesz. Ugye, csini a bicajom! Szeretem nagyon. Bár ma megharagudtam rá a lánc miatt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csini vagy Trixi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köcce tesó! Öcsiről tudsz valamit? Már rég volt itt nem? A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 09. - 18:46:46 |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:48:29
Létrehozva:
|
|
|
msn-en beszéltem öcsivel két napja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem tudom, most hol van biztos élvezi a jó időt és csavarog. |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: juj de csini vagy a bicikliddel együtt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jönnél te is Edóhoz??? gyereee!!!! jó lenne már végre személyesen is talizni!!! vica: jaj hát eddig vártam a sütikre, egész nap nyitva az ablak, de lehet útközben elcsipegették a madarak, hogy a fene a belükbe! XD Usi ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor híztak a madarak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na és akkor a Zagyva:
Zagyva.JPG ( 218.4K )
Letöltések száma: 5Naggggggggggyon nagy! Bár volt már nagyobb is!!!! Ó köszönöm. Dolgozom rajta. Ma torna után készült a kép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos én lusta vagyok a tornához azért vagyok olyan hurkás. |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:52:07
Létrehozva:
|
|
|
Süni most meg eltűntél????
Hiába mutogatom neked a napszemcsim???? msn-en beszéltem öcsivel két napja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, most hol van biztos élvezi a jó időt és csavarog. Aha, gondoltam, motorozik vagy kerti party-zik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó neki, gondtalan ifjúság.... |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:54:53
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usika nagyon sajnálom a vizsgádat és azt is, h. pótmeccsre kell menni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , trixx láttom feléd is zajlik az élet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( aranyos vagy a képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi köszi a tiszai képet nagyon szeretem a tiszát jobban, mint a balatont... jövök még csak eszembe jutott, h. le kell szednem az eperet és eltenni a hűtőbe.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd még jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó biztos szép lesz az új rucijába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola tényleg szerencse, h. kibírta a cipőd hazáig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 18:56:57
Létrehozva:
|
|
|
Usi ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor híztak a madarak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos én lusta vagyok a tornához azért vagyok olyan hurkás. Nem is vagy hurkás!!! Régen én is anitsport voltam. Aztán egy barátnőm kedvéért elmentem, és itt ragadtam. Már 4 éve. Nagyon-nagyon megszerettem, ma már el sem tudom képzelni. Egyrészt az egészségem miatt, másrészt látom a változást a tesetemen, de tényleg, nagyon sokat alakultam!!!!!! Harmadrészt pedig olyan jó a közösség, imádom őket. Pénteken pölö négy órától lesz egy összeövetelünk egy helyi nívós szállodában, tartunk egy csajos délutánt, estét. Nagyon összetartunk, ez már sokkat több mint egy tornacsoport, igazi közösség. Szóval csak ajánlani tudom a tornát. |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:00:23
Létrehozva:
|
|
|
vica: jah, remélhetőleg el fogják bírni még a szárnyaik őket a lopott süti után! XD
jantar: köszi! hát én meg Dunás vagyok, mert amellett nőttem fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx: jaj te hát kis butus, hát nem mutatta meg Zolid hogy mi a teendő ha leesik a lánc?! XD nekem ezt apu már az elején megmutatta anno mikor biciklizni tanultam XD na jelentem, már megint irtják a kis vérszívó tesóimat repülőről (szúnyogirtás) - szegények.... hm... de akkor legalább több vér marad nekem XDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:00:59
Létrehozva:
|
|
|
vica: jah, remélhetőleg el fogják bírni még a szárnyaik őket a lopott süti után! XD jantar: köszi! hát én meg Dunás vagyok, mert amellett nőttem fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx: jaj te hát kis butus, hát nem mutatta meg Zolid hogy mi a teendő ha leesik a lánc?! XD nekem ezt apu már az elején megmutatta anno mikor biciklizni tanultam XD Hát ez az!!!! Azt sem tudtam mit csináljak bakker. Dehogy mutatta!!! De most már tudom, és leközelebb nem fog ki rajtam egy ilyen kis semmiség. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:01:56
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Jantar, azért szereted jobban mert ott laksz, nem?
Én Balaton mániás vagyok, igaz lehet azért mert itt lakom, de én bejártam az egész országot, és hogy erre kurva szép minden, az fix. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dombságok, zöldek, a Balaton csodás, mindenhogyan. Külföldiek irigykedhetnek. Csak aki itt lakik, az már megszokta, de észre kell venni, hogy gyönyörű. És sokan mondják, hogy ez a legszebb rész. Hahaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most mindenki leírta, hogy a saját vize mellett miért jobb. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |