![]() ![]() |
2010.06. 09. - 19:02:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na jelentem, már megint irtják a kis vérszívó tesóimat repülőről (szúnyogirtás) - szegények.... hm... de akkor legalább több vér marad nekem XDDDDDDDDDD He-he. Na meg nem csípnek!!!! Bakker engem nagyon szeretnek a szúnyogok!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:03:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx de sajnos hurkás vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Usi a vámpír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ha azt látod,hogy pár madár a földön fetreng mert nem tud szállni akkor azok voltak a tolvajok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he. Na meg nem csípnek!!!! Bakker engem nagyon szeretnek a szúnyogok!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Engem is. |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:04:04
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Jantar, azért szereted jobban mert ott laksz, nem? Én Balaton mániás vagyok, igaz lehet azért mert itt lakom, de én bejártam az egész országot, és hogy erre kurva szép minden, az fix. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dombságok, zöldek, a Balaton csodás, mindenhogyan. Külföldiek irigykedhetnek. Csak aki itt lakik, az már megszokta, de észre kell venni, hogy gyönyörű. És sokan mondják, hogy ez a legszebb rész. Hahaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most mindenki leírta, hogy a saját vize mellett miért jobb. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nálunk Tisza meg Zagyva van, de nálam a Balaton a nr one!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:07:28
Létrehozva:
|
|
|
Én is nagy napszemcsis vagyok!!!! Figyi: Kicsit béna pofát vágok, de mindegy. Jó korán kelsz! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, mászkálok. Hol ide, hol oda. Kell a prörgés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A meghívó nem kerülte el a figyelmem, azt hittem költői kérdés volt, mert hogy én itt már többször leírtam hogy nem szeretnék iwiw-es lenni, és azt is hogy mért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjj,de jó kéééééép!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak az a baj,hogy nem látok belőle semmit!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak egy bazi nagy fehér foltot!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várj csak mindjárt kiderítem,hogy mi az,felhúzom a napszemcsim (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Aha megvaaaan!!! A lábaaaad az.........hihihihiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,hogy költői kérdés volt drága!!! Csak azt hittem,hogy nem vetted észre!
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:08:23
Létrehozva:
|
|
|
Heh, Süni a ti képetek is jó!
De cuki édi szép lány! |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:11:35
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjj,de jó kéééééép!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak az a baj,hogy nem látok belőle semmit!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak egy bazi nagy fehér foltot!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várj csak mindjárt kiderítem,hogy mi az,felhúzom a napszemcsim (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Aha megvaaaan!!! A lábaaaad az.........hihihihiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,hogy költői kérdés volt drága!!! Csak azt hittem,hogy nem vetted észre! De genya vagy hogy kiszúrtad a fehér lábam!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De sajnos idén nem érheti nap az IPL kezelés miatt. Hypo reklám leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De észrevettem, csak néha azért nem válaszolok, mert van 2-3 nap után olvasok vissza, és akkor már aktualitását veszti. Jó a napszemcsid! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:12:20
Létrehozva:
|
|
|
Nekem Bükk a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tisza-tó és Tisza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Balaton környéke olyan idegen. Nekem az északi rész jön be abból is a keleti rész.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:13:04
Létrehozva:
|
|
|
Heh, Süni a ti képetek is jó! De cuki édi szép lány! Igen, Ő a remekmű. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz Süni! Hogy ez mekkora duma!! |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:13:20
Létrehozva:
|
|
|
Süni most meg eltűntél???? Hiába mutogatom neked a napszemcsim???? Aha, gondoltam, motorozik vagy kerti party-zik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó neki, gondtalan ifjúság.... Ááááááá valami baja lett a gépen ennek az érintőgombos egérnek!!!Nem moccant meg!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Elő kellett halásznom a másikat és még egyszer megírni mindent!Pföjjj |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:14:34
Létrehozva:
|
|
|
De györnyörűséges szép kis lány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:15:37
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, nálam senki nem fehérebb szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma először vetkőztem úgy igazán neki, hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az intersparban azt néztem vásárlás közben, hogy szerintem én vagyok a legfehérebb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar, hát igen az ország szép végül is. Szép helyek vannak nagyon! Nekem Tihany a szerelmem. Szigliget még, györöki szépkilátó Keszthely is szép. Füred, vááá imádom! Siófok meg az élet miatt. |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:16:12
Létrehozva:
|
|
|
Ááááááá valami baja lett a gépen ennek az érintőgombos egérnek!!!Nem moccant meg!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Elő kellett halásznom a másikat és még egyszer megírni mindent!Pföjjj Na azért!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú de utálom az ilyet. Fel tudnék robbanni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:16:16
Létrehozva:
|
|
|
De genya vagy hogy kiszúrtad a fehér lábam!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De sajnos idén nem érheti nap az IPL kezelés miatt. Hypo reklám leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De észrevettem, csak néha azért nem válaszolok, mert van 2-3 nap után olvasok vissza, és akkor már aktualitását veszti. Jó a napszemcsid! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te reklámoztad múltkor én csak lecsaptam rá végre!!hehehe Köszi Niki! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:16:33
Létrehozva:
|
|
|
süni aranyosak vagytok a kislányoddal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:16:37
Létrehozva:
|
|
|
hallotátok, h. a déli országrészben a hazafelé tartó rendőrők busza az árvíztől karambolozott mikorbusszal a mikrobusz utasai meghaltak 7en a rendőrök könnyen sérültek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:18:18
Létrehozva:
|
|
|
Te reklámoztad múltkor én csak lecsaptam rá végre!!hehehe Köszi Niki! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Reklámoztam??? Hmmm Genya genya akkor is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:18:51
Létrehozva:
|
|
|
nekem a legobb Tokaj, Lillafüred, Miskolc tapolca és Miskolc minden... (Füzér tudom az már a Zemplén).., Diósgyőri vár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
igen niki minden tájegységnek megvan a szépsége...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:19:22
Létrehozva:
|
|
|
hallotátok, h. a déli országrészben a hazafelé tartó rendőrők busza az árvíztől karambolozott mikorbusszal a mikrobusz utasai meghaltak 7en a rendőrök könnyen sérültek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Nem hallottam! Bakker, még ez is. Még jó hogy nem Niki Zolijának a busza volt. Keresek már egy híradót. |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:20:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:21:50
Létrehozva:
|
|
|
hallotátok, h. a déli országrészben a hazafelé tartó rendőrők busza az árvíztől karambolozott mikorbusszal a mikrobusz utasai meghaltak 7en a rendőrök könnyen sérültek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Igen. 6-ot mondtak, hétből hatan meghaltak.
20080523_001_.jpg ( 221.18K )
Letöltések száma: 15Ez már két éves, györöki szépkilátó. Egyik kedvencem. nekem a legobb Tokaj, Lillafüred, Miskolc tapolca és Miskolc minden... (Füzér tudom az már a Zemplén).., Diósgyőri vár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen niki minden tájegységnek megvan a szépsége... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, voltam arra is tényleg választani sem lehet a szépségekből. |
|
|
|
![]() ![]() |