![]() ![]() |
2010.06. 09. - 19:22:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ns megyek csövike jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:22:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt asszonypajti!!!!!! Álmodj Dave-el, hogy meggyógyítja a fájós mandulád!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ns megyek csövike jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt neked is!! |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:23:16
Létrehozva:
|
|
|
Csáó Jantar!
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:25:10
Létrehozva:
|
|
|
Igen. 6-ot mondtak, hétből hatan meghaltak. [attachment=2222:20080523_001_.jpg] Ez már két éves, györöki szépkilátó. Egyik kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, voltam arra is tényleg választani sem lehet a szépségekből. Niki is szereti a napszemcsit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csini kiskirálylány vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he eszembe jutott a koronád, ami egy tiara volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:25:14
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
megjöttem soppingból csupa olcsó gagyi, de a célnak pont megfelelnek, vettem 2 pár cipőt, darabját egy ezresért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha egy hónapig hordom is már megérte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg 3 pántos felsőt vettem, csak ilyen simát. haccázé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd még fehérneműsopping lesz meg kell valami bulis felső. meg véknyabb nadrág. rámrohadt ma a farmer, hazaértem, sprinteltem is a zuhany alá. és vacsiztam meg ettem egy jégkrémet míg visszaolvastalak titekt. bejött az élet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, Trixx, de édes vagy hogy drukkolsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szeretnék hinni abban hogy tőlem akar valamit és nem csak úgy hobbiból ilyen tüneményes. csak nem tudom, hogy mit lépjek. még. de majd kitalálom. a fene, most minden róla szól. izgalmas mint a veszedelem. ésésésésésésés gyere te is tatabányázni!!!! július 17-i hétvége, bizony bizony! Süniiiii, de drágák vagytok a csajszival (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem jó hogy nem jössz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ez már tuti? szia Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mizu lelkem? voltál most is a gáton? nekünk a koliban szerveznek csoportot, de hát nem tudok menni. |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:25:36
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Niki, hatan meghaltak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((((((((((((
|
|
|
|
2010.06. 09. - 19:26:31
Létrehozva:
|
|
|
Niki is szereti a napszemcsit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csini kiskirálylány vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he eszembe jutott a koronád, ami egy tiara volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he Hehh, hát szerintem inkább belezavarok a szép kilátásba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:32:35
Létrehozva:
|
|
|
Külföldiek irigykedhetnek. Csak aki itt lakik, az már megszokta, de észre kell venni, hogy gyönyörű. És sokan mondják, hogy ez a legszebb rész. na hát ugyanezt el lehet mondani a Dunakanyarra is - főleg a Visegrádi részre, amivel ugye szemben lakunk - este csodaszép a kivilágított vár és csak ki kell néznem az ablakomon! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: jaja, könnyű lesz leleplezni a torkos madarakat, de szerintem azok már Szeged előtt letottyantak pihizni XD Idézet hallotátok, h. a déli országrészben a hazafelé tartó rendőrők busza az árvíztől karambolozott mikorbusszal a mikrobusz utasai meghaltak 7en a rendőrök könnyen sérültek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( JÉZUSISTEN!!!!!!!!!!! ez nagyon borzalmas!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lola: már biztos, hogy nem megyek Tbányára. Edónak is mondtam telóban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ezért holnap délután fogom magam és elmegyek a Szeged Plázába megnézni a Szex és New York 2-t, abból a pénzből, ami csak a Szeged-Pest vonatjegyre ment volna. |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:33:10
Létrehozva:
|
|
|
kukucs megjöttem soppingból csupa olcsó gagyi, de a célnak pont megfelelnek, vettem 2 pár cipőt, darabját egy ezresért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha egy hónapig hordom is már megérte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg 3 pántos felsőt vettem, csak ilyen simát. haccázé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd még fehérneműsopping lesz meg kell valami bulis felső. meg véknyabb nadrág. rámrohadt ma a farmer, hazaértem, sprinteltem is a zuhany alá. és vacsiztam meg ettem egy jégkrémet míg visszaolvastalak titekt. bejött az élet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, Trixx, de édes vagy hogy drukkolsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szeretnék hinni abban hogy tőlem akar valamit és nem csak úgy hobbiból ilyen tüneményes. csak nem tudom, hogy mit lépjek. még. de majd kitalálom. a fene, most minden róla szól. izgalmas mint a veszedelem. ésésésésésésés gyere te is tatabányázni!!!! július 17-i hétvége, bizony bizony! Szia! Jól bevásároltál! Jó cuccok jó áron. Ennél nem is kell több. El is hiszem hogy rádrohadt a fari. Durván hőség van!!!Jaj én már két éve akarok venni egy vékony nyári fehér nacit, de nem sikerál. Köszi a dátumot, igen akarnék tb-zni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze hogy drukkolok, mert amikor még régebben írtál a pasi vonalról, pontosabban annak hiányáról, akkor az olyan rossz volt. Mert hogy megérdemled... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:37:02
Létrehozva:
|
|
|
dilis vagy Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép vagy
jujj, nekem is kedvenc a Balcsi meg még nagyobb kedvenc a dunakanyar főleg a rám-szakadék hopp, Gergő is idetekergett, szia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:37:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Jajj de rég jártam erre... mi újság veletek lányok-fiúk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én éppen készülődök mert a hétvégén indulunk osztálykirándulásra... 4 nap az Adrián (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jippiéé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézegettem a képeket amiket küldtetek... basszus, nagyon durva ez az árvíz-dolog. Nálunk a Dráva vízszintje (szerencsére) abszolút nem nőtt olyan radikálisan. |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:38:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj, köszönöm, de honnan van ez? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lolim, írtam ímélt neked életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem megkaptad! Bocsi, hogy nem tudtam beszélni, de egy volt osztálytársammal találkoztam, aki pénzügyi tanácsadó. És hát mostanra dolgozta ki az akciótervem az autóvásárlásra úgy, hogy ne vegyek fel hitelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:42:58
Létrehozva:
|
|
|
Hehh, hát szerintem inkább belezavarok a szép kilátásba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dehogy zavarsz!!! Te vagy a kép legszebb része!!!!!! Sziasztok! Jajj de rég jártam erre... mi újság veletek lányok-fiúk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én éppen készülődök mert a hétvégén indulunk osztálykirándulásra... 4 nap az Adrián (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jippiéé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézegettem a képeket amiket küldtetek... basszus, nagyon durva ez az árvíz-dolog. Nálunk a Dráva vízszintje (szerencsére) abszolút nem nőtt olyan radikálisan. Szia Öcsi! Már hiányoltalak! De jó neked, én is akarok osztálykirándulásra menni. Hiszti-hiszti!!! Kisérő szülő megy? Mert akkor én jelentkezek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjj, köszönöm, de honnan van ez? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lolim, írtam ímélt neked életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem megkaptad! Bocsi, hogy nem tudtam beszélni, de egy volt osztálytársammal találkoztam, aki pénzügyi tanácsadó. És hát mostanra dolgozta ki az akciótervem az autóvásárlásra úgy, hogy ne vegyek fel hitelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Á de szuper! Hitel nélüli Toyota. Ez már döfi!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:43:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Öcsi! Már hiányoltalak! De jó neked, én is akarok osztálykirándulásra menni. Hiszti-hiszti!!! Kisérő szülő megy? Mert akkor én jelentkezek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, tudod hogy mennyire örülnék ha jönnél, de sajnos tele van a busz. Majd legközelebb már tudom, hogy kettőt fent kell tartani (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:45:19
Létrehozva:
|
|
|
Ez még mindig nem jóóóóó!!
Úgyhogy kikapcsolom a gépet és magamat is!! Jó éjt!!! Trixx holnap integetek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:46:49
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, tudod hogy mennyire örülnék ha jönnél, de sajnos tele van a busz. Majd legközelebb már tudom, hogy kettőt fent kell tartani (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oké, majd legközelebb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez még mindig nem jóóóóó!! Úgyhogy kikapcsolom a gépet és magamat is!! Jó éjt!!! Trixx holnap integetek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jól van kapcslj ki! Oké, holnap integetünk! De hánykor jössz délután, mert még mindig nem tudom? !!!! Jó éjt! |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:49:36
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oké, majd legközelebb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szavadon foglak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt Süni! |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:51:31
Létrehozva:
|
|
|
He-he nagyot néznének a tanárok, meg az osztálytársak. Belállítanál két csajjal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:51:54
Létrehozva:
|
|
|
az Adriára?!?!?!?! aztap*csa!!! minket miért nem vittek ilyen helyekre?!?!?!? mi mindig csak kis országunkon belül mászkáltunk (kivéve 0-ban, mikor az osztály németes felével mi Németországba (Passau és környéke) mentünk, az angolos fele meg Angliába vhova - a mákosok!!! én is oda akartam, de drága volt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )
Lola: hát ez van. majd a júliusi banzáj összejön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: wow! szupcsi! akkor már a tervezet megvan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi használtan veszünk idén Toyota Corollát - ránk fér a csere - bár kicsit sajnálni fogom a Ladánkat. jó kis kocsi volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:53:31
Létrehozva:
|
|
|
Ange! Mi újsi FS-el? Zaklat még? Bojti beszélt vele?
az Adriára?!?!?!?! aztap*csa!!! minket miért nem vittek ilyen helyekre?!?!?!? mi mindig csak kis országunkon belül mászkáltunk (kivéve 0-ban, mikor az osztály németes felével mi Németországba (Passau és környéke) mentünk, az angolos fele meg Angliába vhova - a mákosok!!! én is oda akartam, de drága volt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) Lola: hát ez van. majd a júliusi banzáj összejön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: wow! szupcsi! akkor már a tervezet megvan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi használtan veszünk idén Toyota Corollát - ránk fér a csere - bár kicsit sajnálni fogom a Ladánkat. jó kis kocsi volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye Adria!!!! Mi is csak belhonban voltunk kirándulni. Ja nem, voltunk Prágában, de csak 1 napra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon szép volt. |
|
|
|
![]() ![]() |