![]() ![]() |
2009.12. 09. - 17:56:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe XD pamacs feltámadt XDD Köszike aképet. Pont ez a kedvenc színpadi cucc tetszik nekem. Imádom az ilyen hideg színeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jól menne a kék szememhez. :DDD Annyiragyönyörű itt MArtinka. Nem úgy mint a pta korszakban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D Edóka mennyi idő alatt érsz fel Tbányáról Pestre a nyugatiba? |
|
|
|
2009.12. 09. - 17:56:27
Létrehozva:
|
|
|
Most hívtalak piálni Capri a demo mode-ban... Szerkessz! szerkessz!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még nem tanántam képet XD Zsó szokott tök jó képeket találni, de most nincs fent, h megmondja, honnan vannak XD Az MYM szűkös martinból XD demo mode? merre van az topic?XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 17:59:13
Létrehozva:
|
|
|
Fogalmam sincs JAntar, mindig kocsival járok fel... szerintem egy óra vonattal
fél 10-10 körül tuti fent leszek-- |
|
|
|
2009.12. 09. - 17:59:13
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Vica ezen most úgy röhögök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Petraaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdvözlöm, és sok Dávidot küldök neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode,a Petra is üdvözöl téged. Jantar:köszi a képet magadról.Mostmár arcot is tudok társitania nevedhez és tudom a rendes neved is egyúttal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:00:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát kint Capri... ahol mindenki veszekedett, főle Zsocci osztotta meg véleményével a nagyközönséget.. és most oda írt Iron, amire válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:01:11
Létrehozva:
|
|
|
Köszike aképet. Pont ez a kedvenc színpadi cucc tetszik nekem. Imádom az ilyen hideg színeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jól menne a kék szememhez. :DDD Annyiragyönyörű itt MArtinka. Nem úgy mint a pta korszakban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D Edóka mennyi idő alatt érsz fel Tbányáról Pestre a nyugatiba? 8-kor indul fél 10- re a déliben vagy a keletiben van XD jaja, nagyon jól nézz ki mart, habár a szerelése horror (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát kint Capri... ahol mindenki veszekedett, főle Zsocci osztotta meg véleményével a nagyközönséget.. és most oda írt Iron, amire válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:05:32
Létrehozva:
|
|
|
Ez tényleg jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szállítmányozási cégnél dolgozol? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy üdv, itt nálnuk ma teljes telekommunikációs hálózat hiba van/volt. Fax/telefon/internet kapcsolat állandóan akadozik... elrohadtak a falban a kábelek, holnap jönnek cserélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica ma befejeztem a képeslapok borítékolását, holnap jön a címzés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem 500 darab lap! Ezt feladni se lesz semmi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy néz ki, hogy a Seregből mindenki ott lesz kivéve Vicát. Angie célozgatsz nekem,hogy csokiért segitsek cimezni?Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen én mindig kimaradok minden jóból ilyen vagy olyan oknál fogva.Majd gondolok rátok 30.-án. Na megnézem már kint én is a demós topicot mi folyik már megint ott. |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:08:25
Létrehozva:
|
|
|
oke vicus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:09:51
Létrehozva:
|
|
|
Vicus.....MAjd mi is gondolunk rád, és iszunk az egészségedre!!!
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:11:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:13:49
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán meg fogjuk egymás haját jó barátnő módjára..heheheheee
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:14:57
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán meg fogjuk egymás haját jó barátnő módjára..heheheheee rövid... XD nekem legalább is XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:19:03
Létrehozva:
|
|
|
Vicus.....MAjd mi is gondolunk rád, és iszunk az egészségedre!!! Oké lányok köszi.Aztán majd ha kijózanodtok meséljétek el nekem itt,hogy milyen volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Nikinek gratula a nyereményhez.Mázlista..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:19:08
Létrehozva:
|
|
|
Nyertem, nyertem, nyertem! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na igen, ez a kilences szám mindenhol befigyel nekem hurrááá! Ezt is meg kell ünnepelni! Akkor úgy néz ki, el tudom intézni. Az igaz, hogy így január elsején dolgoznom kell, de oly' mindegy már én nekem mikor dolgozok, meg mikor sem, megszoktam. |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:19:43
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Niki, itt is gratulálok neked, és 30.-án megünnepeljük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!! Szóval, akkor a Pecsa előtt lesz a tali? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:24:21
Létrehozva:
|
|
|
Köszike mindenkinek!
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:25:15
Létrehozva:
|
|
|
Niki, itt is gratulálok neked, és 30.-án megünnepeljük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!! Szóval, akkor a Pecsa előtt lesz a tali? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) aham arra jutottunk, h ott legyen, mert különböző időkben futunk be. mi úgy szoktuk, h pecsa előtt alapozunk a piákkal és valahogy bejutunk az ajtón XD nemegyszer volt, h a bezárt ajtón akartam bemenni XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:27:29
Létrehozva:
|
|
|
Ezt nézzétek: http://www.freestate.hu/news/comments/ns-m...seket/#comments Hehehe.
|
|
|
|
2009.12. 09. - 18:28:15
Létrehozva:
|
|
|
aham arra jutottunk, h ott legyen, mert különböző időkben futunk be. mi úgy szoktuk, h pecsa előtt alapozunk a piákkal és valahogy bejutunk az ajtón XD nemegyszer volt, h a bezárt ajtón akartam bemenni XD Jó lehetett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 18:28:27
Létrehozva:
|
|
|
Különböző időkben futunk be? Mik vagyunk mi? Helyijárat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |