![]() ![]() |
2010.06. 09. - 20:15:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen drága... tőletek körülbelül 20 percnyi autóútra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lószart 20 perc. 20 perc gyalog. Az csillagom 5 perc se autóval. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:18:19
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehehehhheheeeeee,de lüke vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát igyekszem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja, nagyon dinka tudok lenni. De jó így. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen drága... tőletek körülbelül 20 percnyi autóútra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi van? Hol lesztek ti Niki? Zotyával nyaraltok Gergőék felé? Vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:19:38
Létrehozva:
|
|
|
Igen Trixi!
Meséltem az öcsinek, hogy majd megyünk nyaralni, erre kiderült, hogy ők akkor ugyanott lesznek. Szomszédos nyaralóhely. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:20:02
Létrehozva:
|
|
|
hát még én, jó 2 órán át néztük a lehetőségeket, válogattunk a rengeteg ajánlat közül, mert hogy ő személyre szabottat készített nekem. A múlt héten is találkoztunk, akkor töltöttük ki azt az adatlapot, amire felírtuk a bevételeim, a kiadásaim, a jelenlegi megtakarításaim, tehát a komplett pénzügyi helyzetem. Ehhez igazította az ajánlatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ami rettenetesen jónak hangzik!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg hát a számok magukért beszélnek... De ha nagyon igyekszem, és 11 ezernél többet fizetek, akkor hamarabb lesz kocsim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez tök jó!!! Akkor spórolj babám!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:20:08
Létrehozva:
|
|
|
Mi van? Hol lesztek ti Niki? Zotyával nyaraltok Gergőék felé? Vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mint kiderült, ugyanazon a héten, mint mi, Nikiék a szomszédos városban fognak nyaralni az Adrián (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:20:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor ez ma nem jött össze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény Bojti, még az ellenőrök is.... nincs szerencséje. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én mindig veszek jegyet. Mindig. El is hiszem, hogy mérges volt reggel. Jól teszi hogy nem telefonon intézi, mert az arc sokat elárul, még ha mást is mond az illető, meg úgy egyébként is. Viszont az jó, hogy ma nem zaklatott FS. Remélem végleg leállt. Metrora mindig vesz, de azért 1 megállóért én is sokallom a 320 forintot (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) mondjuk most a bünti 6000 lett, mert annyi a pótdíj... Szegény... kényszerszmájlikkal írta az üzit, meg hát azt is hozzá tette, hogy meg van átkozva... Na már mondjuk ajánlottam a barátnőmet neki is, hogy segítsen az anyagi helyzetét valami egyensúlyi pályára állítani, mert a mostani az minden, csak nem egyensúly... Igen-igen, ő is a reakció miatt akarja személyesen intézni a dolgokat, mert látni akarja FS képét, amikor kerek perec megmondja, hogy milyen egy féreg és alattomos szemétláda. Azt mondta azt sem bánja, ha többet egyszer sem hozza-viszi a melóba, mert teljesen fel van háborodva. Basszus, amikor vissza mondtam amiket FS róla mondott, hát nem kapott levegőt! Minden hazugság volt, minden, amit FS kiejtett a száján!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig ők már 13 éve ismerik egymást, de Bojti nem gondolta volna, hogy FS ekkora tarack... |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:21:45
Létrehozva:
|
|
|
Mint kiderült, ugyanazon a héten, mint mi, Nikiék a szomszédos városban fognak nyaralni az Adrián (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez már szemétség!!!!!!!!!!!!!! Sárgulok!!! Á nem. Jó nyaralást mindkettőtöknek. Remélem összefuttok majd egy kis testvéri talira. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:23:05
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe! Már csak te fogsz hiányozni Trixi.
|
|
|
|
2010.06. 09. - 20:23:40
Létrehozva:
|
|
|
Ez tök jó!!! Akkor spórolj babám!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, spórolok, meg a vaterás bizniszem is próbálom újjá éleszteni, hogy legyen plusz bevételem, mert az utóbbi néhány hónapban elhanyagoltam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De kell a kiegészítés, még ha nem is túl sok, de jól jön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tavaly milyen jól jött.... Lolának elmeséltem msn-en (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jobban kerestem munkanélküliként, mint dolgozóként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:24:18
Létrehozva:
|
|
|
Metrora mindig vesz, de azért 1 megállóért én is sokallom a 320 forintot (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) mondjuk most a bünti 6000 lett, mert annyi a pótdíj... Szegény... kényszerszmájlikkal írta az üzit, meg hát azt is hozzá tette, hogy meg van átkozva... Na már mondjuk ajánlottam a barátnőmet neki is, hogy segítsen az anyagi helyzetét valami egyensúlyi pályára állítani, mert a mostani az minden, csak nem egyensúly... Igen-igen, ő is a reakció miatt akarja személyesen intézni a dolgokat, mert látni akarja FS képét, amikor kerek perec megmondja, hogy milyen egy féreg és alattomos szemétláda. Azt mondta azt sem bánja, ha többet egyszer sem hozza-viszi a melóba, mert teljesen fel van háborodva. Basszus, amikor vissza mondtam amiket FS róla mondott, hát nem kapott levegőt! Minden hazugság volt, minden, amit FS kiejtett a száján!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig ők már 13 éve ismerik egymást, de Bojti nem gondolta volna, hogy FS ekkora tarack... Nem is rossz ötlet összehozni a barátnőddel. Hátha tud segíteni rajta. Bakker 13 év után tényleg nem ezt várná az ember. Tarack tényleg, egy paraj. |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:24:49
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe! Már csak te fogsz hiányozni Trixi. Igen. Biggyeszti a száját. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:25:39
Létrehozva:
|
|
|
Igen. Biggyeszti a száját. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Elvigyelek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:27:42
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ei9LlINPFBs...feature=related ezen viva is ott van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az utolsó link tényleg sirály (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:29:25
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_EDlQoc09L0...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=lLoz1JFXhEE...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_EDlQoc09L0...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=USBnR_W_ZPE...feature=related http://www.youtube.com/user/allyouneedislove212 http://www.youtube.com/watch?v=iUBQg8VvfLE ezek elfelejtettem ma kaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úúúúúúúúúúúúú köszi Jantar!!!!! Elvigyelek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iiiiiiiiiiigen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:31:10
Létrehozva:
|
|
|
Iiiiiiiiiiigen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okéé, a csomagtartóba még pont beférsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:32:37
Létrehozva:
|
|
|
Nem is rossz ötlet összehozni a barátnőddel. Hátha tud segíteni rajta. Bakker 13 év után tényleg nem ezt várná az ember. Tarack tényleg, egy paraj. Jaja, tetszett neki az ötlet, majd holnap kap egy névjegykártyát tőlem, hogy hívja fel Arit mihamarabb... gyorsan kellene, mert nincs semmi pénze, kb. fizetéstől fizetésig él, ami veszélyes. Hát igen, főleg hogy csomó melón dolgoztak együtt még annál a cégnél, ahol Bojti a TCS előtt dolgozott, ott volt majdnem 20 évig, tehát FS-t még onnan """ismeri""", és a tatabányát is együtt csinálták anno 2 éve. |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:34:18
Létrehozva:
|
|
|
Okéé, a csomagtartóba még pont beférsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:37:30
Létrehozva:
|
|
|
hát na ezt most nem hiszem el
nektek az annyira vágyott Placebo, nekem... JÖN STING!!!! JÖN STING!!! JÖN STING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááá most lárram! kiugrom a bőrömből. nélam ugyani úgy áll össze a zenei paletta hogy 1: Mode 2: Ákos 3: holtversenyben Sting, George Michael, Billy Idol, meg egymillió dolog még. és jön Sting!!!!!!! kész. behalok. annyira megvan a helye a nyári keresményemnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert Stingen első sor lesz fixen. |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:40:21
Létrehozva:
|
|
|
hát na ezt most nem hiszem el nektek az annyira vágyott Placebo, nekem... JÖN STING!!!! JÖN STING!!! JÖN STING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááá most lárram! kiugrom a bőrömből. nélam ugyani úgy áll össze a zenei paletta hogy 1: Mode 2: Ákos 3: holtversenyben Sting, George Michael, Billy Idol, meg egymillió dolog még. és jön Sting!!!!!!! kész. behalok. annyira megvan a helye a nyári keresményemnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert Stingen első sor lesz fixen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem Placebo utáni napon jön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |