![]() ![]() |
2010.06. 09. - 20:41:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jujj, Lola, arra lehet hogy még én is elmegyek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mozgalmas lesz az idei év Pesten (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:45:33
Létrehozva:
|
|
|
Okéé, a csomagtartóba még pont beférsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egy testvértől nem is vártam mást. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( Jól van öcsi, majd kapol!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD Ja hogy ez neked tetszik??????!!!!! Kapsz te is!!! Nem ér összefogni ellenem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó éjt, megyek lefekszem! Pusza!!! |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:47:14
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha Trixi, figyi Gergő az lesz, hogy Trixi bicajra csücsül odakötjük a kocsi végére, és húzzuk, tekerhet majd, mint a fene, főleg az autópályán.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Trixibébi! Sting -- szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:48:01
Létrehozva:
|
|
|
Hát egy testvértől nem is vártam mást. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( Jól van öcsi, majd kapol!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hogy ez neked tetszik??????!!!!! Kapsz te is!!! Nem ér összefogni ellenem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó éjt, megyek lefekszem! Pusza!!! Jaj, csak viccelődtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nebááánts! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pedig a testvéri rendszer így működik.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nehari (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Jóéjtpuszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:48:54
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha Trixi, figyi Gergő az lesz, hogy Trixi bicajra csücsül odakötjük a kocsi végére, és húzzuk, tekerhet majd, mint a fene, főleg az autópályán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Trixibébi! Sting -- szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he. Jót röhögtem! De tényleg. De nem kell majd tekernem drágám, húz majd az autó! Pusza. Stinget én is szeressem. Mellesleg nem rossz pasi. .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:49:05
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha Trixi, figyi Gergő az lesz, hogy Trixi bicajra csücsül odakötjük a kocsi végére, és húzzuk, tekerhet majd, mint a fene, főleg az autópályán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Trixibébi! Sting -- szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, áááá... überelhetetlen vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:50:44
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, csak viccelődtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nebááánts! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pedig a testvéri rendszer így működik.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nehari (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Jóéjtpuszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd még meglátom hogy viselkedsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De figyu! A testvéri rendszer nem így működik! Az idősebb szenyázza a fiatalabbat! Ez a szabály. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:51:33
Létrehozva:
|
|
|
Majd még meglátom hogy viselkedsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De figyu! A testvéri rendszer nem így működik! Az idősebb szenyázza a fiatalabbat! Ez a szabály. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jabocccs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:52:58
Létrehozva:
|
|
|
Niki, áááá... überelhetetlen vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nikinek csúcs a szövege, az már biztos. Pláne ha rímbe foglalja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jabocccs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pusziiiiiiiiii Na tényleg megyek mert támadnak a szúnyogok! |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:54:01
Létrehozva:
|
|
|
Ja tényleg nem kő tekerni, Niki kuka.
Hát akkor széttárod a lábaid, hehehe!!!!!! Ja az hogy lehet, hogy engem éjjel a pizsama alatt megcsípett a szúnyog? Hehehe!!!! |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:57:24
Létrehozva:
|
|
|
Nikinek csúcs a szövege, az már biztos. Pláne ha rímbe foglalja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusziiiiiiiiii Na tényleg megyek mert támadnak a szúnyogok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Légy jó! Puszipáá Na, én most dobok egy gyors zuhanyt, majd sietek vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:59:03
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem Placebo utáni napon jön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) november 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 21:03:43
Létrehozva:
|
|
|
november 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor tévedtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk aznap szülinaposom lesz akkor csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nikinek csúcs a szövege, az már biztos. Pláne ha rímbe foglalja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusziiiiiiiiii Na tényleg megyek mert támadnak a szúnyogok! erre találták fel a szúnyogriasztót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csodás találmány! Nem ismered? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) páááááááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.06. 09. - 21:15:25
Létrehozva:
|
|
|
Mire visszaérek elfogyunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megesznek minket a szúnyogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 21:17:22
Létrehozva:
|
|
|
Mire visszaérek elfogyunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megesznek minket a szúnyogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) engem nem, én éppen eszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lubickolást az Adriában! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 21:20:18
Létrehozva:
|
|
|
engem nem, én éppen eszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lubickolást az Adriában! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szúnyogokat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi-köszi! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 21:32:20
Létrehozva:
|
|
|
A szúnyogokat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi-köszi! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Epret meg szőlőt eszem egy tálból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt öcsi, lassan lépek én is!!!! pápi |
|
|
|
2010.06. 09. - 21:35:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt fiúk-lányok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 09. - 21:40:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 09. - 22:06:02
Létrehozva:
|
|
|
Mit nézel Usi? a Mirrormask-ot. nagyon szeretem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) baromi kreatív és jó a történet mély jó gondolatokkal/üzenetekkel! http://en.wikipedia.org/wiki/MirrorMask és mindjárt nézem a Jumper-t (asszem nálunk Hipervándornak fordították) - rég láttam. ehhh hát tőlem biztonságban lenne az a pálesz! na mire visszaolvastam, mindenki lelépett... na szééép... |
|
|
|
![]() ![]() |