2400 Oldal V  « < 1952 1953 1954 1955 1956 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.06. 10. - 05:24:19
Létrehozva: #39061

devotee

Reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 10. - 05:58:07
Létrehozva: #39062

devotee

Jóreggelt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 10. - 07:10:09
Létrehozva: #39063

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 09. - 20:22:56) *
Jó éjt asszonypajti!!!!!!
Álmodj Dave-el, hogy meggyógyítja a fájós mandulád!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt neked is!!

Jó reggelt.

Trixx hát az jó lenne ha Dave gyógyítgatna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Érdekes éjszakám volt.Először arra ébredtem fel ,hogy fázok és szaladgál rajtam a hideg.Nyakig betakaróztam.Aztán meg arra ébredtem fel később,hogy szakad rólam a víz.Úgy beleizzadtam az ágyba mint a fene. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Közben meg folyamatosan éreztem,hogy fáj a mandulám mint állat.Alig birok nyelni...nagyon rossz....

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 09. - 20:32:35) *
vica: jaja, könnyű lesz leleplezni a torkos madarakat, de szerintem azok már Szeged előtt letottyantak pihizni XD

Hihi Usi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 09. - 20:38:13) *
Jajjj, köszönöm, de honnan van ez? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Lolim, írtam ímélt neked életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem megkaptad! Bocsi, hogy nem tudtam beszélni, de egy volt osztálytársammal találkoztam, aki pénzügyi tanácsadó. És hát mostanra dolgozta ki az akciótervem az autóvásárlásra úgy, hogy ne vegyek fel hitelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igazából Mode találta és ő küldte rajtam keresztül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 10. - 07:08:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 10. - 09:17:34
Létrehozva: #39064

devotee

jóreggelt
banyek, végre aludhattam volna - ma csak fél1re megyek dolgozni, egyetemen van előtte dolgom - erre nem felkelek hajnali 6kor kb 12 sms-re??? de nem mérgelődtem: megjött a fizum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
húde spórolnom kell arra a Billy Idolra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de akkor is elmegyek. evésről amúgy is le kell szokni

jujuj, este beszélgettem a sráccal (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) azt írta csini voltam kedd este (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) anyuuuuu, őt kérem!!!
na rohanok, puszika
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 10. - 09:31:08
Létrehozva: #39065

devotee

reggelt!

én viszont 10-ig csicsiztem egyhuzamban! jaj de jó volt végre!!!!!!!!!!
és ma estefelé megyek moziba! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

vica: nekem nagyon úgy tűnik, h mandulagyulladásod van. az naaaggggyon szar. nekem tüszős mandula gyuszim volt - 3 hétig nem is mentem suliba. :S
szóval menj el dokihoz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 10. - 09:49:30
Létrehozva: #39066

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 10. - 10:31:08) *
reggelt!

én viszont 10-ig csicsiztem egyhuzamban! jaj de jó volt végre!!!!!!!!!!
és ma estefelé megyek moziba! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

vica: nekem nagyon úgy tűnik, h mandulagyulladásod van. az naaaggggyon szar. nekem tüszős mandula gyuszim volt - 3 hétig nem is mentem suliba. :S
szóval menj el dokihoz!

Mit nézel a moziba?

Hát nagy valószínűséggel igen begyulladt a mandulám.(csak tudnám mi a fenétől?)Érzem,hogy valami trutyi van rajta ami nem akar lemenni hiába eszek vagy iszok az sem viszi le.Mondjuk kín szenvedés a nyelés....Olyan mintha a torkomba lenne valami gombóc szerű ami ott ragadt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hát ha nem változik kénytelen leszek holnap meglátogatni a házi doktor nénimet.

Idézet (lolacska @ 2010.06. 10. - 10:17:34) *
jóreggelt
banyek, végre aludhattam volna - ma csak fél1re megyek dolgozni, egyetemen van előtte dolgom - erre nem felkelek hajnali 6kor kb 12 sms-re??? de nem mérgelődtem: megjött a fizum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
húde spórolnom kell arra a Billy Idolra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de akkor is elmegyek. evésről amúgy is le kell szokni

jujuj, este beszélgettem a sráccal (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) azt írta csini voltam kedd este (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) anyuuuuu, őt kérem!!!
na rohanok, puszika

Alakul a dolog a sráccal Lola. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 10. - 09:48:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 10. - 09:59:03
Létrehozva: #39067

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 10. - 08:10:09) *
Jó reggelt.

Érdekes éjszakám volt.Először arra ébredtem fel ,hogy fázok és szaladgál rajtam a hideg.Nyakig betakaróztam.Aztán meg arra ébredtem fel később,hogy szakad rólam a víz.Úgy beleizzadtam az ágyba mint a fene. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Közben meg folyamatosan éreztem,hogy fáj a mandulám mint állat.Alig birok nyelni...nagyon rossz....

Igazából Mode találta és ő küldte rajtam keresztül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor köszönöm Mode-nak!! Nem tudom mikor jár majd erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálunk vagy hárman ugyan ezeket a tüneteket produkálja, mint te! Van, aki lázas, van aki szarul van és hol fázik, hol melege van. Jobbulást!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 10. - 10:32:00
Létrehozva: #39068

devotee

vica: nem olyan mintha "morzsák" lennének a manduládon? ha megnézed a tükörbe, akkor ilyen kis fehér izék - na akkor az tüszős mandula gyuszi és MENJ EL VELE DOKIHOZ, mert nem lesz jobb magától!!!

A SZex és New York 2-t fogom megnézni!

ÖRÖMHÍREM VAN: ÁTMENTEM A TEGNAPI SZOPATÓS VIZSGÁMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!

akkor marad a 2 vizsga + az ismétlő vizsga és kész vok!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 10. - 11:01:02
Létrehozva: #39069

devotee

Váááááá!!!!!
De jó.... örülök neki... bár még nem teljes az örömöm, mert nem jössz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Én viszont most lépek, mert szerintem kivágódok kiskutyámhoz a rencsre... Usi, jó szórakozást, tetszeni fog... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicus, tuti a mandulád.. addig, míg nem mész dokihoz, ajánlom a tantum verde torok spray-t.. mert van benne gyulladás csökkentő, és fájdalom csillapító is.. rögtön segíteni fog
Puszi mindenkinek...
Angie.. hogy álltok? Lola nem ment segíteni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 10. - 11:04:51
Létrehozva: #39070

devotee

köszi Edó! és vakirgasd meg Shad-et helyettem is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 10. - 11:19:21
Létrehozva: #39071

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 10. - 10:59:03) *
Akkor köszönöm Mode-nak!! Nem tudom mikor jár majd erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálunk vagy hárman ugyan ezeket a tüneteket produkálja, mint te! Van, aki lázas, van aki szarul van és hol fázik, hol melege van. Jobbulást!!!!

Nyáron mandulagyulladás...röhej....akkor ezek szerint másnak is ez a problémája.Mondjuk szerencsére én nem éreztem magam lázasnak de ez hol fázok hol melegem van nekem is volt tegnap.Ma már azért jobb.Már nem fáj a lábaim sem a hasam(köcsög Kramcsák miatt) csak egyedül a mandulám.....

Megmondom Mode-nak,hogy köszönöd.

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 10. - 11:32:00) *
vica: nem olyan mintha "morzsák" lennének a manduládon? ha megnézed a tükörbe, akkor ilyen kis fehér izék - na akkor az tüszős mandula gyuszi és MENJ EL VELE DOKIHOZ, mert nem lesz jobb magától!!!

ÖRÖMHÍREM VAN: ÁTMENTEM A TEGNAPI SZOPATÓS VIZSGÁMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!

nem morzsás érzés hanem mintha egy nagy valami lenne ott.

Gratula hogy átmentél a vizsgán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.06. 10. - 12:01:02) *
Váááááá!!!!!
De jó.... örülök neki... bár még nem teljes az örömöm, mert nem jössz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Én viszont most lépek, mert szerintem kivágódok kiskutyámhoz a rencsre... Usi, jó szórakozást, tetszeni fog... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicus, tuti a mandulád.. addig, míg nem mész dokihoz, ajánlom a tantum verde torok spray-t.. mert van benne gyulladás csökkentő, és fájdalom csillapító is.. rögtön segíteni fog
Puszi mindenkinek...

Uh Edóka köszi de jó hogy mondod a Tantum verdét én teljesen meg is feledkeztem róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 10. - 11:21:12
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 10. - 15:22:30
Létrehozva: #39072

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 10. - 12:01:02) *

Edó, sajnos nem, még mindig nem állunk sehogy, csak egy technológia van készen, a szellőzés, a hűtés-fűtés, víz-csatorna, gáz még sehol nincsen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lola nem tud segíteni, mert hát még nincs mit csinálni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 10. - 11:32:00) *

Gratulálok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 10. - 17:20:21
Létrehozva: #39073

devotee

Sziasztok!

Vicus: sajnálom hogy ilyen rossz éjszakád volt. Szerintem is el kellene menned orvoshoz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ange: kitartás, egyszer csak vége lesz ennek a sz.r melónak.
Usi: grat a vizsgádhoz! A SATC2 biztosan tetszeni fog, jó kis kikapcsolódás. Bár nekem az 1 jobban teteszett. Itt egy kicsit elveszett a mondanivaló, vagy legallább is nem sikerült előtérbe hozni. He-he, de jókat fogsz röhögni. Samantha ááááááááá kész lesz majd meglátod. Na és Mr Big (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szexibb mint valaha. Lolának is ajánlom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Lola: te csinicsaj!!!!! Hajrá!!!!!!

Hurrá, holnap csak fél napot dolgozok. Du. irány a Semiramis Hotel CSAJNAP!!!
Edó vettem ajándékba az edzőmnek olyan sminkecseteket, amiket ajánlottál. Biztosan nagy sikere lesz. Köszi mégegyszer hogy beraktad ide őket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 10. - 17:33:38
Létrehozva: #39074

devotee

Szia Süni! Integetek!!!!! Merre vagy? Erre? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 10. - 18:06:29
Létrehozva: #39075

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 10. - 18:20:21) *
Sziasztok!

Vicus: sajnálom hogy ilyen rossz éjszakád volt. Szerintem is el kellene menned orvoshoz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ange: kitartás, egyszer csak vége lesz ennek a sz.r melónak.
Usi: grat a vizsgádhoz! A SATC2 biztosan tetszeni fog, jó kis kikapcsolódás. Bár nekem az 1 jobban teteszett. Itt egy kicsit elveszett a mondanivaló, vagy legallább is nem sikerült előtérbe hozni. He-he, de jókat fogsz röhögni. Samantha ááááááááá kész lesz majd meglátod. Na és Mr Big (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szexibb mint valaha. Lolának is ajánlom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Lola: te csinicsaj!!!!! Hajrá!!!!!!

Hurrá, holnap csak fél napot dolgozok. Du. irány a Semiramis Hotel CSAJNAP!!!
Edó vettem ajándékba az edzőmnek olyan sminkecseteket, amiket ajánlottál. Biztosan nagy sikere lesz. Köszi mégegyszer hogy beraktad ide őket.

remélem ma jobb iccakám lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 10. - 18:35:14
Létrehozva: #39076

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 10. - 19:06:29) *
remélem ma jobb iccakám lesz.

Ma is küldöm hozzád Dave-et. Remélem odaér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 10. - 18:52:30
Létrehozva: #39077

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 10. - 19:35:14) *
Ma is küldöm hozzád Dave-et. Remélem odaér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe köszi az jó lenne ha ide érne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 10. - 19:08:07
Létrehozva: #39078

devotee

Tök cukik voltak a gyerekek a bölcsiben.Pár mondatos verseket mondtak a csoport minden tagjának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még ballagási tarisznyát is kaptak.Aztán meg volt buli...élő zenével meg mindenféle foglalkozással arcfestéssel.Lehetett a gyerekeknek lovagolni.Szóval jó volt.
Ja és a sütim kb.10 perc alatt elfogyott.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 10. - 19:16:05
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 10. - 19:12:12
Létrehozva: #39079

devotee

De kihalt most ez a fórum.... Vica, jobbulást! Milyen volt Petra bölcsis ballagása? Ízlett a csodás sütid? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, ari vagy, de úgy tűnik, hogy az egész hétvégénk rá fog menni erre, de legalább a fénymásolós pasi és a futár cég, akik amúgy nem dolgoznak hétvégén segítenek! Na ezt kapjátok ki! Hihetetlen, mi? Sőt, még felárat sem kérnek...

Valahogy most megvisel ez a meleg, napok óta szédelgek... reggel tök jó, aztán olyan 9-10 óra felé olyan rosszul tudok lenni, hogy ma is majdnem neki mentem az ajtónak... du. 4-re meg megint helyre jövök. Durván gáz... most meg már álmos vagyok, pedig csak negyed 9. Nem értem magam, régen jól bírtam a hőséget, de most nagyon nem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 10. - 19:16:49
Létrehozva: #39080

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 10. - 20:12:12) *
De kihalt most ez a fórum.... Vica, jobbulást! Milyen volt Petra bölcsis ballagása? Ízlett a csodás sütid? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, ari vagy, de úgy tűnik, hogy az egész hétvégénk rá fog menni erre, de legalább a fénymásolós pasi és a futár cég, akik amúgy nem dolgoznak hétvégén segítenek! Na ezt kapjátok ki! Hihetetlen, mi? Sőt, még felárat sem kérnek...

Valahogy most megvisel ez a meleg, napok óta szédelgek... reggel tök jó, aztán olyan 9-10 óra felé olyan rosszul tudok lenni, hogy ma is majdnem neki mentem az ajtónak... du. 4-re meg megint helyre jövök. Durván gáz... most meg már álmos vagyok, pedig csak negyed 9. Nem értem magam, régen jól bírtam a hőséget, de most nagyon nem.

Köszi Angie.Neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólásod felett meséltem pár mondatot a ballagásról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt mindenkinek.Páááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1952 1953 1954 1955 1956 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
35 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (35 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: