![]() ![]() |
2010.06. 11. - 08:09:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reggelt!
na én is egy nagyot aludtam, de már 8-kor felébredtem, aztán gyorsan elugrottam boltba nagybevásárlásra még a nagy meleg előtt - bár így is izzadtam mint a fene, legalább nem a rekkenő hőségben kellett cipekednem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és reggelire nyaltam egy fagyit! XD |
|
|
|
2010.06. 11. - 08:25:49
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! na én is egy nagyot aludtam, de már 8-kor felébredtem, aztán gyorsan elugrottam boltba nagybevásárlásra még a nagy meleg előtt - bár így is izzadtam mint a fene, legalább nem a rekkenő hőségben kellett cipekednem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és reggelire nyaltam egy fagyit! XD Morgen!!! Én is elintéztem mindent amit akartam ma,asszem!!! Most már ki sem mozdulok a házból!! Klíma bekapcs és punnyadás lesz ma a fő irány!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kurvaaa meleg vaaaan!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Usi!!Fagyi reggelire???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mást nyaltam reggelire!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És az nem hideg volt........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica láttam a képeket az iwiwen! Ugye milyen aranyosak tudnak lenni??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 08:28:11 |
|
|
|
2010.06. 11. - 08:39:13
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Sziasztok,megjöttem!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma csak 840kilométert mentem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és hurrááááá magjavult a lapitopi (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látlak Téged! |
|
|
|
2010.06. 11. - 08:42:02
Létrehozva:
|
|
|
Látlak Téged! Én is látlak Téged!!! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Okééé,akkor visszább veszek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 08:48:32
Létrehozva:
|
|
|
oké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon ari a lánykád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt. hehe Angie az nem kifejezés,hogy tapasztaltam a napsütést....éreztem a bőrömön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen az IKEA....tényleg beszéltünk ilyesmiről.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát akkor jó, a Józsefeim megint megtartották a szavukat, legközelebb is csak szólj nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megrendelem az időt.... IKEA, majd megtárgyaljuk melyik hétvége legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látlak Téged! Szia! Üdv itt, ki vagy s honnan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 08:53:51
Létrehozva:
|
|
|
Morgen!!! Én is elintéztem mindent amit akartam ma,asszem!!! Most már ki sem mozdulok a házból!! Klíma bekapcs és punnyadás lesz ma a fő irány!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kurvaaa meleg vaaaan!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Usi!!Fagyi reggelire???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mást nyaltam reggelire!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És az nem hideg volt........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica láttam a képeket az iwiwen! Ugye milyen aranyosak tudnak lenni??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó neked, mondjuk itt az irodában is van klíma, nyomatjuk is. Nálam a panel már kezd bemelegedni, pedig elsőn lakom, a fák meg leárnyákolják, de mégis minden nap melegebb van... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 08:58:37
Létrehozva:
|
|
|
De jó neked, mondjuk itt az irodában is van klíma, nyomatjuk is. Nálam a panel már kezd bemelegedni, pedig elsőn lakom, a fák meg leárnyákolják, de mégis minden nap melegebb van... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Áááááááá ezt klíma nélkül nem nagyon lehet kibírni!! 25 fok volt idebennt,de mostmár levittem 23-ra!!!hihihiii Ja egyébként 34 fok van kint árnyékban!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:04:40
Létrehozva:
|
|
|
Áááááááá ezt klíma nélkül nem nagyon lehet kibírni!! 25 fok volt idebennt,de mostmár levittem 23-ra!!!hihihiii Ja egyébként 34 fok van kint árnyékban!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pedig nekem ki kell bírnom... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) nincs klíma a panelben. Tegnap itt a cégnél a fiúk kitettek egy hőmérőt a napra 4 percre... 42 fokot mutatott!!! |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:10:11
Létrehozva:
|
|
|
Pedig nekem ki kell bírnom... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) nincs klíma a panelben. Tegnap itt a cégnél a fiúk kitettek egy hőmérőt a napra 4 percre... 42 fokot mutatott!!! Hát ki!!Te amúgy is szereted a meleget! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) 42!!???Ment volna az följebb is az tuti!! Ezt csak két helyen lehet átvészelni!! Klímás helységben vagy vízparton!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Szia!
Tulajdonképpen majdnem onnan ahonnan Süni. Csak néhány km választ el bennünket. Én bent izzadok a munkahelyemen, Ő meg otthon terül a klíma alatt. De egy szót sem szólok...tegnap fordítva volt. De ma péntek van...és én már nagyon haza szeretnék menni! Még a főnököm sem jött be dolgozni. Nyilván weekend feeling-je van. Egyébként, már mindenkiről sok szépet és jót hallottam :-) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:12:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Tulajdonképpen majdnem onnan ahonnan Süni. Csak néhány km választ el bennünket. Én bent izzadok a munkahelyemen, Ő meg otthon terül a klíma alatt. De egy szót sem szólok...tegnap fordítva volt. De ma péntek van...és én már nagyon haza szeretnék menni! Még a főnököm sem jött be dolgozni. Nyilván weekend feeling-je van. Egyébként, már mindenkiről sok szépet és jót hallottam :-) Kb. kettő!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:18:36
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode-ika!!
Engem az is érdekelne,hogy a tanár mit válaszolt! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:21:28
Létrehozva:
|
|
|
Ciha: szia! üdv köreinkben! ezek szerint te vagy süni párja?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: itt sincs klíma a retro-vámpírtanya-albiban! XD és itt is melegszik a félpanel, bár láttad, hogy árnyékolnak a fák. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) no nem baj! süni: aztán vigyázz, nehogy leforrázd a nyelved aztán meg megfázz a klíma alatt! XDDD jah, képzeljétek, azt álmodtam, h vmi DM tribute koncerten voltam/tunk (valszeg Black Celebrationön) ahol az énekesnő (valszeg a BC énekesbője Emese) az In Chainst énekelte és marha jó volt! XD (ez tuti azért volt, mert tegnap néztem a FB adatlapját meg hogy nem megyek Tbányára (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) ja és ma extra hülye, lökött DM mániás kis liba vagyok! XD |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:25:26
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode-ika!! Engem az is érdekelne,hogy a tanár mit válaszolt! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szia! Milyen tanár hol és mit? |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:27:19
Létrehozva:
|
|
|
Ciha: szia! üdv köreinkben! ezek szerint te vagy süni párja?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: itt sincs klíma a retro-vámpírtanya-albiban! XD és itt is melegszik a félpanel, bár láttad, hogy árnyékolnak a fák. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) no nem baj! süni: aztán vigyázz, nehogy leforrázd a nyelved aztán meg megfázz a klíma alatt! XDDD jah, képzeljétek, azt álmodtam, h vmi DM tribute koncerten voltam/tunk (valszeg Black Celebrationön) ahol az énekesnő (valszeg a BC énekesbője Emese) az In Chainst énekelte és marha jó volt! XD (ez tuti azért volt, mert tegnap néztem a FB adatlapját meg hogy nem megyek Tbányára (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) ja és ma extra hülye, lökött DM mániás kis liba vagyok! XD Oké vigyázok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ááááá az Emese!!Legalább neki jó hangja van!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Milyen tanár hol és mit? Amott írtad!!Csak itt voltál éppen és itt kérdeztem meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Érted??? |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:28:15
Létrehozva:
|
|
|
Ja értelek.
Majd amott megírom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:48:21
Létrehozva:
|
|
|
Morgen!!! Én is elintéztem mindent amit akartam ma,asszem!!! Most már ki sem mozdulok a házból!! Klíma bekapcs és punnyadás lesz ma a fő irány!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kurvaaa meleg vaaaan!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Usi!!Fagyi reggelire???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mást nyaltam reggelire!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És az nem hideg volt........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica láttam a képeket az iwiwen! Ugye milyen aranyosak tudnak lenni??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni igen azok tudnak lenni.Kivéve amikor hisztiznek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:55:09
Létrehozva:
|
|
|
süni igen azok tudnak lenni.Kivéve amikor hisztiznek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehe De hisz olyat nem csinálnak soha....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 09:56:03
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Itt is meleg... ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt meló, aztán este meg neki állok varázsolni tisztaságot, és rendet.. hihetetlen, h én állandóan ezt csinálom, és soha nem vagyok kész vele !!! Szia Ciha.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 11. - 10:03:13
Létrehozva:
|
|
|
hehehe De hisz olyat nem csinálnak soha....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Ciha. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon ari a lánykád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát akkor jó, a Józsefeim megint megtartották a szavukat, legközelebb is csak szólj nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megrendelem az időt.... IKEA, majd megtárgyaljuk melyik hétvége legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! Üdv itt, ki vagy s honnan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Add át a Józsefeidnek a köszönetemet a jó időért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké majd meglátjuk mikor legyen az IKEA. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |