2400 Oldal V  « < 1956 1957 1958 1959 1960 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.06. 11. - 17:57:58
Létrehozva: #39141

devotee

Usi,jó az oldalad meg a képeid is (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ugye milyen vicces ez a Greedy??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 11. - 18:07:57
Létrehozva: #39142

devotee

Tényleg gyerekek,most jut eszembe,pedig már régen meg akartam kérdezni!!!

Hogy állnak a párjaitok a Mode-hoz??Szeretik?Nem szeretik?
Vagy sikerült-e valakit átnevelni a jóra??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már akinek van(párja)!!De akinek most nincs,annak régebben biztos volt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Na??!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 11. - 18:13:27
Létrehozva: #39143

devotee

Hehehhee... hát gyorsan megszokták nekem.. mert ha az én kocsimban ültünk, akkor bizony azt hallgatunk, amit én szeretek.. meg az övében is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem olyan rossz ez, h ne lehessen megszeretni... nemde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én már barátnőt is neveltem át... úgyhogy.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szombaton viszem egy másik barátnémat is, aki nem ismeri annyira.. már érzem.. ebből szerelem lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja... most nincs szerelmem... úgyhogy végképp azt hallgatok, amit szeretek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 11. - 18:20:39
Létrehozva: #39144

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 11. - 19:13:27) *
Hehehhee... hát gyorsan megszokták nekem.. mert ha az én kocsimban ültünk, akkor bizony azt hallgatunk, amit én szeretek.. meg az övében is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem olyan rossz ez, h ne lehessen megszeretni... nemde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én már barátnőt is neveltem át... úgyhogy.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szombaton viszem egy másik barátnémat is, aki nem ismeri annyira.. már érzem.. ebből szerelem lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja... most nincs szerelmem... úgyhogy végképp azt hallgatok, amit szeretek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe eddig én is mindenkit(nőket) átneveltem
illetve megszerettettem velük!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
De az Ákossal(Kovács Ákos) is így voltam!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Érdekes én a haverokat
nem nagyon bírtam átnevelni!!Ezek nem fogékonyak a jóra!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

De van egy jó pár haver aki eleve szereti!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 18:26:53
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 11. - 19:12:20
Létrehozva: #39145

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 11. - 19:07:57) *
Tényleg gyerekek,most jut eszembe,pedig már régen meg akartam kérdezni!!!

Hogy állnak a párjaitok a Mode-hoz??Szeretik?Nem szeretik?
Vagy sikerült-e valakit átnevelni a jóra??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már akinek van(párja)!!De akinek most nincs,annak régebben biztos volt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Na??!

Elviseli a férjem ha hallgatom és koncertre is eljött velem de nincs a DM-ért odáig.Sajna nem sikerült átnevelnem.
Hihi de a lányomat sikerült. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 11. - 19:34:23
Létrehozva: #39146

devotee

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 11. - 19:41:30
Létrehozva: #39147

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 11. - 19:12:20) *
Elviseli a férjem ha hallgatom és koncertre is eljött velem de nincs a DM-ért odáig.Sajna nem sikerült átnevelnem.
Hihi de a lányomat sikerült. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kénytelen elviselni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 11. - 20:00:02
Létrehozva: #39148

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 11. - 18:57:58) *
Usi,jó az oldalad meg a képeid is (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát a legutóbbi barátomnak küldtem pár DM számot, de ő nagyon más zenei stílus volt, úgyhogy annyira nem mélyedt bele, de tiszteletben tartotta a rajongásomat, és elismerte, hogy jó zene a maga nemében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy pár barátnőmet nekem is sikerült megfertőznöm, noha kevés az olyan közülük, akik mélyebben belementek a dologba (pl. Capri).

mondjuk igazság szerint én nem szeretem ráerőltetni a DM-et és a rajongásomat senkire, tiszteletben tartom mások zenei ízlését egészen addig, míg nem kezdik fikázni azt, amit én szeretek. de szerencsére általában olyan emberekkel hoz össze a sors, akik elfogadják azt, amit én szeretek.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 20:01:33
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 11. - 21:40:52
Létrehozva: #39149

devotee

Hellóka,

na látom nem sok minden történt míg nem működött a Pannon netem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 11. - 22:23:05
Létrehozva: #39150

devotee

Na,seregtagok,nagyon jó bulizást kívánok nektek holnapra!!! Úgy mennék én is veletek!! Na,de igyatok,tomboljatok helyettem is!!:D Majd iszom rátok,ha lesz mit!:D

Puszi!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 11. - 22:49:54
Létrehozva: #39151

devotee

csatlakozom Macsushoz!!!! (bár még holnap úgyis írok ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
szóval jó bulit Tbányán! nyáron már én is megyek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 11. - 23:16:26
Létrehozva: #39152

devotee

helló és kukucs. ma is hőségi hisztije volt a tárcsázónak, nem dolgoztunk 2 órán keresztül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán barátozós hajfestés volt, nagyon szép lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aztán meg megint mással megint barátozás volt, olllllyat vacsiztam... úúááá, csirkemell füstöltsajtmártással, grillburgunyával, felmentünk vacsi után a lakásszínházba (mert barátnőm rendezőasszisztens) és ott van egy biliárdasztal, és játszottunk kicsit, jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mai jó hír:
az undorító ribanc sógornőmet, aki tönkretette a családi életünket, a testvérem végre hazaküldte az anyjába. meséltem már erről itt. kb már egy éve nagyon durva a helyzet, inkább másfél, de egy éve meg iszonyú durva volt már. és a tesóm eddig tűrte. mostmár úgy éltünk hogy marcsi (a sógornőm) reggel 9-10 fele felmarkolta a gyereket, bevágódott a kocsiba, hazament, ki tudja egész nap mit csinált, majd este fél10 fele hazatalált (egy egyéves gyerekkel, akinek max 8kor ágyban a helye) és gyakorlatilag anyám, úgy hogy egy házban laktunk, nem látta az unokáját gyakorlatilag hónapok óta. én se, de ez érthető, mivel 1-2 havonta járok haza. és most a héten hétfő-kedden ez a ribanc megint két egymás utáni éjszaka nem aludt otthon, na az én tesóm meg felhívta, hogy jöjjön haza a cókmókért, lehet lakni otthon. úgyhogy hazajött összecuccolta a holmija egy részét, a jegygyűrűjét nagy színpadiasan lebaszta a szekrényre, aztán hazatakarodott. a mocsadék ribanca hogy rohadna meg. ja, hogy mi volt a baja? ezt ne is kérdezze senki. nemhogy mi nem tudjuk, ő sem tudja. soha egy rossz szót nem szólt hozzá se anyám, se én, senki a családban, mégis mi vagyunk az ántikrisztus két inkarnációja, minket utál úgy hogy meg tudna fojtani. mondjuk a világon senkit nem szeret, ennek ez lehet az oka. á, mindegy, soká tudnám ragozni, de már nem érdemes, hálistennek eltakarodott. a ribanc majd beadja a válást, elválnak, és legalább kéthetente tuti látjuk a gyereket. anyám se lesz idegroncs emiatt az idióta helyzet miatt, és esetleg tesóm is rendbejön, és pl újra lehet majd vele beszélni, főleg anyummal helyrejöhet a viszonyuk. mondta is anyukának, hogy mostmár megnyugodhat. hálistennek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 11. - 23:21:09
Létrehozva: #39153

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 11. - 23:49:54) *
csatlakozom Macsushoz!!!! (bár még holnap úgyis írok ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
szóval jó bulit Tbányán! nyáron már én is megyek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj,te sem mész Usi?? Pedig azt hittem! Na,majd akkor mindketten pótolunk!;)

Idézet (lolacska @ 2010.06. 12. - 00:16:26) *
helló és kukucs. ma is hőségi hisztije volt a tárcsázónak, nem dolgoztunk 2 órán keresztül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán barátozós hajfestés volt, nagyon szép lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aztán meg megint mással megint barátozás volt, olllllyat vacsiztam... úúááá, csirkemell füstöltsajtmártással, grillburgunyával, felmentünk vacsi után a lakásszínházba (mert barátnőm rendezőasszisztens) és ott van egy biliárdasztal, és játszottunk kicsit, jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mai jó hír:
az undorító ribanc sógornőmet, aki tönkretette a családi életünket, a testvérem végre hazaküldte az anyjába. meséltem már erről itt. kb már egy éve nagyon durva a helyzet, inkább másfél, de egy éve meg iszonyú durva volt már. és a tesóm eddig tűrte. mostmár úgy éltünk hogy marcsi (a sógornőm) reggel 9-10 fele felmarkolta a gyereket, bevágódott a kocsiba, hazament, ki tudja egész nap mit csinált, majd este fél10 fele hazatalált (egy egyéves gyerekkel, akinek max 8kor ágyban a helye) és gyakorlatilag anyám, úgy hogy egy házban laktunk, nem látta az unokáját gyakorlatilag hónapok óta. én se, de ez érthető, mivel 1-2 havonta járok haza. és most a héten hétfő-kedden ez a ribanc megint két egymás utáni éjszaka nem aludt otthon, na az én tesóm meg felhívta, hogy jöjjön haza a cókmókért, lehet lakni otthon. úgyhogy hazajött összecuccolta a holmija egy részét, a jegygyűrűjét nagy színpadiasan lebaszta a szekrényre, aztán hazatakarodott. a mocsadék ribanca hogy rohadna meg. ja, hogy mi volt a baja? ezt ne is kérdezze senki. nemhogy mi nem tudjuk, ő sem tudja. soha egy rossz szót nem szólt hozzá se anyám, se én, senki a családban, mégis mi vagyunk az ántikrisztus két inkarnációja, minket utál úgy hogy meg tudna fojtani. mondjuk a világon senkit nem szeret, ennek ez lehet az oka. á, mindegy, soká tudnám ragozni, de már nem érdemes, hálistennek eltakarodott. a ribanc majd beadja a válást, elválnak, és legalább kéthetente tuti látjuk a gyereket. anyám se lesz idegroncs emiatt az idióta helyzet miatt, és esetleg tesóm is rendbejön, és pl újra lehet majd vele beszélni, főleg anyummal helyrejöhet a viszonyuk. mondta is anyukának, hogy mostmár megnyugodhat. hálistennek.

hú Lola,ez durva! Hogy lehet vki ilyen basszus? Borzasztó! Sajnálom,h ezeket kellett átélnetek,de akkor jó,h végre megoldódik a dolog!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 11. - 23:26:16
Létrehozva: #39154

devotee

további jóhír: sikerült a meglepi, anyum majdnem elájult amikor a munkahelyére bevitte a postás a csoamgot. persze behülyítettem. felhívtam, mondom voltam a zepternél, kaptam egy kendőt, elküldöm postán. gondolta az jött meg. aha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az is benne volt, de a könyv mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muuuuhaha! mindenkinek körbemutogatta a könyvet, büszke volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még ráadásul egy volt ált isk osztálytársam meg is sértődött az anyjára h mi az h nem vitte haza a kötetet h ő is elolvashassa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szóval jól sült el a dolog

rossz híreket is kaptam otthonról viszont: az utcánkból egy fiú, akit ismertem is, nem úgy nagyon, csak hát egy faluban mindenki ismer mindenkit, meghalt egy nagyon csúnya autóbalesetben. ő, és még két lány. plusz két nagyon nagyon súlyos sérült. borzasztó. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
és még egy másik ismerős is... felakasztotta magát. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a fia találta eg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) bakker. borzasztó. tiszta szerencse hogy a nagyobb fiú, nem a kisebb. így is borzalom. jajistenem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
bocs h mindezt leírtam, de tele van vele a fejem.

Idézet (Macsus @ 2010.06. 12. - 00:21:09) *
Jajj,te sem mész Usi?? Pedig azt hittem! Na,majd akkor mindketten pótolunk!;)

hú Lola,ez durva! Hogy lehet vki ilyen basszus? Borzasztó! Sajnálom,h ezeket kellett átélnetek,de akkor jó,h végre megoldódik a dolog!

igen, legalább lecsengett ez a szar időszak. anyuka is úgy hívott fel, azt mondja, olyat mond, eljáom a harci táncot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam neki h holnap eljárom valóban.

jajj, csajok, továbbra is rossz h nem jöttök (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 11. - 23:35:28
Létrehozva: #39155

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 12. - 00:26:16) *
további jóhír: sikerült a meglepi, anyum majdnem elájult amikor a munkahelyére bevitte a postás a csoamgot. persze behülyítettem. felhívtam, mondom voltam a zepternél, kaptam egy kendőt, elküldöm postán. gondolta az jött meg. aha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az is benne volt, de a könyv mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muuuuhaha! mindenkinek körbemutogatta a könyvet, büszke volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még ráadásul egy volt ált isk osztálytársam meg is sértődött az anyjára h mi az h nem vitte haza a kötetet h ő is elolvashassa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szóval jól sült el a dolog

rossz híreket is kaptam otthonról viszont: az utcánkból egy fiú, akit ismertem is, nem úgy nagyon, csak hát egy faluban mindenki ismer mindenkit, meghalt egy nagyon csúnya autóbalesetben. ő, és még két lány. plusz két nagyon nagyon súlyos sérült. borzasztó. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
és még egy másik ismerős is... felakasztotta magát. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a fia találta eg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) bakker. borzasztó. tiszta szerencse hogy a nagyobb fiú, nem a kisebb. így is borzalom. jajistenem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
bocs h mindezt leírtam, de tele van vele a fejem.

Örülök,h anyukád így örült!! Aranyos!:)

Semmi gond ezzel,h leírtad,legalább kiírtad magadból! Szomorú,és meglepő dolgok ezek,sajnálom én is!:(
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 11. - 23:43:26
Létrehozva: #39156

devotee

Na,mennem kell!

Jó bulizást neked is Lola,és cserkészd be a kis beképzeltcicafiúrahajazniakarógyereket!:D

Tényleg,az Ákosos sráccal mi a helyzet?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 11. - 23:54:28
Létrehozva: #39157

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.06. 12. - 00:43:26) *
Na,mennem kell!

Jó bulizást neked is Lola,és cserkészd be a kis beképzeltcicafiúrahajazniakarógyereket!:D

Tényleg,az Ákosos sráccal mi a helyzet?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Macsusom, már nem vagy itt, de majd visszaolvasod. az ákosos srác (Attila btw) óóó... hát édes drága. kedden találkoztunk, elhívott az ákosos dob+basszusra. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) imádni valóan kedves volt és kis dilis egzaltált egy gyerek. érdemben nagyon picikét tudtunk együtt lenni, a felvétel előtt alig, utána is csak pár percet. de beszélgettünk picit, megbeszéltük századszorra hogy akkor vacsi. elpirultam, mint egy csitri picsa, mert amikor már hetvenedszerre köszöntem meg neki a meghívást, így megsimította az arcom. meg olyan jól adott puszit - félig a szám szélére. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) izgalom van, izgalom! aztán msn-eztünk még, kicsit csak úgy, ismerkedős beszélgetés volt, és azt írta csini voltam a keddi randin, tetszettem neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaahhahahahajjjj... na, megyek aludni. volt olyan álmom tegnap éjjel is... XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 06:13:34
Létrehozva: #39158

devotee

Reggelt,

no ma csak délután kell becsattognom a melóba. Lacika addigra végez, aztán segítek lefűzni meg elvisszük a fénymásolóshoz. Holnap meg segít autózni Pacsi, akivel Düsseldorfban voltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merthogy délelőtt lesz kész a fénymásolás, az egészet vissza kell vinni a céghez, átnézni hogy minden benne van-e, a füleket meg kell írni és bedobozolni. Remélem most elégedettek lesznek a köcsögök... hogy fulladnának meg!

Most meg legalább lesz időm akkor kitakarítani, meg bevásárolni... már nincs kajám. Pannonba is mennem kell, asszem a 10.000 mobilszámlám miatt inkább befizetek az 5 perc után 0 szolgáltatásra -ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobban fogok járni, az tuti! És asszem még MM-be is be kellene mennem, szeretnék venni hangfalat a notimhoz, hogy ne ezen a kis picsányi beépített nudlin szóljon a zene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak hát nem tudom hová tegyem, mert, hogy íróasztalom az nincs... :]

Fú, itt lomtalanítás van, úgy néz ki a környék mint valami csöves negyed. Egész est a dzsipók turkáltak a kupacokban, keresték a fémet, a szél meg rendesen széthordta a papír szememet (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 06:18:45
Létrehozva: #39159

devotee

Lola, neked aztán jó sűrű napod volt!!! Azt hiszem a sógornőd szóba került múltkor mikor nálad dumcsiztunk a koliban. Hát ez durva, de komolyan. Nem értem az embereket sokszor, hogy miért viselkednek teljesen máshogy mint kellene.... szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az öngyilkosságok meg hát megint egyre gyakoribbak, az ország mindig is toplistás volt ezen a téren, de jó lenne ha már nem lenne benne az első 3-ban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Anyudnak a meglepi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó, hogy sikerült, mondjuk az meg borítékolható volt, hogy nagyon büszke lesz, mert hogy ki ne lenne az (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 06:44:38
Létrehozva: #39160

devotee

Jó reggelt.

Majd délután visszaolvasok.

Mindenkinek szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 11. - 20:41:30) *
Kénytelen elviselni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez így van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szerencsére jól tűri,hogy sokat hallja a DM-et.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 06:44:56
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1956 1957 1958 1959 1960 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
16 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (16 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: