2400 Oldal V  « < 1957 1958 1959 1960 1961 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.06. 12. - 06:56:16
Létrehozva: #39161

devotee

Jó reggelt!!

Mi is felkeltünk!Lassan összeszedjük magunkat és útnak eredünk!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Irány Tatabánya!!!De lehet,hogy előtte elkanyarodunk Fehérvárcsurgó
felé,felderíteni a terepet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ange!!Lomtalanítás???!Akkor menj és keress
egy íróasztalt hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi régen jártunk ki németbe lomtalanításkor!
Tízenpár éve!Jó biznisz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola!A ribanca!!!!Én már rég elzavartam volna!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 09:08:35
Létrehozva: #39162

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 12. - 07:56:16) *
Jó reggelt!!

Mi is felkeltünk!Lassan összeszedjük magunkat és útnak eredünk!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Irány Tatabánya!!!De lehet,hogy előtte elkanyarodunk Fehérvárcsurgó
felé,felderíteni a terepet.

Ange!!Lomtalanítás???!Akkor menj és keress
egy íróasztalt hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi régen jártunk ki németbe lomtalanításkor!
Tízenpár éve!Jó biznisz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Sünike!

Jó bulit ma estére... sajnálom, hogy nem tudok menni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De valahogy most az égiek azt akarták, hogy ne menjek... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vagyis inkább a szlovákok... no comment.

Igen, lomtalanítás, de már a FKF mellényes pasik el is tüntették a koszt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ez meglepett!!! A lomtalanítás nem rossz, de tegnap úgy festett a kerület, mint London az Ember gyermeke című filmben, mindenütt lom, kidobott tv-k meg szekrények, hűtők, csomó üveg, még klotyó is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Nem lomtalanítani jártam németbe, hanem nyaranként ott laktam, több évig. Zsír volt, mindig hisztiztem mikor haza kellett jönni. Ott olyan mások az emberek, a környezet, minden. Vissza mennék...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 10:21:44
Létrehozva: #39163

devotee

reggelt!

hát, mindenkinek jó bulit akkor még egyszer estére! én is sajnálom,h nem tudok menni, de legalább megúszom a rettenetes kánikulát (aminél kevés dolgot utálok jobban) és tudom olvasni, amit kell.

Angie: örülök, h azért haladtok azzal a fránya melóval!!! és hogy segítenek többen is nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 12. - 10:28:49
Létrehozva: #39164

devotee

joreggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
huhdejó, kialudtam magam végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dorombolós cicahangulatom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kéne reggeli, a kávé már lefőtte magát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megyek reggelit venni

Sünikém... hát, a tesómnak lassú kicsit a reakcióideje, illetve mondjuk úgy hogy naiv. szerintem reménykedett eddig hogy hátha marcsi megnormálisodik, de nem tette. igazából tavaly nyáron lett volna ez aktuális, amikor egyszer hisztiből marcsika hazacuccolt egy napra, de csak így látszatból, tudod, aztán azért nem gondolta komolyan. akkor azt beszélték h oké, marcsinak a szüli így összerendeznek egy kis melléképületet, kisházat h lakjanak abban, egy év múlva akkor költözzenek oda. tesóm, akit ugyan minden oda köt a faluba ahol lakunk, munka, család, barátok, minden, azt mondta hogy oké, egy év, és odaköltöznek. csak egy dolgot kért cserébe, hogy legyen normális, viselkedjen velünk tisztességesen. hát ez nem jött össze. most fogyott el a tesóm türelme. még örülhet a ribanc hogy nem kapott visszakézből egy fülest. mert nagyon ellene vagyoka családon belüli erőszaknak, de ez a csaj megérdemelt volna egy fülest. na, de hálistennek eltakarodott. most válás. na, ilyen se volt még, ezt is megtapasztaljuk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 10:35:26
Létrehozva: #39165

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 11:21:44) *
reggelt!

hát, mindenkinek jó bulit akkor még egyszer estére! én is sajnálom,h nem tudok menni, de legalább megúszom a rettenetes kánikulát (aminél kevés dolgot utálok jobban) és tudom olvasni, amit kell.

Angie: örülök, h azért haladtok azzal a fránya melóval!!! és hogy segítenek többen is nektek!

Szia Hugi,

jajj, már bezárkóztam, előszedtem a télen fűtő, nyáron hűtő ventillátorom és nyomatom a levegőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan jó!!!!!!!!!!!!! Hát nekem nem lesz szerencsém, mert a legnagyobb melegben kell elindulnom (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Szerintem kb. a mosott szar is jobban fog kinézni nálam. No de nem sajnáltatom magam, mert benn megy a légkondi!!!

Pacsi tök jó fej volt, holnap Andi nem ér rá, de hát Pacsi aki amúgy József XD bevállalta, hogy segít!!! Majd jól kap tőlem két puszit és megpaskolom a DM-es autót, ami ilyen szépen lenyomta a BP-Düsseldorf távot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neked jó tanulást!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 10:38:40
Létrehozva: #39166

devotee

Angie: lehet nekem is lassan le kellene porolnom a kis ventillátort, amit az albiba vettünk anno.
huh nekem rémálmaim egyike a hőség. gyűlölöm! NAGYON! NAGYONNAGYONNAGYON!!!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 10:41:29
Létrehozva: #39167

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 11:38:40) *
Angie: lehet nekem is lassan le kellene porolnom a kis ventillátort, amit az albiba vettünk anno.
huh nekem rémálmaim egyike a hőség. gyűlölöm! NAGYON! NAGYONNAGYONNAGYON!!!

Hajrá, kell az a venti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Engem nem zavar különösebben ha vízparton lehetek, de az aszfalton gyalogolni benne, főleg itt Pesten, ahol minden, de minden csak a hőséget veri vissza, na az nagyon szar.... Lassan lelki erőt veszem magamon és elindulok. Boááááááááááááááááááá hiszti, hiszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 10:46:26
Létrehozva: #39168

devotee

Angie: mélyen együtt érzek veled! részvétem a betondzsungeles tikkasztó melegben való mászkálás miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uh, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 12. - 10:58:30
Létrehozva: #39169

devotee

uhh, én elég jól viselem most a hőséget, nem is vagyok hisztis tőle - meg is vagyok lepődve magamon. én is nagyon utálom pedig, ki se jövök olyankor. de most lazán sétálgattam tegnap is, és oké, izzadok, de nem vészes.

na, tényleg lemegyek reggeliért - meg egy üveg borért XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 11:17:08
Létrehozva: #39170

devotee

fú de nagyon negatív vagyok ma.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 12. - 11:19:37
Létrehozva: #39171

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 12:17:08) *
fú de nagyon negatív vagyok ma.

óó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
fáradt vagy? meleged van? tököd kivan? elhiszem mindet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 11:29:21
Létrehozva: #39172

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 12. - 12:19:37) *
óó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
fáradt vagy? meleged van? tököd kivan? elhiszem mindet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás

plusz tegyük hozzá, hogy messze vagyok mindkét családomtól! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 12. - 12:56:34
Létrehozva: #39173

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

utálom a meleget, mert olyan mintha fulldanék tőle semmi pára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , --> usi én is utálom.
sajnálom, h. nem tudtok menni usi és angi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
((szívem szerint én is mentem volna, de ez az évem anyagilag elég gáz, de majd jövőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ))
elkezdődött a vb nem nagyon szeretem a focit nem is nézem , aki szereti nézze jó szorkolást niki én megyek inkább a gyepre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az jobb
edó valics jó bulizást edó biztos szép leszel az új rucidba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csövi jó hvét mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 15:35:28
Létrehozva: #39174

devotee

ja, macsusnak elfelejtettem reagálni: igen, úgy volt, hogy ma én is megyek, de a hülye vizsgáim közbeszóltak. :S no mindegy. neked jó anyukázást, a csajoknak/fiúknak meg jó bulit, bár szerintem el fognak olvadni a hőségben....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 15:46:05
Létrehozva: #39175

devotee

Sziasztok.

Lola az alapján amit leírtál nem egy semmi nő a sógornőd.....De legalább megszabadult tőle a tesód és végre nyugalom lesz.

Borzasztó meleg van.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Akik ma buliznak érezzék jól magukat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 16:57:29
Létrehozva: #39176

devotee

Hiszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nem létező f@szom kivan........................................... Meghallom, hogy Pozsony, szlovákok, Szlovákia, Green Park, átadási dokumentáció, akkor hányok!!!!!!!!!!!!! SUX
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 17:08:54
Létrehozva: #39177

devotee

vica: én is szenvedek a melegtől... na hogy még melegebb legyen a helyzet.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://www.depeche-mode-world.de/pictures/pictures/atlantic5.jpg)

(IMG:http://24.media.tumblr.com/tumblr_kxaqshN6K01qa7twgo1_400.gif)

(IMG:http://static.fan-site.hu/pic/kepek/20001-21000/20689.jpg)

(IMG:http://img810.imageshack.us/img810/7599/tumblrl3v6m1vuvt1qa7ugr.jpg)

(IMG:http://i66.photobucket.com/albums/h275/Capricornus_2006/4427645898_19271b1a2a_b.jpg)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 18:06:46
Létrehozva: #39178

devotee

Hűűűű micsoda képek ..még jobban melegem lett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Usi azt hiszem mindenki szenved ettől az időjárástól.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 18:07:29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 12. - 18:10:29
Létrehozva: #39179

devotee

Sziasztojk!
Huh de meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fáj a fejem mint állat!!!!!!!
Reggel a szerelők ébresztettek, az egész házban szerelték a radiátorokat.
He-he én meg egy szál szinte semmiben kidugtam a fejem az ajtón, he-he néztek mint állat. De én is, tökre kómás voltam. Egész nap jöttek-mentek. És pesze hogy elcseszték, csöpög az egyik radiátor.
Így holnap is maradhatok itthon, a javításra várva. A fene!!!!!!!

Viszont ez a két cukker Martin kép igazán felvidított!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 18:11:25
Létrehozva: #39180

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 12. - 17:57:29) *
Hiszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nem létező f@szom kivan........................................... Meghallom, hogy Pozsony, szlovákok, Szlovákia, Green Park, átadási dokumentáció, akkor hányok!!!!!!!!!!!!! SUX

Szegényke...elhiszem,hogy kivagy.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 12. - 19:10:29) *
Sziasztojk!
Huh de meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fáj a fejem mint állat!!!!!!!
Reggel a szerelők ébresztettek, az egész házban szerelték a radiátorokat.
He-he én meg egy szál szinte semmiben kidugtam a fejem az ajtón, he-he néztek mint állat. De én is, tökre kómás voltam. Egész nap jöttek-mentek. És pesze hogy elcseszték, csöpög az egyik radiátor.
Így holnap is maradhatok itthon, a javításra várva. A fene!!!!!!!

Viszont ez a két cukker Martin kép igazán felvidított!!!!!

Jobbulást a buksidnak asszonypajti.Gyógycupp... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1957 1958 1959 1960 1961 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
36 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (36 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: