2400 Oldal V  « < 1959 1960 1961 1962 1963 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 20:16:28
Létrehozva: #39201

devotee

ja, már tuti ott vannak a buliban és szétrúgják a művház oldalát, ahogy illik!!! de jó nekik!!!
jaja, én is bírom a Route 66-t!!! (a videóidat nem tudom megnézni a korlátozásom miatt)
köszi a drukkot, jantar!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 20:24:37
Létrehozva: #39202

devotee

Estéket............

ki vagyok borulva................ utálom a hétvégi melót!!!!!!!!!!!!! Pföjjj.................. hívtak a csajok Tatabányáról, hogy nagyon hiányzok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) F@szomba............... de tudjátok mit, megfogadom, amit Angyalka mondott, pont szarjak bele, csúsztassam le és ennyi. És meg is fogom tenni! Mert kifizetni biztos nem fogják, meg nem is tudják, hiszen egy bulis élménnyel szegényebb lettem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Különben most este tök jó volt ettől eltekintve, meg attól, hogy megfővök a panelben... felhívott Angyalom, és kisebb megszakításokkal dumcsiztunk 2 órát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vonatozott le a Balcsira és unatkozott, felhívott mikor indult a vonata és most ért oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó 5let volt, legalább kipanaszkodtam magam, ő meg sztorizgatott nekem, itt röhögtem a nyitott ablaknál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, micsoda bugyiizzasztó képek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixx, 44 fok nagyon durva! Én csak azt éreztem míg délben gyalogoltam a napon, hogy ég a bőröm. A metróról a munkahelyem 15 perc gyalog, tiszta piros lett a vállam. Leégett egy kicsit... Radiátorcsere ilyenkor?

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 21:16:28) *
ja, már tuti ott vannak a buliban és szétrúgják a művház oldalát, ahogy illik!!! de jó nekik!!!
jaja, én is bírom a Route 66-t!!! (a videóidat nem tudom megnézni a korlátozásom miatt)
köszi a drukkot, jantar!

Mennyit haladtál a tanulással csajszi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 12. - 20:33:07
Létrehozva: #39203

devotee

na lépek jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 20:38:38
Létrehozva: #39204

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 12. - 21:33:07) *
na lépek jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Változatos időjárásra számíthatunk a következő héten; több-kevesebb napsütés mellett gyakoriak lesznek a záporok, zivatarok. Szerda hajnalban egy hidegfront vet véget a kánikulának, a hétvégéig fokozatos lehűlés várható. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 20:42:44
Létrehozva: #39205

devotee

JAJ DE JÓ!!!!!!!!! LEHŰLÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAJAJAJAJAJJJJJJJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! a nap legjobb híre, Angie!!!!!

örülök, hogy tetszettek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

engem bezzeg még nem hívtak fel! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

annyira gáz, hogy éjjel 2-ig kell várnom, hogy kinyithassam az erkélyajtót némi hűvösebb friss levegőért! ragadok ezerrel zuhany után is, pedig csak a lakásban mozogtam meg párszor kimentem a hőségbe cigizni!

nah, örülök, hogy sikerült ennyit dumcsiznod az Angyalkáddal!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

én meg gyorsan összedobtam a nevezésemet az Andy háttér versenyre MYM-en. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Íme:

(IMG:http://img175.imageshack.us/img175/7910/andynlmda.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 20:59:56
Létrehozva: #39206

devotee

Direkt a te örömödre osztottam meg az időjárási adatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előbb olvastam az időképen! Hehe, akkor szeretem egy jó momentumot neked ebben a bulimentes csendes estében (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A képek toplistásak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

Hát nálam le van engedve a redőny és csak úgy lehet nyitva az ablak, mert nincs szúnyoghálóm... elevenen felfalnak máskülönben ezek a dögök. A bokám már így is össze van csípve! Viszket, mint atom.

Majdnem hideg vízben fürödtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt hűsölni és bugyborékolni benne.

Igen, Angyalommal mindig jó dumcsizni. Délelőtt ballagáson volt és élménybeszámolt, 2 óra hosszat tartott... azt mondta a végére már elolvadt, pedig ő jól bírja a meleget, de szörnyű volt, és a testvérének a kisebbik lánya meg végig a nyakában ült... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tanárok meg csak nyomták a rizsát... soha nem értettem amúgy hogy mért kell 2 óráig tartani egy ballagási búcsúztatónak, az enyém 25 perc volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy meg minden évnyitón/évzárón Angie elájult ha kitették a napra. Csak az nem volt mindegy, hogy merre dőlök... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval rövid úton letudtam ezeket a cseppet sem kellemes ünnepségeket.

Húúú, én kb. 10-re értem asszem haza a bevásárlásból és már akkor 28 fokot mutatott a digitális hőmérő a Vörösvári útnál. Ők meg a beton placcon dekkoltak a napon... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nagyon jó az Andy háttered (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) CUKI! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 21:05:32
Létrehozva: #39207

devotee

fú hát nálunk is szóf*sása volt a régi igazgatónak középsuliban (az új már gyorsabban lerendezte), volt hogy fél órákat dumált csak ő... ehhh... de utáltuk! hehe, nálunk miután az egyik vérszegény oszttársnőm sorozatosan elájult az ünnepségeken (a szó legszorosabb értelmében véve kidőlt a sorból), azóta bevezették hogy leültettek minket is, nem csak a szülőket. de hát ez sem túl kellemes a 40 fokos napsütésben nuku fával, mert még túl fiatalok, hogy a lobjukkal beárnyékoljanak...

örülök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 21:11:43
Létrehozva: #39208

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 22:05:32) *
fú hát nálunk is szóf*sása volt a régi igazgatónak középsuliban (az új már gyorsabban lerendezte), volt hogy fél órákat dumált csak ő... ehhh... de utáltuk! hehe, nálunk miután az egyik vérszegény oszttársnőm sorozatosan elájult az ünnepségeken (a szó legszorosabb értelmében véve kidőlt a sorból), azóta bevezették hogy leültettek minket is, nem csak a szülőket. de hát ez sem túl kellemes a 40 fokos napsütésben nuku fával, mert még túl fiatalok, hogy a lobjukkal beárnyékoljanak...

örülök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ráadásul ez általános iskolai ballagás volt, ahol annyian voltak, mint az oroszok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nekem általánosban sem tartott tovább 45 percnél, és mi is ültünk, mert a mi osztályunkban én voltam az ájulós... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szó szerint deszkaként eldőltem, de előtte néha még be tudtam nyögni, hogy szédülök, és furák a színek, aztán filmszakadás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha már nem tudtam szólni, akkor próbáltam valakire dőlni, hogy ne a beton fogja fel a zuhanásomat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ma is simán elájulok a tűző napon...

Nagyon szupi, remélem nyersz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 21:15:17
Létrehozva: #39209

devotee

hát én se bírom nagyon a tűző napot, de szerencsére nem vagyok az az ájulós fajta. eddig ha 3x ájultam el életemben (meg párszor majdnem, de sikerült magamra szólnom és jobban lettem).

hát én már nem reménykedem, hogy MYM-en valamit is megnyerek. valahogy nem tudom eltalálni az ottaniak ízlését. na nem mintha annyira akarnám. én azt csinálom háttérben/rajzban/írásban, ami nekem tetszik. van ahol ez jobban bejön, van ahol kevésbé. hehe, a meg nem értett művész XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 21:35:05
Létrehozva: #39210

devotee

Főztem két virslit, mert éhen halok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én extra nagyon nem bírom a tűző napot... főleg nem állni, még menet közben annyira nem gáz, de állva dekkolni a betonon.... Hogy szóltál magada? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tom vizualizálni!

Nekem nagyon tetszenek a munkáid, imádom a stílusodat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor én megértettelek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hiába, a Hugim vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 21:48:04
Létrehozva: #39211

devotee

hát úgy mondogattam magamban mikor már ott voltak a színes karikák a szemem előtt és éreztem, hogy zsibbad az agyam, hogy "nem, nem fogok elájulni, nem, nem fogok elájulni" és kerestem vmit, amibe belekapaszkodhatok, vagy leültem, vagy mély levegőket vettem. és nálam bevált, de ez persze a szitutól függ, hogy mennyire vagy KO meg ilyenek.

na akkor megnyugodtam, hogy bejönnek a dolgaim. sokaknak bejönnek szerencsére, csak úgy látszik MYM-en nem olyan a közönség vagy nem tom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

huh, jó hogy mondod, nekem is kéne vmit kajolni... (most épp MYM-re csinálok az új Mart szülinapos kinézethez kis képeket, tod amik a részlegeknél vannak kirakva)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 12. - 21:59:00
Létrehozva: #39212

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 22:48:04) *
hát úgy mondogattam magamban mikor már ott voltak a színes karikák a szemem előtt és éreztem, hogy zsibbad az agyam, hogy "nem, nem fogok elájulni, nem, nem fogok elájulni" és kerestem vmit, amibe belekapaszkodhatok, vagy leültem, vagy mély levegőket vettem. és nálam bevált, de ez persze a szitutól függ, hogy mennyire vagy KO meg ilyenek.

na akkor megnyugodtam, hogy bejönnek a dolgaim. sokaknak bejönnek szerencsére, csak úgy látszik MYM-en nem olyan a közönség vagy nem tom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

huh, jó hogy mondod, nekem is kéne vmit kajolni... (most épp MYM-re csinálok az új Mart szülinapos kinézethez kis képeket, tod amik a részlegeknél vannak kirakva)

Hehe, na majd egyszer kipróbálom ezt a megoldást! Hátha akkor nem fogok eldőlni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Művészlélek retro vámpír (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ahh, biztos nagyon jók lesznek, nekem a Dave-es dolgaid is bejöttek. Tetszik a barna összkép most MYM-en, bár elég régen néztem fel oda utoljára. Mea culpa.

Jó kaját, én alszok, mert holnap a változatosság kedvéért még dolgozom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Fura, hogy mi, a nagy bulis nők most az albérleteinkben dekkolunk.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A csajok meg már tutira buliznak, de jó nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pápi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 12. - 22:05:23
Létrehozva: #39213

devotee

jah, a kuksoló retro vámpír, és az ország angyalkája... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) no mindegy, majd legközelebb!

hát a Dave-esnél se mindet én csináltam meg az Alanesnél sem, csak 10-10 képet, most is 10-et fogok a Martinoshoz. de örülök, hogy bejöttek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szegénykém, még holnap is melózhatsz... :S kaptok ezért legalább túlóradíjat vagy vmi?!?!?!
én meg tanulhatok :S

jóccakát! én is összecsapom ezeket a kis képeket, aztán megyek hideg vízzel zuhanyozni. UTÁLOK ÍGY IZZADNI!!!!!!!!! (még ha lenne kivel... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

(és még mindig nem hívtak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 13. - 00:20:45
Létrehozva: #39214

devotee

Jelentem: kiolvastam a Placebo-s könyvet is végre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (még a Dave-es könyv + annak az eddig elmaradt összefoglalóinak megírásai maradtak)
nem ment túl mélyre ez a könyv a Placebo történetébe és Brian életébe, továbbra is azt mondom, hogy inkább egy átfogó képet ad a munkásságukról. A 3. részben kezdődik el igazán a magyarországi fellépésekre való fókuszálás. Többször szóba kerül a Depeche Mode is, illetve egy bekezdést a 2006-os júniusi DM koncert előtti előzenekaroskodás is kapott.
jó kis olvasmány volt azért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó éjt!

(hajrá bulizók, messze még a hajnal!!!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 13. - 06:34:58
Létrehozva: #39215

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 23:05:23) *
jah, a kuksoló retro vámpír, és az ország angyalkája... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) no mindegy, majd legközelebb!

hát a Dave-esnél se mindet én csináltam meg az Alanesnél sem, csak 10-10 képet, most is 10-et fogok a Martinoshoz. de örülök, hogy bejöttek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szegénykém, még holnap is melózhatsz... :S kaptok ezért legalább túlóradíjat vagy vmi?!?!?!
én meg tanulhatok :S

jóccakát! én is összecsapom ezeket a kis képeket, aztán megyek hideg vízzel zuhanyozni. UTÁLOK ÍGY IZZADNI!!!!!!!!! (még ha lenne kivel... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

(és még mindig nem hívtak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )

Jó reggelt,

vámpír és angyal, azért vágod, hogy már itt minden megeshet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De igen, hát tutira jó lehetett a buláj, Lola, Marcsi, Valics és Edó, biztosan reggelig nyomták a táncot. Kis pörgő durocell elemek.... na, kivi leszek majd ki ír elsőnek beszámolót, vagy legalább pár szót, hogy "élünk..." Hehe, ebben a melegben lehet én simán elájultam volna 2 pillanat alatt.

Engem Marcsi hívott Edó telefonjáról. Háttérből meg a többiek üvöltöttek... édi bogyók voltak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudom, hogy nem mindet te csináltad, de hozzá járultál az összképhez.

Biztos nem fizetik ki, ezért is írtam fentebb, amit Angyalom javasolt, hogy pont szarjak bele az egészbe és csúsztassam le hétköznapon. Az is lesz. Úgyis holnap talim van vele a Móriczon, szóval majd szépen fél 3-kor lelépek, meg majd még egy napot hozzácsapok valamelyik hétvégémhez és akkor csütörtökön haza tudok menni, péntek meg csúsztatás. Így lesz egy hosszú hétvégém, Andival meg ledumálom. De legalább ma autózom, hehe, a DM tetkós Forddal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ugye milyen jó lenne ha lenne kocsim? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Angie spórolj, spórolj....

Lehült a levegő, kiszellőztettem a lakást hajnalban, hüvi van, kiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már a félhomályban ülök, mint egy vámpír... hogy stílusosak legyünk!

Placebo könyvből nem sok van hátra, már a MEDS elkészülésénél tartok, meg olyan jót röhögtem mikor benne volt a 2001-es Sziget, meg hogy a III. kerületi polgármesternek ajánlottak meleg szeretettel néhány dalt. Behuggyantottam a röhögéstől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 13. - 07:01:06
Létrehozva: #39216

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 21:42:44) *
JAJ DE JÓ!!!!!!!!! LEHŰLÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAJAJAJAJAJJJJJJJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! a nap legjobb híre, Angie!!!!!

örülök, hogy tetszettek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

engem bezzeg még nem hívtak fel! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

annyira gáz, hogy éjjel 2-ig kell várnom, hogy kinyithassam az erkélyajtót némi hűvösebb friss levegőért! ragadok ezerrel zuhany után is, pedig csak a lakásban mozogtam meg párszor kimentem a hőségbe cigizni!

nah, örülök, hogy sikerült ennyit dumcsiznod az Angyalkáddal!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

én meg gyorsan összedobtam a nevezésemet az Andy háttér versenyre MYM-en. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Íme:

(IMG:http://img175.imageshack.us/img175/7910/andynlmda.jpg)

Jó reggelt.

Usi Andy-s háttér. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jááááj nyammi.Ha csak össze dobtad és ilyen lett ...uh ...tetszik...klassz lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kül a tegnapi képek is nyammik.Bocsi elmaradt a nyáladzásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 13. - 07:02:14
Létrehozva: #39217

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 13. - 08:01:06) *
Jó reggelt.

Usi Andy-s háttér. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jááááj nyammi.Ha csak össze dobtad és ilyen lett ...uh ...tetszik...klassz lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kül a tegnapi képek is nyammik.Bocsi elmaradt a nyáladzásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vica!

A Hugim gyártott nekünk Andy hátteret (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 13. - 07:04:22
Létrehozva: #39218

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 12. - 21:02:29) *

A múlt hét szombaton ilyen csatos övet láttam.Egyből eszembe jutott Martin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 13. - 08:02:14) *
Szia Vica!

A Hugim gyártott nekünk Andy hátteret (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia.

Puszilom Usi hugodat érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 13. - 07:08:22
Létrehozva: #39219

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 13. - 08:04:22) *
A múlt hét szombaton ilyen csatos övet láttam.Egyből eszembe jutott Martin.
Szia.

Puszilom Usi hugodat érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A Route 66-hez hogy jön a Martinos öv? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen, az én Hugim tud! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ti hogy bírjátok ezt a Szaharát? Csak mert tudom, hogy mifelénk még melegebb szokott lenni, mint Pesten.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 13. - 07:25:49
Létrehozva: #39220

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 13. - 08:08:22) *
A Route 66-hez hogy jön a Martinos öv? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen, az én Hugim tud! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ti hogy bírjátok ezt a Szaharát? Csak mert tudom, hogy mifelénk még melegebb szokott lenni, mint Pesten.

Hát úgy,hogy Martin énekli a Route 66-ot nem de bár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ahogy megláttam az övön,hogy Route 66 formájú az öv csatja mint a képen Martin ugrott be nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nehezen.Már most 28 fok van a szobában.Pedig le van húzva a redőny.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1959 1960 1961 1962 1963 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
51 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (51 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: