![]() ![]() |
2010.06. 13. - 17:36:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát én se tudom, nem nagyon ástam bele magam az életébe, annyira nem izgat. azért gondolom ő is sokat változott, és úgy néz ki a képek alapján hogy ő is lejött a drogokról, ami azért bármit is tett ő vagy Dave vagy akármelyik másik drogos, becsülendő dolog. Az igen becsülendő dolog,hogy sikerült a csajnak kiszabadulni a drog csapdájából de annó azért volt olyan "finom" húzása a férjével szemben ami nekem nem szimpi benne.Mondjuk úgy,hogy nagyon nem volt szép dolog tőle..... MÉG MINDIG ITT VAGYOK A MELÓBAN, NA MOST MÁR TÉNYLEG HISZTIZEK!!!!!!! jaj Angie még mindig ott vagy? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) El is hiszem,hogy hisztizel..... |
|
|
|
2010.06. 13. - 17:42:37
Létrehozva:
|
|
|
szegény Angie!!!!!!!!!!!!! kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.06. 13. - 17:59:45
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát ki tudja mennyit fújt fel a média a dolgokból és mennyi igaz. persze nem azt mondom hogy akár Teresa akár Dave ártatlan bárányka volt, mert mindkettejüknek akarnia kellett, hogy ez legyen belőle, de a fene se tudja, hogy mi mehetett a háttérben. Szerintem a dolgok 90%-ról nem is tudunk. (lehet, hogy jobb is)
|
|
|
|
2010.06. 13. - 18:04:44
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát ki tudja mennyit fújt fel a média a dolgokból és mennyi igaz. persze nem azt mondom hogy akár Teresa akár Dave ártatlan bárányka volt, mert mindkettejüknek akarnia kellett, hogy ez legyen belőle, de a fene se tudja, hogy mi mehetett a háttérben. Szerintem a dolgok 90%-ról nem is tudunk. (lehet, hogy jobb is) Hát ez így van végül is nem tudjuk mi volt a háttérben mint ahogy azt sem,hogy mit talált ki róluk a média és mi igaz tényleg.Az a lényeg,hogy a mi kedves Dave-ünk mostanság jól van mind családilag mind egészségileg.Legalább is a képeken úgy nézett ki. |
|
|
|
2010.06. 13. - 18:36:47
Létrehozva:
|
|
|
vica: egyetértek! és remélem ez így is marad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis husibogyónk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
valaki közben elárulná nekem, hogy mi a fakiért kell nekem Médiajogot meg törvényeket meg ilyen f*szságokat tanulnom?!?!?!?!?!?!?! könyörgöm, hagyjanak már békén ilyen baromságokkal!!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 13. - 18:46:26
Létrehozva:
|
|
|
na hali
hát, csajaim, nem hagytatok ki semmi jelentőset. nem örülök neki, hogy ezt kell írnom, de ez a legsatnyább DM-buli volt amin valaha részt vettem. nem sikerült. tisztelet a szervezőknek a munkáért, de hiába fektettek bele rengeteg energiát a szervezésbe, elfogyott talán a lendület a bulira magára. a setlist, a zenekari hangosítás, a technika úgy alapból - egyik sem volt jó kicsit sem. egyrészt a setlist: kevés volt a Mode, sok volt a minden más. ezzel nem lenne még bajom, ha amit leadnak, azok jók. de sem az egyéb zenék nem voltak jók, sem a Mode-setlist. ismétlések voltak, nagyon durvák: 4x a WIME, 3xa Photographic, stb. plusz... egyszerűen nem jó dalokat válogattak össze. emlékeztek, hogy nem tudunk leülni meg kimenni piáért a zenéktől, ha pörög a buli, na itt ilyen nem volt. 3-4 számig tánc, utána mindenki ment ki, mert hőség volt. oké, a hőségről nem tehettek a srácok sem, viszont a hőség ellenére tudni kellett volna olyan dalokat válogatni, amik nem engedik az udvaron lógni az embereket. szóval nem volt jó a zene. aztán a technika: se kivetítő, se semmi. de ez még hagyján. de az hogy így számok közepén le-leállt a rendszer, az nem volt azért elfogadható. s a zenekar hangosítása: katasztrófa. iszonyú gyengén szólt, garázshangulat. plusz maga a zenekar se volt formában - alig voltak emberek odabenn. ettől függetlenül nem mondom hogy nem éreztem jól magam, meg a többiek is minden jól szórakoztak, csak épp nem a buli miatt. én is mindenféle emberkékkel dumáltam inkább odakinn, meg ilyesmi. a társaság volt jó, nem a buli. aztán haza is mentünk Edóhoz, még kajáltunk-zuhiztunk, aztán csicsi. Kesik mesélt a táborról - jó lesz nagyon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma meg Edóval voltunk Sedizni. jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj az az állat az egy imádat. szétfaltam. meg amúgy is elvoltunk Edóval, du. Placi koncertet néztünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látom itt hőséghullaság volt. bloáá de meleg van. |
|
|
|
2010.06. 13. - 18:52:23
Létrehozva:
|
|
|
na akkor jó, hogy nem dobtam ki azt a nem kevés pénzt, amin fel tudtam volna menni Tbányára!
meleg van és hisztérika vagyok már megint! Lola, nem akarsz helyettem levizsgázni ebből a fos Médiajogból? (bocs, ha te szereted mint komm. szakos, de nekem ez az egyik fülemen be, a másikon ki. nagyon hülye vagyok ezekhez a jogi izékhez!) |
|
|
|
2010.06. 13. - 18:54:29
Létrehozva:
|
|
|
na de legalább Süniéket jó volt megismerni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, Usi, lehet hogy már tanultam azokat amin most szenvedsz? konkrét ilyen nevű tárgyam nem volt, médiaszabályozás volt, meg a médiatörvényt elölről-hátulról tudom a szakdogám miatt. szegény, elhiszem h nem nagyon érdekel. én szerettem, de nekem ilyen bajaim vannak, hogy pl szeretem a jogot. XD |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:01:53
Létrehozva:
|
|
|
hát olyanok vannak többek között, hogy médiatörvény, sajtótörvény, nemzeti hírügynökség, médiatörvény tartalomszabályozása, panasztestület, szerzői jog (oké, ez érdekel, de még nem tartok ott), személyhez fűződő jogok meg sajtó-helyreigazítás, csak hogy párat említsek. :S
úgyhogy ezeket már tuti vetted! |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:02:11
Létrehozva:
|
|
|
vica: egyetértek! és remélem ez így is marad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis husibogyónk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valaki közben elárulná nekem, hogy mi a fakiért kell nekem Médiajogot meg törvényeket meg ilyen f*szságokat tanulnom?!?!?!?!?!?!?! könyörgöm, hagyjanak már békén ilyen baromságokkal!!!!!!! Én is remélem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szegényke...még kis kitartás nem sokára vége a vizsgáknak. |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:05:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!
Hát egyet kell értenem Lolával!!Itthon a garázsban is jobb bulit csináltunk volna!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) De ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam!!(a sör legalább hideg volt) Örülök,hogy végre személyesen találkozhattam a többséggel,ez nagyon jól esett! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Még táncoltam is,pedig nem vagyok egy nagy táncos(lábú)! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Asszem ennyi!A Lola leírta a lényeget! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:08:53
Létrehozva:
|
|
|
süni: na legalább volt jó is a dologban. (láttalak én már korábban is itt cirkálni téged! XD)
|
|
|
|
2010.06. 13. - 19:09:14
Létrehozva:
|
|
|
Hazaértem... elegem van az egészből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.06. 13. - 19:17:19
Létrehozva:
|
|
|
szia Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pihenj mostmár cica. jövő hétvégén (már bocs) szétbasszuk a csarnok oldalát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartsa ez benned a lelket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii szia!!! ti voltatok jók az egészben. a társaság. de az nagyon. táborba ott a helyünk! |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:22:55
Létrehozva:
|
|
|
szegény Angie!!!!!!!!!!!!! kitartás!!!!!!!!!!!!!!!! kösz, kitartottam aztán meg feladtam.... bár úgy, ahogy kikozmetikáztuk, de még sokminden hiányzik belőle így is. De leginkább az bosszant nem is kicsit, hogy akiknek kötelességük lett volna megcsinálni még egy buznyák telefont sem engedtek meg, hogy ti hülyék hogy haladtok, vagy valami... ááááááááááááááááááááááááááááááá.............. kész, megyek még bambulok valamit aztán alszok. szia Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pihenj mostmár cica. jövő hétvégén (már bocs) szétbasszuk a csarnok oldalát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartsa ez benned a lelket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii szia!!! ti voltatok jók az egészben. a társaság. de az nagyon. táborba ott a helyünk! Szia Lola, hát sajnálom hogy nem sikerült jól a buli. Meddig voltatok? Gondolom akkor nem reggelig... Placi koncertet néztetek? Melyiket. |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:24:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 13. - 19:26:33
Létrehozva:
|
|
|
szia Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pihenj mostmár cica. jövő hétvégén (már bocs) szétbasszuk a csarnok oldalát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartsa ez benned a lelket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii szia!!! ti voltatok jók az egészben. a társaság. de az nagyon. táborba ott a helyünk! Igen a társaság az nagggggyon jóóóóó volt!!! Még a meleg nem is volt olyan nagy probléma! De a technika vagy aki kezelte,az nagyon gáz volt! Az megengedhetetlen,hogy 4-5számonként legyen valami FAKI (heheEdó után szabadon)! Irány a tábor!!! Táborra fel!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi!Igen,csak nem én akartam lenni az első! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:31:00
Létrehozva:
|
|
|
kösz, kitartottam aztán meg feladtam.... bár úgy, ahogy kikozmetikáztuk, de még sokminden hiányzik belőle így is. De leginkább az bosszant nem is kicsit, hogy akiknek kötelességük lett volna megcsinálni még egy buznyák telefont sem engedtek meg, hogy ti hülyék hogy haladtok, vagy valami... ááááááááááááááááááááááááááááááá.............. kész, megyek még bambulok valamit aztán alszok. Szia Lola, hát sajnálom hogy nem sikerült jól a buli. Meddig voltatok? Gondolom akkor nem reggelig... Placi koncertet néztetek? Melyiket. faszarcúak a kollégák. csókoljanak be. figyi, mi 3 után elmentünk haza. ez akkor történt, amikor a Sun and the rainfall 20. másodpercénél így kissé kategorikusan Chris kikapcsolta az egész hóbelevancot. akkor a pesti bandával még kicsit énekeltük tovább a dalt - jót jammeltünk XD aztán könnyes búcsú a pestiektől, hehe, a Dave-es gyereket azért megsimogattam meg beszóltam neki XD sajnáltam azért őket. oké hogy van vonat de akkor is. most bumlizni még addig meg csöveskedni. nekünk jó volt Edónal - nyugati kényelem meg minden, de akkor is - nem szoktunk hozzá hogy nem virrad ránk a buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:32:03
Létrehozva:
|
|
|
persze, süni, megvártad amíg vki kimondja a kellemetlen dolgokat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a kis sunyi süni! XD
Angie: jaj szegénykém!!!!!!! de ti megtettétek amit lehet! rátok egy rossz szó se lehet!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Placi koncert... jó volt, valami németországi dolog, onnan a f1 ringről. baaaazi sokan voltak. Brian szexi volt. csak a szokásos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na, lefekszem, kómaközpontos vagyok. pápá |
|
|
|
![]() ![]() |