![]() ![]() |
2010.06. 13. - 19:37:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lola: az a Rock Am Ringes konci lesz, amit kiírtam Edónak, Angie meg elpostázott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 13. - 19:39:03
Létrehozva:
|
|
|
persze, süni, megvártad amíg vki kimondja a kellemetlen dolgokat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a kis sunyi süni! XD Angie: jaj szegénykém!!!!!!! de ti megtettétek amit lehet! rátok egy rossz szó se lehet!!!!!!!!!! Hehe Usi!!Látom te ,azért levágod a lényeget egyből! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én még új vagyok ahhoz,hogy így egyből elsőnek fikázzak!(vagy mi?) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:39:29
Létrehozva:
|
|
|
Placi koncert... jó volt, valami németországi dolog, onnan a f1 ringről. baaaazi sokan voltak. Brian szexi volt. csak a szokásos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, lefekszem, kómaközpontos vagyok. pápá Rock am Ring, jó koncert, Usitól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, Bri isteni, meg Stefan is... meg azzzzzzz a nagy tömeg ott a pályán... ahhhh, mikor lesz már szept 15? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:39:33
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi köszönöm a fejezeteket: D jó volt olvasni őket még olvastam volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angi tényleg szomorú, h. még ilyenkor is melózol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola sajnálom, hogy nem volt jó a buli, de örülö, h. edóval és a többiekkel jól el voltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meleget nem szeretők ?D holnaptól jön az enyhülés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) yes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:42:40
Létrehozva:
|
|
|
persze, süni, megvártad amíg vki kimondja a kellemetlen dolgokat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a kis sunyi süni! XD Angie: jaj szegénykém!!!!!!! de ti megtettétek amit lehet! rátok egy rossz szó se lehet!!!!!!!!!! Hát nagyon remélem hogy a hiányosságok miatt nem mi kapjuk majd a lecseszést, mert akkor felállok és hazamegyek... faszarcúak a kollégák. csókoljanak be. figyi, mi 3 után elmentünk haza. ez akkor történt, amikor a Sun and the rainfall 20. másodpercénél így kissé kategorikusan Chris kikapcsolta az egész hóbelevancot. akkor a pesti bandával még kicsit énekeltük tovább a dalt - jót jammeltünk XD aztán könnyes búcsú a pestiektől, hehe, a Dave-es gyereket azért megsimogattam meg beszóltam neki XD sajnáltam azért őket. oké hogy van vonat de akkor is. most bumlizni még addig meg csöveskedni. nekünk jó volt Edónal - nyugati kényelem meg minden, de akkor is - nem szoktunk hozzá hogy nem virrad ránk a buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azok.... 3 után? az tényleg elég korán van... akkor nagyon nem lehetett jó ez a buli. baxa meg, így legalább nem sajnálom annyira a szombat estét. Pacsi is ment volna, de nem volt kivel menni, ellenben ő meg Zoo és Basildor mennek majd Táborba és mivel van még egy hely a kocsiban, így asszem majd szombaton én is lenézek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, fuvaroznak... jó lesz nekem (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:44:38
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Süni de édes vagy.
Én is levágtam. Nézem a meccseket, fül befogva ma amúgy is ko vagyok éjszakáztam. Holnap olasz, vuvuzela meg dögöljön meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek minden jót! Sünci a te msn-címedet nem is tudom, van? Add meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:46:16
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Süni de édes vagy. Én is levágtam. Nézem a meccseket, fül befogva ma amúgy is ko vagyok éjszakáztam. Holnap olasz, vuvuzela meg dögöljön meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek minden jót! Sünci a te msn-címedet nem is tudom, van? Add meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről a vuvuzela izéről volt szó, be fogják tiltani, mert a játékosok nem hallják egymást... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:51:38
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Süni de édes vagy. Én is levágtam. Nézem a meccseket, fül befogva ma amúgy is ko vagyok éjszakáztam. Holnap olasz, vuvuzela meg dögöljön meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek minden jót! Sünci a te msn-címedet nem is tudom, van? Add meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor te is ügyi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is nézem a meccseket!Meg az előbb néztem az F1-et! Húúúúúú,de utálom a buzi vuvuzelát!! Én is beléptem az iwiwen a vuvuzelát utálók klubjába!!4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Msn??? Nincs!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:52:41
Létrehozva:
|
|
|
Erről a vuvuzela izéről volt szó, be fogják tiltani, mert a játékosok nem hallják egymást... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, de szerintem csak mondják. Engem csak az idegesít benne, hogy megállás nélküli. Logikát nem találok benne, ez nem szurkolás és nem buzdítás. De hát mit lehet várni? Dél-Afrika. Primitívek. |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:54:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Usi!!Látom te ,azért levágod a lényeget egyből! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én még új vagyok ahhoz,hogy így egyből elsőnek fikázzak!(vagy mi?) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) annyira azért már nem vagy új és amúgy is szólásszabadság vagy mi a fene van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: én is szept 15-öt akaroooooook!!!! de egyelőre megelégednék azzal is, ha 22-e lenne és hazafelé tartanék Szegedről letudva minden vizsgámat! jantar: örülök, hogy szívesen olvastad az összfoglalókat! és igeeeen, végre lehűlés!!!! amúgy ma nem is volt olyan eszméletlen kánikula már mint tegnap és délután be is borult, de sajna eső nem esett :S |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:54:45
Létrehozva:
|
|
|
Hehe oké Sünike.
Na pusszancs! És mindenki másnak is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Seregecske. Zzzz zssssss zzzzzzzz zssssssss zzzzzzzzz zsssssssss Depezzzsssssss Modeeeee Zzzzsssseeeeeereeeeeg!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:56:48
Létrehozva:
|
|
|
Hehe oké Sünike. Na pusszancs! És mindenki másnak is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Seregecske. Zzzz zssssss zzzzzzzz zssssssss zzzzzzzzz zsssssssss Depezzzsssssss Modeeeee Zzzzsssseeeeeereeeeeg!!!!!! Pusz-pusz |
|
|
|
2010.06. 13. - 19:57:14
Létrehozva:
|
|
|
mi az a vuvuzela?
Angie: megértem, ha felállsz és hazamész a köcsögösködnek. de azért remélem finoman odamondod, hogy ráment az egész heted + hétvégéd és a beszervezett programod is. (még jó, hogy nem Ákos koncertről maradtál le emiatt!!!!) jó éjt az alvóknak! |
|
|
|
2010.06. 13. - 20:01:04
Létrehozva:
|
|
|
mi az a vuvuzela? Angie: megértem, ha felállsz és hazamész a köcsögösködnek. de azért remélem finoman odamondod, hogy ráment az egész heted + hétvégéd és a beszervezett programod is. (még jó, hogy nem Ákos koncertről maradtál le emiatt!!!!) jó éjt az alvóknak! Kapcsold be a tvdet!m1 focimeccs!! És az a zúgás búgás amit megállás nélkül hallasz,na az az!! Egy ilyen trombita szerűség amit megállás nélkül fújnak,ezek a barmok! Hallgasd vagy öt percig,akkor megtudod,hogy miről beszélünk! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 20:02:31 |
|
|
|
2010.06. 13. - 20:13:10
Létrehozva:
|
|
|
vuvuzela <<-- ez mi lenne? nem hallottam még róla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem szeretem a focit, de ha drukkolni kellene, akkor anglia segítenétek? martin ugye arsenal fan és andy chelsea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg is zíterednék, ha meccset kellene néznem 1,5 óráig 1 helyben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 20:17:35
Létrehozva:
|
|
|
vuvuzela <<-- ez mi lenne? nem hallottam még róla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szeretem a focit, de ha drukkolni kellene, akkor anglia segítenétek? martin ugye arsenal fan és andy chelsea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg is zíterednék, ha meccset kellene néznem 1,5 óráig 1 helyben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen nagyon jól tudod!Nagyon fanok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 20:29:24 |
|
|
|
2010.06. 13. - 20:30:55
Létrehozva:
|
|
|
Na most,hogy ilyen sokan maradtam,elteszem magam holnapra én is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 13. - 20:36:16
Létrehozva:
|
|
|
http://www.myinstants.com/instant/vuvuzela/
Create your custom instant button and share it with your friends! |
|
|
|
2010.06. 13. - 20:36:18
Létrehozva:
|
|
|
Usi, én is szept. 15-öt akarok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sosem vártam még így az őszt...!
Ákos koncert lett volna, akkor simán otthagyom az egészet, koncertet nem áldozok fel valami olyanért, ami nem az én munkám, közöm nincs hozzá és ráadásul magasról tesz rá mindenki, igaz, hogy 1 milliárd forintot érő meló... de hát ez nem izgat senkit sem ahogy elnézem. Akkor engem miért érdekeljen annyira, hogy elhalasszak akár egy koncertet is? Nincs az a pénz... Vuvuzela = Dél-Afrikai trombita-szerű hangszer. Iszonyat hangja van! |
|
|
|
2010.06. 13. - 21:14:11
Létrehozva:
|
|
|
Kapcsold be a tvdet!m1 focimeccs!! És az a zúgás búgás amit megállás nélkül hallasz,na az az!! Egy ilyen trombita szerűség amit megállás nélkül fújnak,ezek a barmok! Hallgasd vagy öt percig,akkor megtudod,hogy miről beszélünk! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) nincs tévém az albérletben. de megnyomtam a gombot - én is erre gondoltam, csak nem tudtam, hogy ezt így hívják. Angie: hát koncertet én se áldoznék be ilyen f*szságért, már elnézést! |
|
|
|
![]() ![]() |