![]() ![]() |
2010.06. 14. - 11:34:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jajjjjjjjjjjjj micsoda képek!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csorog a nyálam! XD KÖSZI!!!!
holnap 1-től vizsgázom. |
|
|
|
2010.06. 14. - 12:46:58
Létrehozva:
|
|
|
Usi hirtelen ahogy ránéztem az új avatárodra azt hittem újoncunk van aztán vettem csak figyelembe,hogy te vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor holnap egytől szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem a képek kellően doppingoltak. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 12:49:07
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Usi, én is drukkolok holnap! itt fülledtség van, semmi más, nem esik nem fúj, de már nincs az a nagyon nagy meleg. Hol van új avatar? nálam még a régi van! |
|
|
|
2010.06. 14. - 12:56:09
Létrehozva:
|
|
|
Edó: majd frissül pár frissítés után - mindig ezt csinálja.
vica: tudtam, hogy meg fog kavarni XD engem is meg szokott XD jaj már fáj a hátam a tanulni való fölötti görnyedéstől - bocs, megint nyafis vagyok... remélem meg tom jegyezni a jogi marhaságokat - de meglepően gyorsan haladok az átnézéssel. remélem ez azt jelenti, hogy menni fog. ma még írok puskát is, hátha. holnap meg megint kelek korán, hogy ismételjek. ehhh, itt is felmelegedett :S és ma még el kell ugranom boltba cigiért meg kenyérért, de lehet pizza lesz belőle. de majd csak később. A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 12:56:24 |
|
|
|
2010.06. 14. - 12:56:17
Létrehozva:
|
|
|
Én is lecseréltem az avatárom.Usi majd ismerős lesz neked ha megjelenik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 12:57:31
Létrehozva:
|
|
|
köszi a drukkot előre is csajok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ja, látom már, csak kár hogy széthúzta Dave fejét. :S megcsináljam neked? |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:00:10
Létrehozva:
|
|
|
Edó: majd frissül pár frissítés után - mindig ezt csinálja. vica: tudtam, hogy meg fog kavarni XD engem is meg szokott XD jaj már fáj a hátam a tanulni való fölötti görnyedéstől - bocs, megint nyafis vagyok... remélem meg tom jegyezni a jogi marhaságokat - de meglepően gyorsan haladok az átnézéssel. remélem ez azt jelenti, hogy menni fog. ma még írok puskát is, hátha. holnap meg megint kelek korán, hogy ismételjek. ehhh, itt is felmelegedett :S és ma még el kell ugranom boltba cigiért meg kenyérért, de lehet pizza lesz belőle. de majd csak később. Éppen cserélési folymatban voltam azért nem láttad az enyémet.Bocsi az utánzásért... Fáj a hátad?Szegényke...küldöm Dave-et,hogy simikézze meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi a drukkot előre is csajok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja, látom már, csak kár hogy széthúzta Dave fejét. :S megcsináljam neked? Hát ha van kedved és időd akkor csináld csak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm. |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:03:55
Létrehozva:
|
|
|
kész is. nem egy nagy kaland. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
köszi Dave-et! rám fér már! XD
d______jv.jpg ( 22.03K )
Letöltések száma: 0 |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:09:44
Létrehozva:
|
|
|
Usi köszi.Mindjárt eszközölök egy cserét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kicseréltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 13:10:21 |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:10:06
Létrehozva:
|
|
|
Hellóóóó Lányok!!!
Megjöttem!!! Remélem,hogyvagytok?!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:10:56
Létrehozva:
|
|
|
Hellóóóó Lányok!!! Megjöttem!!! Remélem,hogyvagytok?!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi én jól. |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:14:13
Létrehozva:
|
|
|
vica: na most már rendes a képed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi, nekem az ilyen torzításos dolgok bökni szokták a szemem XD
süni: meleg van, nincs kedvem tanulni, fáj a hátam és hisztis vagyok XD szóval én vagyok megint a negatív pólus XD |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:16:19
Létrehozva:
|
|
|
vica: na most már rendes a képed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi, nekem az ilyen torzításos dolgok bökni szokták a szemem XD süni: meleg van, nincs kedvem tanulni, fáj a hátam és hisztis vagyok XD szóval én vagyok megint a negatív pólus XD Ugyan nehogy már elnézést kérj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem láttam milyen mert nekem még mindig a régit mutatja. |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:17:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 14. - 13:18:41
Létrehozva:
|
|
|
Usi itt van neked a két szépség vígaszul a hisztidre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 14. - 13:25:59
Létrehozva:
|
|
|
Usi még mindig neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Anduska. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 14. - 13:27:06
Létrehozva:
|
|
|
jaj iggggeeeennnnnnnnnnnn azt a közös képet ismerem és naggggyon szeretem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj most akkora sikítozást rendeztem le tőle a fejemben, hogy majdnem megsüketítettem magam!!!!!! XDDDDDDDD
Usi még mindig neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Anduska. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JÉZUSOMMMMMMMMMMM TE MEG AKARSZ ÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD (MÉG, MÉG, MÉG! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 13:26:28 |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:29:07
Létrehozva:
|
|
|
jaj iggggeeeennnnnnnnnnnn azt a közös képet ismerem és naggggyon szeretem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj most akkora sikítozást rendeztem le tőle a fejemben, hogy majdnem megsüketítettem magam!!!!!! XDDDDDDDD JÉZUSOMMMMMMMMMMM TE MEG AKARSZ ÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD (MÉG, MÉG, MÉG! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Hát akkor a közös nem volt újdonság.De viszont láttad hogy vigyorognak rád a fiúk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké még nézek fincsi képeket neked.(gonoszul vigyorgok) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:31:57
Létrehozva:
|
|
|
vica: na most már rendes a képed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi, nekem az ilyen torzításos dolgok bökni szokták a szemem XD süni: meleg van, nincs kedvem tanulni, fáj a hátam és hisztis vagyok XD szóval én vagyok megint a negatív pólus XD Meleg ám!!!De én trükkös vagyok! Még jó,hogy a párom itt dolgozik a városban és még délelőtt felhívtam,hogy,ha hazajön ebédelni akkor legyen olyan szíves és kapcsolja be nekem a klímát!Húúúúúú,de jóóóó a hűvös lakásba bejönni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja meg van jóóóóó hideg söröm is!A legjobb öröm a söröm!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem k. melegem van,volt!Még munka után lemostam a céges autót(a napon)és teljesen kitikkattam!!! Jajjjjj csináltam neked 1-2 ma reggeli felhős képet!!!!Majd mindjárt felrakom,he kell!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 13:33:25
Létrehozva:
|
|
|
Usi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
0003.jpg ( 32.1K )
Letöltések száma: 2
20.jpg ( 37.36K )
Letöltések száma: 1
00000.jpg ( 23.1K )
173_bb.jpg ( 28.33K )
18778_100253566677610_100000789001997_3841_6656948_n.jpg ( 35K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
![]() ![]() |