![]() ![]() |
2010.06. 14. - 21:05:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
úú, banyek. ez nagyon szar. tök felidegesített ez a rablás-dolog. elvittek csomó értéket. vagy 200ezer a kár. gondolhatjátok. két egyetemista lány, kb nem ugyanaz mint egy menedzsert kirámolni. hogy van az ilyen rohadéknak anyja, aki szülte? baszki. a laptopot érdekes módon otthagyták. de csomó mindent, készpénzt, fényképezőt, ékszert elvittek. kurvajó. és én ide fogok beköltözni. nájsz. barátnőmet is féltem mostmár, plusz én is beszartam. azért az jó dolog a koliban, hogy őrzik. basszameg. bocs gyerekek, de ez nagyon felhúzott. Hát tényleg rohadjon meg az ilyen!!!!! Bakker és tényleg, ide költözöl be.... biztonságos környék ez? |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:06:25
Létrehozva:
|
|
|
úú, banyek. ez nagyon szar. tök felidegesített ez a rablás-dolog. elvittek csomó értéket. vagy 200ezer a kár. gondolhatjátok. két egyetemista lány, kb nem ugyanaz mint egy menedzsert kirámolni. hogy van az ilyen rohadéknak anyja, aki szülte? baszki. a laptopot érdekes módon otthagyták. de csomó mindent, készpénzt, fényképezőt, ékszert elvittek. kurvajó. és én ide fogok beköltözni. nájsz. barátnőmet is féltem mostmár, plusz én is beszartam. azért az jó dolog a koliban, hogy őrzik. basszameg. bocs gyerekek, de ez nagyon felhúzott. Nem csodálom h felhúzott, tesómat is majdnem kirabolták amikor Pesten lakott uncsimnál. Kifigyelték h mikor megy el és felforgatták az egész lakást, szerencsére nem vittek el túl értékes dolgot, pénzt nem tudtak elvinni mert a bankkártyája nála volt, a laptopja meg a cégnél, ahol dolgozott. |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:07:40
Létrehozva:
|
|
|
Ja, sajnos, pedig már maradnék itthon, de kénytelen vagyok menni. Mindegy, még a holnap aztán szünet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát, lesz mindenféle jegyem, kivéve a karót. Amit nem szeretek és nem értek hozzá abból leszek 2-es. Az a fizika, matek. Amihez értek, és szeretem azok jók lesznek. De lesz 3-as is. Már csak egy nap!!! Kitartás. Meg most visz az ofő fagyizni nem? Tök rendes. Kár hogy a fizi és a matek lehúzza az eredményt. De a többiből ügyi vagy!!!! |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:08:32
Létrehozva:
|
|
|
lassan lépek jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó8 Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:09:48
Létrehozva:
|
|
|
igen niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ő már múlt hét óta ezt emlegeti angol nemcsak a dm miatt óvódás korom óta megfogott az angol kultúra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I love England too!!!! Rooney (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na nem a kinézete miatt...... |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:10:13
Létrehozva:
|
|
|
Már csak egy nap!!! Kitartás. Meg most visz az ofő fagyizni nem? Tök rendes. Kár hogy a fizi és a matek lehúzza az eredményt. De a többiből ügyi vagy!!!! Fagyizni már voltunk pénteken. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De egyébként a fagyi osztálypénzből volt ám fizetve, szóval annyira nagyon nem rendes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi, hát lehetne jobb is, csak én lusta vagyok a jobbhoz. De jövőre úgyis lesznek olyan tantárgyaink amik eddig nem, és lesz olyan tantárgy ami eddig volt, most nem lesz. |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:12:54
Létrehozva:
|
|
|
lassan lépek jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! Fagyizni már voltunk pénteken. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De egyébként a fagyi osztálypénzből volt ám fizetve, szóval annyira nagyon nem rendes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi, hát lehetne jobb is, csak én lusta vagyok a jobbhoz. De jövőre úgyis lesznek olyan tantárgyaink amik eddig nem, és lesz olyan tantárgy ami eddig volt, most nem lesz. Ja, az pénteken volt. Bocsi. Ne legyél lusta babám - már írhatok ilyet. A jegyeid sokkal fontosabbak mint most gondolod, hidd el. Húzz bele jövőre! Milyen új tárgyaid lesznek? Tényleg te milyen suliba jár? Gimi vagy szakközi? |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:15:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt! Ja, az pénteken volt. Bocsi. Ne legyél lusta babám - már írhatok ilyet. A jegyeid sokkal fontosabbak mint most gondolod, hidd el. Húzz bele jövőre! Milyen új tárgyaid lesznek? Tényleg te milyen suliba jár? Gimi vagy szakközi? Elhiszem, hogy fontosabbak, mindenki ezzel tömi a fejünket..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövőre mindenképp bele kell húznom mert megyek érettségizni előrehozottat. Hát, lesz rajz, közlekedési földrajz, szakmai német. Meg beszéltek valami jogi ismeretekről de az nem biztos. Nem lesz kémia, ének, földrajz. Szerencsére. De a közlekedési földrajz tanárom elvileg az lesz aki eddig földrajz volt, szóval tuti meghalunk... Ja meg valami társadalomismeret vagy mi az anyám monya. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 21:15:58 |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:19:20
Létrehozva:
|
|
|
ááá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
brühühühü szomorú lettem. amúgy jaja, a környék tök jó. buda. tök központi hely, forgalmas is, minden. és most Edit otthon akar maradni hétvégén meg ilyenek, mintha megvédhetné a lakást az ilyesmitől. persze megértem h megijedt de most nem ülhet otthon folyton és őrizheti a lakást. ráadásul írtam Attilának msn-en, szakmait, de épp menni készült. pedig most feldobódtam volna. én hülye - megint olyan mintha csak segítségért keresném. na, hol találok fasza mecsboxot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg én jövök már. |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:23:38
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem, hogy fontosabbak, mindenki ezzel tömi a fejünket..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövőre mindenképp bele kell húznom mert megyek érettségizni előrehozottat. Hát, lesz rajz, közlekedési földrajz, szakmai német. Meg beszéltek valami jogi ismeretekről de az nem biztos. Nem lesz kémia, ének, földrajz. Szerencsére. De a közlekedési földrajz tanárom elvileg az lesz aki eddig földrajz volt, szóval tuti meghalunk... Ja meg valami társadalomismeret vagy mi az anyám monya. Bocsi, úgy akartam írni hogy -már ha írhatok ilyet..... A rajozot nyomassad ezerrel, mert hogy fotóművész leszel, oké, pipa. Közi földrajz nem vészes, és hasznos is. A német kell, a nyelvismeret nagyon kell!!! A társadalomismeret is jó, én szerettem. Ezzel a mindenki ezzel tömi a fejünket.... igen én is így voltam 16-17 évesen, aztán mégis össeszedtem magam és 4,5-tel végeztem el a Közgét. Csak hamarabb rájöhettem volna, akkor már lenne egy nyelvvizsgám. Mondjuk anyuéknak még a jelentkezési lapra sem volt pénzük, de ez már egy másik történet. ááá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) brühühühü szomorú lettem. amúgy jaja, a környék tök jó. buda. tök központi hely, forgalmas is, minden. és most Edit otthon akar maradni hétvégén meg ilyenek, mintha megvédhetné a lakást az ilyesmitől. persze megértem h megijedt de most nem ülhet otthon folyton és őrizheti a lakást. ráadásul írtam Attilának msn-en, szakmait, de épp menni készült. pedig most feldobódtam volna. én hülye - megint olyan mintha csak segítségért keresném. na, hol találok fasza mecsboxot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg én jövök már. Játékbolt? Tessék egyértelműbb lenni, nehogy azt higgye, csak barátkozni akarsz (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) . Bár lehet rosszul gondolom..... |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:30:31
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi, úgy akartam írni hogy -már ha írhatok ilyet..... A rajozot nyomassad ezerrel, mert hogy fotóművész leszel, oké, pipa. Közi földrajz nem vészes, és hasznos is. A német kell, a nyelvismeret nagyon kell!!! A társadalomismeret is jó, én szerettem. Ezzel a mindenki ezzel tömi a fejünket.... igen én is így voltam 16-17 évesen, aztán mégis össeszedtem magam és 4,5-tel végeztem el a Közgét. Csak hamarabb rájöhettem volna, akkor már lenne egy nyelvvizsgám. Mondjuk anyuéknak még a jelentkezési lapra sem volt pénzük, de ez már egy másik történet. Persze, hogy írhatsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rajzot nyomatom is, abból ügyes vagyok, mindig is ügyes voltam. Vannak is szép rajzaim. Emberek mennek, csak nehezen. Bár eddig csak a dM, meg Michael Jacksonnal próbálkoztam. Michael Jackson nagyon szép lett, de a dM... Inkább a csendéletek/tárgyak, stb ilyenek mennek, de emberek..áh.. meg lehet, hogy ez valami szakmai rajz lesz, vagy nem tudom, majd kiderül. Nyelvet hajtom is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak az a baj, hogy nem alkalmazzuk annyit gyakorlatban, és így nehéz. Közlekedési földrajz az nekem nehéz lesz, mert nem vagyok túl tájékozott országokban meg ilyenekben. Nem feltétlenül tudom, minek mi a fővárosa, és egyéb.. Na azt hiszem, hogy most elmegyek aludni, még reggel fel is kell kelnem. Legyetek jók! Jó éjszakát! A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 21:27:07 |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:32:58
Létrehozva:
|
|
|
Persze, hogy írhatsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rajzot nyomatom is, abból ügyes vagyok, mindig is ügyes voltam. Vannak is szép rajzaim. Emberek mennek, csak nehezen. Bár eddig csak a dM, meg Michael Jacksonnal próbálkoztam. Michael Jackson nagyon szép lett, de a dM... Inkább a csendéletek/tárgyak, stb ilyenek mennek, de emberek..áh.. meg lehet, hogy ez valami szakmai rajz lesz, vagy nem tudom, majd kiderül. Nyelvet hajtom is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak az a baj, hogy nem alkalmazzuk annyit gyakorlatban, és így nehéz. Közlekedési földrajz az nekem nehéz lesz, mert nem vagyok túl tájékozott országokban meg ilyenekben. Nem feltétlenül tudom, minek mi a fővárosa, és egyéb.. Oké rajzos bébi. Pedig a fővárosok ismerete elég fontos, és alap is, legalább európa. De majd megtanulod. Érdemes térképpel, úgy könnyebb. Szerintem. Meg ha valamilyen eseményhez kötöd, pl DM koncihoz, jobban megragad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze én könnyen beszélek, kamionos cégnél dolgozok..... he-he elég sok helyet imerek. Kár hogy csak térképről. Általánosban nagyon utáltam a földrajzot, középsuliban meg szerettem. Most meg annyira, hogy vettem egy drága jó vastag atlaszt és azt nézegetem. Meg egy történelmit is. Van hogy együtt nézem a kettőt összehasonlítvan. He-he dinka vagyok. Jó éjt Mode! |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:35:15
Létrehozva:
|
|
|
Hát én gyűlölöm a földrajzot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Irodalom, nyelvtan amikért odavagyok. Meg a biológia.
A többi..blee. irodalomból egész évben nem ültem le egyszer sem tanulni, és 5-ös leszek elvileg. Nyelvtanból úgyszintén, biológiából úgyszintén. Ja már így is haladás amit meg bírok jegyezni. Főleg Angliát azt fújom már nagyon XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 21:35:50 |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:37:30
Létrehozva:
|
|
|
na, nekem jól elromlott a kedvem.
lefekszem. hülye megérzések. milyen durva már hogy egész nap gyomoridegem volt, olyan délutántól. és most meg kiderült hogy volt ez. a fene egye meg. jóéjt, drága Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csucsuljál ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) korán kelünk, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, akkor még te is itt vagy, kicsi Mode, neked is jóéjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 21:39:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát én gyűlölöm a földrajzot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Irodalom, nyelvtan amikért odavagyok. Meg a biológia. A többi..blee. irodalomból egész évben nem ültem le egyszer sem tanulni, és 5-ös leszek elvileg. Nyelvtanból úgyszintén, biológiából úgyszintén. Ja már így is haladás amit meg bírok jegyezni. Főleg Angliát azt fújom már nagyon XD Na azt mindjárt gondoltam hogy England az megy. He-he. Nem is értem miért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, nekem jól elromlott a kedvem. lefekszem. hülye megérzések. milyen durva már hogy egész nap gyomoridegem volt, olyan délutántól. és most meg kiderült hogy volt ez. a fene egye meg. jóéjt, drága Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csucsuljál ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) korán kelünk, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, akkor még te is itt vagy, kicsi Mode, neked is jóéjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is csodálom, ilyen rossz hír hallatán. Bakker, tényleg megérezted. Igen, korán, de még befejezem a visszaolvasást. Majd csak után fekszem le. Jó éjt! |
|
|
|
2010.06. 14. - 22:20:31
Létrehozva:
|
|
|
usi holnap miből vizsgázol? puskát mindenképpen vigyél nem tudni, h. hogyan tudsz pusizni nálam mindig van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Médiajog. Kicsit száraz, de nem vészes anyag. Remélem nem lesz nagyon köcsög a tanárnő. Ő is Zsófi amúgy - remélem plusz pont lesz a névegyezés, vagy ad egy 2-est XDDDDDDDDDDD Lola: huh, nagyon gáz, hogy kirabolták őket! :S és pont egyetemistákat, akiket még az ág is húz! a rohadt anyját az ilyeneknek!!!! (bele is halnék, ha elvinnék a laptopomat - lehet ez most hülyén hangzik, de engem taccsra vágna - más érték nem nagyon van itt amúgy se a nyomtatón kívül.) Mode: de jó is volt, mikor még csak a biziért kellett "izgulni"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A társadalomismeretet náluk szociológiaként emlegették - nekünk egyetemen első félévben kellett kötelezően felvenni, mert ez ilyen általánosan művelő tantárgy volt (ergo az egész évfolyamnak járnia kellett rá, nem csak pl. nekünk angol szakosonak). Volt benne minden fincsiség - aminek a 99%-ára már nem is emlékszem). Viszont a tanárunknak eszméletlen szövege volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a vizsgán szerencsére az 1. oldal megoldása a 2-esért ment ilyen kérdésekkel, hogy "Ki 20. szd-i szociológus? Medgyessy, Orbán Viktor vagy XY?" meg "mi volt ebben a félévben a kedvenc tantárgyad?" és társai. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 22:28:51
Létrehozva:
|
|
|
na itt már megy a lehűlés szerencsére!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 22:47:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 15. - 05:05:26
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! :S
utálok még mindig korán kelni! :S |
|
|
|
2010.06. 15. - 05:34:38
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt,
huh éppen a végére értem de hát nem mindent tudtam vissza olvasni. Basszus, most mennyit dumáltatok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx, a kapucíner meghatározása nagyon tetszett, de hol marad a többi fiú himbi-limbije? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már sajt, akkor legyen kerek, tessék megírni a többit is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alant mondjuk írja Mode, ő ott úgyis jobban képben van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, nagyon durva ez a rablás, de szerintem a betörő nem tudta kiket rámol ki, neki ez csak egy lakás volt és ennyi. Na pl. ezért jó a több ponton záró biztonsági acél ajtó. És Budán hol? Én Óbudán lakom csak azért kérdem, itt ritka a betörés meg a rablás. Capri nagyon klassz hátteret csinált! Nyami. |
|
|
|
![]() ![]() |