![]() ![]() |
2010.06. 15. - 05:55:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reggelt Angie!
remélem ma nem lesz semmi gáz neked a munkahelyen és a varázsló Péternek sikeres lett a varázslása! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 06:24:15
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a fehérvári útnál van a lakás. a fenébe. ez Edit, aki jönne velünk Békéscsabára. lehet hogy nem fog eljönni. azt mondta, a jegyet mindenképpen kifizeti, ha nem jön is, de próbálom rábeszélni hogy jöjjön el, annyira várta. meg hát nem ülhet otthon őrizve a falakat. ez nem megoldás, ilyesmire úgysem lehet felkészülni. szegény Usi még mindig hajnalban kelsz? ejnye. na de mindjárt vége, mehetsz haza :)11 előtt nem fogunk posztodat látni, hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is azt tenném, de hát van ez a meló, basszapicsa. jajj, nekem most olyan jó, hogy egyedül vagyok a szobában, Szilvi otthon tanul államvizsgájára. én meg felkelek, pucéron elkószálok tusolni, eleve nem kapkodok a felöltözéssel, benyomom a zenét, mindjárt jól indul a reggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, készülök melóba, puszi mindenkinek |
|
|
|
2010.06. 15. - 06:31:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet!
Usi, szurk a vizsgádra!!!!!! Én is készülődök a melóba. Ma egy kicsit később érek be mint szoktam, elaludtam. He-he pedig este Lola küldött csicsikálni...... Á olyan izomlázam van az első deltáimban, bakker, alig birom megemelni a karom. Na majd a bicón jól bemelegszik, szétrázza az út..... Merthogy a mi városkánkban a járda egyenlő a hullámvasúttal, gödrök, bukkanók, 20 centis repedések. Kész akadálypálya. Jah, Ange igen megemlítettem voltan a többit is, de Süni nem kérte, vajon miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 06:32:07 |
|
|
|
2010.06. 15. - 06:35:47
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: nálunk is ilyenek a járdák/utak odahaza... XD sötétben, félrészegen kész életveszély hazafelé XD
Lola: már azt álmodtam, h apumékkal mentünk nyaralni vhova (amúgy nem fogunk) és apunak le kellett tennie újra a jogsit, de megbukott. nem túl biztató, mi? Én is szeretek egyedül lakni! Remélem még egy évet így is maradok - főbérlő jelezte h nem hal bele, ha egy évet még így egyedül leszek, mert utánam úgyis fel akarja számolni a lakást. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sokkal jobb, mintha kerülgetni kéne X embert!!! |
|
|
|
2010.06. 15. - 07:16:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. WOW gratula Caprinak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagggyon tetszik amit alkotott. Usi szurk neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola nagyon sajnálom a barátnődet,hogy kirabolták. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fruzsi üdv újra itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj már!!!!!!!!! Hogy lehet az hoy egy sereg tag nem vágja a kapucínert????????????? Mert ugye mind a 4 fiúnak elneveztük a fütykösét.... He-he nem is mi lennénk. Martiné azért kapucíner, mert a biológiai apja fekete, ezért a himbi-limbi is fekete (és hatalmas). Ugye a nektárja az meg fehér. Szóval innen a kapucíner. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre írnom KELL!! XDDD Ez akkora beszólás volt Trixx, úgy röhögtem XDDD aszongya fütykösét XDDDD himbi-limbi hehee Vica is ezt mondta XD szegény Süni meg fújjog XD Na igen ugyanazt a kifejezést használtuk . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 07:56:44
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica!
|
|
|
|
2010.06. 15. - 09:03:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok DRÁGÁIM!!!!!!
Bocs Mindenkinek,hogy úgy eltüntem! Most sajna nincs net-em. Nem múlt el úgy nap,hogy ne gondolnék Rátok!!!!! Nagyon hiányoztok!!!!! Mindenkinek NAGY ÖLELÉS!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:12:29
Létrehozva:
|
|
|
ILDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
NAGYON HIÁNYOZTÁL KÖREINKBŐL!!!!!!! sokszor emlegettünk!!!!!!!! de jó hallani, hogy megvagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZERETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:24:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. WOW gratula Caprinak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagggyon tetszik amit alkotott. Usi szurk neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola nagyon sajnálom a barátnődet,hogy kirabolták. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fruzsi üdv újra itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen ugyanazt a kifejezést használtuk . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) he-he négercsók XD |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:27:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok DRÁGÁIM!!!!!! Bocs Mindenkinek,hogy úgy eltüntem! Most sajna nincs net-em. Nem múlt el úgy nap,hogy ne gondolnék Rátok!!!!! Nagyon hiányoztok!!!!! Mindenkinek NAGY ÖLELÉS!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ILDIII szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is hiányzol ám nekünk.Puszi drága. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:28:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, huh éppen a végére értem de hát nem mindent tudtam vissza olvasni. Basszus, most mennyit dumáltatok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx, a kapucíner meghatározása nagyon tetszett, de hol marad a többi fiú himbi-limbije? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már sajt, akkor legyen kerek, tessék megírni a többit is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alant mondjuk írja Mode, ő ott úgyis jobban képben van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, nagyon durva ez a rablás, de szerintem a betörő nem tudta kiket rámol ki, neki ez csak egy lakás volt és ennyi. Na pl. ezért jó a több ponton záró biztonsági acél ajtó. És Budán hol? Én Óbudán lakom csak azért kérdem, itt ritka a betörés meg a rablás. Capri nagyon klassz hátteret csinált! Nyami. Rendes tőled, hogy rám gondolsz, de inkább kihagynám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:28:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 15. - 09:31:14
Létrehozva:
|
|
|
Mi van Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogy Trixx leírta a kapucínert a négercsók jutott eszembe XD |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:33:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode áhá.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rendes tőled, hogy rám gondolsz, de inkább kihagynám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne már ne legyél már ilyen kis szégyellős.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:36:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode áhá.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne már ne legyél már ilyen kis szégyellős.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer kóstoltam de nem túl jó XD Túl sok benne a fehér hab XD Valami más fajta sütit hozott egyszer anyám amin nagyon sok krém volt, és nagyon imádtam, isteni íze volt. Bőségesen nyakon volt öntve, én meg szinte csak azt a krémet nyaltam. Csak hát nem emlékszem a nevére, meg jó drága (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dehogy vagyok szégyellős, főleg a mode-dal nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak mások előtt vagyok az xD Mondjuk amikor tesin öltözni kell (hála isten most már nem xD) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 09:37:35 |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:42:31
Létrehozva:
|
|
|
Na hát akkor mesélj csak arról amit Angie mondott.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az mi óta probléma neked,hogy túl sok a fehér hab? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:44:35
Létrehozva:
|
|
|
Na hát akkor mesélj csak arról amit Angie mondott.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az mi óta probléma neked,hogy túl sok a fehér hab? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD XD !!!! nem nagyon rajongok a túl sok habért és krémért XD Attól függ, milyen a sütemény..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy krémes..na hát azért megőrülök XD Dehogy mesélek XD még a végén..... (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:49:31
Létrehozva:
|
|
|
Jól van nem kell mesélned a képek magukért beszélnek amikor feszülős nadrágba van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is szeretem a krémest. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 09:49:52
Létrehozva:
|
|
|
na, kész a puska (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 09:52:46
Létrehozva:
|
|
|
Jól van nem kell mesélned a képek magukért beszélnek amikor feszülős nadrágba van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szeretem a krémest. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te már így is túl sok részletet ismersz Vica XD Ugye milyen finom??? Odavagyok érte XD Főleg aminek karamellás a teteje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |