![]() ![]() |
2010.06. 15. - 16:05:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
linket adsz süni?
na én meg megyek, készülődök, mert egy söröcske mellett meg kell tanítanom egy srácot nyakkendőt kötni XD |
|
|
|
2010.06. 15. - 16:20:35
Létrehozva:
|
|
|
linket adsz süni? na én meg megyek, készülődök, mert egy söröcske mellett meg kell tanítanom egy srácot nyakkendőt kötni XD www.dm-party.hu Áááááá a sör!!!Majdnem elfelejtettem! Én is iszom egyet!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 16:30:12
Létrehozva:
|
|
|
Halihó,
na tök jó volt a délutánom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt!! Képzeljétek! Kifizetik a szombat-vasárnapi munkánkat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, annyira jó fej a gazdasági vezetőnk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval így viszont a tegnap délutánra meg a ma délutánra összevontan kiírattam egy nap szabit, hogy ne legyen belőle gáz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aztán 1-kor léptem, mentem a postára, ahol szerencsére nem voltak sokan, aztán kimentem az Alee Centerhez, ahol taliztam Angyalkával, beültünk kávézni meg dumcsizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó volt, megint kaptam pár cd-t (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , aztán ő ment haza én meg shoppingoltam, a nővéremnek megvettem a szülinapi ajándékát, néhány bizsut, meg a barátnőm 1 hónapos kisfiának vettem egy plüss jószágot a Happy Boxban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, úgy szeretem ezeket a szőrös kis izéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nemrég értem haza, és most asszem eszek némi gyümit és lecsekkolom a Judy foróit!!! Usikám, gratulálok neked, szurk. hogy a tancsinéni/bácsi megadja a Bélást neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 17:01:21
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok kincseim
ajj de fos napom volt a melóban. na sebaj, merlekaksizom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alakul a nyári program (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a dm tábor előtti hétvégén úgy néz ki balcsira vagyok hivatalos csopitársakkal. már csak pénzem legyen rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hááát, a Judys képek... muuuhaha no comment XDD Edóóék legalább szépek. meg a royalnál készült fotók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és hajrá Usi a kettesért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy jobbért ugye. lényeg h meglegyen. |
|
|
|
2010.06. 15. - 17:28:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola, nem ment jól a mai értékesítés? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bunkó vevők, mért nem vesznek? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe!
Nagyon jók a fotók, édeseim megint ti voltatok a fényképező fókuszában kb. végig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nagyon csini volt az új rucid és az a kis pillangós izé is nagyon tetszett a hajadben. Olyan szép hajad van, de hogy nincs meleged tőle? Nekem már ettől a kis csutaktól is folyik a víz a nyakamon, amit utálok, ezért vagy összekötve vagy feltűzve hordom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loli, neked is klasszul sikerült a nemtudomhanyadik új hajad és szuperszexi a zöld toppod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sokat fogytál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 17:48:47 |
|
|
|
2010.06. 15. - 17:52:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie az a minimum,hogy kifizetik a hétvégi munkádat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 17:58:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola, nem ment jól a mai értékesítés? Bunkó vevők, mért nem vesznek? Hehe! Nagyon jók a fotók, édeseim megint ti voltatok a fényképező fókuszában kb. végig Edó, nagyon csini volt az új rucid és az a kis pillangós izé is nagyon tetszett a hajadben. Olyan szép hajad van, de hogy nincs meleged tőle? Nekem már ettől a kis csutaktól is folyik a víz a nyakamon, amit utálok, ezért vagy összekötve vagy feltűzve hordom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loli, neked is klasszul sikerült a nemtudomhanyadik új hajad és szuperszexi a zöld toppod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sokat fogytál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te miről beszélsz???? olyan voltam mint egy boci, akinek beletört a szőrébe a fű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hajam meg csak átkentük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de köszi azért jajjj, Edó nagyon gyönyörűséges volt!!! ott bámultam mellette mikor sminkelte magát - a profi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a haja meg egyenesen igazságtalanul gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg Marcsikáék is!!! Valics!!! jujj de szépek voltak ááá a mai ügyfelek... máskor is volt olyan hogy nem vett senki semmit, de nem szoktam parasztokat kifogni. na ma... még a kakucsiparaszt népséget is kifogtam. fúúúú de bunkók voltak. azért egy órácskára ma is rendszerhiba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szeressük amikor fejlesztik a tárcsázót - mindig beszarik tőle, mi meg addig lazsálunk. utolsó hívásból azért egy nénikének eltoltam egy családit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy másik meg ha nem félórát volt vonalban.... ááááááá egész életét elmesélte, bezzeg baszott bármit is venni. na sebaj - rekordot döntök beszélgetési időben. |
|
|
|
2010.06. 15. - 17:59:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie az a minimum,hogy kifizetik a hétvégi munkádat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát senki meg nem köszönte.... a gazd. vez. hívatott be minket ma és azt monda fizetésen kívül kapunk pénzt az extra hétvégi munkáért, ráadásul kp-ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hájjájj, de jó, kis plusz mani megy majd az autó alapomba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ugye erről senki nem tud semmit főnökségi szinten... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szóval azért ez a mai nap jó volt, főleg, hogy még Angyalkáztam is, meg shoppingoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:01:33
Létrehozva:
|
|
|
bakkermár... állítólag vihar volt otthon mifelénk, háztetőszaggatós vihar.
most meg nem tudom elérni a családot telefonon. senkit se. nincs térerő. áááá mi a faki lehet??? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:07:51
Létrehozva:
|
|
|
Angiem, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pluszpénzecske (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 18:09:23
Létrehozva:
|
|
|
te miről beszélsz???? olyan voltam mint egy boci, akinek beletört a szőrébe a fű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hajam meg csak átkentük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de köszi azért jajjj, Edó nagyon gyönyörűséges volt!!! ott bámultam mellette mikor sminkelte magát - a profi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a haja meg egyenesen igazságtalanul gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg Marcsikáék is!!! Valics!!! jujj de szépek voltak ááá a mai ügyfelek... máskor is volt olyan hogy nem vett senki semmit, de nem szoktam parasztokat kifogni. na ma... még a kakucsiparaszt népséget is kifogtam. fúúúú de bunkók voltak. azért egy órácskára ma is rendszerhiba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szeressük amikor fejlesztik a tárcsázót - mindig beszarik tőle, mi meg addig lazsálunk. utolsó hívásból azért egy nénikének eltoltam egy családit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy másik meg ha nem félórát volt vonalban.... ááááááá egész életét elmesélte, bezzeg baszott bármit is venni. na sebaj - rekordot döntök beszélgetési időben. Engem ,miért nem hívtál még! Én is meghallgatnám ám!Érdekelne! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:14:26
Létrehozva:
|
|
|
Engem ,miért nem hívtál még! Én is meghallgatnám ám!Érdekelne! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) adsz egy 30as számot, felcsöröglek holnap, de nem ér röhögtetni meg személyeskedni a vonalban, mert rögzítik meg visszahallgatják a hívásainkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:17:33
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 08:27:42 |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:18:13
Létrehozva:
|
|
|
Hát senki meg nem köszönte.... a gazd. vez. hívatott be minket ma és azt monda fizetésen kívül kapunk pénzt az extra hétvégi munkáért, ráadásul kp-ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hájjájj, de jó, kis plusz mani megy majd az autó alapomba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ugye erről senki nem tud semmit főnökségi szinten... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szóval azért ez a mai nap jó volt, főleg, hogy még Angyalkáztam is, meg shoppingoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk az bunkóság,hogy nem köszönték meg.....de a plussz pénz az jó. |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:24:40
Létrehozva:
|
|
|
juj milyen hírt kaptam e-mailbe Judytól..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 18:31:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 15. - 18:37:35
Létrehozva:
|
|
|
Há-há-há-hááááááááááá Új értelmet nyert a négercsók!!!!! Hogy ez mekkora!!!! Á most már ha látok négercsókot a boltban, összefut majd a nyál a számban...... Szia Trixx!!!Kellene beszélnünk!!Vagy telefonon,vagy emailbe!!Fontos lenne!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha megcsörgetsz,visszahívlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:37:41
Létrehozva:
|
|
|
Halihó, na tök jó volt a délutánom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt!! Képzeljétek! Kifizetik a szombat-vasárnapi munkánkat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, annyira jó fej a gazdasági vezetőnk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval így viszont a tegnap délutánra meg a ma délutánra összevontan kiírattam egy nap szabit, hogy ne legyen belőle gáz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aztán 1-kor léptem, mentem a postára, ahol szerencsére nem voltak sokan, aztán kimentem az Alee Centerhez, ahol taliztam Angyalkával, beültünk kávézni meg dumcsizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó volt, megint kaptam pár cd-t (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , aztán ő ment haza én meg shoppingoltam, a nővéremnek megvettem a szülinapi ajándékát, néhány bizsut, meg a barátnőm 1 hónapos kisfiának vettem egy plüss jószágot a Happy Boxban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, úgy szeretem ezeket a szőrös kis izéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nemrég értem haza, és most asszem eszek némi gyümit és lecsekkolom a Judy foróit!!! Usikám, gratulálok neked, szurk. hogy a tancsinéni/bácsi megadja a Bélást neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy kifizetik a hétvégéteket. Megérdemlitek. Nagyon helyes!!!!! Tök jó hogy tudtatok dumcsizni az Angyalkáddal. Milyen CD-ket kaptál? |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:38:37
Létrehozva:
|
|
|
Trixx írtam neked e-mailt.Nézd meg fontos...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Trixx!!!Kellene beszélnünk!!Vagy telefonon,vagy emailbe!!Fontos lenne!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha megcsörgetsz,visszahívlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem ugyanaz miatt keressük Trixx-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Trixx írtam neked e-mailt.Nézd meg fontos...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem ugyanaz miatt keressük Trixx-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppen ezt akartam mondani hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |