2400 Oldal V  « < 1973 1974 1975 1976 1977 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.06. 15. - 16:05:53
Létrehozva: #39481

devotee

linket adsz süni?

na én meg megyek, készülődök, mert egy söröcske mellett meg kell tanítanom egy srácot nyakkendőt kötni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 15. - 16:20:35
Létrehozva: #39482

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 15. - 17:05:53) *
linket adsz süni?

na én meg megyek, készülődök, mert egy söröcske mellett meg kell tanítanom egy srácot nyakkendőt kötni XD

www.dm-party.hu

Áááááá a sör!!!Majdnem elfelejtettem!

Én is iszom egyet!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 15. - 16:30:12
Létrehozva: #39483

devotee

Halihó,

na tök jó volt a délutánom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt!! Képzeljétek! Kifizetik a szombat-vasárnapi munkánkat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, annyira jó fej a gazdasági vezetőnk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval így viszont a tegnap délutánra meg a ma délutánra összevontan kiírattam egy nap szabit, hogy ne legyen belőle gáz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aztán 1-kor léptem, mentem a postára, ahol szerencsére nem voltak sokan, aztán kimentem az Alee Centerhez, ahol taliztam Angyalkával, beültünk kávézni meg dumcsizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó volt, megint kaptam pár cd-t (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , aztán ő ment haza én meg shoppingoltam, a nővéremnek megvettem a szülinapi ajándékát, néhány bizsut, meg a barátnőm 1 hónapos kisfiának vettem egy plüss jószágot a Happy Boxban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, úgy szeretem ezeket a szőrös kis izéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nemrég értem haza, és most asszem eszek némi gyümit és lecsekkolom a Judy foróit!!!

Usikám, gratulálok neked, szurk. hogy a tancsinéni/bácsi megadja a Bélást neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 15. - 17:01:21
Létrehozva: #39484

devotee

sziasztok kincseim

ajj de fos napom volt a melóban. na sebaj, merlekaksizom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alakul a nyári program (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a dm tábor előtti hétvégén úgy néz ki balcsira vagyok hivatalos csopitársakkal. már csak pénzem legyen rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hááát, a Judys képek... muuuhaha no comment XDD Edóóék legalább szépek. meg a royalnál készült fotók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és hajrá Usi a kettesért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy jobbért ugye. lényeg h meglegyen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 15. - 17:28:19
Létrehozva: #39485

devotee

Szia Lola, nem ment jól a mai értékesítés? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bunkó vevők, mért nem vesznek? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe!

Nagyon jók a fotók, édeseim megint ti voltatok a fényképező fókuszában kb. végig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nagyon csini volt az új rucid és az a kis pillangós izé is nagyon tetszett a hajadben. Olyan szép hajad van, de hogy nincs meleged tőle? Nekem már ettől a kis csutaktól is folyik a víz a nyakamon, amit utálok, ezért vagy összekötve vagy feltűzve hordom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loli, neked is klasszul sikerült a nemtudomhanyadik új hajad és szuperszexi a zöld toppod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sokat fogytál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 17:48:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 17:52:43
Létrehozva: #39486

devotee

Angie az a minimum,hogy kifizetik a hétvégi munkádat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 15. - 17:58:00
Létrehozva: #39487

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 15. - 18:28:19) *
Szia Lola, nem ment jól a mai értékesítés? Bunkó vevők, mért nem vesznek? Hehe!

Nagyon jók a fotók, édeseim megint ti voltatok a fényképező fókuszában kb. végig Edó, nagyon csini volt az új rucid és az a kis pillangós izé is nagyon tetszett a hajadben. Olyan szép hajad van, de hogy nincs meleged tőle? Nekem már ettől a kis csutaktól is folyik a víz a nyakamon, amit utálok, ezért vagy összekötve vagy feltűzve hordom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loli, neked is klasszul sikerült a nemtudomhanyadik új hajad és szuperszexi a zöld toppod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sokat fogytál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te miről beszélsz???? olyan voltam mint egy boci, akinek beletört a szőrébe a fű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a hajam meg csak átkentük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de köszi azért

jajjj, Edó nagyon gyönyörűséges volt!!! ott bámultam mellette mikor sminkelte magát - a profi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a haja meg egyenesen igazságtalanul gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meg Marcsikáék is!!! Valics!!! jujj de szépek voltak

ááá a mai ügyfelek... máskor is volt olyan hogy nem vett senki semmit, de nem szoktam parasztokat kifogni. na ma... még a kakucsiparaszt népséget is kifogtam. fúúúú de bunkók voltak. azért egy órácskára ma is rendszerhiba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szeressük amikor fejlesztik a tárcsázót - mindig beszarik tőle, mi meg addig lazsálunk. utolsó hívásból azért egy nénikének eltoltam egy családit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy másik meg ha nem félórát volt vonalban.... ááááááá egész életét elmesélte, bezzeg baszott bármit is venni. na sebaj - rekordot döntök beszélgetési időben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 15. - 17:59:02
Létrehozva: #39488

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 15. - 18:52:43) *
Angie az a minimum,hogy kifizetik a hétvégi munkádat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát senki meg nem köszönte.... a gazd. vez. hívatott be minket ma és azt monda fizetésen kívül kapunk pénzt az extra hétvégi munkáért, ráadásul kp-ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hájjájj, de jó, kis plusz mani megy majd az autó alapomba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ugye erről senki nem tud semmit főnökségi szinten... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szóval azért ez a mai nap jó volt, főleg, hogy még Angyalkáztam is, meg shoppingoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 15. - 18:01:33
Létrehozva: #39489

devotee

bakkermár... állítólag vihar volt otthon mifelénk, háztetőszaggatós vihar.
most meg nem tudom elérni a családot telefonon. senkit se. nincs térerő. áááá mi a faki lehet??? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 15. - 18:07:51
Létrehozva: #39490

devotee

Angiem, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pluszpénzecske (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 15. - 18:09:23
Létrehozva: #39491

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 15. - 18:58:00) *
te miről beszélsz???? olyan voltam mint egy boci, akinek beletört a szőrébe a fű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a hajam meg csak átkentük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de köszi azért

jajjj, Edó nagyon gyönyörűséges volt!!! ott bámultam mellette mikor sminkelte magát - a profi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a haja meg egyenesen igazságtalanul gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meg Marcsikáék is!!! Valics!!! jujj de szépek voltak

ááá a mai ügyfelek... máskor is volt olyan hogy nem vett senki semmit, de nem szoktam parasztokat kifogni. na ma... még a kakucsiparaszt népséget is kifogtam. fúúúú de bunkók voltak. azért egy órácskára ma is rendszerhiba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szeressük amikor fejlesztik a tárcsázót - mindig beszarik tőle, mi meg addig lazsálunk. utolsó hívásból azért egy nénikének eltoltam egy családit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy másik meg ha nem félórát volt vonalban.... ááááááá egész életét elmesélte, bezzeg baszott bármit is venni. na sebaj - rekordot döntök beszélgetési időben.

Engem ,miért nem hívtál még!
Én is meghallgatnám ám!Érdekelne! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 15. - 18:14:26
Létrehozva: #39492

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 15. - 19:09:23) *
Engem ,miért nem hívtál még!
Én is meghallgatnám ám!Érdekelne! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

adsz egy 30as számot, felcsöröglek holnap, de nem ér röhögtetni meg személyeskedni a vonalban, mert rögzítik meg visszahallgatják a hívásainkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 15. - 18:17:33
Létrehozva: #39493

devotee

.

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 08:27:42
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 18:18:13
Létrehozva: #39494

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 15. - 18:59:02) *
Hát senki meg nem köszönte.... a gazd. vez. hívatott be minket ma és azt monda fizetésen kívül kapunk pénzt az extra hétvégi munkáért, ráadásul kp-ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hájjájj, de jó, kis plusz mani megy majd az autó alapomba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ugye erről senki nem tud semmit főnökségi szinten... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szóval azért ez a mai nap jó volt, főleg, hogy még Angyalkáztam is, meg shoppingoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mondjuk az bunkóság,hogy nem köszönték meg.....de a plussz pénz az jó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 18:24:40
Létrehozva: #39495

devotee

juj milyen hírt kaptam e-mailbe Judytól..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 15. - 18:31:39
Létrehozva: #39496

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 15. - 10:31:14) *
Ahogy Trixx leírta a kapucínert a négercsók jutott eszembe XD

Há-há-há-hááááááááááá Új értelmet nyert a négercsók!!!!!
Hogy ez mekkora!!!! Á most már ha látok négercsókot a boltban, összefut majd a nyál a számban......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 15. - 18:37:35
Létrehozva: #39497

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 15. - 19:31:39) *
Há-há-há-hááááááááááá Új értelmet nyert a négercsók!!!!!
Hogy ez mekkora!!!! Á most már ha látok négercsókot a boltban, összefut majd a nyál a számban......

Szia Trixx!!!Kellene beszélnünk!!Vagy telefonon,vagy emailbe!!Fontos lenne!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ha megcsörgetsz,visszahívlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 15. - 18:37:41
Létrehozva: #39498

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 15. - 17:30:12) *
Halihó,

na tök jó volt a délutánom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt!! Képzeljétek! Kifizetik a szombat-vasárnapi munkánkat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, annyira jó fej a gazdasági vezetőnk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval így viszont a tegnap délutánra meg a ma délutánra összevontan kiírattam egy nap szabit, hogy ne legyen belőle gáz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aztán 1-kor léptem, mentem a postára, ahol szerencsére nem voltak sokan, aztán kimentem az Alee Centerhez, ahol taliztam Angyalkával, beültünk kávézni meg dumcsizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó volt, megint kaptam pár cd-t (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , aztán ő ment haza én meg shoppingoltam, a nővéremnek megvettem a szülinapi ajándékát, néhány bizsut, meg a barátnőm 1 hónapos kisfiának vettem egy plüss jószágot a Happy Boxban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, úgy szeretem ezeket a szőrös kis izéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nemrég értem haza, és most asszem eszek némi gyümit és lecsekkolom a Judy foróit!!!

Usikám, gratulálok neked, szurk. hogy a tancsinéni/bácsi megadja a Bélást neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy kifizetik a hétvégéteket. Megérdemlitek. Nagyon helyes!!!!!
Tök jó hogy tudtatok dumcsizni az Angyalkáddal.
Milyen CD-ket kaptál?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 18:38:37
Létrehozva: #39499

devotee

Trixx írtam neked e-mailt.Nézd meg fontos...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 15. - 19:37:35) *
Szia Trixx!!!Kellene beszélnünk!!Vagy telefonon,vagy emailbe!!Fontos lenne!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ha megcsörgetsz,visszahívlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem ugyanaz miatt keressük Trixx-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 15. - 18:39:35
Létrehozva: #39500

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 15. - 19:38:37) *
Trixx írtam neked e-mailt.Nézd meg fontos...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szerintem ugyanaz miatt keressük Trixx-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Éppen ezt akartam mondani hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1973 1974 1975 1976 1977 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
87 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (87 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: