![]() ![]() |
2010.06. 15. - 18:41:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az a gyanúm,hogy Trixx örülni fog..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 18:43:29
Létrehozva:
|
|
|
Az a gyanúm,hogy Trixx örülni fog..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, mi? Martin? azt tudjuk egy ideje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:43:42
Létrehozva:
|
|
|
bakkermár... állítólag vihar volt otthon mifelénk, háztetőszaggatós vihar. most meg nem tudom elérni a családot telefonon. senkit se. nincs térerő. áááá mi a faki lehet??? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Jaaaaaaaaaaaaaaaj (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem nincs gáz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:44:15
Létrehozva:
|
|
|
Az a gyanúm,hogy Trixx örülni fog..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azzzzzz tutttttiiiiiiííííí!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:51:38
Létrehozva:
|
|
|
olvastam vicus hova utaljak?
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Maaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn Azzzzzz tutttttiiiiiiííííí!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti tuti |
|
|
|
2010.06. 15. - 18:57:07
Létrehozva:
|
|
|
négercsók négercsók
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki elpályázott?
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:06:12
Létrehozva:
|
|
|
NNNaaaaa megrendeltem!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:07:53
Létrehozva:
|
|
|
shííííííííííít
én majd csak majd majd majd veszek rá jegyet. most nincs rávaló. de nem fogy az el - Kesik megoldja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ő az isten |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:14:21
Létrehozva:
|
|
|
NNNaaaaa megrendeltem!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Míííííííííííííí? Hogy???????????? Nekem még meg kell várnom Zolit, még nem is tudja. Nem tudom jönne-e? Ő nem nagy Martin fan. Dave párti. Egyedül jobb lenne. NNNaaaaa megrendeltem!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van!!! Húzzál csak bennünket!!!!! Majd kapol márc 19-én mert akkor találkozunk az tuti!!!! |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Míííííííííííííí? Hogy???????????? Nekem még meg kell várnom Zolit, még nem is tudja. Nem tudom jönne-e? Ő nem nagy Martin fan. Dave párti. Egyedül jobb lenne. Jól van!!! Húzzál csak bennünket!!!!! Majd kapol márc 19-én mert akkor találkozunk az tuti!!!! Én mondtam,hogy beszéljünk!!! Martin fan????Dave párti?????Én Depeses vagyok!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:18:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó nektek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olvastam vicus hova utaljak? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Maaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn Tuti tuti Ezt beszéld meg Kesikkel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na tudtam,hogy így reagálsz..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:20:41
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjj gyerekek!!!De jóóóóóó!!!!!!!
Ma magyaroknak is szurkolhatunk a foci vb-n!!!! Ugyanis magyar játékvezetői hármas fujja ma este a sípot a brazil meccsen!!!!Jaajjjjjjjdddeeeeeejóóóóóóóó!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) FORZA KASSAI VIKTOR!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:22:01
Létrehozva:
|
|
|
Kesik segít!!!!!!!!!! az enyém is félre van téve! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(én tegnap hallottam róla! XD) MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKAROMAKAROMAKAROM! na közben kisit becsiccsenteni azért sikerült! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap durvábban fogom nyomni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megnéztem a képeket: volt pár jó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:22:05
Létrehozva:
|
|
|
Most egy kicsit komolyabb téma. Bocsi, de le kell írnom.
Kicsit ki vagyok lelkileg. Ma látogattuk meg a kolléganőm. Borzalmas volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az állapota nagyon jó, sőt csodájára járnak, milyen erős a szervezete és milyen hamar "felépült" Holnap haza is engedik. DE. Azok a vágások a nyakán, ááááááááá, a hasán hatalmas, szörnyű volt. Zacskó lógott ki a nyakából, abba folyt a nyála, amit jól láttunk végig. Meg az a 3 kanül vagy mi a nyakánál, uh az egyik véres is volt. Alig bírtam nézni. És az arca borzasztó volt. Áááááá még mindig azt a hülye álarcot viseli. Hihetetlen. Még mindig nem volt nála pszichiáter, pedig nagyon beteg. Látszik rajta. Nagyon nehéz ez. |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:23:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi bébi: egyébként ezért akartunk már jó múltkorában is győzködni, hogy gyere a 3. Nyugat Mo-i partira, mert mi már akkor tudtuk, csak nem beszélhettünk róla! XD
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:23:58
Létrehozva:
|
|
|
Trixx istenem.....szegény csaj (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nagyon sajnálom.
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:24:15
Létrehozva:
|
|
|
Én mondtam,hogy beszéljünk!!! Martin fan????Dave párti?????Én Depeses vagyok!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen mondtad béjbi, de azt már később olvastam, miután megtudtam. Martin fan érthető nőből vagyok. Dave párti mert az uramnak az ő hangja tetszik. Nekem ugye Martiné. Depeses mi? Ne kötekedj, mert mondom kapol!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:24:25
Létrehozva:
|
|
|
szegény Trixx! borzalmas lehet a kolléganődnek!
hát nem tudom ezzel mit lehet tenni... nem tudom, hogy így akarnék-e élni tovább. nehéz dolgok ezek! :S |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:25:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi bébi: egyébként ezért akartunk már jó múltkorában is győzködni, hogy gyere a 3. Nyugat Mo-i partira, mert mi már akkor tudtuk, csak nem beszélhettünk róla! XD (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jó lett volna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De így is jó lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |