![]() ![]() |
2010.06. 15. - 19:28:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Trixx..jesszus! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény kolleganőd (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:29:53
Létrehozva:
|
|
|
szegény Trixx! borzalmas lehet a kolléganődnek! hát nem tudom ezzel mit lehet tenni... nem tudom, hogy így akarnék-e élni tovább. nehéz dolgok ezek! :S Nagyon furi volt az egész. Képzeljétek, mutogatta a 30 centis vágását a köldökétől a melléig, hogy milyen szép, milyen szépen gyógyul. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nem értem????? Szép? Borzasztó. Felvágták a szép testét, úgymond tönkretették. Szerintem ebben semmi szép ninics Nagyon furcsán viselkedik. Azt mondja mindent megtesz hogy mihamarabb meggyógyuljon, de nem tudom hihetünk-e neki. Nem beszél róla egyáltalán hogy mit tett. Nem mutat szégyent, vagy megbánást, úgy tesz mintha vakbélműtéte lett volna. Nagyon fura, már-már ijesztő. Köszi hogy meghallgattatok. |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:30:45
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csak benéztem, ill nem olvastam vissza usi remélem sikerült a tegnapi vizsgád sokan voltataok és remélem tudtál puskázni :S, P:D trixx tényleg borzasztó, ami a kolléganőddel történt beszélni egyáltalán hogy tud majd meg vannak még a hangszálai egy férfi sem ér annyit, h. sósavat igyon vki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:31:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:35:04
Létrehozva:
|
|
|
Köszi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:39:29
Létrehozva:
|
|
|
épp most akartam írni edó csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos vbétek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angie akkor nem hiába melóztál hvén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usik közben megtaláltam a vizsga utáni beszámolót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r137/Anhesenpaaton/Mayngparis2804200303.jpg) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:41:02
Létrehozva:
|
|
|
jajj Trixx (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
megértem hogy kiborultál. nagyon sajnálom. vigyázzatok a kolléganődre. sajnos lehet hogy ő sem akar majd így tovább. a fene egye meg - de rossz ez. |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:44:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:44:19
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak benéztem, ill nem olvastam vissza usi remélem sikerült a tegnapi vizsgád sokan voltataok és remélem tudtál puskázni :S, P:D trixx tényleg borzasztó, ami a kolléganőddel történt beszélni egyáltalán hogy tud majd meg vannak még a hangszálai egy férfi sem ér annyit, h. sósavat igyon vki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Köszi Jantar. Tud majd beszélni. És enni is szájon át a helyreállító műtét után, de csak pépeset. Hihetetlenül gyorsan gyógyul. Igen nem éri meg egy férfiért sem. Pláne ha ANYA vagy!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:45:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:46:03
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
BAllagáson voltunk Valiccsal.. aztán meg vacsizni.. ekkorát ettünk... mert nekünk aztán szükségünk van rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi... sajnálom a kolléganőd. De az, h most még nem beszél róla szerintem teljesen természetes.. szégyenli ő magát nagyon is.. ezért mondja, h milyen szépen gyógyul... mást nem mondhat szerencsétlen. Ti meg csak bátorítsátok... szegényke.... Szasz Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem nézem a vb-t.... csak néha-néha... én a brazilokat szeretem, meg az angolokat! úgyhogy nekik drukkolok, még ha nem is nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HOlnap megyünk vérképre, drukkoljatok... nagyon nagyon nagyon!!!! |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:46:28
Létrehozva:
|
|
|
Mondjad drága mondjad! Mit magyarázol? Inkább gyere és r.... meg. |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:47:13
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Jantar. Tud majd beszélni. És enni is szájon át a helyreállító műtét után, de csak pépeset. Hihetetlenül gyorsan gyógyul. Igen nem éri meg egy férfiért sem. Pláne ha ANYA vagy!!!!!!!!! mire érted, hogya anya vagy? ja, hogy van kisgyerek is attól az ürgétől na az tényleg gáz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:48:03
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! BAllagáson voltunk Valiccsal.. aztán meg vacsizni.. ekkorát ettünk... mert nekünk aztán szükségünk van rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi... sajnálom a kolléganőd. De az, h most még nem beszél róla szerintem teljesen természetes.. szégyenli ő magát nagyon is.. ezért mondja, h milyen szépen gyógyul... mást nem mondhat szerencsétlen. Ti meg csak bátorítsátok... szegényke.... Szasz Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem nézem a vb-t.... csak néha-néha... én a brazilokat szeretem, meg az angolokat! úgyhogy nekik drukkolok, még ha nem is nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HOlnap megyünk vérképre, drukkoljatok... nagyon nagyon nagyon!!!! Hatalmas drukk nektek!!!!! Nagyon szorítok! Még annál is jobban. |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:48:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:49:00
Létrehozva:
|
|
|
mire érted, hogya anya vagy? ja, hogy van kisgyerek is attól az ürgétől na az tényleg gáz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kisgyerek nincs az ürgétől, mert azt elvetette..... Nem, hanem hogy van egy fia, és rá nem gondolt. |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:52:10
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/3799239125_0a432da49f.jpg)
Ördögi angyali Mart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, vagy mki a süni képei tényleg jók voltak. Edó Marcsikátoknak nagyon jól áll az új hajszín, ha ő az Valics mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valics is nagyon pretty volt téged csak hátulról láttalak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szőke hajadat Nem szeretem a focit, nem úgy mint Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is Angliának szurkolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:53:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát mndenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 15. - 19:53:12
Létrehozva:
|
|
|
Halihó,
Lola, nagyon szupcsin néztél ki, helyes kis menő DM csajszi voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó profi kozmetikus és sminkes, neki nem gond 5 perc alatt összedobni egy szépséget arcmázat, na én meg még a szemem sem tudom kihúzni normálisan, nem tudok sehogysem sminkelni, de asszem ezt már vizualizáltad néhányszor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, plusz pénz!!! De jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, ahhh jó volt ma Angyalozni, és most este még fel is hívott, kis ráadás dumcsi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hogy milyen zenéket kaptam? No, lássuk csak, aszongya van itt néhány U2 koncert dvd: Go home, Vertigo, Rattle and Hum, INXS - Elegantly wasted, Simple Minds - Seen the lights Live in Verona, Duran Duran - Big things (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 15. - 19:53:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|