![]() ![]() |
2010.06. 16. - 13:01:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ott vagyok de ott hol találom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A linkre kattints babám, amit ide raktam kettővel fentebb. |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:02:22
Létrehozva:
|
|
|
Na látod, te is kötekszel. Most lépnem kell. Sziasztok! Persze! Szeretetből!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) SZIA!!!! A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 13:02:54 |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:06:26
Létrehozva:
|
|
|
de amúgy két oldallal előrébb Trixx bemásolta Judy teljes levelét is a részletekkel, open your eyes, jantar, drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vica: ki mondta, hogy nem kaptam elő a szekrényből Dave-et? XD |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:06:48
Létrehozva:
|
|
|
Közben már Edó hívott és intézi az enyémet is .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és én is megyek Edóhoz július 17én partizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 16. - 13:09:09
Létrehozva:
|
|
|
de amúgy két oldallal előrébb Trixx bemásolta Judy teljes levelét is a részletekkel, open your eyes, jantar, drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: ki mondta, hogy nem kaptam elő a szekrényből Dave-et? XD Hehe GumiDAVE............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:09:45
Létrehozva:
|
|
|
usi tök izgatott lettem, mert martin-ról van szó. :Dkeresem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 16. - 13:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Hehe GumiDAVE............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Haehehhe... vagy gumi Dave egy része... egy 20 centi... hívjátok csak nyugodtam davey-nek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:19:48
Létrehozva:
|
|
|
nem Davey, Edó, hanem SIR LEFTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
de egyébként meg nem gumi Dave, hanem az igazit rejtegetem a szekrényben! XD tudjátok, csak az inkognitó miatt! XD időnként előveszem, letisztogatom, megetetem, játszom vele, hagyom énekelni meg segget rázni... XDDDDDD aranyos kis jószág... XDDD |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:22:04
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:24:11 |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:26:17
Létrehozva:
|
|
|
de jó neked Jantar!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hát szerintem ez a p*csa is azt hiszi, hogy mindenki jogász, pedig marhára nem! én BTK-s vagyok! ANGOLOS!!!! ráadásul még nem is a fő szakomhoz kell ez a sz*r, hanem a 2. f*stalicska szakomhoz!!!!! ahogy edó megfogalmazta találóan: b*szatlan p*icsa.
bocsi, hogy mostanság többet káromkodok - ha idegileg kész vagyok, akkor előfordul. |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:39:22
Létrehozva:
|
|
|
de jó neked Jantar!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hát szerintem ez a p*csa is azt hiszi, hogy mindenki jogász, pedig marhára nem! én BTK-s vagyok! ANGOLOS!!!! ráadásul még nem is a fő szakomhoz kell ez a sz*r, hanem a 2. f*stalicska szakomhoz!!!!! ahogy edó megfogalmazta találóan: b*szatlan p*icsa. bocsi, hogy mostanság többet káromkodok - ha idegileg kész vagyok, akkor előfordul. nappalisként én is bölcsész voltam utálom alapból a jogászokat :S ne foglalkozzál vele biztos csak a pénz miatt vagdossák az embert (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem azért mert nem tudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:24:55 |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:44:54
Létrehozva:
|
|
|
de azért nem kap semmi plusz pénzt hogy meghúz x embert itt. nem, szerintem ez a legrosszabb fajtájú tanár, aki fiatal, seggén még a tojáshéj és úgy áll hozzá a dolgokhoz hogy "na akkor most nekem már hatalmam van és jól szívassuk meg a kis hülyéket"... no mindegy, szarok bele.
(ja, a jogászok nálunk is ilyen "elit", "nagyképűsködő" újgazdagok többségéből verbuválódott társaság - tisztelet a kivételnek) |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:46:31
Létrehozva:
|
|
|
Csak egy kell szívem... mert nekem, meg Valicsnak már van... Melics nem jön, Marcsival asszem már lezsírozta, de azért kérdezz rá. Úgyhogy elvileg nekem csak Évusét kell intéznem. Szerintem látja, mert ha foglalt akkor is mindig látta, ha kerestem. Ahogy nekem is van hívásértesítőm minden telefonomon, ha ki vagyok kapcsolva... neked nincs Angie? Nekem nincs ilyenem, de nem is kell. Évekig hangpostám sem volt, most csináltam 2 hónapja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:48:23
Létrehozva:
|
|
|
de azért nem kap semmi plusz pénzt hogy meghúz x embert itt. nem, szerintem ez a legrosszabb fajtájú tanár, aki fiatal, seggén még a tojáshéj és úgy áll hozzá a dolgokhoz hogy "na akkor most nekem már hatalmam van és jól szívassuk meg a kis hülyéket"... no mindegy, szarok bele. (ja, a jogászok nálunk is ilyen "elit", "nagyképűsködő" újgazdagok többségéből verbuválódott társaság - tisztelet a kivételnek) pont az utolsó gondolataiddal értek egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a jogászok tényleg ilyenek, de sok elég sötét a jogász végzettsége ellenére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok jogász imserősöm van és nagyon el voltak maguktól szállva, de én mindig lehúzom őket a földre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:26:02 |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:51:41
Létrehozva:
|
|
|
helyes, Jantar! nem kell hasra esni csak azért, mert jogászok. mások is emberi lények, még ha máshonnan is jönnek.
na megyek agysejtet pusztítani barátokkal. rám fog férni. |
|
|
|
2010.06. 16. - 13:54:19
Létrehozva:
|
|
|
na lépek én is csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 16. - 14:13:23
Létrehozva:
|
|
|
csövike milyen martinra? ez lenne az a békéscsabai buli? Békéscsabán Ákos lesz most 7végén, Martin meg jön jövőre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 16:44:23
Létrehozva:
|
|
|
de azért nem kap semmi plusz pénzt hogy meghúz x embert itt. nem, szerintem ez a legrosszabb fajtájú tanár, aki fiatal, seggén még a tojáshéj és úgy áll hozzá a dolgokhoz hogy "na akkor most nekem már hatalmam van és jól szívassuk meg a kis hülyéket"... no mindegy, szarok bele. (ja, a jogászok nálunk is ilyen "elit", "nagyképűsködő" újgazdagok többségéből verbuválódott társaság - tisztelet a kivételnek) Jól látod, az egészben a hatalom gyakorlása a lényeg, mert mindenkinek az kell, ha hatalmad van mások felett, akkor erős vagy, ha nincs, akkor meg senki vagy... sajnos... |
|
|
|
2010.06. 16. - 17:04:43
Létrehozva:
|
|
|
halihó
ez a nap... is... áááááááááááááááááááááááááááááá kezdve a tűzjelzős incidenssel. na, nem folytatódott sokkal jobban. emberek, ezennel bejelentem: szívből utálom a munkámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy itthagyom, amint tehetem, mint a szélvész. Angie-m életem. sajnos Edit nem tud jönni, mostmár biztos. nem azért mert nem akar, hanem mert végül beosztották dolgozni szombatra, és ő olyan helyen van, hogy hosszú a munkaidő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) úgyhogy meg kellene próbálni elpasszolni a jegyet, ha tudsz valakit, akinek kell. ha nem sikerül, Edit mindenképpen kifizeti, csak hát ugye az lenne a legjobb ha nem kellene, ha már így alakult. nem örülök neki, hogy nem jön (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) úgy szerette volna. én is. így be kell érned velem - össze leszünk zárva 3 napig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bírni fogod, tuti? XD na, megírom a jelentkezésemet a hiperszuper állásajánlatra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drukkdrukkdrukk. Edóóóóó, majd a kutyler eredményeit mondjad ám, nagyon izgulok érte. Usi, sajnálom a vizsgád. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szarjad le, majd meglesz. |
|
|
|
2010.06. 16. - 17:11:09
Létrehozva:
|
|
|
Lola miért utálod az állásod?
Szuuurk..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de amúgy két oldallal előrébb Trixx bemásolta Judy teljes levelét is a részletekkel, open your eyes, jantar, drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: ki mondta, hogy nem kaptam elő a szekrényből Dave-et? XD aháááá szóval előkaptad a szekrényből..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |